HTC One X

Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, mArtinko5MB

Re: HTC One X

Příspěvekod SAP!K » úte 19. čer 2012 9:17:31

ShepDog píše:
SAP!K píše:Ahojte kuciii nestává se vám někdy že X-ko "načítá" při normálním používání tím myslím -net,hra,atd.....mě se to čas od času stane a nevím proč možná by to chtělo nějaký ten prográmek na údržbu nebo tak něco.Poraďte pls.

ani nevies ako ma to stve, proste kliknem na home a bac loading .. niekedy aj 20 sekund

Nechapu-nevim-nerozumím.....dělá to nepravidelne jak se rozhodne :cry: :evil: PORAĎTE NĚKDO CO S TÍM A JAKEJ JE NA TO DOBREJ PROGRÁMEK PLS.THX VŠEM KTERÝM TOMU ROZUMÍ.
SAP!K
Stálý androiďák

Typ mobilu: SAMSUNG GALAXY S3
Rom: STOCK ROM XEO

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje

Příspěvekod kostelenec » úte 19. čer 2012 15:43:37

Cajgonaut píše:
kostelenec píše:Nevíte někdo kolik bude stát oprava one x kdyz na dispeji je pavouk,ale displey funguje bez problemu??

Vznes svuj dotaz sem http://web.vspdata.cz/cs/component/contact/64-servisni-stedisko-htc/22-hot-line-htc ;)

@arnodoskoc: jj pres vikend to mame v planu tak neco sepisu ;)

Tak oprava praskleho displeje stoji 2800Kc ;)
kostelenec
Nové Androidě

Typ mobilu: HTC HD2_HTC One X
Rom: Nexus HD2_ICS

Příspěvekod David1982 » úte 19. čer 2012 15:49:36

U s3 to dělá přes 5 tácu pokud jsem na xda četl dobře
David1982
Androiďák!

Typ mobilu: Samsung galaxy Note 2

Příspěvekod kostelenec » úte 19. čer 2012 15:52:43

Tak displej mel pavouka po padu na kamen,ale fungoval na 100%
Naposledy upravil Jacho dne úte 19. čer 2012 19:03:46, celkově upraveno 1
Důvod: Predosle prispevky sa necituju!
kostelenec
Nové Androidě

Typ mobilu: HTC HD2_HTC One X
Rom: Nexus HD2_ICS

Příspěvekod prdlik » stř 20. čer 2012 10:26:49

Mam OneX teprve necely tyden. Telefon je to super, ale procetl jsem toto vlakno uplne cele a to jsem opravdu jediny, komu vadi, ze pri zapnute navigaci v aute neni schopna oficialni autonabijecka HTC dodavat aspon tolik proudu, aby se telefon nevybijel??? Uz jsem rezignoval, ze by se na ceste z Prahy do Ostravy dobil tak jako Desire HD, ktery jsem mel predtim. Ale aby se vybil?

Velmi casto absolvuju autem nekdy i 12hodinove trasy, kde navigace je nutnosti, ale tohle snad nemohl myslet ani nikdo vazne.

Stejne se to chova pri dobijeni pres USB kabel. Pokud necham zapnuty displej, tak USB neni schopno telefon dostatecne nabijet a telefon se vybiji. Bez prace, jen pri zapnutem ztlumenem displeji. Chtel jsem si koupit jeste dockinu, ale na co, kdyz telefon by stejne musel mit porad vypnuty displej, aby se vubec nabil?

Proboha, dyt je to mobilni telefon a ne notebook, ktery musi byt permanentne pripojeny k siti. Copak tohle nikdo v HTC netestoval?

Na starem Desire HD jsem mel premanentne zapnutou Wifi, vsechny synchronizace a nikdy se mi nestalo, ze bych telefon vystavil. Prubezne jsem ho nabijel (ano nabijel, od toho snad NABIJECKY jsou) kazdy den v aute a jak se nam spolu zilo. Pak jsem ho musel reklamovat, dostal jsem zpatky penize a tato vykona krasavice, co mam ted, je v podstate nepouzitelna. Reprezentativni, kocka jak cip, na jednu noc super, na chlubeni v hospode taky, ale bezny zivot s ni o nicem.
prdlik
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC One X

Příspěvekod SAP!K » stř 20. čer 2012 11:00:47

HIHI mám nabiječku total shit za 150.- kč a dobiji paradne při zapnuté navigaci akorat je hodně horká.
Naposledy upravil Jacho dne pát 22. čer 2012 16:16:13, celkově upraveno 1
Důvod: Predosle prispevky sa necituju! Prečítaj si pravidlá fóra!
SAP!K
Stálý androiďák

Typ mobilu: SAMSUNG GALAXY S3
Rom: STOCK ROM XEO

Příspěvekod BorecArny » stř 20. čer 2012 13:03:29

@ Sapik tomu nemohu věřit.
Mám autonabíječku od Belkin a telefon se buď pomalinku vybíjí a nebo drží baterii na stejné úrovni. Blíže jsme to rozebírali zde: nestiha-dobijet-p-i-plnem-vykonu-t27165-60.html#p375517
Dle mého to není problém autonabíječky či automobilu. Problém je v telefonu a dle mého SW který si řídí nabíjecí proud aby se telefon při plném výkonu + nabíjení nepřehřál. Problém nejspíše bude v tom kompaktním obalu telefonu ve kterém je asi elektronice trochu teplo ;)
PDA: HTC One X & One X+
BorecArny
Androiďák!

Typ mobilu: HTC One X +

Příspěvekod David1982 » stř 20. čer 2012 13:09:37

Mi se nenabíjí při navigonu u google se drží na szejné hodnotě a až dojde k přehřání, nemám klimu, tak se pomalu vybíjí. Z htc mi psali, že to mám poslat na reklamaci, ale počkám na aktualizaci, která by měla během několika dní dorazit a pak uvidím.
David1982
Androiďák!

Příspěvekod BorecArny » stř 20. čer 2012 15:57:36

Já osobně myslím že reklamace nic řešit nebude. A SW aktualizace možná že ano, ale HTC dle mého toto právě testovalo a aby se uživatelům ty telefony neupekly tak nabíjení Softwarově upravily a tel si při přehřátí bere méně šťávy z nabíječky a je jedno jestli je to autonabíječka a nebo síťovka. A tento jev nastává pouze tehdy když tel jede na plný výkon (čtyři jádra) . Když se některá app vypne a sníží se výkon tudíž poté i teplota tak tel se dobíjí.
BorecArny
Androiďák!

Příspěvekod David1982 » stř 20. čer 2012 17:19:43

Já si zase myslím, že softwerově to jde vyřešit, jelikož některé nárošné hry hrát můžeš a telefon se nabíjí (teplota nevyleze přes 48 st. C) a jiné hry a to daleko horší dokážou telefon zahřát tak, že na něm můžeš dělat volská oka :grin:
David1982
Androiďák!

Příspěvekod Cajgonaut » stř 20. čer 2012 20:27:02

Limit je 50 stupnu. V ten moment zacne dioda blikat zeleno-cervene a odpoji nabijeni do doby, nez teplota spadne pod 48 stupnu.

Osobne vyzkouseno :mrgreen:
HTC Wildfire -> HTC Desire S -> Motorola RAZR -> Lumia 710 -> HTC One X -> HTC One X+
Cajgonaut
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC One X+

Příspěvekod aXer » stř 20. čer 2012 20:52:18

Mám origo auto nabíječku a ta stíhá dobíjet v pohodě, testoval sem sice navečer a za tmy, ale s navigací BeOnRoad se mobil v pohodě dobil na 100%. Z USB se mi taky nabijí v pohodě i při hraní hry (možná to je tím, že mám 1A USB určené pro dobíjení, klasické má totiž 500mA)
aXer
Stálý androiďák

Tablet: Asus Transformer TF300T + dock
Rom: ICS

Příspěvekod star_2 » čtv 21. čer 2012 8:46:29

8-) ...nevíte někdo jak se dá zavřít ta reklama na sgsIII....tak chodím pouze na chat o HTC one X a celou dobu hledím na samsung....a ještě mi to zabírá většinu plochy...to zase někdo dobře vymyslel... :shock:
star_2
Stálý androiďák

Typ mobilu: HD2...E3D...HOX...HTC one stribrny
Rom: stock

Příspěvekod Marcio » čtv 21. čer 2012 9:23:57

K tomu přehřívání, doporučuji mít telefon v držáku, který je přichycen do ventilační mřížky na palubovce, pokud to konstrukce mřížky umožňuje. Telefon je pak ochlazován proudem vzduchu a nerozpaluje ho tolik sluneční svit. Vysoké teploty baterii poměrně slušně ničí.
Marcio
Stálý androiďák

Typ mobilu: Huawei Honor 2 1GB RAM

Příspěvekod Twiztid » čtv 21. čer 2012 14:36:11

aXer píše:Mám origo auto nabíječku a ta stíhá dobíjet v pohodě, testoval sem sice navečer a za tmy, ale s navigací BeOnRoad se mobil v pohodě dobil na 100%. Z USB se mi taky nabijí v pohodě i při hraní hry (možná to je tím, že mám 1A USB určené pro dobíjení, klasické má totiž 500mA)
klasické má totiž 500mA blbost ja mam klasickou a ma 1A
SG S III 16GB ROM: Omega v.43.2 JB 4.1.2, Kernel: Stock, SanDisk Secure Digital micro 32GB SDHC Ultra
Twiztid
Stálý androiďák

Příspěvekod aXer » čtv 21. čer 2012 14:49:54

jo nabíječka je 1A, ale já píšu o USB v PC;-)
Naposledy upravil Jacho dne čtv 21. čer 2012 17:02:34, celkově upraveno 1
Důvod: Predosle prispevky sa necituju!
aXer
Stálý androiďák

Tablet: Asus Transformer TF300T + dock
Rom: ICS

Příspěvekod Ambiente75 » čtv 21. čer 2012 16:00:16

Zdravím, koupil jsem přítelkyni white, a mám dotaz, když chci dát fotku na pozadí, tak mi to nabízí strašný ořezání, můj HTC Sensation to nedělá, resp lze nastavit celou fotku skoro, tady strašně malej výřez, pls co stím...
Ambiente75
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC Sensation HOX white

Příspěvekod Hanys.cz » pát 22. čer 2012 6:04:01

Vcera jsem jeste jednou testoval dobijeni v aute 300km s navigaci telefon jsem nabity ani ne do pulky a po skonceni jizdy s navigaci sygic jsem mel mobil nabitej. Svitila i zelena dioda.
Hanys.cz
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC ONE X
Tablet: Asus Transformer Prime + Dock
Rom: Stock

Příspěvekod jonathanio » pát 22. čer 2012 9:23:47

Nevite jak je to s tou novou aktualizaci, ktera by mela pridat funkci menu na senzorove tlacitko? Uz se nekomu nabidla ke stazeni?
Mimochodem, vcera jsem si na chvili hral s Galaxy Note a uchvatil mne ten displej. Zrovna ted trosicku premyslim o vymene za HOX :) Neni tady nekdo, kdo mel predtim Noteho, aby mi vyvratil me puvodni nadseni? :)
HTC Kaiser -> HTC HD -> HTC Desire -> HTC Desire HD -> SGS2 -> HTC Sensation XE -> HTC Evo 3D -> iPhone 4S -> HTC One X -> Galaxy Note -> Galaxy S3 -> iPhone 4s
jonathanio
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy S3 White
Tablet: Asus Pad Transformer TF300T

Příspěvekod nosferatak » pát 22. čer 2012 10:54:06

Ahoj,
Chtěl bych se zeptat jestli když kliknete na display po stranách například v polovině displaye tak se ukážou takovéty šmouhy? Jako kdyby jste šáhli přímo na display? Událá to takové ty šmouhy. Nebo to je vadný display?
JE TO ZNAT JENOM PŘI ZAMKNUTÉM DISPLAY když na něj více po stranách zatlačím.
nosferatak
Nové Androidě

Typ mobilu: Samsung Galaxy S3
Rom: Stock

Příspěvekod BorecArny » pát 22. čer 2012 11:53:22

Hanys.cz píše:Vcera jsem jeste jednou testoval dobijeni v aute 300km s navigaci telefon jsem nabity ani ne do pulky a po skonceni jizdy s navigaci sygic jsem mel mobil nabitej. Svitila i zelena dioda.

A na jaké teplotě se mobil pohyboval ? Případně jestliže máš v automobilu Handsfree bluethooth tak si zkus do něj z mobilu posílat hudbu, případně telefonovat. Tel se poté zahřeje a nabíjení je vpr... .
Včera jsem měl mobil na 5% a chtěl jsem si zahrát hru Need for speed Pursuit. Dal jsem tel na externí nabíječku Energizer xp8000 . Tel se nabíjel do té doby než teplota dosáhla 40c a tel se nabil na 10% cca po 20 minutách. Poté teplota stoupala dále a tel si držel chvíli 10% po dalších cca 10-15 minut hraní tel dosáhl 52c . A tel oznámil že nabíjení není možné a sám nabíjení vyřadil do té doby než teplota neklesla pod 50c . A samozřejmě baterie padala dolů. Tak to jen můj včerejší postřeh. kolem teploty a zahřívání One X .

Tento problém ale dle mého žádná aktualizace nevyřeší a myslím že nemám stímto problém jen já ale všechny One X .
U předešlého HTC Desire jsem nikdy tento problém neměl a tel se v podobných případech zahřál nanejvýše na 40c .
BorecArny
Androiďák!

Příspěvekod Strážce plamene » pát 22. čer 2012 14:01:37

Minulý pátek, letní den, teplíčko, na cestu jsem se vydal cca před polednem.
One X v držáku na okně, připojen na nabíječku HTC. Připojen přes BT na autorádio (hudba+hf), navigace Sygic.
Asi dvě půlhodinové zastávky bez nabijení ale s focenim a filmováním.
Konec okolo 19:00, stav baterie +- jako před odjezdem.
Tak asi tak. Ano, asi se i přehřál a místy nedobíjel. Uživatelsky žádný problém, zatuhnutí či pád aplikace. Myslím, že je to v rámci možností a limitů konstrukce přijatelně nastaveno.
Ano, jednu připomínku mám, problém se sim T-mobile, to mě opravdu se..
Strážce plamene
Nové Androidě

Typ mobilu: HTC Dream - HD - Sensation - One X

Příspěvekod kviko22 » pát 22. čer 2012 14:50:04

dobry den, rad by som sa spytal kto ma skusenosti s HTC One X......
Kupil som si ho nedavno v UK, ale je tu len 5 systemovych jazykov a absolutne nemam sajnu ako by som si to mohol stiahnut do svojho mobilu, lebo som to nikdy nerobil..

Mohol by mi niekto z Vas podrobne opisat, ako sa to da naistalovat. Je kupeny v UK vo Vodafone.
Dakujem za prispevky

juraj
kviko22
Nové Androidě

Příspěvekod header009 » pát 22. čer 2012 14:52:50

musis tam dat rom s ceskou lokalizaci uz je na tobe jestli chces zachovat stock rom nebo jestli pouzijes nejakou modifikovanejsi, ale pokud tomu nerozumis sver to nekomu zkusenejsimu :rtfm:
header009
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC ONE X+
Twitter: header009

Příspěvekod flshman » pát 22. čer 2012 14:56:51

Čau,jakou máte verzi softwaru,tedy,která je ta nejaktuálnější.
Nová co by měla být dnes uvolněna (2.05.401.2) mě ještě nedošla.
Galaxy Nexus 4.2.1 + Vodafone Připojení pro mobil PREMIUM
flshman
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy Nexus with Jelly Bean 4.2.1
Tablet: Apple iPad 2 (5.1.1 JB)

Příspěvekod Ukrutor » pát 22. čer 2012 15:09:28

To: jonathanio
Ja sem mel pred HOX Noteho a ver mi, ze na Notovi je lepsi jen ta velikost displeje. On celkove Samsung nic moc, ale treba je to jen muj pocit a zkusenosti.

Ale abych nebyl obhajce HTC:
za posledni tyden me dosla trpelivost a v pondeli jde One X na reklamaci. Za prve problem s T- mobile sim kartou a modem letadlo. S tim sem se jakz takz naucil zit a cekal na update. V pondeli me zacal vypadavat signal wifi tam kde je stabilni a pevnej. Obcas se po chvily chytne zpet sam, obcas muim cca 3x vypnou a zapnout wifi v mobilu a pak se chytne. To uz me trochu nadzvedlo ale stale sem byl ochoten vyckat zda to nespravi update. V utery se zacala projevovat dalsi zavada, a to ze i 5x denne mrknu na displej, a vidim ze su bez signalu. A jedina pomoc restart. Jenze protoze tu mame problem s T-mobile sim, tak musim restartovat i 10x nez se chytne. A to uz tolerovat opravdu nebudu.
Jenze co za nahradu? Samsung uz me nesmi do domu a nic jinyho co by se X vyrovnalo na trhu neni. Asi zase Xko a budu doufat v lepsi kus.
Jeste sem se chtel zeptat jestlinekdo nema zkusenost s timhle druhem reklamace. Kupoval se totiz u Vodafone a nevim jak se budou na prodejne tvarit kdyz jim budu vykladat ze s konkurencni sim telefon nechodi a s jejich bez problemu. Nebude lepsi ho poslat primo do VSP Data? Co bude rychlejsi?
Sorry za roman, ale ja to jinak neumim.....:smile:
Když můžu tak pomůžu.
Ukrutor
Stálý androiďák

Příspěvekod Cajgonaut » pát 22. čer 2012 15:23:51

Pokud ho chces vymenit za novy kus, tak musis do VF :) A neboj nekoukame pres prsty na nekoho kdo ma jinyho operatora. Muzes se treba rovnou mrknout, jestli u nas nenajdes lepsi reseni pro svoje pouzivani telefonu :)
HTC Wildfire -> HTC Desire S -> Motorola RAZR -> Lumia 710 -> HTC One X -> HTC One X+
Cajgonaut
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC One X+

Příspěvekod Ukrutor » pát 22. čer 2012 15:28:09

To ja bych hned presel k Vam, ale bohuzel operatora mam pres firmu, tzn. ja platim ze svyho 0,- a mam neomezeny volani, sms a net FUP 1gb. A to si myslim me nikdo jinej neda :sad:
Když můžu tak pomůžu.
Ukrutor
Stálý androiďák

Příspěvekod GEARY » pát 22. čer 2012 15:41:46

kviko22 píše:dobry den, rad by som sa spytal kto ma skusenosti s HTC One X......
Kupil som si ho nedavno v UK, ale je tu len 5 systemovych jazykov a absolutne nemam sajnu ako by som si to mohol stiahnut do svojho mobilu, lebo som to nikdy nerobil..

Mohol by mi niekto z Vas podrobne opisat, ako sa to da naistalovat. Je kupeny v UK vo Vodafone.
Dakujem za prispevky

juraj

Stáhni si z marketu aplikaci "More Locale 2" otevři jí a zvol jazyk, který chceš, měl jsem stejný problém, mělo by ti to jít.
GEARY
Nové Androidě

Typ mobilu: Htc one x

Příspěvekod kviko22 » pát 22. čer 2012 15:45:04

a keby si mi to opysal trosku podrobnejsie...
Mam si to stiahnut priamo do mobilu, alebo do PC
a neake kroky, co mam presne napisat do googla?
je tam toho strasne vela a ja neviem , ktoré konkretne

dik za odpoved
kviko22
Nové Androidě

PředchozíDalší

Zpět na One X