Mechulo píše:Ved teraz uz nieje skoro ved uz ho predavame asi 2 tyzdne
A kde? Dyť se ještě nikde oficiálně neprodává.
Moderátoři: cryingfreeman, jtoxx
Mechulo píše:Ved teraz uz nieje skoro ved uz ho predavame asi 2 tyzdne
ramon.dexter píše:Mechulo píše:Ved teraz uz nieje skoro ved uz ho predavame asi 2 tyzdne
A kde? Dyť se ještě nikde oficiálně neprodává.
Follow me @maila7
Follow me @maila7

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=299992&d=1269718936
Follow me @maila7

GreepM píše:dnes jsem byl tmobilu ptat se na prodlouzeni smlouvy a na moje dotazy ohledne novyho android mobilu typek poklikal v pc a oznamil mi ze by to mohlo vyjit ze pry nejaky "hatece dezajry" bude... s tim ze smlouvu musim mit do puli kvetna prodlouzenou.
proste ze tam ma ofiko neofiko napsany kveten, ale ze se muze stat ze to nestihnu
ge0rge píše:tys prodal nexus abys koupil desire ?... teda chapal bych jeste upgrade z nexus na galaxy i9000, asi ne kvuli tomu co samsung udelal z androidovi domovske plochy, ale rekneme kvuli 3D vykonu, akceleraci hd videa a tak ... ale nex-des je v podstate jeden a ten samej telefon, rozdil skoro nula,nic
tckmaster píše:ge0rge píše:tys prodal nexus abys koupil desire ?... teda chapal bych jeste upgrade z nexus na galaxy i9000, asi ne kvuli tomu co samsung udelal z androidovi domovske plochy, ale rekneme kvuli 3D vykonu, akceleraci hd videa a tak ... ale nex-des je v podstate jeden a ten samej telefon, rozdil skoro nula,nic
Já ho třeba proal taky. Na Nexu mi neseděl trackball, moc vyčníval. A taky sensorový tlačítka. A sense mi chybělo. Sice je neofik ale není to komplet,zatím.A navíc český záručák od sunnysoftu se hodí.
ramon.dexter píše:greep: no, podporu divx to v moment uvedení na trh mít nebude, ale plánujou to v updatu
Uživatelé procházející toto fórum: esotery, Porosz a 1 návštěvník