Zdravím, mám problém překročil jsem 25 pokusů pro odemknutí telefonu na HTC wildfire a telefon se zablokoval a chce to po mě email a heslo na google které nemám. Nevíte někdo jak to odblokovat ?
klasická otázka: je ten telefon tvůj nebo jsi ho ukradl? 25 pokusů o odemknutí s tím, že vůbec neznáš svoje přihlašovací jméno a heslo...hmmm nemálo podezřelé. Jakpak se to stalo, že to po tobě chce jméno a heslo? Předtím to nechtěl?
respektive email a heslo sem registroval ale nikam jsem si to nezapsalt takze si ho nepomatuju
to PL113: hele mobil je můj mam od něj papíry všechno IMEI na krabičce atd... jen dementi si stim ve škole hrali a zablokovali mi to ... je to překročení tech gest
Naposledy upravil ramon.dexter dne úte 07. pro 2010 10:03:37, celkově upraveno 1
Důvod:tlačítko "upravit" je opravdu asi zbytečný...
Tak si holt, milej zlatej, budeš muset udělat novej login.
Nemáš tam mít aktivovanej zámek na gesto a pučovat to svým "kamarádům".
Moje vznášedlo je plné úhořů Poskytuji rady JEN A POUZE k android OS jako takovému a k telefonu Nexus S a Galaxy Nexus. S žádným jiným vám neporadím, takže mi ani nepište o radu.
Jako že přes web. Doprkna, nějak sem píšeš, tak se připoj na gmail a znovu si udělej účet. A možná že budeš muset udělat hard reset - wipe - návrat do továrního nastavení.
Moje vznášedlo je plné úhořů Poskytuji rady JEN A POUZE k android OS jako takovému a k telefonu Nexus S a Galaxy Nexus. S žádným jiným vám neporadím, takže mi ani nepište o radu.
jinej email to nebere nez ten co sem zadaval na zacatku.. uz sem udal tovarni nastaveni tak uvidime
EDIT: pohoda mam to diky
Věřím, že jsi štěstím bez sebe, ale pravidla platí pro všechny. Pro šťastné a i te méně šťastné uživatelé fóra. radegast
Naposledy upravil radegast dne úte 07. pro 2010 10:45:23, celkově upraveno 1
Důvod:Sloučeny dva po sobě v krátké době napsané příspěvky jednoho autora.
Ahojte mal som taky isty problem ale vyriešil som ho pomocou príučkky pre rychli start ... nalistujte si stranu 23 a doze si prečítajte že resetovanie telefonu pouzitím tlacidiel telefonu ak tu priucku nemate tak ste v prdeli .... ak to spravite tak sa vam vymaze cely telefon a zostane len to ako ste ho dostali .... vyberte si sim kartu a pametovu kartu tím by sa malo zablokovanie HTC Wildfire odblokovaj aj po 25 pokusoch
Naposledy upravil ramon.dexter dne pát 25. úno 2011 17:58:37, celkově upraveno 1
Důvod:jeden smajl od každýho druhu bohatě stačí
Ahojte mne sa to stalo tiez na tom istom mobile myslim htc wildfire s na intráku sa s tym holky zabavali a vyskocilo mi to ze prihlaste sa na ucet google lenze ja ho nemam a ani mi druhy nebere skusali sme vybrat baterku potom uz vsetko ze aj simku a pamatovku restartovali sme ho a navise sme skusili ho uplne vybit ze mozna sa spametá potom sme skusali tak ze nam niekto vola a nic nezabralo vobec nic!! jak sa rrobi to s tymi tovarenskymi nastaveniami? ked mne to nereaguje vobec na nic proste da sa mi ze tiesnove volania potom tlacidlo vypnutie inak nic nejde som uz zufala bola som v datarte kde som ho kupila a hodinu sa mi s tym tam zamestnanci hrali a nic neviriesili co mam robit? pomozte niekto
1) Vypni telefon. 2) Zmáčkni a drž tlačítko pro zeslabení zvuku + stiskni tlačítko pro spuštění telefonu 3) Nabehne ti takový menu. Tam si tlačítkem pro zeslabení vyber Clear Storage a potvrd tlacikem Power 4) Potvd smazani tlačítkem pro zesílení 5) Hotovo
Dobry den, mam stejny problem, ale když sem dala i to clear storage tak mi to nepomohlo , a furt to po mě chce ten Gmail a heslo nevite si prosim rady? Divala sem se na internet a odblokovani stoji 1200 kč a nechce se mi za to davat tolik prosim o radu . děkuji moc
poky: samozřejmě že to po tobě chce gmail a heslo. Tak si nějakej gmail vytvoř a přihlaš se.
Zdravím , takže môj problém spočíva v tom , že som prekročil tých 25 pokusov a žiada odmna ten email a heslo ,ale to heslo a email som mal a ked ho tam davam tak mi ho nechce zobrať . Čo by som s tym mal zrobiť. dikes
Podpořte AndroidForum.cz
umístěte na své stránky minibaner :)
info zde
Reklama
Android propagace
Toto je free prostor pro weby podporující android. Pokud máte zájem mít zde banner, tak mi napište SZ. Jedná se o klasickou výměnu bannerů. Edit: Prostor této plochy je vyčerpán. Kontaktujte mne domluvíme se na jiné možnosti podpory.