Moderátor: cryingfreeman
EmperorBulda píše:Zdravim lidicky potrebuju pomoc, flasnul sem ho pomoci odina a mam jen modrou obrayovku z napisem samdroid a dole mi nabehne lista a tim to konci
a potom stlač MENU)EmperorBulda píše:Ted se mi tam podarilo nahodit 2.1 fw ale zase mi nejde internet vubec ten tel nevidi datovou sit nic tam neni nastaveno.
Tam je asi problem ze fw nebyl urcen pro Evropu a neni tam nastaveni cz operatora, poradite mi nekdo jak flesnout na cz fw a hlavne kde ho sezenu na samsungackejch strankach sem to zkousel ale to je marnz i po registraci, a jinde sem ho nenasel a ten co je tady na foru mi nefachadiky moc.
Dejvid11 píše:EmperorBulda píše:Ted se mi tam podarilo nahodit 2.1 fw ale zase mi nejde internet vubec ten tel nevidi datovou sit nic tam neni nastaveno.
Tam je asi problem ze fw nebyl urcen pro Evropu a neni tam nastaveni cz operatora, poradite mi nekdo jak flesnout na cz fw a hlavne kde ho sezenu na samsungackejch strankach sem to zkousel ale to je marnz i po registraci, a jinde sem ho nenasel a ten co je tady na foru mi nefachadiky moc.
Nastav APN!!!!!
vasa13 píše:Ahoj, rád bych zkusil LkMod, ale mam pár otázek, nemůžu nikde najít soubor "Boot_and_Phone_from_JB4.7z ", nemůže ho někdo upnout?
A jsou tam také lagy jako na ofiko 2.1 romce? Třeba při procházení v menu? A je menu vertikálně nebo horizontálně? Díky moc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků