Jiayu G3s MTK6589 QuadCore

Moderátoři: unavix, numi, Moderátoři čínských mobilů

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » čtv 27. čer 2013 15:09:42

ZeDDman píše:Mohl by se nekdo podivat v engineer modu a silu signalu mobilni site? Kolegoj to porad blbne, tam kde mam s THL W8 -80 db (v budove) tak kolega ma klido -95 db a signal casto ztraci. Vyjede z mesta a nema vubec zadnej. Asi to vypada na reklamaci. :(

Mě teď aktuálně položený na stole v kanceláři ukazuje -85 dBm (když ho vezmu do ruky a pořádně obejmu, tak jde až na -97 dBm), ale nevím jestli ti ta hodnota k něčemu bude bez přímého porovnání s jiným mobilem na stejném místě.
Výpadky jsem zatím nezaznamenal (ale mám mobil teprve druhý den - jen ve městě)
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje
 

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Kalty » čtv 27. čer 2013 15:22:13

Tak mám v košíku z mnshop.cz s dvouletou zárukou. Mám? :)
Nepřipravil si někdo nějakou zevrubnou recenzi? Stávající uživatelé, myslíte si že neudělám chybu?

EDIT.: Tak pořízeno. Rozhlížím se po mobilech asi tak 3 měsíce. JiaYu G4 byl můj favorit ale JiaYu G3s bude taky v pohodě.
  • 0

New : Xiaomi Mi2 32gb
ex. : Jiayu G3s, ZTE Blade, HTC Wildfire S
Kalty
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 72
Registrován: stř 13. bře 2013 23:47:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 32gb
Rom: MIUI v5

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Mild@ » čtv 27. čer 2013 18:20:54

Myslím, že zevrubnou recenzi máš o pár stránek dopředu :DD
  • 0

Uživatelský avatar
Mild@
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 141
Registrován: pon 21. led 2013 11:54:40
Bydliště: Morava krásná zem ...
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC-THL-HERO-Jiayu
Tablet: Ainol, Hyundai, Ramos

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod novakmiro » čtv 27. čer 2013 18:42:49

Z mnshopu jsem v minulosti kupoval baterku do O2x, vozi z ciny. Pokud je to cesky subjekt, zaruka by mela byt dva roky, ale pochybuji, ze ti ji da nebo se zaruci.
  • 0

novakmiro
Nové Androidě
 
Příspěvky: 17
Registrován: ned 18. lis 2012 18:05:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG O2x

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » čtv 27. čer 2013 18:45:03

Záruky 2 roky mají uvedenou přímo na webu u telefonu.
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod ZeDDman » pát 28. čer 2013 13:36:25

TomasT342 píše:Mě teď aktuálně položený na stole v kanceláři ukazuje -85 dBm (když ho vezmu do ruky a pořádně obejmu, tak jde až na -97 dBm), ale nevím jestli ti ta hodnota k něčemu bude bez přímého porovnání s jiným mobilem na stejném místě.
Výpadky jsem zatím nezaznamenal (ale mám mobil teprve druhý den - jen ve městě)


Díky moc, srovnat to aspon trosku jde, kolega to ma taky ve meste a +- stejny hodnoty. Nechci te strasit, ale hrozi ze budes mit taky problem s vypadky :( Ja mam na stejnem miste s THL W8 klidne -50 dBm. Doufam ze problem mit nebudes. Jinak jeste jednou diky ;)

Btw, asi se bude posilat na reklamaci :(
  • 0

THL W8 4GB - ROM GravityMod2 3.2 by C3CO
GoClever Orion 70 + Rikomagic MK802III Finless 1.7 ROM
Uživatelský avatar
ZeDDman
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 28. říj 2010 11:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8 4GB
Tablet: GoClever Orion 70
Rom: GravityMod 3.2

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Kalty » pát 28. čer 2013 13:43:04

Na mém ZTE Blade mám -50
  • 0

New : Xiaomi Mi2 32gb
ex. : Jiayu G3s, ZTE Blade, HTC Wildfire S
Kalty
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 72
Registrován: stř 13. bře 2013 23:47:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 32gb
Rom: MIUI v5

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Carrek12 » pát 28. čer 2013 13:56:36

Ahoj všem,
včera mi přišla z Etotalk G3eska. Telefon vypadá super, co se týká systému narazil jsem na jeden výrazný problém. Nemůžu uložit kontakt na sim ani do telefonu, vždy mi to napíše hlášku "Aplikace Kontakty bohužel přestala pracovat". Projel jsem všechna možná nastavení ale nic jsem nenašel. Prosím o radu

Děkuji
  • 0

Carrek12
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 28. čer 2013 13:50:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G3s

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Kalty » pát 28. čer 2013 14:02:42

Přečti si pár příspěvků nad sebou
  • 0

New : Xiaomi Mi2 32gb
ex. : Jiayu G3s, ZTE Blade, HTC Wildfire S
Kalty
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 72
Registrován: stř 13. bře 2013 23:47:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2 32gb
Rom: MIUI v5

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod ZeDDman » pát 28. čer 2013 14:05:35

Nahod ofiko ROMku, ne tu z Etotalku. Budes mit klid.
  • 0

THL W8 4GB - ROM GravityMod2 3.2 by C3CO
GoClever Orion 70 + Rikomagic MK802III Finless 1.7 ROM
Uživatelský avatar
ZeDDman
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 28. říj 2010 11:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8 4GB
Tablet: GoClever Orion 70
Rom: GravityMod 3.2

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Carrek12 » pát 28. čer 2013 14:32:11

Ok přiznávám se, nevim jak nahodit ofiko romku!? Můžete mi poradit? Samozřejmě jak ji nahodim čeština asi nebude co? :-)

EDIT by don_alex:
Necituj předchozí příspěvek! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!
  • 0

Naposledy upravil don_alex dne pát 28. čer 2013 17:06:11, celkově upraveno 1
Carrek12
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 28. čer 2013 13:50:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G3s

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod ZeDDman » pát 28. čer 2013 14:37:24

Najdi si na needrom.com ofiko ROM (jsou tam jen dve, tak ta starsi a nebo poslu link co kolega dostal primo od cinanu a vcera jsem mu ji tam nahazoval) a nainstaluj pres SP flashtool. Odkazy na stazeni najdes nekolikrat zde na foru. Pokud tomu upne nerozumis tak doporucuju neco o tom precist nejdriv. Ale neni to tak tezky jak to vypada. Cestina nebude, ale muzes pouzit program MoreLocale 2 (na Google Play ke stazeni) a budes to mit pocesteny celkem slusne.

Pisni PM jestli budes potrebovat s necim poradit ;)
  • 0

THL W8 4GB - ROM GravityMod2 3.2 by C3CO
GoClever Orion 70 + Rikomagic MK802III Finless 1.7 ROM
Uživatelský avatar
ZeDDman
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 28. říj 2010 11:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8 4GB
Tablet: GoClever Orion 70
Rom: GravityMod 3.2

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Carrek12 » pát 28. čer 2013 14:50:42

Tak kdyby jsi mi poslal ten link na tu romku přímo od číňošů byl bych vděčný :-) A ještě nějaký link na vlákno kde se rozebírá instalace nebo přeinstalace romky

děkuji

EDIT by don_alex:
Necituj předchozí příspěvek! Přečti si laskavě pravidla fóra a dodržuj je!
  • 0

Naposledy upravil don_alex dne pát 28. čer 2013 17:06:39, celkově upraveno 1
Carrek12
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 28. čer 2013 13:50:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G3s

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod ZeDDman » pát 28. čer 2013 15:02:47

ROM
SP Flash i s ovladacema

Nejhorsi je nahodit spravne ovladace, pak jen v SP nahodis scatter a das download. Ale to je hodne zjednodusene. Neco si o tom najdi, je toho plny forum :)
  • 0

THL W8 4GB - ROM GravityMod2 3.2 by C3CO
GoClever Orion 70 + Rikomagic MK802III Finless 1.7 ROM
Uživatelský avatar
ZeDDman
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 64
Registrován: čtv 28. říj 2010 11:31:49
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8 4GB
Tablet: GoClever Orion 70
Rom: GravityMod 3.2

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Carrek12 » pát 28. čer 2013 15:52:49

TomasT342 píše:
Outburet píše:Dorazil mi včera a mám stejný problém, zvukové profily nejdou ani přepínat ani upravovat, ihned to hodí chybu a stejné je to s pridáním kontaktu, nejde ani na SIM ani do mobilu

Jo, taky už jsem si všiml. Co jsem potřeboval, jsem tam naházel přes Google web - přes synchronizaci to jde OK.
A můžeš jim taky napsat na support, ať se nenudí :-)



Zdarec.
Poraď mi prosím, jak ty kontakty mam nalupat přes ten google do mobilu. Mam stejný problém s kontakty :?

Děkuji
  • 0

Carrek12
Nové Androidě
 
Příspěvky: 5
Registrován: pát 28. čer 2013 13:50:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: G3s

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » pát 28. čer 2013 17:32:51

V telefonu si nastav že má kontakty (případně i další věci) synchronizovat s Google (Nastavení-Účty-Google-<tvůj účet>). Možná to už máš od první konfigurace účtu.
V PC jdi na gmail.com, přihlaš se na stejný účet a vlevo pod logem Google se přepni z Gmail na Kontakty - a přidávej dle libosti, na wifi se mi to do telefonu synchronizuje za pár vteřin.
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod StSv » pát 28. čer 2013 18:07:44

Tak Q9000 za fajnovou cenu v Happy Houru raději riskovat nebudu. Nenašel jsem na něj žádnou recenzi, review, hands-on, i na GizChině je o něm prdlajs.
Nějaká nová sleva na G3S? Já už budu brzy kupovat (:DD), pokud se mi zase něco nepodělá.
  • 0

† (MOB) Motorola V300 -> $ (MOB) LG KP501 Cookie -> $ (TAB) Cube U30GT -> (MOB) JiaYu G3S
StSv
Androiďák!
 
Příspěvky: 691
Registrován: čtv 16. srp 2012 18:30:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S
Tablet: Asus Transformer Book T100 (x86 Windows hybrid)
Tablet 2 / ROM: Dříve Cube U30GT-H / Kasty 1.11 JB
Rom: Kasty 1.11 JB

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod BigFoot007 » pát 28. čer 2013 22:19:38

G3S najlacnejsie momentalne na antelife - za 183 USD s kuponom "discount10"
  • 0

BigFoot007
Androiďák!
 
Příspěvky: 374
Registrován: ned 11. črc 2010 9:43:31
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: ZTE Skate - Orange Monte Carlo
Tablet: Ainol Novo 7 Aurora II

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod d0bi » sob 29. čer 2013 0:31:45

Zdravím,

uvažuju nad koupí svého prvního "číňana", a právě design Jiayu se mi celkem dost líbí, proto uvažuju právě nad ním.
A jelikož se mi nechce čekat na Jiayu G4, a navíc cena právě tohoto Jiayu G3S je pro mě přijatelnější, uvažuju právě nad ním.

Proto mám před koupí pár otázek, jelikož chci být při koupi 100% připraven.

Plánuji tedy koupit tohle:
http://www.antelife.com/jiayu-g3s-mtk65 ... ilver.html

Plus přikoupit obal na mobil:
http://www.antelife.com/original-jiayu- ... white.html

1) Není koupě tohoto phonu vzhledem k ostatním konkurentům úplná kravina ? :D Respektive, je to výhodná koupě ?
2) Mám raději ještě přikoupit nějakou fólii na displej ? Respektive, je tahle fólie na Jiayu G3 kompatibilní i s tímto phonem ?
http://www.antelife.com/original-screen ... yu-g3.html

3) Když budu kupovat výše zmíněný kožený obal, je potřeba přikoupit třeba ještě jeden silikonový obal nebo už je to zbytečnost ?
4) Jakým způsobem si nechat zboží poslat (pošta, DHL, EMS, UPS) a také na kolik přibližně mě potom vyjde nějaké ten doplatek ?

Možná jsou to stupidní otázky, ale opravdu nechci při koupi ponechat nic náhodě :)
Předem moc díky za rady.
  • 0

d0bi
Nové Androidě
 
Příspěvky: 12
Registrován: ned 23. čer 2013 16:21:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE Blade

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod dvzd » sob 29. čer 2013 6:33:49

1) Já bych ho nekupoval, když už je JYG4.
2) Folie na skle je zbytečnost, akorát to kazí podání barev.
3) Silikonový obal je největší hnus, jak si to někdo může na mobil vůbec dát?
4) Když je donutíš aby deklarovali cenu zboží a poštovného do 22 €, tak to bude bez DPH, jinak je DPH kolem 20 % deklarované ceny (i s poštovným).
  • 0

dvzd
Droid
 
Příspěvky: 3081
Registrován: pon 06. úno 2012 11:38:34
Reputace: 9
Typ mobilu / ROM: JYG4B

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod pRo_lama » sob 29. čer 2013 8:04:39

dvzd píše:2) Folie na skle je zbytečnost, akorát to kazí podání barev.


Tak v tomto s tebou nesúhlasím na plnej čiare. Na každom dotykovom mobile som mal fóliu a nikdy to nekazilo farby. Hlavne, že sa potom ľudia sťažujú, že majú škrabance na displeji. Bodaj by nie, keď si ho nevedia chrániť fóliou.
  • 0

MOBIL: LG G3 (32GB) | TABLET: Nexus 7 (2nd) | GADGET: Samsung Gear Fit (SM-R350)

# Servis mobilov značky Samsung na SR - http://www.servis-sammy.net #
Uživatelský avatar
pRo_lama
Moderátor
 
Příspěvky: 3828
Registrován: pon 06. pro 2010 8:41:23
Bydliště: Ružomberok
Reputace: 39
Typ mobilu / ROM: LG G3 [32 GB]
Twitter: pRo_lama
Tablet: Nexus 7 (2013) - Omni ROM

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod myxal » sob 29. čer 2013 12:06:26

No to by som aj ja rad vedel, ako moze cira, bezfarebna folia kazit podanie farieb. Nejake vysvetlenie/link?

Inak d0bi:
2) Urcite ano, obzvlast ak to budes nosit v tom zatvaracom puzdre.
3) Pochybujem, ze sa do zatvaracieho puzdra mobil so silikonovym obalom na sebe vobec zmesti.
  • 0

Ex: Nokia 3210, SonyEricsson T630, Nokia N97 mini, ZTE Blade, Lenovo A789
myxal
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 85
Registrován: čtv 21. bře 2013 22:32:00
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG E960

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » sob 29. čer 2013 18:38:41

ad 1) určitě to není kravina, pokud ti vyhoví deklarované parametry (velikost displeje, baterie, velikost paměti), neni co řešit, je o 100 USD levnější než G4 (ta lepší verze).
ad 2) pokud jde jen o poškrábání, nemělo by to být nutné, ale folie zároveň částečně chrání proti rozbití displeje při úderu něčím ostrým tvrdým (např pád na kámen) - já ji mám.
ad 3) buď jedno nebo druhé, do koženého obalu určeného přímo pro G3/G3S se mobil v silikonovém obalu nevejde. Já mám momentálně zatím jen silikon - k mobilu byl za 1 USD a kombinace černý foun/čerrný sil. obal, se mi líbí (k tomu ještě černé karbonové pozadí launcheru :-) )
ad 4) určitě DHL, je to rychlejší, spolehlivější a většinou to ve výsledku vyjde stejně draho. Mě mobil etotalk sám od sebe deklaroval jako "Communication device: 25 USD" a přišlo to úplně bez doplatku.
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » sob 29. čer 2013 19:03:28

ZeDDman píše:Díky moc, srovnat to aspon trosku jde, kolega to ma taky ve meste a +- stejny hodnoty. Nechci te strasit, ale hrozi ze budes mit taky problem s vypadky :( Ja mam na stejnem miste s THL W8 klidne -50 dBm. Doufam ze problem mit nebudes. Jinak jeste jednou diky ;)
Btw, asi se bude posilat na reklamaci :(

Tak jsem se po tomhle trochu obával, co udělá signál o víkendu na chatě na vesnici v jižních Čechách, kde např 3G vůbec není.
Výsledek je, že tady ukazuje -63 dBm a je naprosto bez problémů (nemáme chatu pod vysílačem :-) ), momentálně jsem pře něj připojený (notebook přes WiFi hotspot na G3S).
Možná někde v horách to bude horší, ale myslím že v tomhle ohledu tenhle telefon žádný velký problém nemá, bude někde v průměru.
Jinak GPS se zdá být bez problémů, poprvé chyceno v Praze na parapetu okna (výhled 40% oblohy, 5 satelitů), dnes zkoušeno venku na chatě o 100 km dál, do půl minuty fix s přesností 4 metry (GPS Test, Locus, 8 satelitů). Navigaci v pohybu jsem nezkoušel.
  • 0

Naposledy upravil TomasT342 dne sob 29. čer 2013 19:34:42, celkově upraveno 1
TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » sob 29. čer 2013 19:10:57

Ještě k tomu problému s etotalk ROM, dnes mi přišla odpověď:

Dear Buyer,
According to your feedback, we found the problem. Our engineers are developing the new MOD ROM to fix it.
At the moment, you can use these ROM:
http://www.needrom.com/?s=jiayu+G3s&sa=search&scat=0
Thanks,
King


Takže snad to brzy opraví.
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod Mild@ » sob 29. čer 2013 19:16:53

Nevěřím, že to opraví.
Reportoval jsem problém s MOD ROM pro Lenovo A660, kdy se telefon po zvolení továrního nastavení už neprobere a běží stále dokola instalační smyčka. Report jsem jim posílal před třemi měsíci. A situace dnes? Objednáte Lenovo A660 s MOD ROM a po uvedení do továrního nastavení stále ten stejný problém ...
Jen se divím, že to s tím krámem stále prodávají ...
  • 0

Uživatelský avatar
Mild@
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 141
Registrován: pon 21. led 2013 11:54:40
Bydliště: Morava krásná zem ...
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC-THL-HERO-Jiayu
Tablet: Ainol, Hyundai, Ramos

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » sob 29. čer 2013 19:26:43

Tohle je nový telefon, takže by měli mít zájem tu rom doladit, práce na jedno odpoledne - je to pro ně na celou dobu prodeje příjem k HW navíc.
U té A660 to třeba bylo něco náročnějšího, a týden tomu věnovat nechtěli, když je to už nějaku dobu stejně doprodej.
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod pety » ned 30. čer 2013 13:30:56

Sice logické, nicméně úplně v to nedoufám.

Spíš doufám v nějakou rozumnou custom CZ ROM.
  • 0

Jiayu G3S Quadcore
pety
Nové Androidě
 
Příspěvky: 17
Registrován: čtv 20. čer 2013 20:35:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G3S 20130523-102107

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod QardiaQ » pon 01. črc 2013 9:42:49

Zdravím Vás.

Chtěl jsem se jen optat, zda-li tu náhodou není někdo kdo má také problém se signálem ? Signál je tragédie, i ve městě vypadává. Když mám zapnuté 3G nikam se nedovolám. Vyjedu za město signál není žádný. Telefon úplně k ničemu.
To poslední co chci je samozřejmě posílat to zpátky. Nenapadá něco někoho prosím?
Jsem z toho poměrně dost rozmrzelej, protože jsem se nemohl dočkat a vyhlížel DHLku jak blázen a teď tohle.

Zkoušel jsem znova ROMku s kolegou, nějakej ten baseband 3G fix, ale nic nepomohlo.
Ještě to zkouším takhle než to budu muset definitivně poslat zpátky a čekat co mi zase přijde :-/

Díky za info Androiďáci
  • 0

QardiaQ
Nové Androidě
 
Příspěvky: 6
Registrován: pon 24. čer 2013 19:09:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S
Rom: Stock 4.2.1.

Re: Jiayu G3 MTK6589 QuadCore

Příspěvekod TomasT342 » pon 01. črc 2013 10:38:24

To vypadá jako vada kusu.
Zkusil bych opatrné rozebrání a kontrolu připojení antény (ale je tam nálepka JY na jednom šroubku), pokud ne tohle, pak jedině reklamace (ale pozor, aby ji předchozí rada neznemožnila).
Nebo rovnou natočit video s tímhle a jiným telefonem položenými vedle sebe (aby bylo vidět že na tomtéž místě jiný mobil signál má) a poslat ho prodejci s žádostí o radu, co s tím. Tokud je chyba ve vstupním zesilovači tak asi jedině výměna desky/telefonu.
  • 0

TomasT342
Robot
 
Příspěvky: 737
Registrován: ned 23. pro 2012 18:42:58
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: JiaYu G3S

PředchozíDalší

Zpět na Jiayu G3 - obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'