DOOGEE DG700

Víte o novém (již uvedeném) telefonu, který ještě nemá vlastní subfórum? Zde je pro něj to správné místo. Pokud téma telefonu v této sekci bude mít dostatečnou základnu uživatelů, brzy se z něj stane samostatné subfórum. :)
Doplňující pravidla této sekce Hledáte vlákno o mobilu, které tu ještě nedávno bylo?
Pravděpodobně již bylo přesunuto do sekce "Tradiční značky" nebo "Asijské značky", v případě neúspěšného modelu (z hlediska AF) do sekce "Archiv telefonů"

Pokud si myslíte, že zde je vlákno o mobilu, které opravdu žije a zaslouží si vlastní subfórum, tak o tom napište Supovi. :)

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod 666evil » sob 02. kvě 2015 9:43:50

mikpalec píše:Podařilo se někomu telefon rootnout? ...

Taky se mi to zatím nepodařilo. Chtělo by to CZ návod (nejlépe na youtube).
  • 0

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Reklama


Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod skala666 » čtv 21. kvě 2015 19:27:34

Zdravim, mam takovej problem když neco stahuji s goplay tak mne piše že mam malo mista na externim disku , presto mam misto jak v pameti telefonu tak i na sd karte, nemužu najit v nastaveni kde se to da zmenit pro uloženi a stahovani. Dekuji
  • 0

skala666
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 21. kvě 2015 17:13:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: dooge titans2 dg700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod polilak » úte 26. kvě 2015 11:18:55

Zdravim
neni to jen špatne nastaveny ve vychozim prohlizeci ukladani stazenych souboru do externiho disku?
melo by byt ulozit na sdcard nebo do pameti telefonu.
Nebo uz je problem odstraneny?
mne jen blbnou ulozeny ikony po vypnuti a zapnuti nektery mizi nebo nektery jsou 2x
P.P.
  • 0

polilak
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 26. kvě 2015 11:07:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans2 DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod koumes74 » stř 27. kvě 2015 14:49:36

ROOTNUTO!!!
Konečně jsem se odhodlal.

Windows 7 64bit; Android 4.4.2; USB kabel

Děláte vše NA VLASTNÍ RIZIKO!!!

Bylo to na několikátý pokus, soft se dá stáhnout tady:
http://www.shuame.com/en/root/?rootjl_client

Postup:
0. raději ZAZÁLOHOVAT TELEFON a všechno, o co nechcete přijít... já tam nic takového neměl, nezálohoval jsem...
1. v menu telefonu - Nastavení -> Pro vývojáře ZAPNOUT -> Ladění USB ZATRHNOUT
2. přístup k Internetu jak na PC, tak raději na i mobilu přes WiFi
3. nainstalujeme soft, spustíme, připojíme PC
3. budou se detekovat ovladače v PC. Tady může vzniknout zádrhel, pokud vše neproběhne v pořádku
4. když se vše spojí, vlevo nahoře se na zelené ploše objeví typ telefonu a uprostřed tlačítko, kterým spustíte proces
5. bude to trvat několik minut, dejte tomu čas! Na PC probíhá odpočítávání...
6. během procesu sledujte displej telefonu! Bude zobrazovat bezpečnostní hlášky (potvrdit) a případně nainstalovat aplikace a povolit jim přístupy...
7. pokud proces nedoběhne, zkoušejte znovu
8. pokud proces proběhne, objeví se níže uvedená hláška.
9. v menu telefonu přibudou aplikace Kinguser a Root(...)

Obrázek zde:
http://www.imagehosting.cz/?v=rootara.jpg
  • 0

koumes74
Nové Androidě
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 16. úno 2015 9:00:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee Titans 2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod burianp » ned 14. čer 2015 14:17:53

Zdravím,

nenarazil prosím někdo na následující dvě záležitosti ?

1) Při nižším stavu baterky blbne hovor, druhá strana špatně slyší volajícího z DG700.
2) Videonahrávka z telefonu se v počítači přehrává vzhůru nohama.

Děkuji za reakce.

Petr
  • 0

burianp
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 116
Registrován: úte 07. srp 2012 16:06:30
Bydliště: Plzeň
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ASUS Zenfone 2 4GB RAM 32GB storage
Tablet: Chuwi vi8

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod pavlikVB » sob 20. čer 2015 17:46:40

Podařilo se někomu na tomto telefonu rozjet iGO Primo, aniž by "nepadal"? Konkrétně v kroku, kdy přejdu na výběr trasy a zobrazí se náhled nad mapou (Android 5). Dík
  • 0

pavlikVB
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: ned 14. čer 2015 19:13:01
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700 - android 5

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod tomix2 » ned 21. čer 2015 19:14:29

  • 0

tomix2
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 03. bře 2015 9:50:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700 titans2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod 666evil » stř 08. črc 2015 10:29:52

Vasektala píše:Na telefonu se mně za 3 měsíce objevil pouze jediný problém a to podivné chování baterie nebo spíše měříče úrovně nabití baterie.
Procenta vybití baterie nejdříve standartně klesají zhruba ke 60% od této hranice pak velice pomalu klesají zhruba ke 35 % a pak najednou se bez varování telefon vypne.Po připojení na nabíječku ukazuje měřič 1% nabití,Výdrž baterie je ale v pořádku(alespoň podle mého dojmu-vydrží opravdu dlouho).Přepnutí telefonu do úsporného režimu mám nastaveno na maximum(tj.30%) ale nedojde nikdy k jeho aktivaci ale vždy telefon rovnou vypne.Řešila by nějaká kalibrace
( jak se dá provést?)nebo je špatná baterka(podle výdrže je ale OK)

Po konzultaci s prodejcem, který mi poradil abych upgradoval telefon na Android 5.0 problém s baterkou zmizel. Alespoň zatím je vše ok.
  • 0

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Honzik028 » úte 14. črc 2015 8:46:35

Obrázek

Aktualizace se stahne telefon resetuje a potom chvilku se aktualizace ne cele ! a objevi se chyba "ten umirajci droid" nevite co s tim ?

PS: nekolikrat jsem to zkousel a bez uspechu, obnova taky nepomohla.
  • 0

Honzik028
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 15. bře 2013 11:47:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG 4X

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Honzik028 » čtv 16. črc 2015 10:09:32

Facebook skupina ahoj vytvoril jsem FB skupinu kde si muzem radit atd https://www.facebook.com/groups/726282517499323/
  • 0

Honzik028
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 15. bře 2013 11:47:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG 4X

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod 666evil » ned 19. črc 2015 17:19:59

Honzik028 píše:Obrázek

Aktualizace se stahne telefon resetuje a potom chvilku se aktualizace ne cele ! a objevi se chyba "ten umirajci droid" nevite co s tim ?

PS: nekolikrat jsem to zkousel a bez uspechu, obnova taky nepomohla.

No já jsem si aktualizaci stáhl přímo na stránkách výrobce a nainstaloval rucne z PC. Vše proběhlo jak mělo. Žádná zrada ani chyba.
  • 0

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Honzik028 » pon 20. črc 2015 10:42:34

A kde stahnu aktualizace R19 ? tam ma vyrobce jen Android 5
  • 0

Honzik028
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 15. bře 2013 11:47:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG 4X

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod bystřické » pát 24. črc 2015 1:04:14

měl jsem před tímto mobilem DOOGEE TITANS2 DG700 Android 5.0 odolné telefony,poslední cat b15q,kamarád si nechal poslat z číny tento titans2,uviděl jsem ho a bylo rozhodnuto,mám ho 14 dní a mám sním malý problém.
sedíme v hospodě,stejné telefony,stejný operátor,on plný signál,já bez signálu,možná mám z továrny něco nastavené jinak,my se vtom nevyznáme,můžete mi prosím poradit,jestli se to dá nastavením vylepšit,vím,že tam mám nastavené automaticky 3G a 2G.
wifi funguje mnohem lépe než u mt caterpilar,u foťáku jsem dal jen ostrost na max a funguje slušně.
u sms to nepíše T9tkou a nenaznačuje to slova,lze to nějak nastavit,zatím jsem na to nepřišel.
  • 0

bystřické
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 24. črc 2015 0:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE TITANS2 DG700 Android 5.0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod 666evil » ned 26. črc 2015 22:01:43

Honzik028 píše:A kde stahnu aktualizace R19 ? tam ma vyrobce jen Android 5

Ano to souhlasi. Stahnout Android 5 a nainstalovat. Nasledne mrknout v nastaveni mobilu zda je nova aktualizace. Android se mi aktualizoval 3x a ted tam mam R19. Problem s baterkou prestal.
  • 0

Uživatelský avatar
666evil
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: ned 22. úno 2015 19:16:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE DG700

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod VMach3 » stř 29. črc 2015 18:39:17

Do bazaru jsem dal inzerát s věcmi co mi doma zbyli po Titans2 kdyby měl o ně někdo zájem.
http://bazar.androidforum.cz/index.php?inzerat=17286
  • 0

Uživatelský avatar
VMach3
Androiďák!
 
Příspěvky: 491
Registrován: pon 08. srp 2011 6:28:48
Bydliště: Červený Kostelec, okr. Náchod
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi5 64GB black
Rom: MIUI 8 by xiaomi.eu

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod bystřické » stř 12. srp 2015 13:17:43

je v česku nějaký servis,kde mi opraví nebo vymění anténu,jsem věčně bez signálu,psal jsem přímo do dooge co stím,zatím bez odpovědi :facepalm: koupil jsem ho v číně :cry:
  • 0

bystřické
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 24. črc 2015 0:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE TITANS2 DG700 Android 5.0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Tomáš Kubec » stř 12. srp 2015 13:35:13

Jde o to jestli to není vada na desce. Jinak není problém třeba u nás.
  • 0

Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o, MNShop.cz - Náhradní díly, příslušenství, servis Čínských i ostatních telefonů - podpořte MNShop na Facebooku. Aplikace MNShop ke stažení na Google Play
Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
Moderátor
 
Příspěvky: 4535
Registrován: sob 21. srp 2010 12:18:30
Bydliště: Pardubice
Reputace: 52
Typ mobilu / ROM: Mlais MX Base

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod bystřické » úte 18. srp 2015 22:33:20

dal jsem to minulý týden přes kamaráda do servisu tady v olomouci,dnes mi servisák volal,že tam nic nenašli,že zkusí ,když to řeknu po svém,přeletovat anténu,tak jsem zvědav jak to dopadne
  • 0

bystřické
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 24. črc 2015 0:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE TITANS2 DG700 Android 5.0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod bystřické » stř 19. srp 2015 12:19:38

uf,dopadlo to dobře :clap: kde jsem byl bez signálu,nyní jsem na půlce,kde jsem byl jakštakš na půlce,jsem nyní naplno :palec:
  • 0

bystřické
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pát 24. črc 2015 0:38:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE TITANS2 DG700 Android 5.0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod sofiel » pon 24. srp 2015 13:42:42

Zdravím.
Na dg700 Android 4.4.x jsem měl problém se signalizací stavu baterie. Po přečtení fóra jsem aktualizoval na Android 5.0(oficiální verze od doogee) a nastaly problémy. Např. aplikace SmartMaps : mám stažené a uložené offline mapy ale i když mají být všechny aktivované tak jsou jen některé, po odinstalaci a opětné instalaci jsou aktivované zase jen některé ale třeba jiné než předtím. Podobně se chová i aplikace Aponia GPS Nav.. Po poradě s tech.podporou prodejce proveden hard reset a výsledek stejný.Provedena i kompletní nová instalace Androidu 5 a pořad stejné problémy. Někdy pozoruji i nestandartní chování aplikací. Asi je problém s komunikací s SD kartou ?? Má někdo zkušenost s provedením downgrade zpět na Android 4.4.x (verzi od doogee), kde aplikace chodily bez problémů a popř. jak to provést. Na technické podpoře si nejsou jisti.
  • 0

sofiel
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 22. srp 2015 6:04:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: doogee dg700 Android 5
Tablet: Pipo T9 Android 4.2.2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod VMach3 » pon 24. srp 2015 14:12:12

Postup je naprosto stejný jako v případě aktualizace na Lollipop.
  • 0

Uživatelský avatar
VMach3
Androiďák!
 
Příspěvky: 491
Registrován: pon 08. srp 2011 6:28:48
Bydliště: Červený Kostelec, okr. Náchod
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi5 64GB black
Rom: MIUI 8 by xiaomi.eu

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod sofiel » stř 02. zář 2015 19:11:52

Zdravím.
Stáhl jsem z www doogee poslední verzi Android 4.4.2 a podařilo se provést downgrade z Lollipop.
Pak dokonce byla provedena z mobilu aktualizace KK na verzi z 2.2.2015 - povedla se až na několikátý pokus, zatím se zdá. že problém se signalizací stavu baterie je odstraněn. Mám sice ještě drobné problémy s některými aplikacemi ale to je asi komunikací s SD kartou. Je to rozhodně lepší než v Lollipop (5.0). Asi bude jistější počkat s Lollipop až bude odladěn (5.1 apod.). Otázka : bylo by vhodné naformátovat SD na některý Linuxový formát, mohla by komunikace být spolehlivější ??
  • 0

sofiel
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: sob 22. srp 2015 6:04:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: doogee dg700 Android 5
Tablet: Pipo T9 Android 4.2.2

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod jech » čtv 03. zář 2015 10:04:50

Na tenhle telefon 5.1 nikdy nevyjde. Zůstaň u 4.4, to jediná použitelná verze dokud pro 5.0 někdo neudělá root, neopraví chyby (což bez zdrojáků půjde těžko) a nevymyslí, jak změnit velikosti vnitřního úložiště, který je v Lollipopu nepoužitelně malý. Na KitKatu mám celých 6GB pro aplikace.
  • 0

jech
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 24. zář 2009 0:00:49
Reputace: 0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Pepo80 » pon 07. zář 2015 11:56:46

Tak rusáci už to maj. :clap: Rootnutá R21 (Android 5.0) s 4,5 GB oddílem pro programy:

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=627212

příspěvek 2053

Sám na ni jedu.
  • 0

Pepo80
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 18. kvě 2011 8:20:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG700 Lollipop root
Mobil 2 / ROM: G1 BiffMod v2.1 ExtraMemory

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod jech » pon 07. zář 2015 14:19:06

Pepo80 píše:Tak rusáci už to maj. :clap: Rootnutá R21 (Android 5.0) s 4,5 GB oddílem pro programy:

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=627212

příspěvek 2053

Sám na ni jedu.


Nějaký problémy jsi zaznamenal nebo šlape všechno v pohodě?
  • 0

jech
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 92
Registrován: čtv 24. zář 2009 0:00:49
Reputace: 0

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod deimor » ned 13. zář 2015 19:38:59

Zdravím mám tenhle telefon DOOGEE-Titans2_DG700-Android5.0-R16-2015_03_21

Používal jdem hodně navigaci Waze , ale na tomhle telefonu mě blbne zobrazování map přeblikává pořád noc den nevím co s tím :evil:
google maps jedou v pohodě.

neví někdo co s tím? dík
  • 0

Přílohy
P9130452.JPG
P9130452.JPG (2.12 MiB) Zobrazeno 2271 krát
deimor
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 25. pro 2013 1:18:00
Bydliště: Pozořice
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DOOGEE-Titans2_DG700-Android5.0-R16-2015_03_21

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Pepo80 » pon 14. zář 2015 9:22:46

deimor píše:Zdravím mám tenhle telefon DOOGEE-Titans2_DG700-Android5.0-R16-2015_03_21

Používal jdem hodně navigaci Waze , ale na tomhle telefonu mě blbne zobrazování map přeblikává pořád noc den nevím co s tím :evil:
google maps jedou v pohodě.

neví někdo co s tím? dík


To není noční režim ale bug. Dá se toho zbavit jedině aktivováním "Zakázat hardwarové vrstvy" v nastavení "Pro vývojáře". Po rebootu to je nutné zopakovat. Také tím bude tato možnost zakázána pro všechny programy.
https://www.waze.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=118419

Já si na to udělal pravidlo v E-Robot pomocí pluginu Secure Settings, ale na to musí být telefon rootnutý. Při spuštění Waze se mi HW vrstvy automaticky zakážou, po skončení zas aktivují. (Odkaz na rootnutý Lollipop je v mém předchozím příspěvku.)
  • 0

Pepo80
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 18. kvě 2011 8:20:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG700 Lollipop root
Mobil 2 / ROM: G1 BiffMod v2.1 ExtraMemory

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod Pepo80 » pon 14. zář 2015 9:33:51

jech píše:
Pepo80 píše:Tak rusáci už to maj. :clap: Rootnutá R21 (Android 5.0) s 4,5 GB oddílem pro programy:

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=627212

příspěvek 2053

Sám na ni jedu.


Nějaký problémy jsi zaznamenal nebo šlape všechno v pohodě?


Funguje výborně. Je rootnutá a obsahuje SuperSU. Interní úložiště programů ukazuje kapacitu 4,11 GB, pořád mám 2,11 GB volno. Paměť telefonu ("zabudovaná karta") má 2 GB, ale tu nepoužívám, mám samozřejmě SDHC kartu. Konečně jde DG700 s Lollipopem normálně používat... ;)
Recovery má původní.
  • 0

Pepo80
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 18. kvě 2011 8:20:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee DG700 Lollipop root
Mobil 2 / ROM: G1 BiffMod v2.1 ExtraMemory

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod michal1621 » pát 30. říj 2015 17:28:23

Zdravim.
Mam problem, ze kdyz neco stahuji. Tak mi hlasi. Ze nemam misto, ale pritom mam mista v telefonu i na karte dost. Nevite co s tim?
  • 0

michal1621
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 30. říj 2015 17:17:54
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: doogee titans

Re: DOOGEE DG700

Příspěvekod tomix2 » úte 15. pro 2015 19:25:11

AHOJ

ZAČAL TELEFON ŠPATNĚ NABÍJET TRVA TO MOC DLOUHO RYCHLO NABÍENÍ ASI NEJDE?? :shock: :shock: :|
  • 0

tomix2
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 03. bře 2015 9:50:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: DG700 titans2

PředchozíDalší

Zpět na Nové telefony

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'