hard reset a problém s Dolphinem

hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod hup » stř 04. úno 2015 11:40:57

zdravím,mám tento tablet..jsem s ním spokojený,ale mám takový jeden zajímavý poznatek..když si nainstaluji browser Dolphin,nejde otevřít stránka seznam.cz..prostě se nenačte...u jiných browserů funguje..chtěl jsem dolphin kvůli podpoře flash.Čím by to mohlo být? zkoušel jsem různé nastavení..ale nenačte se...Mohl by mě někdo polopatě napsat,jak udělat hard reset-uvedení do továrního nastavení..co nejpodrobněji..bojím se,že se mi tam objeví čínské znaky a pak se už z toho nedostanu..ještě jsem to nikdy nezkoušel..děkuji za pomoc
  • 0

hup
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 26. úno 2013 8:46:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 4

Reklama


Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod Gaston99 » stř 04. úno 2015 11:45:00

V nastavení nemáš položku Záloha a obnovení?
  • 0

Uživatelský avatar
Gaston99
Droid
 
Příspěvky: 1949
Registrován: pát 28. bře 2014 23:59:33
Reputace: 112
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S7 edge [Stock 6.0.1]
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact [Stock 6.0.1]

Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod Dopij » stř 04. úno 2015 12:09:01

Hard reset je až poslední možnost, tím smažeš úplně vše, chyba je zřejmě v prohlížeči nebo jeho použití. Ve správci aplikací smaž data Dolphinu a zkus jestli to pak už bude fungovat. Pokud načte Dolphin jiné stránky, tak nevím proč by měl mít problém se Seznamem.
  • 0

Dopij
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 216
Registrován: úte 12. dub 2011 21:21:45
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: LG L90 D410 Dual

Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod hup » stř 04. úno 2015 12:21:23

s tím Dolphinem jsem to zkoušel několikrát..včetně vymazání ve správci...prostě nenačte stránky seznam.cz..ostatní ano..ano,v menu mám položku obnovení továrních dat..je to úplně stejné jako hard reset pomocí tlačítek hlasitosti a zapnutí?
  • 0

hup
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: úte 26. úno 2013 8:46:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung galaxy note 4

Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod Gaston99 » stř 04. úno 2015 12:25:03

Jj. Můžeš to udělat v nastavení.
  • 0

Uživatelský avatar
Gaston99
Droid
 
Příspěvky: 1949
Registrován: pát 28. bře 2014 23:59:33
Reputace: 112
Typ mobilu / ROM: SAMSUNG Galaxy S7 edge [Stock 6.0.1]
Tablet: SONY Xperia Z3 Tablet Compact [Stock 6.0.1]

Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod 4exa » sob 06. čer 2015 8:04:51

Mám úplně stejný problém. Nenačte víc stránek ne jenom seznam, u FCB taky přemýšlel dokud jsem ho nevypnul.
  • 0

Uživatelský avatar
4exa
Nové Androidě
 
Příspěvky: 15
Registrován: pon 17. lis 2014 9:56:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo
Mobil 2 / ROM: Samsung

Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod LivArt » sob 06. čer 2015 8:15:44

Dělá to jen v dolphinu nebo ve všech? Dělá to jen na wifi nebo i mobilních datech?
  • 0

Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
 
Příspěvky: 21279
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 223
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak

Re: hard reset a problém s Dolphinem

Příspěvekod 4exa » sob 06. čer 2015 13:29:46

dela to pres wifi i pres data. Opera jede bez problemu. Zkosel jsem i na druhem telefonu a tam taky nejde.
  • 0

Uživatelský avatar
4exa
Nové Androidě
 
Příspěvky: 15
Registrován: pon 17. lis 2014 9:56:27
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Lenovo
Mobil 2 / ROM: Samsung


Zpět na Ostatní tablety Cube

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'