Moderátor: cryingfreeman
amdati píše:HMM...co naplat.
Další update bude asi až po Novém roce.....a tak osobně věřím že se výrobci podaří časem tu WIFI opravit....na to já a ani zákazník nemáme trpělivost... čili REKLAMCE a vyzkoušíme alternativu.
tabletka píše:Google Play ti pôjde, ale musíš si buď zmazať Google účet a vytvoriť ho nanovo, alebo vytvoriť iný hlavný Google účet. Práve mi to prešlo a už Google Play ide. Ja mám iný problém - aktualizácia mi prebehla, ale ako zistím, že mám novú verziu? Nejako mi tie čísla "nesedia".
Rovnako. Mne to zbehlo tým "poľským - jednoduchším" spôsobom.pmspace píše:Hosi zmente si v nastaveni na nechat wifi zapnutou vzdy a mela by drzet. Me to zatim funguje.
Cislo sestaveni mi sedi konci to 20121114.180815 coz je posledni update.
honzasu píše:pobádal jsem ohledně nefungující TV, řešení je jednoduché, rozbalit aktualizační balíček a v adresáři: system/app najít SampleDVBTPlayer.apk, nainstalovat a je vymalováno
barbados píše:co ty s tím pořád děláš , tak buď to jde a nebo ne . A ne že chvíli jo a chvíli ne .
pmspace píše:Zajimavy je ze s iPadem do zadny diskuze psat nemusim
tabletka píše:jj, jablko je uzatvorená platforma. Také veci a sledovačky výrobcom nemám rád, ale nikomu ho nezakazujem![]()
Možno mám len "šťastie", ale mne zatiaľ wifi funguje, widgety mi nemiznú i TV ide. Nemôže to byť nejakou doinštalovanou aplikáciou, ktorá by niektorým robila problémy?
Zpět na Tablety a herní zařízení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků