Moderátoři: cryingfreeman, Wexter
d.u.b.i píše:Diky za odpoved a neslo by to nejak jinak jako ze bych vymazal rucne co tam zbylo z odinstalovanych aplikaci? Jinak diky za rady
Tegaf píše:Ahoj,
Chtěl bych se zeptat, v září jsem koupil telefon v alze, kde byla nejspíš slovenská romka. Zálohoval jsem efs, přehrál sw a vesele si užíval SGSII. V lednu jsem mrtvý mobil dal na reklamaci a v britexu mi ho opravili (výměna součástek) a napsali update SW. Když jsem ho zapnul, byla tam dánština android 2.3.4 a nešel aktualizovat ani na 2.3.5 ... Tak jsem ho zběžně zkontroloval a vše se zdálo ok, zálohoval jsem efs a dal tam "poláka" a ted tam mam isc.
Jenže dnes(3 dny od reklamace) jsem chtěl fotit a foťák neostří. I když to přehraju zpět na 2.3.5 tak neostří. Po reklamaci jsem si toho nevšiml, protože je ostření zamrzlý na blízko a já zkušebně vyfotil hrnek na stole-blízko...
Takže musim vrátit SW a dát ho zas (chjo) do britexu.
Jenže teď nevim jestli shanet tu danskou romku... Nebo jestli to nepoznaj tak tam můžu dát tu slovenskou.. efs mam oboje, jak moc to řešej?
Díky za radu
typon píše:nabijim mobil vecinou prez noc,zastrcim nabijecku do zasuvky a pak do mobilu.
rano se mi stava ze odpojim mobil od nabijecky ale nabijecku necham nekdy v zasuvce.
a ted dotaz: ma tato nabijecka porad "nakou" spotrebu elektriny???
nekde jsem cetl ze i kdyz neni pripojenej telefon nabijecka porad neco spotrebovava???
jak to je???
Uživatelé procházející toto fórum: Majklos.cz a 3 návštevníků