Moderátoři: jtoxx, ramon.dexter

ramon.dexter píše:BTW, pokud cyan vyhodí tyhle google apps ze svý rom, doufam že bude možný je tam nějakým normálním způsobem dodat. Opravdu nechci zase měnit mailovýho providera.
alda píše:Jinak ano, taky mě napadlo, že se vytvoří opensource alternativy k aplikacím, na kterých Google sedí, ale neumím si dost dobře představit, že třeba vznikne alternativa pro market. Myslím, že tohle je velmi komplikované, ne technicky, ale po stránce obchodního fungovaní.
alda píše:Jinak ano, taky mě napadlo, že se vytvoří opensource alternativy k aplikacím, na kterých Google sedí, ale neumím si dost dobře představit, že třeba vznikne alternativa pro market. Myslím, že tohle je velmi komplikované, ne technicky, ale po stránce obchodního fungovaní.
d750 píše:Počkat to znamená i šíření root theme je vlastně warez. Co mam teda všechno z theme smazat abych to mohl veřejně vystavit.
ramon.dexter píše:Ostatní výrobcům dává AOS včetně google apps zadarmo. Výrobci si ho můžou upravovat jak chtějí. Ale cyan nesmí. Fakt mě zajímá co za tim je. Doufam že se to dozvíme, ať víme s kym máme tu čest.
d750 píše:Ted sem s toho jelen mam počkat nebo rači smazat moje portfolio na alldroid.
ramon.dexter píše:Case: já ale pořád nechápu jak šíření google aplikací takhle "třetí stranou", čili nezávislýma vývojářema, jak to poškozuje google? Kdyby si za ty alterantivní ROM nechávali platit, neřeknu ani ň. Ale pokud to dávají zadarmo, jaká vzniká googlu škoda kromě toho, že googlu bezplatně propagujou jeho služby?
ramon.dexter píše:Case: já ale pořád nechápu jak šíření google aplikací takhle "třetí stranou", čili nezávislýma vývojářema, jak to poškozuje google? Kdyby si za ty alterantivní ROM nechávali platit, neřeknu ani ň. Ale pokud to dávají zadarmo, jaká vzniká googlu škoda kromě toho, že googlu bezplatně propagujou jeho služby?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků