Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Moderátoři: Wexter, unavix, numi, xGrany, Moderátoři čínských mobilů

Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod Ante » ned 08. črc 2012 20:01:21

.
.
.
EDIT 18.7.2012 :
Tak konecne uspech ! Nevzdal jsem to a po instalaci B926 jsem provedl Root, nainstaloval 5iromToolbox, v jeho slozce jsem vymazal adresar imeibackup a na jeho misto nakopiroval muj zalohovany imeibackup se 3 soubory zalohy. Dal jsem Restore, telefon jsem vyrestartoval - probudil se mi sice po delsi dobe a v uplne tovarnim nastaveni coz mi je uplne jedno ;) - ale co je hlavni - naskocilo mi konecne moje stare milovane IMEI ;) !!!
Dekuji vsem za snahu pomoci...

.
.EDIT : Co ale nechapu-po obnoveni IMEI mi zmizela ta oskliva Bootovaci cinska animace ( Logo WO ) - to je fajn, ale zmizela mi i ta "vrchni vyjizdeci listicka s prepinatky". Jakou to ma souvislost s IMEI... ?
.



Kdyz na telefonu kontroluji IMEI, mam misto dlouheho cisla jen nulu.
To ted neresme jak se to stalo ( ale postup jsem opravdu dodrzel a i zaloh "image" mam radeji nekolik na ruznych mistech ) a chci se zeptat, cim jsem po tomto omezen pri provozu telefonu ?
Volat normalne jde, chce to PIN - po zadani telefon najede, jdou prijimat hovory... Nenasel jsem zatim nic co by neslo.
Mate nekdo zkusenost prosim ?
  • 0

Naposledy upravil Ante dne stř 18. črc 2012 1:40:55, celkově upraveno 5
*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje
 

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Marek989 » ned 08. črc 2012 20:16:14

Prave bez imei nemůžeš volat ani nic, ale to je divný, když tam mas 0 a jde ti to.
  • 0

SmartFouny: Nokia 5230 -> ZTE Blade -> HTC HD2 -> HTC EVO 3D - > Motorola Moto G
Uživatelský avatar
Marek989
Droid
 
Příspěvky: 1869
Registrován: ned 13. lis 2011 1:18:43
Bydliště: Praha
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Motorola Moto G
Rom: Android 4.4.2

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » ned 08. črc 2012 21:10:03

No prave - lital jsem po netu a shanel info. Kdyz je "nulove" IMEI tak jak se telefon ma chovat.
Je videt, ze jak se v metode "5irom" pise ze to nemusi byt kompatibilni mezi ruznymi romkami - tak to zrejme plati.
Ja mel myslim B895 v mi jsem provadel tu zalohu "imeibackup".
Prehral jsem v pohode na B892 ( soubor UPDATE.APP ) ale backup nefungoval. Po stisku *#06# vidim stale "0" :(

Tak nevim...
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod perrnik13 » ned 08. črc 2012 21:58:18

Ten samy problém IMEI 0 volat,psat sms jde a update na B892 nejde pise mi to update failed :(
  • 0

I♥ANDROID :)
Uživatelský avatar
perrnik13
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned 16. led 2011 20:59:16
Bydliště: Ostrava
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Alesn » ned 08. črc 2012 22:02:06

Tak to su rad ze ja ho tam mam :P ale je mi vas lito :?
  • 0

Uživatelský avatar
Alesn
Androiďák!
 
Příspěvky: 435
Registrován: stř 09. kvě 2012 18:06:54
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: THL W8 _ 4GB
Mobil 2 / ROM: Elephone P7

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » ned 08. črc 2012 23:31:45

perrnik13 píše:Ten samy problém IMEI 0 volat,psat sms jde a update na B892 nejde pise mi to update failed :(


Vsiml sis ze mame uplne stejny problem uz od zacatku ;) ?
Leju tam ruzny ROMky pres UPDATE.APP a porad zkousim vracet ten zalohovany "imeibackup".

Jdu to udelat znovu od zacatku, udelam si preventivne tu zalohu IMEI ale ted uz nuloveho kdyby neco - a uvidim. Zkusim ale samozrejme pouzit ten zalozni-muj originalni...

EDIT : Tak jsem zkusil vse udelat s UPDATE.APP B885 - "Update failed"
Nesla mi ani B888.
Ale na zacatku jsem dostal B892 ( mel jsem puvodne B895 - tu tam mam zase ted ).

Tak jdu zkusit opet B892.

Ta B895 je nejaka zakleta :(
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » ned 08. črc 2012 23:57:28

Zamerne needituji svuj predchozi prispevek :

Nasel jsem neco o tom - nejsme asi sami ! Jdu "louskat" anglinu... :(

Kód: Vybrat vše
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325036
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod perrnik13 » pon 09. črc 2012 0:40:32

Mě se podařilo vratit vsé IMEI .... ale musel jsem se vratit zpet na ROM v ktere jsem provadel zalohu toho IMEI a to je anatomicmod b888 ale ten update na to ics proste nejde :(
  • 0

I♥ANDROID :)
Uživatelský avatar
perrnik13
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned 16. led 2011 20:59:16
Bydliště: Ostrava
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 1:39:03

Tak jsem porad s nulou.
Ted jsem nahodil oficialni B892 a pri stisku "Aktualizace firmwaru" mi to nabidne ke stazeni "U8818_Unicom_B926".
Tak jestli to mam spustit a zahrabat se jeste vice do problemu... ;)
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod perrnik13 » pon 09. črc 2012 2:29:50

To IMEI nejde podle me vratit na originalnich ROM ale pouze pres ROM kterou nahrajes pres CWM a pouzil jsem http://www.modaco.com/topic/355090-rom-atomicmod-huawei-g300-b160612/ ale furt nevim jak tam dat tu B892 delam vse podle navodu uz fakt nevím :(
  • 0

I♥ANDROID :)
Uživatelský avatar
perrnik13
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned 16. led 2011 20:59:16
Bydliště: Ostrava
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 2:32:19

A je Ti jasny, ze musis mit tu B892 ve forme UPDATE.APP ? Instalace z SD karty nebo to drzeni plus a minus a Power...

EDIT : Atomic Mod jsem pred pul hodkou nainstaloval pres CWM, ale IMEI obnovit stale nedokazu-i kdyz aplikuju stejny postup... :(
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod perrnik13 » pon 09. črc 2012 9:31:15

No to vím :) moc se v tom nevyznam ale tohle chapu ... přes UPDATE.APP jde jaka koliv OTA ROM až na tu tu B892 ktera mi furt ukazuje update failet ...
  • 0

I♥ANDROID :)
Uživatelský avatar
perrnik13
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned 16. led 2011 20:59:16
Bydliště: Ostrava
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 9:36:35

Jak tohle s nami dopadne... :D
Coz o to - Ty uz jsi mozna relativne za vodou, ale ja jsem "nulovej" ;)
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Alesn » pon 09. črc 2012 9:59:17

zeptam se a jde vam tam dat b888 pac po tomto by tam melo jit vse.
  • 0

Uživatelský avatar
Alesn
Androiďák!
 
Příspěvky: 435
Registrován: stř 09. kvě 2012 18:06:54
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: THL W8 _ 4GB
Mobil 2 / ROM: Elephone P7

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod perrnik13 » pon 09. črc 2012 10:05:17

ano zkušel jsem i B888 ROOT+CWM boužel zadná změna neslo ani obnovit to IMEI psalo to ze nemam ROOT
  • 0

I♥ANDROID :)
Uživatelský avatar
perrnik13
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned 16. led 2011 20:59:16
Bydliště: Ostrava
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod perrnik13 » pon 09. črc 2012 11:01:07

B892 nahrana měl jsem ten update.app nejakej pokazeny proto mi to neslo jinak IMEI je opet nulove ale jde volat psat 3G/GPRS/EDGE
  • 0

I♥ANDROID :)
Uživatelský avatar
perrnik13
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned 16. led 2011 20:59:16
Bydliště: Ostrava
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia L + root

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 11:56:20

Alesn píše:zeptam se a jde vam tam dat b888 pac po tomto by tam melo jit vse.


Taky ne. At vracim zalohu imeibackup jak chci - stale "0".
Ted hledam soft do PC na spravu telefonu, ktery by mi vypsal IMEI pristroje.
Leta pouzivam MyPhoneExplorer a vida - ted nejde telefon pres nej pripojit - nenajde ho to. Ani pres WiFi, ani pres kabel.
Pritom HISUITE v pohode se pres kabel konekti... Zajimave...
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 11:57:24

perrnik13 píše:B892 nahrana měl jsem ten update.app nejakej pokazeny proto mi to neslo jinak IMEI je opet nulove ale jde volat psat 3G/GPRS/EDGE


A zkousels uz, jestli Ti to nabidne aktualizaci na ICS ? Me jo - jen jsem to jeste radeji neodklikl. Kdo vi, co by me cekalo... ?
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 12:52:59

Nevim - nemel bych zkusit tohle hodit do Translatoru a postnout na Modaco ? Co se muze stat, ne ;) ?
===
Prosím o pomoc ( IMEI = "0" ):

Moje poslední ROM byla B895 flashovaná pres UPDATE.APP.
Downgrade na B892 s metodou "5irom".
Zálohu IMEI jsem si uložil na SDcard i na PC.
Marné pokusy o vrácení IMEI - stále "0".
Telefon je ale úplně funkční. Jde volat, přijímat hovory, psát SMS.
Mnoho pokusů - ale výsledek - *#06# - je stále "0".
===
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod Alesn » pon 09. črc 2012 13:15:00

No ja myslel ze to imei je hlavne na kontrolu zda se jedna o tem samej telefon co jste kopili je to na krabici a asi i pod baterkou pokud chcete mam tu svoji zalohu z b888 imei teda doufam ze se nestane i neco mne kdyz vam to poskytnu samozdrejmne je potreba root jinak ja to delal trocha jinak nez je zde popsano ale netusim jakej to ma na to vliv a nerad aby jste si to rozdrbaly jeste vic.
  • 0

Uživatelský avatar
Alesn
Androiďák!
 
Příspěvky: 435
Registrován: stř 09. kvě 2012 18:06:54
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: THL W8 _ 4GB
Mobil 2 / ROM: Elephone P7

Re: Když je IMEI = "0" ;) (ale volat jde )

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 13:25:01

To jsi hodny, ale Tvuj soubor bych asi z ruky byt Tebou nedaval. Stejne by to nebylo nic platne, protoze misto nuly bych mel "jine cislo" - ale to nic neresi.
Spis je zajimave, ze to proste nejde obnovit ze zalohy. Treba delam nekde botu, ale navod jsem prochazel krok po kroku, delal vse nekolikrat a telefon furt tvrdosijne zobrazuje nulu. Parchant :)

Nevim - myslis ze mam na Modaco zkusit hodit ten dotaz ?
Neumis dobre anglicky ? Potreboval bych to zkontrolovat nez to odeslu... :
Prosím o pomoc ( IMEI = "0" ):

Moje poslední ROM byla B895 flashovaná pres UPDATE.APP.
Downgrade na B892 s metodou "5irom".
Zálohu IMEI jsem si uložil na SDcard i na PC.
Marné pokusy o vrácení IMEI - stále "0".
Telefon je ale úplně funkční. Jde volat, přijímat hovory, psát SMS.
Mnoho pokusů - ale výsledek je stále "0".




Please help (IMEI = "0"):

My last drive was flashing through UPDATE.APP B895.
Downgrade the B892 with the method "5irom".
Backup IMEI I put the SDcard on the PC.
Vain attempts to return the IMEI - still "0".
But phone is fully functional. It calls, receive calls, write SMS.
Many attempts - but the result is still "0"
.
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;) (ale volat jde )

Příspěvekod Alesn » pon 09. črc 2012 13:38:31

Ne ja Aj neovladam vse pres prekladac samozdrejme play atd znam :D ja se totiz vracel jinak z te ICS na b888.Nahodil jsem origo b888 na pam.kartu pak jsem obnovil imei svuj ne tem z nulama v tom programu. Reset telefonu drzel jsem zesilovani v prostred hned se zacala instalovat b888 a to je vse nabehlo to vse ok zadne vyndavani baterie atd ale ja na ics prechazel rovnou z b888 ne z zadne china rom(zaloha imei provedena v b888) tak ze vam asi s tim moc neporadim sam su rad ze to dobre dopadlo ale borec jak jsem se tady docetl prechazel z origa a udelal to stejne jako ja a sel na b888 a taky ok tak nevim.


------------------------------------------------

http://androidforum.cz/update-na-ics-b926-root-bl-unlock-cwm-gapps-t29071-30.html

cti si vse od RadeS

-------------------------------------------------------------
  • 0

Uživatelský avatar
Alesn
Androiďák!
 
Příspěvky: 435
Registrován: stř 09. kvě 2012 18:06:54
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: THL W8 _ 4GB
Mobil 2 / ROM: Elephone P7

Re: Když je IMEI = "0" ;) (ale volat jde )

Příspěvekod Ante » pon 09. črc 2012 14:22:01

Dik i za odkaz-mam samozrejme uz nastudovane...

Ale nejvetsi problem je myslim ten, ze jak si mam byt jisty tim, ze moje ZALOHA 5irom je opravdu ona ? Myslim ze se absolutne nelisi velikost toho souboru pro snulovani IMEI s velikosti meho imeibackupu. Ten mam porad v PC ulozeny. Kurnik - proc jen se to nechce obnovit... Asi poslu na Modaco to co jsem psal vyse.

Mozna vse udelam az vecer az prijedu z Praglu ;) ( jedu pro dceru na Ruzyni - prileti z ozdravneho pobytu u more ). Pisu to proto, protoze si Ascenda beru s sebou s Navigonem jako navigaci... Mam stejne ted mod letadlo... V nejhorsim budu mit Huawei G300 jen jako tu navi :) "Normalni" ;) telefon mam MotoroluProPlus - takze prakticky o nic nejde...

Treba se na Modacu objevi nekdo se stejnym problemem.
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;)

Příspěvekod kuko61 » pon 09. črc 2012 17:06:36

Alesn píše:No ja myslel ze to imei je hlavne na kontrolu zda se jedna o tem samej telefon co jste kopili ...

IMEI sa tiez pouziva na registraciu telefonu v sieti operatora, operator moze blokovat podla IMEI napriklad kradnute telefony ktore ma na blackliste. Je mozne, ze v sieti ineho operatora (pripadne, pokial by bol telefon na operatora blokovany) by sa telefon nedokazal s IMEI 0 registrovat. Ale to asi nikto dobrovolne skusat nebude :D
  • 0

Huawei Ascend G300 -> THL W8 16GB, UMI Cross, Samsung Galaxy Tab 10.1
Uživatelský avatar
kuko61
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 239
Registrován: sob 21. led 2012 15:00:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8 16GB [stock 1.0.2+GravityBox]
Mobil 2 / ROM: UMI Cross
Tablet: Samsung Galaxy tab 10.1 3G
Rom: ICS 4.0.4

Re: Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod Heimdall » čtv 12. črc 2012 10:43:36

Ante, možná je to blbost, ale jak jsem vyčetl z příspěvků zkoušel jsi zobrazit IMEI zadáním kódu *#06# a zobrazila se ti "0" . Zkoušel jsi to i cestou nastavení - info o telefonu - stav - další informace o stavu a tam je IMEI zobrazen také. Pokud jsi to zkoušel tak sorry za zbytečný příspěvek :D .
  • 0

Uživatelský avatar
Heimdall
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 129
Registrován: ned 05. zář 2010 18:12:04
Bydliště: České Budějovice
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5 stock rom
Mobil 2 / ROM: Galaxy Nexus CM 11
Tablet: Prestigio Multipad PMP7280C3G QUAD

Re: Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod Ante » čtv 12. črc 2012 21:12:46

ZADNY prispevek neni zbytecny. Diky Heimdalle. Potrebuju kazdou informaci-protoze to je nejaky divny. Vsichni jsou v poho - jen ja ne :D
Tady jsem daval na Modaco svuj screen :
http://www.modaco.com/topic/355688-imei-0-the-phone-works-calls-sms-ok/page__gopid__1985220#entry1985220


Nekolik odpovedi tam mam - ale je jasny ze nikdo nema vesteckou kouli a nemuze vedet co s tim mam a co jsem s tim delal. Proste po MNOHA pokusech - mam porad nulu.
Uz se tam se mnou nikdo nebavi... :))

Potrebuji vedet jak je mozne, ze kdyz mam nulu tak ze s tim telefonem jinak jakoby nic neni. Ale jedno prece - s HiSuite se spojim, ale s MyPhoneExplorer nikoliv. Ze by poznal ze je neco s IMEI ?

Neznate nekdo nejaky diagnosticky nastroj, ktery kdyz pripojim kabelem telefon k PC tak mi na kompu zobrazi vsechny podrobnosti o telefonu ? Rad bych videl ( jako jsem videl v MyPhoneExplorer ) co mi to ukaze za IMEI...
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod LivArt » čtv 12. črc 2012 22:10:33

Tohle IMEI ti bude procházet do tý doby, než se někde v síti objeví telefon se stejným IMEI, pak začne sranda :DD
  • 0

Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Krytonit Ničitel
Krytonit Ničitel
 
Příspěvky: 14333
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 59
Typ mobilu / ROM: THL T11 mnshop deodexed

Re: Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod Ante » čtv 12. črc 2012 23:20:38

Podle me je divne, ze to porad chodi. Podle poctu precteni meho dotazu bych tipoval, ze se to stalo uz mnoha lidem. Jenze Ti pisi, ze jim to nebere jejich SIMku.
Kurna - mimo opravy v servise - asi s tim nemuzu nic delat, vid... :( ?
Porad mam ulozenou zalohu IMEIBACKUP ale at ji davam jak ji davam - porad nula...
Ted mi telefon nabizi upgrade na ICS - kdo vi jestli mam zkusit prejit a potom jestli se jeste da experimentovat s tou moji zalohou.

Nevis co bych mohl jeste zkusit ? Dik...
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Re: Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod Zim » pát 13. črc 2012 22:10:28

Ahoj možná blbost, ale zkoušel jsi nějaký program proti krádeži třeba cerberus?
Je tam poslat info o telefonu na jejich stránky (získat info o zařízení).
Mělo by ti to vyhodit něco takového:
IP adresa: 1**.***.***.***


WiFi připojení: ********

Číslo:

Síť
Operátor: 2***** (Operátor)
Subscriber ID: 2*****************

SIM karta
Operátor: 2***** ()
Sériové číslo: 8**********
Edit tak to imej zjistí i bez odeslání příkazu

A typ zařízení U8815 (Imei)

Tak, bych to zkusil co ti to vyplivne :D
  • 0

Zim
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 124
Registrován: pát 08. říj 2010 13:26:44
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Oppo Find7a

Re: Když je IMEI = "0" ;) ( ale volat jde )

Příspěvekod Ante » pát 13. črc 2012 22:38:01

Vyborne - jdu odzkouset. Mooc dik !

EDIT : Tak Cerberus nespustim ( ale nainstalovat sel ), pac mi na telefonu po kliknuti na program pise :

"Prosim overte vase internetove pripojeni a zkuste to znovu"

Ale web mi prohlizet jde, volat jde, stahovat meily taky... ?

Data mam povolena - nevim uz kde hledat. Ze by to melo nejakou souvislost s tim nulovym IMEI ;) ?
  • 0

*** Samsung Galaxy Mega 6,3 *** ROM 4.2.2 - MegafireMj2V8X ***
Uživatelský avatar
Ante
Droid
 
Příspěvky: 1928
Registrován: ned 17. črc 2011 7:51:46
Bydliště: Hradec Králové
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Sams.Galaxy Mega 6.3
Mobil 2 / ROM: MotoProPlus

Další

Zpět na Huawei Ascend G300 - obecná diskuze

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Reputation System ©'