Cube U30GT

Re: Cube U30GT

Příspěvekod tabletsanei » stř 17. dub 2013 12:40:26

zdravim panove, mam dotaz na majitelov kubu. mam kubu 2 a poskodilo sa mi tlacitko na volume down. nema s tym niekto problem ?
  • 0

tabletsanei
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 192
Registrován: stř 01. srp 2012 17:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iocean x7
Tablet: Cube U30GT2
Rom: v1.05

Reklama


Re: Cube U30GT

Příspěvekod darosh » čtv 18. dub 2013 13:19:35

tabletsanei píše:zdravim panove, mam dotaz na majitelov kubu. mam kubu 2 a poskodilo sa mi tlacitko na volume down. nema s tym niekto problem ?


Ahoj,

mě tento mikrospínač vyměňovl známy (neměl zdvih) co se věnuje opravě elektroniky. Koupil jsem mu mikrospínač na DX (cca 50kusů :-)) a byl to přesně on. Pokud nemáš daleko do Píst u Nymburka, tak mi písni PM a dám ti na něj kontakt.

B.
  • 0

Uživatelský avatar
darosh
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 76
Registrován: stř 22. pro 2010 13:34:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6 Android 6.0.1
Tablet: Nexus 7 32GB 4.4.2
Tablet 2 / ROM: iPad Air iOS 7.1.1

Re: Cube U30GT

Příspěvekod Sagi3335 » úte 23. dub 2013 10:08:10

Vážení přátelé, nabízím pouzdro s externí klávesnicí a stereoreproduktory viz zde http://bazar.androidforum.cz/index.php?inzerat=15425
  • 0

Sagi3335
Nové Androidě
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 10. lis 2012 10:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus535_LG L7 II_
Tablet: U30GT-H

Re: Cube U30GT

Příspěvekod N76 » stř 24. dub 2013 0:25:13

Já bych měl zájem, posílám mail i PM.
  • 0

N76
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 91
Registrován: ned 25. bře 2012 13:36:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S2
Tablet: ELF
Rom: 4.0.3

Re: Cube U30GT

Příspěvekod TEUSE » sob 27. dub 2013 23:38:26

darosh píše:
tabletsanei píše:zdravim panove, mam dotaz na majitelov kubu. mam kubu 2 a poskodilo sa mi tlacitko na volume down. nema s tym niekto problem ?


Ahoj,

mě tento mikrospínač vyměňovl známy (neměl zdvih) co se věnuje opravě elektroniky. Koupil jsem mu mikrospínač na DX (cca 50kusů :-)) a byl to přesně on. Pokud nemáš daleko do Píst u Nymburka, tak mi písni PM a dám ti na něj kontakt.

B.

tohle tlačítko volume down už mám taky KO a dneska při pádu na hranu se rozbylo i tlačítko On/Off to se dá taky někde sehnat? díky TEUSE
  • 0

Samsung Galaxy S4 mini: Lolipop 5.1 Root - GOLauncherEX
Mototrola Milestone: The FroYoMOD 2.9.4
tablet: CUBE U30GT 32GB 10" IPS screen
Uživatelský avatar
TEUSE
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 173
Registrován: stř 13. črc 2011 23:48:00
Bydliště: Česká Třebová
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy Grand Prime G530
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy S4/ ROM 5.0.1 Lolipop
Tablet: Cube U30GT 32GB
Rom: KitKat 4.4.4

Re: Cube U30GT

Příspěvekod tabletsanei » ned 28. dub 2013 11:05:24

TEUSE píše:
darosh píše:
tabletsanei píše:zdravim panove, mam dotaz na majitelov kubu. mam kubu 2 a poskodilo sa mi tlacitko na volume down. nema s tym niekto problem ?


Ahoj,

mě tento mikrospínač vyměňovl známy (neměl zdvih) co se věnuje opravě elektroniky. Koupil jsem mu mikrospínač na DX (cca 50kusů :-)) a byl to přesně on. Pokud nemáš daleko do Píst u Nymburka, tak mi písni PM a dám ti na něj kontakt.

B.

tohle tlačítko volume down už mám taky KO a dneska při pádu na hranu se rozbylo i tlačítko On/Off to se dá taky někde sehnat? díky TEUSE


Uz mam na ceste mikrospinace. Skusim vymenit a mozem ti dat ak ches.
  • 0

tabletsanei
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 192
Registrován: stř 01. srp 2012 17:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iocean x7
Tablet: Cube U30GT2
Rom: v1.05

Re: Cube U30GT

Příspěvekod agresor360 » ned 28. dub 2013 11:07:59

Co je to za typ mikrospinacu? Ja mam komplet vsechny 3 spatny
  • 0

agresor360
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 8:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Cube U30GT

Příspěvekod darosh » pon 29. dub 2013 7:59:44

Az dorazim do prace tak sem dam link primo na DX. Mikrospinace stojej cca 2 dolary (50kusu) a presne pasujou. Jinak bacha pri pajeni. Pokud na to nemas hrotovou mikro pajku, tak to ani nezkousejte. Pistolovou pajkou to akorat znicite. 8-)


UPDATE:
LINK: http://dx.com/p/td-15ea-tact-switches-5 ... ack-122524


­    
  • 0

Uživatelský avatar
darosh
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 76
Registrován: stř 22. pro 2010 13:34:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6 Android 6.0.1
Tablet: Nexus 7 32GB 4.4.2
Tablet 2 / ROM: iPad Air iOS 7.1.1

Re: Cube U30GT

Příspěvekod agresor360 » pon 29. dub 2013 15:40:00

Diky za link a mikropajku mam, jen nahodou neni tu nekdo z okoli Brna, kdo zvazuje stejnou investici nebo je uz koupil? Klidne bych odkoupil.
  • 0

agresor360
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 8:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Cube U30GT

Příspěvekod TEUSE » úte 30. dub 2013 9:51:43

to tabletsanei » [/quote] tohle tlačítko volume down už mám taky KO a dneska při pádu na hranu se rozbylo i tlačítko On/Off to se dá taky někde sehnat? díky TEUSE

Uz mam na ceste mikrospinace. Skusim vymenit a mozem ti dat ak ches.[/quote]

Héj to by bylo super, ani sem nedoufal že bych to mohl někde sehnat... už mi nejde tablet ani zapnout, tak sháním torx 2 a musím stím něco udělat, ozvy se až je budeš mít doma ok? hned bych si jich pár odkoupil, zaplatím předem na účet klidně. Díky moc!!! :yes:
  • 0

Samsung Galaxy S4 mini: Lolipop 5.1 Root - GOLauncherEX
Mototrola Milestone: The FroYoMOD 2.9.4
tablet: CUBE U30GT 32GB 10" IPS screen
Uživatelský avatar
TEUSE
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 173
Registrován: stř 13. črc 2011 23:48:00
Bydliště: Česká Třebová
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy Grand Prime G530
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy S4/ ROM 5.0.1 Lolipop
Tablet: Cube U30GT 32GB
Rom: KitKat 4.4.4

Re: Cube U30GT

Příspěvekod darosh » úte 30. dub 2013 16:20:50

TEUSE píše:to tabletsanei »
tohle tlačítko volume down už mám taky KO a dneska při pádu na hranu se rozbylo i tlačítko On/Off to se dá taky někde sehnat? díky TEUSE

Uz mam na ceste mikrospinace. Skusim vymenit a mozem ti dat ak ches.[/quote]

Héj to by bylo super, ani sem nedoufal že bych to mohl někde sehnat... už mi nejde tablet ani zapnout, tak sháním torx 2 a musím stím něco udělat, ozvy se až je budeš mít doma ok? hned bych si jich pár odkoupil, zaplatím předem na účet klidně. Díky moc!!! :yes:[/quote]

A přitom stačí mrknout na dx.com a tam seženeš jak mikropsínač, tak i T2. Jinak držim palce při opravě.
  • 0

Uživatelský avatar
darosh
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 76
Registrován: stř 22. pro 2010 13:34:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 6 Android 6.0.1
Tablet: Nexus 7 32GB 4.4.2
Tablet 2 / ROM: iPad Air iOS 7.1.1

Re: Cube U30GT

Příspěvekod agresor360 » stř 01. kvě 2013 19:21:19

Mate nekdo zkusenost programem sixaxis controller pro pripojei bt ovladace od ps3?
  • 0

agresor360
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 8:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Cube U30GT

Příspěvekod StSv » sob 04. kvě 2013 10:58:52

Haha :D To jsem si zase po dlouhé době zariskoval. Je to docela fajn.
Čistil jsem aplikace a sys. bordel, nechtěně jsem ale odinstaloval stock aplikaci Fotoaparát a náhradu aplikací Fotoaparát ICS z Playstoru jsem nechtěl. Tak jsem googlil, jestli někdo nemá instalačku k Fotoaparátu, protože se mi skutečně nechtělo znova flashovat. Narazil jsem na tutoriál o instalováni Android 4.2 fotoaparátu s Photo Sphere. Hmmm, dal jsem se do toho...
Stáhl jsem si update .zip soubor (nejdřív jsem ho zapomněl dát na ext. SD kartu, takže jsem musel znova asi 5 minut bootovat do recovery :D), dal jsem v recovery "Apply update from external storage" nebo tak něco, ale vyhodilo to "Instalation aborted". No tak říkám super, zkusím update .zip soubor přejmenovat na update.zip (jmenoval se 4.2Camera.zip nebo tak něco) a zkusím to znova. Tak rebootuju tablet a leknu se, protože místo bootovací animace naskočí progress bar a potom recovery. Už jsem si myslel, že jdu flashovat novou ROMku, ale naštěstí se kubík na druhej pokus probral. No nic, jdu to přejmenovat a zkusit znova.

//aha, moje demence :DDD
"File Desc: !!! DO NOT DOWNLOAD THIS !!! !!! USE THIS http://d-h.st/aIy !!!"
To je tim, jak automaticky hledam tlacitko Download.
  • 0

Mobily: Motorola V300 -> LG KP501 Cookie -> JiaYu G3S -> Xiaomi MI3W -> sháním něco nového
Tablety: Cube U30GT, aktuálně nic
Notebooky a podobné: Grefu Airbook UltraThin 2 -> Asus T100 -> Asus N56VB (i7-3630QM, 8GB RAM, GT 740M)
StSv
Robot
 
Příspěvky: 707
Registrován: čtv 16. srp 2012 18:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 s XenonHD 5.1.1

Re: Cube U30GT

Příspěvekod tabletsanei » sob 04. kvě 2013 12:15:55

StSv píše:Haha :D To jsem si zase po dlouhé době zariskoval. Je to docela fajn.
Čistil jsem aplikace a sys. bordel, nechtěně jsem ale odinstaloval stock aplikaci Fotoaparát a náhradu aplikací Fotoaparát ICS z Playstoru jsem nechtěl. Tak jsem googlil, jestli někdo nemá instalačku k Fotoaparátu, protože se mi skutečně nechtělo znova flashovat. Narazil jsem na tutoriál o instalováni Android 4.2 fotoaparátu s Photo Sphere. Hmmm, dal jsem se do toho...
Stáhl jsem si update .zip soubor (nejdřív jsem ho zapomněl dát na ext. SD kartu, takže jsem musel znova asi 5 minut bootovat do recovery :D), dal jsem v recovery "Apply update from external storage" nebo tak něco, ale vyhodilo to "Instalation aborted". No tak říkám super, zkusím update .zip soubor přejmenovat na update.zip (jmenoval se 4.2Camera.zip nebo tak něco) a zkusím to znova. Tak rebootuju tablet a leknu se, protože místo bootovací animace naskočí progress bar a potom recovery. Už jsem si myslel, že jdu flashovat novou ROMku, ale naštěstí se kubík na druhej pokus probral. No nic, jdu to přejmenovat a zkusit znova.

//aha, moje demence :DDD
"File Desc: !!! DO NOT DOWNLOAD THIS !!! !!! USE THIS http://d-h.st/aIy !!!"
To je tim, jak automaticky hledam tlacitko Download.



Boze, co to je za prispevek?
  • 0

tabletsanei
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 192
Registrován: stř 01. srp 2012 17:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iocean x7
Tablet: Cube U30GT2
Rom: v1.05

Re: Cube U30GT

Příspěvekod StSv » sob 04. kvě 2013 16:22:20

No, asi jsem se zapomněl zmínit: Nemá s tím někdo zkušenost? Bez fotoaparátu to je pěkně nanic.
  • 0

Mobily: Motorola V300 -> LG KP501 Cookie -> JiaYu G3S -> Xiaomi MI3W -> sháním něco nového
Tablety: Cube U30GT, aktuálně nic
Notebooky a podobné: Grefu Airbook UltraThin 2 -> Asus T100 -> Asus N56VB (i7-3630QM, 8GB RAM, GT 740M)
StSv
Robot
 
Příspěvky: 707
Registrován: čtv 16. srp 2012 18:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 s XenonHD 5.1.1

Re: Cube U30GT

Příspěvekod TEUSE » ned 12. kvě 2013 10:13:33

Tak co už někdo měnil ty microspínače a má nějaké navíc :?:
  • 0

Samsung Galaxy S4 mini: Lolipop 5.1 Root - GOLauncherEX
Mototrola Milestone: The FroYoMOD 2.9.4
tablet: CUBE U30GT 32GB 10" IPS screen
Uživatelský avatar
TEUSE
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 173
Registrován: stř 13. črc 2011 23:48:00
Bydliště: Česká Třebová
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy Grand Prime G530
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy S4/ ROM 5.0.1 Lolipop
Tablet: Cube U30GT 32GB
Rom: KitKat 4.4.4

Re: Cube U30GT

Příspěvekod agresor360 » pon 13. kvě 2013 22:33:45

Ja je mam teprv na ceste ale urco mi nejaky zbydou... mmchodem kdyz jste na YT taky se vam video v rezimu hd roztahly pres celou obrazovku po cca minute sekne a pak se prehraje cca 3 vteriny a pak zas sek?
  • 0

agresor360
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 8:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Cube U30GT

Příspěvekod tabletsanei » úte 14. kvě 2013 8:52:41

TEUSE píše:Tak co už někdo měnil ty microspínače a má nějaké navíc :?:


microspinace dnes dorazili. zatial som nic nemenil.
  • 0

tabletsanei
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 192
Registrován: stř 01. srp 2012 17:07:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iocean x7
Tablet: Cube U30GT2
Rom: v1.05

Re: Cube U30GT

Příspěvekod agresor360 » stř 15. kvě 2013 14:21:45

Tak ja dnes kubika zoperoval a funguje :D je to opravdu ten stejnej mikrospinac vc roztece pacicek. Jen dejte bacha, aby byly kolmo napajeny, jinak se pri sesroubovani bude power tlacitko mackat samo
  • 0

agresor360
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 8:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Cube U30GT

Příspěvekod TEUSE » čtv 16. kvě 2013 16:06:31

tabletsanei píše:
TEUSE píše:Tak co už někdo měnil ty microspínače a má nějaké navíc :?:


microspinace dnes dorazili. zatial som nic nemenil.


Paráda! Já dnes lítal po městě a sháněl torx 2 či jakej ale měli nejmenší jen 4ku... :(
Tak dej pak kdyžtak vědět SZ jestli by si mi poslal tak 2 spínače poštou, a jestli nemáš ještě spínače na volume up/down co? kdyžtak díky pak se domluvíme na SZ...
  • 0

Samsung Galaxy S4 mini: Lolipop 5.1 Root - GOLauncherEX
Mototrola Milestone: The FroYoMOD 2.9.4
tablet: CUBE U30GT 32GB 10" IPS screen
Uživatelský avatar
TEUSE
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 173
Registrován: stř 13. črc 2011 23:48:00
Bydliště: Česká Třebová
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung galaxy Grand Prime G530
Mobil 2 / ROM: Samsung galaxy S4/ ROM 5.0.1 Lolipop
Tablet: Cube U30GT 32GB
Rom: KitKat 4.4.4

Re: Cube U30GT

Příspěvekod MichalSykora » pon 20. kvě 2013 10:43:26

Ahoj mám Kasty 1.09 rom a občas mi začne zlobit dotyková vrstva. Nějaká část displaye přestane reagovat na dotyky. Nesetka se s tím někdo. Nebude to ROMkou? Chtěl jsem dát jinou, ale je někde nějaký seznam ROMek dostupných pro toto zařízení na jednom místě? Děkuji
  • 0

Uživatelský avatar
MichalSykora
Androiďák!
 
Příspěvky: 263
Registrován: stř 28. dub 2010 16:28:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Cube U30GT

Příspěvekod Ladzi » pon 20. kvě 2013 10:46:30

Mám Kastyho 1.11 a občase se mi stává něco podobného. Já to spíš přisuzoval brutálnímu záseku. Taky koukám po nějaké jiné romce, zda se bude dít to samé nebo to způsobuje hardware.
  • 0

Ladzi
Nové Androidě
 
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 03. led 2013 21:07:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910

Re: Cube U30GT

Příspěvekod StSv » pon 20. kvě 2013 13:42:25

MichalSykora píše:Ahoj mám Kasty 1.09 rom a občas mi začne zlobit dotyková vrstva. Nějaká část displaye přestane reagovat na dotyky. Nesetka se s tím někdo. Nebude to ROMkou? Chtěl jsem dát jinou, ale je někde nějaký seznam ROMek dostupných pro toto zařízení na jednom místě? Děkuji


Tak přesně o tomhle jsem chtěl psát, také se mi stává a je to dost otravné. Většinou stačí vypnout a zapnout obrazovku či reboot, ale občas ani to nepomůže. Také by mě zajímalo, jestli je to ROMkou, záseky nebo hardwarem... žádné šílené aplikace nemám, mám jich asi 40 a není to nic náročného, takže přetížení/záseky jsou asi kravina..
  • 0

Mobily: Motorola V300 -> LG KP501 Cookie -> JiaYu G3S -> Xiaomi MI3W -> sháním něco nového
Tablety: Cube U30GT, aktuálně nic
Notebooky a podobné: Grefu Airbook UltraThin 2 -> Asus T100 -> Asus N56VB (i7-3630QM, 8GB RAM, GT 740M)
StSv
Robot
 
Příspěvky: 707
Registrován: čtv 16. srp 2012 18:30:03
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI3 s XenonHD 5.1.1

Re: Cube U30GT

Příspěvekod agresor360 » pon 20. kvě 2013 15:28:51

Jedu na superROM 900 a po zalohovani, factory resetu a znovuobnovení zálohy mi to šlape líp, předtím, stejný problém jak vy...
  • 0

agresor360
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 114
Registrován: stř 24. lis 2010 8:33:15
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL T200

Re: Cube U30GT

Příspěvekod MichalSykora » pon 20. kvě 2013 15:43:46

Děkuji, vypadá to že to bude problém ROMky. Zkusím tedy jinou.

Nešlo by tu založit novou kategorii jen s ROM abych nemusel prolézat toto dlouhé vlákno?
  • 0

Uživatelský avatar
MichalSykora
Androiďák!
 
Příspěvky: 263
Registrován: stř 28. dub 2010 16:28:04
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: HTC Desire

Re: Cube U30GT

Příspěvekod HarY_cz » stř 22. kvě 2013 7:54:26

MichalSykora: tak ono těch ROM zas až tolik není. z hlavy si pamatuju, že se asi nejvíc používá Kasty, Infected, Decontaminated, 900 Supersport. a pak jsou snad ještě použitelný CyanogenMod 10, GUBO, Feriross. stačí projet www.flashmyandroid.com

já osobně používám Supersport a nemůžu si stěžovat :thumbup:
  • 0

HarY_cz
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 161
Registrován: stř 09. pro 2009 13:44:06
Bydliště: Most
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi Note Pro
Tablet: Cube U30GT-H (Cyanogen Mod 10.1)

Re: Cube U30GT

Příspěvekod Indigho » pon 17. čer 2013 23:26:01

Dobrý den,

já vím, že to tady asi bude, ale těch 40 stran napsaných místním dialektem jsem prostě nezvládl a po chvíli se úplně ztratil :help:

Na svém CubeU30GT mám problémy s baterií. Její životnost prudce klesla. Resp. baterie je v pořádku, ale software ji bere jako již vybitou. Pokud nechám tablet úplně vybít, dá se následně zapnout a baterie se hlásí že má, ku příkladu, 50%. Takto to pokračuje x-krát, dokud se tablet skutečně úplně nevybije.
  • 0

Indigho
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 04. říj 2012 16:54:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S III

Re: Cube U30GT

Příspěvekod djgas » sob 22. čer 2013 8:40:45

Zdravim, mam dotaz,mam nainstalovanou rom Supersport 900 a kdyz dam tablet do spanku na delsi cas,tak nenabehne wifi,musim ji rucne vypnout a pak zapnout,aby vse slapalo,nad obcasnymi ztratami signalu netreba se pozastavovat....nevite co s tim?

Odesláno z mého U30GT-H    
  • 0

djgas
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: pon 10. led 2011 20:21:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC ONE V
Tablet: Cube U30 GT

Re: Cube U30GT

Příspěvekod Consolero » sob 22. čer 2013 14:28:47

DJGAS

Ahoj, koukni do nastaveni WiFi, proklikni se k upresneni nastaveni a tam je vzdy ponechat wifi zaplou.
  • 0

Uživatelský avatar
Consolero
Nové Androidě
 
Příspěvky: 26
Registrován: stř 05. led 2011 20:47:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S GT-I9000

Re: Cube U30GT

Příspěvekod lasted » čtv 27. čer 2013 18:02:30

prosím mám na vás dotaz: funguje k tabletum cube připojení externího HDD ? jak s napajením tak i bez... díky za odpověd (konkrétně mi jde o model 21gt, ale myslim že by to mělo byt u všech modelů stejné) díky
  • 0

Uživatelský avatar
lasted
Androiďák!
 
Příspěvky: 628
Registrován: stř 28. dub 2010 13:46:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 32gb

PředchozíDalší

Zpět na Ostatní tablety Cube

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'