Google navigace

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

Google navigace

Příspěvekod Hombre » úte 03. srp 2010 20:52:19

Předem děkuju za lock :roll:
Je v ČR dostupná navigace google? U mě to hlásí že "Pozor, Navigace Map Google není zatím v této lokalitě dostupná".
  • 0

HTC Desire
Uživatelský avatar
Hombre
Androiďák!
 
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Reklama


Re: Google navigace

Příspěvekod kamelot » úte 03. srp 2010 20:54:28

  • 0

Uživatelský avatar
kamelot
Androiďák!
 
Příspěvky: 351
Registrován: pon 12. črc 2010 13:26:17
Bydliště: Košice, SR
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G 2014
Mobil 2 / ROM: HTC Desire

Re: Google navigace

Příspěvekod ramon.dexter » úte 03. srp 2010 21:06:58

tvl co nejdřív hledat a pak se ptát? To hledání tady neni pro srandu králíkům! U nás gnavigace nefunguje a kdybys hledal tak bys to věděl :twisted:
  • 0

...jestli budete práskat práskací kuličky...to si taky zapráskám!!!
---------------------------------------------------------------------
obchoduji s chlupatou kapustou ;)
Uživatelský avatar
ramon.dexter
Moderátor
 
Příspěvky: 12423
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Bydliště: Plzeň
Reputace: 33
Typ mobilu / ROM: LG G4 H815 - stock AOS 6 M
Tablet: LG Gpad 8.3 (V500) - stock

Re: Google navigace

Příspěvekod skooopa » úte 03. srp 2010 21:15:09

Si ze me delate srandu?


Ten lock mel duvod v druhem prispevku mel dost jasnou odpoved a to Brut maps se kterejma navigace funguje i v CR.

Teda pokud se neco behem par dni nezmenilo o cemz pochybuju jinak do nedavna jsem se v CR s gnavigaci navigoval skoro denne...

A neni treba ani root...
  • 0

Obrázek
Fackováním se hloupost odnaučit nedá
Nepiste mi SZ s banálním dotazem! Od toho je tu tlacitko HLEDAT!
Uživatelský avatar
skooopa
Droid
 
Příspěvky: 2720
Registrován: úte 17. bře 2009 15:44:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola BackFlip
Twitter: @fireskopa
Tablet: Nexus 7
Rom: CM7/ofiko 4.1.1

Aktualizace google mapy na verzi 4.4.0

Příspěvekod pettr0391 » pát 03. zář 2010 23:11:28

VZhledem k tomu, že jsem co se týče Android sytému začátečník, tak se předem omlouvám pokud můj dotaz bude znít hloupě. Na Android marketu je dostupná aktualizace google map na verzi 4.4.0. Komentáře, které jsem našel na internetu jsou ve skrze pozitivní. Mě však zarazilo, že si aplikace vyžaduje tolik přístupů do položek telefonu a asi nejvíc mě znepokojují tyto:
- osobní údaje
- placené služby (přímé volání na telefonní služby)
- telefonní hovory - čtení stavu a identity telefonu.
Ostatní položky jako přístup na internet, poloha (GPS) ad. chápu že jsou pro fungování potřeba
Chci se zeptat - je třeba se těchto přístupů bát? Posílá telefon sám od sebe nějaké SMS na placená čísla nebo volá na placená čísla?
Ještě jednou se omlouvám, jestli je dotaz hloupý, ale moc by mi pomohlo, kdyby mi tento dotaz někdo zodpověděl a případně objasnil, jaký to má dopad na bezpečnost
díky
  • 0

pettr0391
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 03. zář 2010 22:48:52
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone 845

Re: Google navigace

Příspěvekod ladaRiha » sob 04. zář 2010 0:26:26

Tak toho bych se u Google Map nebal :)

Kdyz popustim fantazii (na programovani pro android se teprve chystam), treba to volani bych tipnul je proto, aby kdyz najdes na mape "restauraci", zobrazis si u ni kontakt, tak abys mohl rovnou na to cislo zavolat. Ale i kdyby ne, nebal bych se, ze ti mapy budou posilat premium sms a volat na "linky pro dospely" :)
  • 0

Uživatelský avatar
ladaRiha
Androiďák!
 
Příspěvky: 296
Registrován: pát 02. dub 2010 9:48:51
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Asus TF300

Re: Google navigace

Příspěvekod Krokodyl » sob 04. zář 2010 0:43:17

Kdo se bojí ..... ať nepoužívá Android
  • 0

zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT
Uživatelský avatar
Krokodyl
Droid
 
Příspěvky: 2480
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Bydliště: Porta Bohemica
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 7
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1

Re: Google navigace

Příspěvekod Hombre » sob 04. zář 2010 20:30:27

Aneb když se iPhone naučí používat i ženský, jaký je telefon pro chlapy?
  • 0

HTC Desire
Uživatelský avatar
Hombre
Androiďák!
 
Příspěvky: 279
Registrován: pon 12. črc 2010 22:08:06
Reputace: 0

Re: Google navigace

Příspěvekod kazatell » pát 10. zář 2010 21:28:58

nevim jestli sem uplně ve správnym témátu, ale potřeboval bych poradit s něčim, co se týká google maps. Mám čet na g-mailu, přes který sem normálně přihlášený s telefonem, ale na googlemaps používám už léta uplně jiný účet. je to nějak možné?
  • 0

HTC Kaiser s nástavbou Sence z HTC Hero, HTC Desire, HTC Sensation, Asus Trensformer TF300TG
Když se na něco ptám věřte že Google sem už zkoušel... ale nepomohlo to
Uživatelský avatar
kazatell
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 196
Registrován: stř 02. zář 2009 20:56:57
Bydliště: Čel. Ej.
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc sensation
Tablet: Asus transformer TF300TG

Re: Google navigace

Příspěvekod Vegetus » úte 09. lis 2010 11:32:26

Podle zmínky v tomto článku http://goo.gl/qWA2z by měla Google navigace být oficiálně spuštěna i u nás.
Cituji:
"V programech naleznete také turn-by-turn navigaci od Google (Modrá šipka). Tato navigační aplikace ale zatím není v ČR dostupná, avšak podle některých zdrojů by měla být spuštěna do konce roku, takže se máme na co těšit."

Má někdo nějaké informace které by to potvrzovaly?
  • 0

Samsung Nexus S (4.1.1), CZ Vodafone
Uživatelský avatar
Vegetus
Androiďák!
 
Příspěvky: 453
Registrován: pát 27. bře 2009 10:23:36
Bydliště: Česká Lípa
Reputace: 0

Re: Google navigace

Příspěvekod Franbrok » úte 14. pro 2010 15:35:54

Mno vzhledem k tomu , že z Marketu zmizel i N. L. mám o tom velké pochybnosti :-(
  • 0

Naposledy upravil Franbrok dne pát 17. pro 2010 8:37:01, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar
Franbrok
Nové Androidě
 
Příspěvky: 42
Registrován: pon 06. zář 2010 13:43:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4
Tablet: Samsung Galaxy Note 8.0

Re: Google navigace

Příspěvekod agent112 » úte 14. pro 2010 16:08:42

1. S BRUT je navigace v ČR bez problému - link ve druhém příspěvku
2. Pokud se někdo bojí povolovat přístup k čemukoliv tak holt nebude asi mít v tydlifónu nic :-D
3. z Androidu budeš používat google mapy přez účet, který ( myslím ;-) ) máš zadaný v tel, potažmo marketu

že by LOCK? ;-)
  • 0

Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo
Vodafone 845 : Android GB 2.3.7 : CM 7.2 - KANG
Uživatelský avatar
agent112
Robot
 
Příspěvky: 758
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Google navigace

Příspěvekod jannk » stř 22. pro 2010 9:15:12

zatim mi vzdy G Navigace ukazala, ze navigace neni v me lokalite dostupna ... ale co jsem upgradoval na nove G Maps tak se vzdy zasekne na "zjistuji dostupnost navigace" ... a zjistuje a zjistuje - a nikdy neskonci :-(
  • 0

jannk
Nové Androidě
 
Příspěvky: 20
Registrován: pon 11. říj 2010 13:24:12
Reputace: 0

Re: Google navigace

Příspěvekod aloha » stř 22. pro 2010 10:03:48

to Hombre:
Telefon s Windows mobile :-)
  • 0

aloha
Nové Androidě
 
Příspěvky: 31
Registrován: stř 15. zář 2010 14:54:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire - T-mobile

Re: Google navigace

Příspěvekod Velekrt » stř 22. pro 2010 14:43:08

jannk píše:zatim mi vzdy G Navigace ukazala, ze navigace neni v me lokalite dostupna ... ale co jsem upgradoval na nove G Maps tak se vzdy zasekne na "zjistuji dostupnost navigace" ... a zjistuje a zjistuje - a nikdy neskonci :-(

Google vydal vyhlášení , že "snad" do Vánoc bude tahle služba fungovat i v ČR ! :-)
  • 0

ObrázekObrázek
Uživatelský avatar
Velekrt
Nové Androidě
 
Příspěvky: 24
Registrován: pon 20. pro 2010 10:24:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC WildFire

Re: Google navigace

Příspěvekod jannk » čtv 23. pro 2010 22:44:51

otazka, jestli nemeli na mysli Vanoce 2011 :-)
  • 0

jannk
Nové Androidě
 
Příspěvky: 20
Registrován: pon 11. říj 2010 13:24:12
Reputace: 0

Re: Google navigace

Příspěvekod agent112 » pát 24. pro 2010 8:55:04

Vy co stále čekáte až to půjde - proč si nenainstalujete BRUT verzi z XDA???
ak nebudetě řešit, kdy to půjde v ČR :-D
  • 0

Huawei Ascend G300 : Android KitKat 4.4.4 : CM 11 - Dazzozo
Vodafone 845 : Android GB 2.3.7 : CM 7.2 - KANG
Uživatelský avatar
agent112
Robot
 
Příspěvky: 758
Registrován: pát 03. zář 2010 17:30:56
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300

Re: Google navigace

Příspěvekod LadislavK » pát 24. pro 2010 9:44:43

S brut mapou mi zlobily nektere aplikace. Po odstraneni brut vse v pohode.

Nechapu posmivani, kdyz se nekdo zajima o bezpecnostni opravneni u aplikaci. Take bych uvital presnejsi popis u aplikaci, k cemu ze to potrebuji odesilat premiove sms a proc se zajimaji o "osobni udaje". Ostatne ani kombinace plneho pristupu na internet a cteni/zapisu SD karty u aplikaci od autoru, kteri maji na marketu jedinou aplikaci a jejich jmeno/nick pripomina polozku v menu cinske restaurace, ve me nebudi moc duvery.
  • 0

LadislavK
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 140
Registrován: stř 02. pro 2009 21:56:08
Reputace: 0

Re: Google navigace

Příspěvekod m.cut » stř 01. čer 2011 6:27:13

Tak Google navigace konecne funguje oficialne i v CR.

­    
  • 0

Huawei Ascend G300 | ROOT | ROM: originálni B892| VoIP: Mikrotech.cz

T-Mobile G1 | HTC Magic | Samsung Spica | HTC Desire | Huawei Ascend G300 .....
Slevy na jednom místě
Uživatelský avatar
m.cut
Androiďák!
 
Příspěvky: 312
Registrován: pon 15. čer 2009 13:46:36
Bydliště: Praha
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: http://www.twitter.com/m_cut

Re: Google navigace

Příspěvekod ocadlyo » stř 01. čer 2011 7:07:35

Potvrzeno, vše OK, navigace 100%ní ! :yes:
  • 0

Samsung Galaxy S5 (Marshmallow 6.0.1).
Uživatelský avatar
ocadlyo
Androiďák!
 
Příspěvky: 298
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5

Re: Google navigace

Příspěvekod Blackhawk » stř 01. čer 2011 8:37:37

Kokos, a u nas zasa nic.
  • 0

Uživatelský avatar
Blackhawk
Droid
 
Příspěvky: 2313
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 9

Re: Google navigace

Příspěvekod Lintner.T » stř 01. čer 2011 8:57:38

Jestli to je stupidni dotaz, tak se omlouvam. Predpokladam, ze pro hlasovou navigaci musim mit nejaky programek. Jakej? Svox?
  • 0

Uživatelský avatar
Lintner.T
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 136
Registrován: pon 04. dub 2011 9:28:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III mini
Rom: CyanogenMod 11.0

Re: Google navigace

Příspěvekod sid » stř 01. čer 2011 9:02:33

Ano, svox s českým hlasem, případně s hlasem řeči, který máte nastavený jako národní prostředí telefonu.
  • 0

NEXUS ONE
ROM: CyanogenMod
Recovery: ClockworkMod Recovery
Uživatelský avatar
sid
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 70
Registrován: sob 27. úno 2010 18:16:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus One

Re: Google navigace

Příspěvekod kosmik » stř 01. čer 2011 9:36:04

Zdar, vyběhnul jsem před dům, abych zkusil výpočet trasy a navigace na mne česky začala mluvit " za 200 metrů odbočte ..." Přitom Svox nemám, verze map 5.5.0 (Optimus one) . Jste si jistí, že to bez Svoxu nejde?
  • 0

kosmik
Nové Androidě
 
Příspěvky: 32
Registrován: pon 20. dub 2009 15:47:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 2
Tablet: Transformer PAD 300

Re: Google navigace

Příspěvekod michpo » stř 01. čer 2011 9:39:15

Žádný svox ani nic jiného NENÍ pro český hlas potřeba. Všechno funguje zcela automaticky.
Nejsem si jistý, ale pokud někomu český hlas nefunguje, tak to může být tím, že třeba nemá v telefonu nastavenou češtinu. Když tak mě poupravte.
  • 0

Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
michpo
Moderátor
 
Příspěvky: 1271
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Bydliště: Brno
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7

Re: Google navigace

Příspěvekod m.a.x.i.m.u.s » stř 01. čer 2011 9:42:00

Taky nemám Svox a mluví mi to...
  • 0

Desire -> Sensation -> Galaxy SIII -> Galaxy S4 -> G3 16GB -> G4 Leather -> Galaxy S7 Edge
m.a.x.i.m.u.s
Androiďák!
 
Příspěvky: 291
Registrován: pon 18. říj 2010 14:17:27
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Galaxy S7 Edge

Re: Google navigace

Příspěvekod Blackhawk » stř 01. čer 2011 10:12:19

Mam takeho tusaka, ze kazdu chvilu budete mat aj hlasove povely v cestine.
  • 0

Uživatelský avatar
Blackhawk
Droid
 
Příspěvky: 2313
Registrován: pon 19. dub 2010 13:53:50
Reputace: 9

Re: Google navigace

Příspěvekod Petmedic » stř 01. čer 2011 10:12:28

Potvrzuji mluví i bez Svoxu.
  • 0

Uživatelský avatar
Petmedic
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 152
Registrován: ned 10. dub 2011 14:50:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Google Nexus 4
Twitter: lsfoto67

Re: Google navigace

Příspěvekod Lintner.T » stř 01. čer 2011 10:18:13

Na HTC Wildfire nefunduje. Po zadani cile vybehne logo Mapy Google Navigace a pote spadne s hlaskou "Aplikace Mapy (proces ...) byla neocekavane ukoncena. Zkuste to znovu". Ani po restartu to neslo. Nevite co s tim?

EDIT: Po wipe to uz jede.
  • 0

Naposledy upravil Lintner.T dne stř 01. čer 2011 12:43:59, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
Lintner.T
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 136
Registrován: pon 04. dub 2011 9:28:28
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S III mini
Rom: CyanogenMod 11.0

Re: Google navigace

Příspěvekod bigt » stř 01. čer 2011 11:49:11

No, navigace je parada, ted uz jen kolik jedna jizda (50km) zere dat? aby se clovek z toho placeni nezblaznil :)
  • 0

Uživatelský avatar
bigt
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 196
Registrován: pát 04. čer 2010 9:44:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X
Mobil 2 / ROM: 7.0
Twitter: BigTcz
Tablet: Nvidia Shield K1

Další

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'