Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Android navigace, a podobně...

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod Mareman » sob 22. říj 2016 14:57:22

Používám tuto verzi z přílohy 2.0.1.8. Zeroner Health z GP. Co mi hlavně vadí, že se ted neda zrusit vibrace naramku při ztrátě spojení. Bylo to určitě dřív v ZH.
  • 0

Přílohy
SmartBand.zip
(77.2 KiB) 15 krát
Android SmartPhones: Silver&Gold Xiaomi Redmi Note 3 SE, Lenovo Vibe P1 Pro, Huawei Honor 7, Elephone P8000, Lenovo P770, Lenovo A660 ...
Android Tablets: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE, Nexus 7 2013 LTE, Acer B1 730HD, Nexus 7 2012, Asus Memopad HD7 ...
Uživatelský avatar
Mareman
Moderátor
 
Příspěvky: 2242
Registrován: sob 23. srp 2014 21:38:31
Reputace: 104
Typ mobilu / ROM: Xiaomi RN3 Pro SE[CM13] +Elephone P8000[CM12]
Mobil 2 / ROM: Lenovo P770 [S128 v35]
Tablet: Samsung Galaxy Tab S2 9.7 LTE [CM & RR]
Tablet 2 / ROM: Acer B1-730 HD - Android 4.4 Root
Rom: CyanogenMod

Reklama


Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod kouzelnik3 » stř 30. lis 2016 8:49:42

Ahoj. Přišel někdo na to jak na verzi 2.1.1.7 nastavit víc sportů než jenom běh, basket, plavání, švihadlo? Mám tam jen tohle a možná další jeden, dva sporty, ale uvítal bych třeba cyklistiku apod, kterou tam za boha nemám. Používám aplikaci iwown fit. :)
  • 0

HTC One V → LG G2 → LG G4
Osobní portfolio s fotkami z G4: http://jakubkasanda.g6.cz
kouzelnik3
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 175
Registrován: úte 27. pro 2011 18:40:43
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G4
Rom: Stock

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod SamotZdeny » sob 17. pro 2016 20:12:41

Ahoj.
Mám telefon Blackview BV6000, občas pracuji ve velmi hlučném prostředí, a přeslechnu vyzvánění.
Tak jsem z GearBestu objednal chytrý náramek I5plus. 2kusy.
Bohužel, ani jeden nefunguje správně.
Jeden aspoň seřídil hodiny, počítá kroky, kalorie, ale nepřenese je do telefonu, nejde vyhledávání telefonu, a ani ty notifikace.
Druhý ani neseřídil hodiny.
Píšou Parse error.
Zkoušel jsem to i na jiném telefonu, ani tam náramky nefungují.
Jsem z okolí Žďáru nad Sázavou.
Přehrání softu neumím, proto bych byl moc rád, kdyby někdo ochotný náramky zkontroloval, a řekl mi, jestli jsou dobré, nebo je mám reklamovat.
Do asi 50km přijedu.
Díky moc. Zdeny.
.
  • 0

SamotZdeny
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 14. zář 2016 17:57:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview 6000
Tablet: SG Tab 3

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod dufko » ned 18. pro 2016 0:37:44

Akú aplikáciu k tomu používaš?
  • 0

Uživatelský avatar
dufko
Droid
 
Příspěvky: 2159
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod SamotZdeny » ned 18. pro 2016 12:28:34

Ahoj.
Používám Zeroner verze 2.2.2.
Při pokusu o upgrade mi píše:This is the latest version.
Zkusil jsem do druhého náramku nahrát DFU 3, ale nemohu najít HEX soubor.
Dnes jsem vyzkoušel na Zeroner co mám v telefonu jiný náramek.
Typ neznám,(nezná ho ani majitel) byl trochu užší, a měl tlačítko.
Ten se spojil, a i kroky, kalorie, vzdálenost odeslal.
Tak nevím, jestli u mých náramků, je vadný sw, nebo hw.
Myslel jsem si, že když koupím 2 kusy, alespoň jeden bude fungovat...
  • 0

SamotZdeny
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 14. zář 2016 17:57:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview 6000
Tablet: SG Tab 3

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod dufko » ned 18. pro 2016 18:26:12

Pozri aplikáciu zeroner health, je to nová verzia.
  • 1

Uživatelský avatar
dufko
Droid
 
Příspěvky: 2159
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod SamotZdeny » pon 19. pro 2016 17:39:57

Díky dufko!
U jednoho to pomohlo.
Teď budu muset najít HEX sobor, abych dokončil upgrade softu v druhém náramku.
Oba náramky zároveň BT nenajde, jen první, a bez problémů se spáruje.
Teď přenese vše, a i notifikace fungují.
Asi dvakrát se odpojil, i když jsem se nevzdálil od telefonu.
Pokud vypnu první , najde to i druhý, ale ten se nespáruje.
Jen se na něm rozsvítí modrá LED ka, a trvale svítí
  • 0

SamotZdeny
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 14. zář 2016 17:57:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview 6000
Tablet: SG Tab 3

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod SamotZdeny » stř 28. pro 2016 21:08:29

KALVATORE píše:Ahoj mám problém .

Aktualizoval jsem si firmware ale jelikož mi verze 2011-11xx.hex nesedla chtěl jsem ji vrátit z 5 . Ale nastal problém s tím že mi teď nejde vyhledat náramek :facepalm:

Postupoval jsme podle tohoto videa : https://www.youtube.com/watch?v=z5cpjugpqsc ale z nějakého důvodu mi to teď nefunguje když to předtím šlo ...? Nereaguje na nic jen problikne a za vibruje . Chtěl bych ho do původního nastavení díky za každou radu


Ahoj. Vyřešil jsi to nějak?
Jsem ve stejné situaci, navíc mi chybí soubory hex, zřejmě jsem ještě nestáhl nějaké soubory, ale nevím jaké.
  • 0

SamotZdeny
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 14. zář 2016 17:57:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview 6000
Tablet: SG Tab 3

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod SamotZdeny » sob 07. led 2017 10:19:18

Ahoj.
Dojmy po asi dvoutýdenním používání. V telefonu mám Zeroner healt verze:3.2.6.5.,v náramku 2.1.1.7.
Notifikace perfekt. I když neslyším mobil, a ani necítím jeho vibrace, náramek vibruje dostatečně, a pokud stihnu se včas podívat, tak i vidím, kdo volá, či poslal SMS, a část textu. Jinak jen svítí LED dioda.
Potřeboval bych delší dobu rozsvícení,(i na úkor výdrže) ale žádné takové nastavení jsem nenašel, tak musím tlaplnout na náramek, aby se to zobrazilo znovu. Někdy zřejmě tlapnu vícekrát, bo se to smaže, a naskočí čas.
Počítání kroků (a tím i kalorií) je asi jen informační, neboť i když jsem ve čtvrtek měl hodně napilno, tak mi to naměřilo 27686 kroků
Vyhledávání telefonu funguje pouze jen nekdy, občas se BT odpojí, a musím dat obnovit spojení.
Vibrace pri odpojení BT nefungují vůbec.
Měření spánku jsem použil asi třikrát. Přestože nemám zápěstí moc velké, na noc musím náramek sundat. Tlačí. Tak mi ani nevadí, že nejde nastavit buzení v naramku. Píše, že to telefon nepodporuje. Mám Blackview BV6000,Verze systému Android 6.0.
Číslo sestavení BV6000_Blackview_V01_20161025
.
Druhý náramek se mi nepodařilo rozchodit.
  • 0

SamotZdeny
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 14. zář 2016 17:57:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview 6000
Tablet: SG Tab 3

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod dufko » ned 15. led 2017 17:35:30

Páni, len tak zo zvedavosti, používa ešte niekto tento náramok?
Vlákno na xda aj video na YouTube je stále živé ako vidím.

Ja aktuálne používam mi band 2 k plnej spokojnosti.
I5 som vybral zo skrine, rád by som urobil update firmware na aktuálny+aktuálna aplikácia. Akurát sa mi nechce študovať ako na to.
  • 0

Uživatelský avatar
dufko
Droid
 
Příspěvky: 2159
Registrován: pát 11. lis 2011 22:24:33
Reputace: 34
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod kouzelnik3 » ned 15. led 2017 23:14:14

Používám ho k mé plné spokojenosti. Zároveň jsem jeden bral ještě známým a taktéž spokojenost.
  • 0

HTC One V → LG G2 → LG G4
Osobní portfolio s fotkami z G4: http://jakubkasanda.g6.cz
kouzelnik3
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 175
Registrován: úte 27. pro 2011 18:40:43
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: LG G4
Rom: Stock

Re: Iwown I5 Plus - chytrý náramek

Příspěvekod SamotZdeny » pát 20. led 2017 14:22:02

Ahoj. Asi po nějaké aktualizaci systému mi začal zlobit náramek i5.
Nechtěl se spojit s telefonem, až po 2 vypnutích náramku a restartech telefonu, se to podařilo.
Na telefonu se opakovaně objevuje žádost o povolení přístupu k aplikacím (anglicky).
I když je povolen přístup jak k tel seznamu, i SMS, náramek zavibruje až po skončení hovoru, a zobrazí jen číslo volajícího, nikoli jméno, přestože v seznamu je.
Dá se to nějak vyřešit, aby opět zobrazoval jméno volajícího?
Díky. Zdeny.
  • 0

SamotZdeny
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 14. zář 2016 17:57:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Blackview 6000
Tablet: SG Tab 3

Předchozí

Zpět na Ostatní Android zařízení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'