HTC Wildfire S

Uvedení na trh: 02-2011

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod wilier » čtv 30. čer 2011 15:23:37

Nav. od Google je dobrá, ale nevím co v cizině, kolik by tak stálo projet se po německu a francii...
Potřebuji nějakou navigaci off-line, ale Sygic na kterém není vidět v kolik tam dojedu a další údaje je taková napůl...
Nebo jestli někdo poradí jak se dá zmenšit ten text, tak by to bylo vyřešené, zase už mám mapy i do USA, kam pojedu
zanedlouho a nemusel bych se otravovat s instalací jiných...
  • 0

wilier
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 30. čer 2011 8:55:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje
 

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod hensel » sob 02. črc 2011 19:07:28

na sygicu, že není vidět doba ve kterou dojedeš do destinace? to se mi nějak nezdá používám sygic na symbianu zatím a tam to nastavit jde
  • 0

Naposledy upravil hensel dne ned 03. črc 2011 15:26:51, celkově upraveno 1
nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila
hensel
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Traged » ned 03. črc 2011 9:34:11

google by mel zarucovat,ze pokud si cestu nactes v cechach a vypnes internet,tak te to donaviguje az na misto.
  • 0

10 a vše bez androidu a pak to přišlo>845>Wildfire>Desire>DesireS>SGA>SGW>E3D>
DHD>O2X>ZBLD>SG1>SG2>SG3>SG4>GNexus>G2>967s>N5>N7K>G3
Uživatelský avatar
Traged
Droid
 
Příspěvky: 2888
Registrován: sob 21. srp 2010 21:57:02
Reputace: 10
Typ mobilu / ROM: LG G3 D855 16GB titan Stock rooted V10D
Mobil 2 / ROM: HTC RHYME
Twitter: tragedcze

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod ocadlyo » ned 03. črc 2011 13:12:40

přesně tak..
  • 0

OLD- HTC WildFire S Black
OLD2- Samsung Galaxy SII (Jelly Bean 4.1.2) zakoupený v O2CZ
NEW - Samsung Galaxy S4 (KitKat 4.4.2) White Frost
Uživatelský avatar
ocadlyo
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 176
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod wilier » čtv 07. črc 2011 7:50:25

Google musím ještě pořádně vyzkoušet - načíst cestu na wi-fi, pak již bez připojení k internetu projet nějakou delší vzdálenost...

Ten Sygic Aura mi místo delších údajů zobrazí "..." - u doby dojezdu je to vždy a u vzdálensti a rychlosti pokud je to nad 100km - 3.místa, kdyby šlo vypnou ze zobrazení údaje o síle signálu, případně zmenšit text, tak je po problému, ale tato možnost v Sygic Aura Verze 2.0 na Androidu není, pokud tuto možnost máte v menu napište kde (na Nokii mi to známí ukazovali, tam se dá zobrazení zvolit). Případně která verze Sygic na HTC Wildfire S zobrazuje korektně?
Dík M.
  • 0

wilier
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 30. čer 2011 8:55:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC Wildfire S problem s otáčaním obrazovky

Příspěvekod Fiťo G » úte 12. črc 2011 21:08:32

caute,mám wildfire S verzia Android: 2.3.3, htc sense 2.1.1 a mam problem ze si otaca obrazovku raz tak a raz tak neviete co to moze byť?
Inštaloval som si aplikacie aktualizoval som si ho a nejde mi to vobec nikde som sa nedočítal o tej chybe. Ak viete tak mi poradte


dakujem za odpoved
  • 0

Fiťo G
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: stř 29. čer 2011 12:09:30
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod havrdak » čtv 14. črc 2011 11:55:40

Zdar, už se někomu podařilo vyřešit problém se Sygicem Aura - zobrazování doby dojezdu a rychlosti? Také mi, při rychlosti nad 100 km/h ukazuje "..." Je to celkem škoda.
  • 0

havrdak
Nové Androidě
 
Příspěvky: 46
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Bydliště: Litoměřice
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod LP3W7 » úte 19. črc 2011 9:40:24

Zdravim, mate nekdo HTC WS od O2? Je FW nejak upraveny k podobe O2? Nebo vubec?

Diky :)
  • 0

LG Nexus 5, 16GB, Android 5.0 Lollipop
Uživatelský avatar
LP3W7
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 04. lis 2010 23:09:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5
Rom: Stock

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Wotan » stř 20. črc 2011 5:40:59

Na slovensku normalny wf nebol ( s - neviem)a pokial viem O2 na slovensku nema brandovane telefony
  • 0

Uživatelský avatar
Wotan
Droid
 
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Bydliště: Račištorf
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)

Re: baterie HTC Wildfire S

Příspěvekod bludiicka » pát 22. črc 2011 9:44:45

Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s baterií: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/042PHT-058/htc-baterie-ba-s540-pro-htc-wildfire-s-1450mah-originalni.html
Kapacita je vyšší, telefon by mohl vydržet dýl.
Díky ;)
  • 0

bludiicka
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 22. črc 2011 9:32:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod LP3W7 » pát 22. črc 2011 14:06:46

Wotan: Diky. Tak treba ani cesky O2 ho nebude mit upraveny.
  • 0

LG Nexus 5, 16GB, Android 5.0 Lollipop
Uživatelský avatar
LP3W7
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 04. lis 2010 23:09:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5
Rom: Stock

HTC Wildfire S - tapeta

Příspěvekod bludiicka » pon 25. črc 2011 8:37:04

Ahoj, neporadíte mi někdo, jak si vytvořit tapetu z vlastní fotky? Když otevřu galerii, chce to fotku ořezávat a ještě k tomu na šířku. Což samozřejmě nechci, chci fotku přes celý displej a neořezanou :(
Díky. J.
  • 0

bludiicka
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: pát 22. črc 2011 9:32:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Satrej » ned 31. črc 2011 10:08:24

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli se váš Wildfire chová stejně jako můj :

-mobil zakoupen v T-mobile
-karta O2

-když v "režimu sítě" zapnu "POUZE GSM" signál mobilu je OK
-když ale zapnu "GSM/WCDMA automaticky" nebo "POUZE WCDMA" nemám žádný signal do sítě !!!! :(

V čem je problém ?
Jak se chová váš telefon ?

Děkuji.
  • 0

Satrej
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 31. črc 2011 9:39:53
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod ocadlyo » ned 31. črc 2011 13:50:51

funguje normálně s obojím nastavením. Telefon kupovaný v alfacompu, simkarta O2
  • 0

OLD- HTC WildFire S Black
OLD2- Samsung Galaxy SII (Jelly Bean 4.1.2) zakoupený v O2CZ
NEW - Samsung Galaxy S4 (KitKat 4.4.2) White Frost
Uživatelský avatar
ocadlyo
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 176
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod havrdak » pon 01. srp 2011 10:53:09

Problém se Sygicem a nezobrazováním rychlosti nad 100 km/h atd. jsem vyřešil tím, že dám mobil na ležato. Sice jsem ho takhle nechtěl používat, ale musim uznat, že je to opravdu lepší. Alespoň mě to víc vyhovuje. Zkuste a posuďte sami...
Jinak musim říct, že mi mobil naprosto vyhovuje. Nejdříve jsem chtěl Desire S, ale ta velikost mi vadila. Tenhle má (pro mě) ideální velikost. Možná, kdyby měl trochu rychlejší procesor, bylo by to lepší... Ale spokojenost!
  • 0

havrdak
Nové Androidě
 
Příspěvky: 46
Registrován: pát 08. črc 2011 9:00:36
Bydliště: Litoměřice
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 32GB

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod ocadlyo » pon 01. srp 2011 21:58:32

souhlas! Desire S nebo Sensation jsou neskutečně obrovské telefony,tento je pro mě naprostá špička!
  • 0

OLD- HTC WildFire S Black
OLD2- Samsung Galaxy SII (Jelly Bean 4.1.2) zakoupený v O2CZ
NEW - Samsung Galaxy S4 (KitKat 4.4.2) White Frost
Uživatelský avatar
ocadlyo
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 176
Registrován: ned 17. dub 2011 20:53:40
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Wotan » úte 02. srp 2011 15:15:17

Na velkost si zvyknes za 15 min, vlastna skusenost pechadzal som z WF na DS.
  • 0

Uživatelský avatar
Wotan
Droid
 
Příspěvky: 1845
Registrován: sob 06. lis 2010 12:27:28
Bydliště: Račištorf
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy NEXUS
Tablet: Nexus 7
Rom: SLIMbean (GN aj N7)

Re: baterie HTC Wildfire S

Příspěvekod Brichoni » úte 02. srp 2011 18:13:49

bludiicka píše:Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s baterií: http://www.sunnysoft.cz/zbozi/042PHT-058/htc-baterie-ba-s540-pro-htc-wildfire-s-1450mah-originalni.html
Kapacita je vyšší, telefon by mohl vydržet dýl.
Díky ;)

Ano, byla tam napsána kapacita 1450 mAh, takže jsem si to objednal a osobně převzal na prodejně. Výsledek?

Jedná se o klasickou standardní baterii s kapacitou 1200 mAh... -> taky už ten popis je opravený.

na eBay jsou v nabídce baterie o kapacitě 1500 mAh, ale s dodáním z Hong-Kongu, což se mi do toho vůbec nechce... (řeším to externí nabíječkou, která mi má přijít každou chvíli z Německa, ale neposílají to do Čech, využil jsem kámoše, na jehož adresu jsem to poslal.
  • 0

Brichoni
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 25. čer 2011 10:54:13
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod hensel » čtv 04. srp 2011 21:31:41

z Hong Kongu objednávám běžně a ne jen já a bez problémů ... jediné kde se to může zaseknout je clení pošta
  • 0

nemám rád lidi co si hrajou na bohy a jen machrujou, člověk když udělá chybu tak se omluví a pokud se dočká ještě většího hnusu tak to ukazuje jen na jedinou věc a tou je výchova
hloupost člověka se mi opět potvrdila
hensel
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 126
Registrován: pon 18. dub 2011 20:36:21
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SE Xperia RAY

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod BaJuShChka » pát 05. srp 2011 10:31:39

Ahoj, nevíte jak nastavit vlastní vyzváněcí tón na sms? Jsou tam jen přednastavené a nebo na stažení přes net.. :? Díky
  • 0

BaJuShChka
Nové Androidě
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 02. srp 2011 19:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Mahero33 » pát 05. srp 2011 15:54:17

Chci se zeptat. Mám WF a jelikož se nedostává peněz tak přemýšlím o WF-S. Ten puvodní bych dal (prodal) kámošce. Jelikož si opravdu drahej nemohu dovolit, tak se chci zeptat těch co už WF-S mají, jak rychlý se jim tem mobil zdá. Jestli se při brouzdání na netu stránky načítají rychle a plynule a jak je vidět písmo díky lepšímu rozlišení. Výdrž baterie neřeším. A ještě jak fotí foták. Má také načervenalý nádech jako WF? a poslední věc, Angry Birds jdou plynule? :-) Díky za info.
  • 0

Mahero33
Androiďák!
 
Příspěvky: 280
Registrován: sob 13. lis 2010 20:06:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG D605 with CM11v9 eXposed

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod LP3W7 » sob 06. srp 2011 11:15:10

WFS zatim nevlastnim, takze ti sve zkusenosti rict nemuzu. Ale myslim, ze na sve otazky najdes odpoved v teto recenzi: (precti si i komentare dole pod recenzi)

http://smartmania.mobilmania.cz/index.p ... w&iden=226

Je tam prave i srovnani se starsim WF a myslim, ze podle toho jde jasne videt, ze je WFS o kus dal ;)
Na Angry Birds jsem se ptal kamose co ma WFS a rikal, ze uplne ty nejnovejsi updaty (levely) uz se sekaji ze zacatku nez se nactou ale jinak jedou o poznani plynuleji, nez treba na Sony Ericsson Xperia X8, kterou jsem mel.
  • 0

LG Nexus 5, 16GB, Android 5.0 Lollipop
Uživatelský avatar
LP3W7
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 04. lis 2010 23:09:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5
Rom: Stock

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Romaine » sob 06. srp 2011 11:56:08

BaJuShChka - odpověď najdeš zde na fóru asi 100x, musíš si vytvořit složku média na kartě SD a v ní další, vše tu je někde popsané.

Mahero33 - net v pohodě, rychlost telefonu super, Angry Birds hraji a nesekají se. Fotky jsou kvalitní. Fotila jsem s ním na dovolené a super. A app na foto doporučuji Camera ZOOM FX + její doplňky.
  • 0

I'M A GIRL!
Uživatelský avatar
Romaine
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 93
Registrován: sob 07. kvě 2011 15:55:29
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S Purple

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod BaJuShChka » sob 06. srp 2011 16:50:49

Romaine- děkuju ;)
  • 0

BaJuShChka
Nové Androidě
 
Příspěvky: 11
Registrován: úte 02. srp 2011 19:59:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod stew0.sv » ned 07. srp 2011 10:32:59

neporadil by mi niekto skade možem kupit silnejšiu baterku,(1450,1500....) ?? A či k nej dostanem nahradny kryt..?

Dakujem
  • 0

stew0.sv
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 220
Registrován: ned 07. srp 2011 10:31:35
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod ondrej25 » pát 12. srp 2011 10:25:33

tak to s tou baterkou nevim....je v tom nějakej bordel....mi htc odepsalo že vyšší nevyrábijou, takže originálních 1230 je maximum...ale s nad v každým druhým online obchodě píšou náhradní baterie pro htc wildfire s 1450...tak nevim...D
  • 0

ondrej25
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 50
Registrován: sob 11. pro 2010 20:51:32
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod stew0.sv » stř 17. srp 2011 12:59:19

ked som na nete,alebo markete často ekd načitava tak mi napiše sprava že : Anetwork error has occurred.Tetry or cancel and return to the previous screen ...čo to je??
  • 0

stew0.sv
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 220
Registrován: ned 07. srp 2011 10:31:35
Reputace: 0

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod LP3W7 » stř 17. srp 2011 23:48:00

Zdravim, chybi mi na WS aplikace Svetlo od HTC. Co si mam z Marketu stahnout, aby sel bezpecne rozsvitit nejen displej mobilu ale taky zadni blesk? Diky :)
  • 0

Naposledy upravil LP3W7 dne čtv 18. srp 2011 16:07:05, celkově upraveno 1
LG Nexus 5, 16GB, Android 5.0 Lollipop
Uživatelský avatar
LP3W7
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 04. lis 2010 23:09:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5
Rom: Stock

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod Zdemax » čtv 18. srp 2011 8:58:08

LP3W7 píše:Zdravim, chybi mi na WS aplikace Svetlo od HTC. Co si mam z Marketu stahnout, aby sel bezpecne rozsvitit nejen displej mobili ale taky zadni blesk? Diky :)



Stáhni si aplikaci "Flashlight" , lze rozsvítit diodu , nebo displej v několika variacích ( namátkou výstražná světla , policejní maják , celý displej v různých barvách ... ) , ale neumí rozsvítit oboje najednou .... :?:
  • 0

Zdemax
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: úte 14. čer 2011 9:56:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire S

Re: HTC Wildfire S

Příspěvekod LP3W7 » čtv 18. srp 2011 16:05:35

Zdemax: OK diky za tip :)

Ale uz jsem objevil, ze ta aplikace Svetlo od HTC jde stahnout pres HTC Hub v mobilu ;) Takze super :)

Jinak prosim nemate nekdo tip na dobry offline slovnik? Hledal jsem a vsecko je to online :( Nechci na dovolene platit za prenaseni dat. Stacil by Cesko - Anglicky, Nemecky, Italsky a Francouzsky. Diky :)
  • 0

LG Nexus 5, 16GB, Android 5.0 Lollipop
Uživatelský avatar
LP3W7
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 227
Registrován: čtv 04. lis 2010 23:09:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Nexus 5
Rom: Stock

PředchozíDalší

Zpět na Wildfire S

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'