[NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod maxfli » ned 12. kvě 2013 22:10:16

Už to frčí, použil jsem návod viz.: rychlejsi-gps-fix-t25653.html

Ano, už mám nový za tu mrtvolu, kdyby mi odešel před pár dny, mohl jsem mít nový kus na výměnu na paragraf ze zákona 6 měsíců, ale jelikož jsem pár dní za touto 6 ti měsíční lhůtou, tak klasická 30 ti denní reklamace u Britexu, uvidím jak to dopadne, mno musel jsem koupit nový, jinak bych byl bez mobilu 30 dní.
  • 0

NA PODĚKOVÁNÍ SLOUŽÍ TLAČÍTKA (PALCŮ) VPRAVO DOLE U PŘÍSPĚVKU
Uživatelský avatar
maxfli
Moderátor
 
Příspěvky: 1614
Registrován: sob 17. pro 2011 22:31:48
Reputace: 57
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB - Fulmics ROM 6.1 - Xceed kernel 2.2g

Reklama


Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod dvzd » úte 14. kvě 2013 3:34:52

Já osobně si nemyslím, že by se úpravou toho souboru gps.conf (ze severní ameriky na europe) něco mohlo změnit, protože já tam mám právě tu severní ameriku a GPS funguje výborně, GPS fix mám na HTC EVO 3D na otevřeném prostranství okamžitý (max do 5 sekund) i bez aGPS. V tom souboru mám toto:

Obrázek
  • 0

Uživatelský avatar
dvzd
Kyborg
 
Příspěvky: 3973
Registrován: pon 06. úno 2012 11:38:34
Reputace: 31
Typ mobilu / ROM: JY-S2

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod maxfli » úte 14. kvě 2013 23:26:51

...jenže já tam takový soubor vůbec nemám :!:
  • 0

NA PODĚKOVÁNÍ SLOUŽÍ TLAČÍTKA (PALCŮ) VPRAVO DOLE U PŘÍSPĚVKU
Uživatelský avatar
maxfli
Moderátor
 
Příspěvky: 1614
Registrován: sob 17. pro 2011 22:31:48
Reputace: 57
Typ mobilu / ROM: LG G3 32GB - Fulmics ROM 6.1 - Xceed kernel 2.2g

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod lamper » stř 22. kvě 2013 9:15:53

No ja neviem, nevyznám sa celkom do technológie prijmu gps signálu. Ale podľa mňa je gps.conf potrebný pri agps t.j keď na lokalizáciu máme zapnuté služby siete. Pri čistom gps t.j. bez pripojenie k sieti asi tento súbor sa vôbec nevyužíva. Mobily bez agps potom tento súbor s najväčšou pravdepodobnosťou asi nemajú. Nevedel by sa pripojiť k adresám uvedeným v súbore.
Ak sa mýlim tak pardón!
  • 0

lamper
Nové Androidě
 
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 31. led 2013 16:50:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC WildFire S
Tablet: SGT 2 7.0 P3100

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod matcho13579 » stř 22. kvě 2013 12:46:00

no keby si mal pravdu, tak aj v mobiloch s A-GPS by bolo možné súbor gps.conf vymazať a prijímač by tak či tak dokázal nadviazať spojenie, čo možné nie je, lebo mobil ti bez toho súboru spojenie nenadviaže
  • 0

Samsung Galaxy S @ CM10.1;
Asus Nexus 7 FHD @ PSX v2 KitKat;
Ďalšie zariadenia: Huawei: G300, G510; ZTE Blade
matcho13579
Androiďák!
 
Příspěvky: 664
Registrován: ned 14. srp 2011 16:47:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade
Twitter: matcho13579

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod lamper » stř 22. kvě 2013 16:14:58

matcho13579 píše:no keby si mal pravdu, ............... lebo mobil ti bez toho súboru spojenie nenadviaže

Predstav si, že som vymazal a "Čas do prvého fixu 4 s." Nebol som pripojený k žiadnej sieti ani mobilnej(data) a ani wifi.
Neviem kde robím chybu ;) ?
  • 0

lamper
Nové Androidě
 
Příspěvky: 14
Registrován: čtv 31. led 2013 16:50:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC WildFire S
Tablet: SGT 2 7.0 P3100

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod matcho13579 » čtv 23. kvě 2013 18:09:08

hmm, tak to teda neviem, ja som ten súbor na svojom mobile vymazal a nechcelo mi fixnúť polohu a naviac ani nezačalo hľadať satelity...
  • 0

Samsung Galaxy S @ CM10.1;
Asus Nexus 7 FHD @ PSX v2 KitKat;
Ďalšie zariadenia: Huawei: G300, G510; ZTE Blade
matcho13579
Androiďák!
 
Příspěvky: 664
Registrován: ned 14. srp 2011 16:47:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade
Twitter: matcho13579

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod peknydenpreji » pát 20. zář 2013 14:03:40

Pro vsechny s MTK!!!
Takze si dovolim navod na fix GPS, pokud si myslite ze patri jinde do vlakna tak prosim o presun.
Psani jak upravit konfiguracni soubor je nesmysl teda neni ale neni to hlavni. Pro telefony s MTK je postup jednoduchy. Musite mit ROOT telefonu a jednu z techto aplikaci bud primo nastroj ETOTALK ktery mate kdyz si nechate dodat mod romku ETOTALK nebo uplne stejny https://play.google.com/store/apps/deta ... lbox&hl=cs a nebo https://play.google.com/store/apps/deta ... rter&hl=cs

Následně postupujte podle navodu zde: http://www.gizchina.com/2013/07/23/how- ... ek-phones/
kdo by mel problem, coz si nemyslim, protoze je to na fotkach vysvetleno a jednoduche jak facka tak rad prelozim nebo vysvetlim.
po tomhle Vam bude GPS fixovat docela hbite a bez problemu.

No skoda ze nemam predchozi screeny.. takze trochu cisel.. predtim sotva 7 satelitu a z toho se chytalo 5 ...ted 15 satelitu a 12 je stale fixovanych, pred tim fix 28 s a nekdy i v minutach, ted, nestihnu ani spustit GPS Test a jsem chyceny, mapy.cz se chytaly jen kdyz jsem zfixoval jinou aplikaci a pak spustil mapy.cz, ted spustim a do 3 s vzdy fix.... Pro ilustraci, stale hovorim o stejnem miste (prace).
Pred tim se chytal ale jen nekterou aplikaci, ted bez problemu a s presnosti (sygic, Mapy.cz, Locus, Sport tracker, a ruzne GPS vychytavky a testery nepocitam...) berte to jako radu a spis se to tyka uzivatelu MTK a hlavne v jinych forech kde nadavaji na GPS s MTK ! :lol: Klidne bezte do MTK.... funguje opravdu suprove a lip nez na evropskych modelech co mam viz v mem profilu od Toshiba az po LG prez HTC a Huawei. ted je ZTE mezi mymi nekolika pristroji nejlepsi a nejrychlejsi v GPS fixaci... tohle neni reklama, tohle je skutecnost.
  • 0

peknydenpreji
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 80
Registrován: úte 03. zář 2013 19:38:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE 967s LG Huawei P1 HTC Jade
Tablet: Toshiba AT 300, Samsung YPG 70, SAMSUNG TAB 2

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod LukyK » pát 27. zář 2013 10:00:54

Super! Díky za návod, mě rozhodně pomohl (Tedy, zkoušeno zatím jenom jednou), fixnutí proběhlo rychle a pak už mě signál neopustil (alespoň u "Moje trasy"). V diskuzi pod návodem na gizchina.com ještě někdo zmiňuje konkrétně pro G3S takovýto postup:
1. Go to /data/misc/
2. Delete mtkgps.dat
3. Reboot
4. Using “Faster GPS” app, choose your region
5. Use Mobile Uncle MTK Tools, download EPO like above
6. Turn on your gps and test, its 26s locking here
8-)
  • 0

LukyK
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 10. zář 2013 21:13:14
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3T

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod peknydenpreji » ned 06. říj 2013 16:04:46

jede vazne bezchybne.. fixace i doma v panelaku :D

EDIT by don_alex:
Nezneužívej citaci! Přečti si prosím pravidla fóra a dodržuj je.
  • 0

peknydenpreji
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 80
Registrován: úte 03. zář 2013 19:38:17
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE 967s LG Huawei P1 HTC Jade
Tablet: Toshiba AT 300, Samsung YPG 70, SAMSUNG TAB 2

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný

Příspěvekod petrjanik » čtv 05. pro 2013 14:15:21

super návod .. a GPS běhá i uvnitř budov :DD
  • 0

Alcatel One Touch Max / Nokia 3310 / Sony Ericsson Z550i / Mio A701 / Nokia 5800 XM / Huawei Sonic / Lenovo A850 / UMAX P55 LTE
Uživatelský avatar
petrjanik
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: stř 19. pro 2012 11:26:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: UMAX P55 LTE

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod Stene » ned 13. dub 2014 13:34:30

Ahoj. Pokouším se podle Vašich návodů upravit soubor gps.conf
Mobil jsem rootnul, ale tento soubor nemůžu nikde najít :-(. Proč? Co dělám špatně?
Jediný soubor s názvem "gps" je gps_brcm_conf.xml. Ale tento soubor je docela obsáhlý a vůbec se nepodobá ani v jednom řádku ničemu, na co bych to měl podle vašeho návodu přepsat.
Moje chytání polohy je absolutně strašidelné. Když už se to chytne, tak je to maximálně na 10 vteřin a pak zase 2 minuty vyhledává = nepoužitelná navigace. Prosím o radu
  • 0

Stene
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 11. dub 2014 7:12:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG l9

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod peter63 » pon 14. dub 2014 8:01:58

vyskusaj GPS status

Kód: Vybrat vše
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.eclipsim.gpsstatus2
  • 0

motorola T2288 - nokia 3310 - nokia 6310i - nokia 6600 - nokia E61 - HTC HD - Xiaomi Mi2S
peter63
Nové Androidě
 
Příspěvky: 47
Registrován: čtv 23. kvě 2013 19:23:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc hd

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod cliche » pon 28. dub 2014 8:10:13

Dobry den, mam mobil z mtk procesorom, a mam problémy s gps. Proste telefon sa nechce fixnúť na ziaden satlit. Celu noc som mal pustenu app pri okne a ani len ťuk.
Vonku som bol s mpbilom a nič. A tda sa mi ˇe to išlo. Keby aspoň google mapy fungovali s wifi ale ni len tie mi neukážu moju lok´ciu.
Myslite ženpojdu s mobilnými dátami?
  • 0

cliche
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 100
Registrován: pát 13. led 2012 8:18:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZOPO ZP998

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod tomhrusk » pon 05. kvě 2014 13:59:36

Hm, tak jsem našel soubor gps.conf (složka etc) a jediné co tam mám:

NTP_SERVER=cz.pool.ntp.org

Telefon Gsmart Roma R2 - a gps v mapách (google i TT), i Endomondo totální odchylky - třeba 20m od silnice - použitelné nula :-(.

Mám tam tedy něco dopsat?
  • 0

Uživatelský avatar
tomhrusk
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 209
Registrován: stř 04. led 2012 17:25:46
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Galaxy A5 2016 - SM-A510F stock
Rom: stock

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod LivArt » pon 05. kvě 2014 14:07:09

Můžeš, ale pravděpodobně to nepomůže. Stejný věci dělala R2 a R3 i mně. U 7500 to bylo o kus lepší.
  • 0

Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
 
Příspěvky: 21265
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 223
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod policak » sob 10. kvě 2014 15:47:53

U THL W8s nefunguje z uvedených postupů nic, tenhle model je evidentně co se týká GPS k ničemu. Svědčí o tom i desítky diskuzí na fórech. GPS se fixne vždy jen na chvíli, signál opakovaně vypadává, popisují to stejně desítky uživatelů odevšad. Koupit si něco takového za 6.000, tak se asi oběsím. A Číňan na to kašle. :(
  • 0

Uživatelský avatar
policak
Androiďák!
 
Příspěvky: 553
Registrován: pát 21. čer 2013 21:43:28
Reputace: 30
Typ mobilu / ROM: Vodafone Smart ultra 6
Mobil 2 / ROM: Vernee Apollo Lite

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod Karel1988 » pát 12. pro 2014 13:24:30

tomhrusk píše:Hm, tak jsem našel soubor gps.conf (složka etc) a jediné co tam mám:

NTP_SERVER=cz.pool.ntp.org

Telefon Gsmart Roma R2 - a gps v mapách (google i TT), i Endomondo totální odchylky - třeba 20m od silnice - použitelné nula :-(.

Mám tam tedy něco dopsat?

Tento server jsem zkoušel a nefungoval pak jsem našel drobnou odchylku v adrese
0.cz.pool.ntp.org
více zde http://goo.gl/shTVKi
  • 0

Poděkování potěší. Nejsem vševědoucí ani neomylný jsem jen člověk.
Obrázek Obrázek
Uživatelský avatar
Karel1988
Nové Androidě
 
Příspěvky: 18
Registrován: ned 16. lis 2014 3:33:18
Bydliště: Praha
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Droid 4
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia M Dual
Rom: Cyanogenmod 11

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod 19pdi » pon 05. led 2015 22:31:08

Zdar lidi konkretně BluPixi
nevim jesti to je tím tvým programem ,ale před instalací ,,Tvého gps updateru" jsem za krásného počasí jel se sygicem asi 50-70m mimo cestu :( a uskakovalo to hrozně :cry: , dnes po instalaci přesně po cestě a i každá naschvál změna směru jízdy byla okamžitě rozpoznána fakt jsi dobry :palec: :palec: eště budu testovat a upřesním :yes: .
  • 0

19pdi
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: stř 30. říj 2013 22:25:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: galaxy mini 2
Mobil 2 / ROM: THL T6S

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod PETROPOS » ned 15. úno 2015 16:53:32

Taky mi skáče Sygic mimo cestu. Prosím tě, co jsi kde nastavoval.
Já jsem upravil Gps.conf zde podle návodu a snažil jsem se v Mobilunclu stáhnou EPO(dovnload) data, ale při poklepu na tuto položku mi to nic nedělá.
Dělám něco špatně. Předem dík za odpovědi :)
  • 0

PETROPOS
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. led 2014 3:02:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cubot S308 Samsung S2 Sony Xperia Z
Tablet: Rikomagic MK902

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod PETROPOS » pon 16. úno 2015 15:20:00

Dneska jsem zkoušel, cesta zhruba 40 km.
App GPS test se zafixuje do 10 vteřin, Sygic se ztrácí v rajskejch uličkách, přeskakuje na vedlejší cesty ...
Vždy se na chvíli chytne v okamžiku, když ho přepnu na pozadí a znovu spustím GPS test. Jak to přepnu zpět na Sygica, tak to chvíli naviguje a pak se to zase poten....
Dá se ten GPS test zapnout na pozadí, současně se Sygicem ?
:facepalm:
  • 0

PETROPOS
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. led 2014 3:02:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cubot S308 Samsung S2 Sony Xperia Z
Tablet: Rikomagic MK902

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod PETROPOS » čtv 19. úno 2015 11:29:15

Tak dál si tady povedu svůj monolog :)

Psí kusy jsem vyzkoušel, aby Sygic, s vnitřním gps modulem v tlf., navigoval tak jak má.
Nakonec jsem vše vyřešil externím Gps modulem Nokia LD-4W (který je přísavkou přimlasknut nad zpětným zrcátkem) a zbyl mi z nějaké staré Nokie, pomocí app Bluetooth GPS je spárovanej s mobilem a Sygic naviguje úplně perfektně, trasu drží, okamžitě reaguje na jakoukoliv změnu.
Toto řešení má ještě tu výhodu, že mobil s vypnutou gps tolik "nežere" a můžu ho při navigování dokrmovat přez datovej kabel rovnou z usb autorádia, nemusím používat autonabíječku.

Howgh :yes:
  • 0

PETROPOS
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: ned 12. led 2014 3:02:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Cubot S308 Samsung S2 Sony Xperia Z
Tablet: Rikomagic MK902

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod peter63 » čtv 19. úno 2015 12:37:05

Zaujimave riesenie :D. Mam doma podobnu externu BT GPS ak by mal niekto zaujem. S nokiou mi to slapalo perfektne, android som este neskusal. Vydrz baterky bola okolo 17-20h, v stand by rezime mesiace. Vzhladom na to, ze netusim aku to ma cenu, rad vymenim za nieco ine ;)
  • 0

motorola T2288 - nokia 3310 - nokia 6310i - nokia 6600 - nokia E61 - HTC HD - Xiaomi Mi2S
peter63
Nové Androidě
 
Příspěvky: 47
Registrován: čtv 23. kvě 2013 19:23:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc hd

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod Jumbo78 » čtv 19. úno 2015 14:06:02

Jestli chceš něco měnit nebo něco nabízíš, máme tady sekce bazar!
  • 0

Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Uživatelský avatar
Jumbo78
Moderátor
 
Příspěvky: 9850
Registrován: pát 13. led 2012 18:25:32
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D
Reputace: 199
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE II / Phoenix v17

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod peter63 » čtv 19. úno 2015 15:44:22

To bol len for. Je smutne, ze sa problem s GPS musi riesit starou externou BT GPS.
  • 0

motorola T2288 - nokia 3310 - nokia 6310i - nokia 6600 - nokia E61 - HTC HD - Xiaomi Mi2S
peter63
Nové Androidě
 
Příspěvky: 47
Registrován: čtv 23. kvě 2013 19:23:36
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: htc hd

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod puamik » pát 17. dub 2015 21:10:49

co mám dělat, když soubor gps.conf vůbec nemám. A nemám ani složku etc a ani system.
Nějaké divné, co?
  • 0

puamik
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 54
Registrován: stř 05. úno 2014 11:41:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1 Pro

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod aldabubo » pát 17. dub 2015 21:15:36

Na tom není nic divného.
  • 0

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin
Uživatelský avatar
aldabubo
Moderátor
 
Příspěvky: 2329
Registrován: ned 05. pro 2010 21:47:24
Bydliště: Brno
Reputace: 40
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod Franz Ferdinand II. » úte 21. dub 2015 11:51:22

Zdar mám následující gps.conf a moc mě fix teda nejde, vlastně vůbec :think:

Kód: Vybrat vše
NTP_SERVER=0.cz.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.cz.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.cz.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.cz.pool.ntp.org
NTP_SERVER=europe.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276


Je tam něco přímo blbě,, nebo je lepší skript?
Ještě na Androidu KitKat se to celkem chytalo. Po přechodu na Lollipop je s tím nějakej problém či co. Nerad bych kvůli GPS lezl zase dolů, kór po tom co jsem asi tejden všechno adaptoval na jinej OS :)
  • 0

Uživatelský avatar
Franz Ferdinand II.
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 184
Registrován: pon 24. pro 2012 14:45:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xperia CM11 KitKat 4.4.4

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod LittleBee » stř 15. črc 2015 7:15:18

Ahoj, je ten návod aktuální? Sice jsem ho už zkoušela, ale nepovedlo se. ES file manager mně nepustí na přepis a nastavení povolení jsem záhadně nenašla... Ukazuje akorát nabídku zkopírování cesty a kontrolu souboru, když kliknu na vlastnosti.
  • 0

Uživatelský avatar
LittleBee
Nové Androidě
 
Příspěvky: 12
Registrován: pon 14. črc 2014 23:16:12
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G4S Advanced OctaCore 2GB RAM16GB ROM

Re: [NÁVOD]GPS Satelit FIX -Všetky Android zariadenia-Nutný root

Příspěvekod LivArt » stř 15. črc 2015 7:22:22

V menu es file exploreru si v menu -> nástroje povolíš Root explorer a po potvrzení práv se tam vrátíš a klikneš na tu položku, nabídne ti to nastavení, kde je i povolení zápisu do /system.
  • 0

Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
 
Příspěvky: 21265
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 223
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak

Předchozí

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'