AccuWeather - nastavení času

Moderátoři: don_alex, radegast

AccuWeather - nastavení času

Příspěvekod HanyZek » ned 25. říj 2015 9:38:55

Ahoj, setkal se s tím také někdo ? V systému mám hodiny správně po změně času, po rozkliknutí app AccuWeather také, ale na ploše ve widgetu mám o hodinu více. Restart telefonu a změny časových pásem nepomohly :(

Díky za radu.
  • 0

Přílohy
12177563_10204974174658874_859260197_o.jpg
12177563_10204974174658874_859260197_o.jpg (75.28 KiB) Zobrazeno 1789 krát
12186198_10204974173018833_353183663_o.jpg
12186198_10204974173018833_353183663_o.jpg (40.95 KiB) Zobrazeno 1789 krát
HanyZek
Nové Androidě
 
Příspěvky: 46
Registrován: ned 09. pro 2012 9:36:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 WHITE

Reklama


Re: AccuWeather - nastavení času

Příspěvekod Mike84 » ned 25. říj 2015 13:04:26

HanyZek píše:Ahoj, setkal se s tím také někdo ? V systému mám hodiny správně po změně času, po rozkliknutí app AccuWeather také, ale na ploše ve widgetu mám o hodinu více. Restart telefonu a změny časových pásem nepomohly :(

Díky za radu.

Já jsem musel manuálně obnovit widget aby se změna času projevila. Stačilo pouze změnit frekvenci obnovování ze dvou hodin na jednu hodinu Snad to pomůže.
  • 0

Mike84
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: ned 25. říj 2015 7:01:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8

Re: AccuWeather - nastavení času

Příspěvekod HanyZek » pon 26. říj 2015 0:40:49

tak stačilo pár desítek minut na mobilních datech a čas se srovnal, zvláštní :) možná pomůže ostatním
  • 0

HanyZek
Nové Androidě
 
Příspěvky: 46
Registrován: ned 09. pro 2012 9:36:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 WHITE

Re: AccuWeather - nastavení času

Příspěvekod misheep » pon 26. říj 2015 7:18:50

Taky mám ten problém. Jsem začátečník. Můžete mi napsat postup jako pro blbce? :facepalm: Dost mě to rozčiluje... :?
  • 0

misheep
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 26. říj 2015 7:13:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Core Prime

Re: AccuWeather - nastavení času

Příspěvekod HanyZek » pon 26. říj 2015 10:52:50

Appka se potřebuje připojit na mobilní data (ne wifi) a poté se synchronizuje. Takže je třeba odpojit wifi a nechat tel. na mobilních datech chvíli přes operátora. Pokud však mobilní data nemáte aktivované, tak nevím, je to zvláštní, možná pomůže odinstalace a opětovná instalace ? To je třeba ale vyzkoušet.
  • 0

HanyZek
Nové Androidě
 
Příspěvky: 46
Registrován: ned 09. pro 2012 9:36:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 WHITE

Re: AccuWeather - nastavení času

Příspěvekod POSIX » pon 26. říj 2015 22:12:12

Další důvod proč by měli zakázat změna času letní/zimní :D
  • 0

POSIX
Robot
 
Příspěvky: 847
Registrován: stř 30. dub 2014 22:26:35
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Redmi 2
Rom: MIUI


Zpět na Widgety - udělátka na plochu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'