mapy.cz offline?

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Ceon » stř 22. led 2014 12:06:44

Tak jsemae díval k sobě: v okamžiku instalace jsem měl v mobilu SD kartu, tj. systém viděl "dve" SD úložiště. Automaticky to instaloval na externí SD a na nic se mne neptal.
  • 0

Uživatelský avatar
Ceon
Robot
 
Příspěvky: 786
Registrován: stř 07. lis 2012 11:19:59
Bydliště: Ostrava
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8

Reklama


Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod radegast » stř 22. led 2014 12:12:39

V konečném důsledku je jedno kde se mapy ukládají, těžko říct podle jakého klíče si apka vybírá lokaci.
Důležité je, že tady není nikdo krom cuaron-a komu by to nešlo vůbec tak jako jemu.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod B3!CrAZy » pon 04. srp 2014 9:32:09

Je tu 16 stran, ktere se mi prilis nechcou prochazet, tak proto se ptam hned - je zpusob, jak offline mapy vytahnout pro potrebu geocachingu v aplikaci neongeo? Diky

­
  • 0

B3!CrAZy
Androiďák!
 
Příspěvky: 497
Registrován: stř 08. zář 2010 13:56:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2SC 32gb
Rom: MIUI CZ

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod don_alex » pon 04. srp 2014 9:40:49

Je tu jen šest stran a to, že se Ti je nechce procházet je jen Tvůj problém, nám se taky nechce všechno pořád opakovat.

Jinak odpověď je, že není žádný způsob.

@phablet
  • 0

:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2
Uživatelský avatar
don_alex
Administrátor
 
Příspěvky: 9253
Registrován: ned 26. srp 2012 17:11:34
Reputace: 322
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod B3!CrAZy » pon 04. srp 2014 9:56:58

Na tapatalku tu mam 16. A dekuju za odpoved

­
  • 0

B3!CrAZy
Androiďák!
 
Příspěvky: 497
Registrován: stř 08. zář 2010 13:56:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2SC 32gb
Rom: MIUI CZ

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod radegast » pon 04. srp 2014 11:16:00

Nastav si 50 zpráv na stránku a stačí Ti projít pouhé 4 stránky.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod B3!CrAZy » pon 04. srp 2014 12:12:13

jj, hned jak se budu cely den nudit, tak na to vletim

­
  • 0

B3!CrAZy
Androiďák!
 
Příspěvky: 497
Registrován: stř 08. zář 2010 13:56:16
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi2SC 32gb
Rom: MIUI CZ

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod dvzd » úte 05. srp 2014 7:02:02

Od včerejška mi to nabízí i stažení off-line mapy Slovenska. Jinak ale co se týče funkcí aplikace, tak je to stále slabota.
  • 0

Uživatelský avatar
dvzd
Kyborg
 
Příspěvky: 3972
Registrován: pon 06. úno 2012 11:38:34
Reputace: 31
Typ mobilu / ROM: JY-S2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod LivArt » úte 05. srp 2014 7:42:03

V popisu updatu pro CZ mapu je ale i offline vyhledávání.
  • 0

Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
 
Příspěvky: 21263
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 223
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod dvzd » úte 05. srp 2014 8:10:55

To tam je, ale pouze na zájmové body vybrané Seznamem, nemůžeš si tam dát vlastní zájmové body třeba z poi.cz. Takže restaurace, která pravděpodobně zaplatila za reklamu Seznamu, tam je, a druhá restaurace, která sídlí hned vedle, tam není. :facepalm:
  • 0

Uživatelský avatar
dvzd
Kyborg
 
Příspěvky: 3972
Registrován: pon 06. úno 2012 11:38:34
Reputace: 31
Typ mobilu / ROM: JY-S2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod don_alex » úte 05. srp 2014 8:50:39

Co je podle Tebe slabota? Tato app nemá ani ambice tvářit se jako nějaká navigace prošpikovaná funkcemi. Primární účel je suplovat papírovou mapu se zobrazením polohy. A to jí jde opravdu velmi dobře. Cokoli navíc je jen bonus.

@phablet
  • 0

:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2
Uživatelský avatar
don_alex
Administrátor
 
Příspěvky: 9253
Registrován: ned 26. srp 2012 17:11:34
Reputace: 322
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod aldabubo » úte 05. srp 2014 9:20:06

Mapy.cz jsou super. Na turistiku nenahraditelné.
Jediné, co mi chybí, je synchronizace s webovou verzí. Na webu se můžu přihlásit a ukládat si do tzv. Batůžku svoje oblíbená místa, např. cíle pro výlety. Ale v mobilní aplikaci batůžek pouze ukáže atraktivní místa v okolí. Ke svým uloženým musím na web přes prohlížeč, přihlásit se a pak teprve je vidim.
  • 0

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin
Uživatelský avatar
aldabubo
Moderátor
 
Příspěvky: 2329
Registrován: ned 05. pro 2010 21:47:24
Bydliště: Brno
Reputace: 40
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod don_alex » úte 05. srp 2014 10:08:26

Tak zrovna to si myslím, že dřív nebo později přidají..

@phablet
  • 0

:palec: Chceš-li poděkovat, klikni na palec :palec:

SERVIS MT => Unbrick | oprava IMEI a S/N | JTAG | unlock | flash ROM | atd. <= VÍCE PŘES SZ
Moje hračky: SM-N910C [Stock] | GT-N7100 [Stock+Root] | GT-N8000 [Stock+Root] | GT-S5830 [Stock+Root] | Gsmart T4 [Stock+Root] | Sony SW2
Uživatelský avatar
don_alex
Administrátor
 
Příspěvky: 9253
Registrován: ned 26. srp 2012 17:11:34
Reputace: 322
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Note 4 [SM-N910C] [Stock]
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy Note II [GT-N7100] [Stock+root]
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1 [GT-N8000] [Stock+root]

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod radegast » úte 05. srp 2014 10:15:30

Když přidám do Baťůžku nový bod pomocí vyhledání adresy tak jej v Baťůžku (na webu) najdu v "Uložená místa" a taky jej najdu v mobilní aplikaci: Baťůžek->Oblíbené.
Když ale ten sám bod přidám výběrem z mapy, třeba ho i pojmenuju, pak přidám do Baťůžku, tak v onom Baťůžku (na webu) ho mám ve "Vlastní body" a ty už v Baťůžku nejsou, no.

Opačně funguje obojí způsob.
Ať už v mobilní aplikaci vyberu bod vyhledáním adresy nebo jen tak ťapnu do mapy, přidám do Baťůžku, tak v obou případech jsou na webu v "Uložená místa".
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod M!ld@ » čtv 14. srp 2014 13:53:25

Zdravím. Mám problém s KOMPASEM.
Již od začátku této aplikace se výseč kmitavě otáčí kam se jí zachce. Kalibrace nepomáhá. U aplikací Google Maps, Kompas, Meteoradar problém nemám. Čím to může být, případně jak to spravit?
  • 0

M!ld@
Nové Androidě
 
Příspěvky: 32
Registrován: ned 30. zář 2012 10:51:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod ludekbrno » čtv 14. srp 2014 17:31:39

To je divné, protože zdroj informace z kompasu je pro všechny aplikace stejný. Navíc mě se neotáčí výseč, ale celá mapa, výseč je nehybná. Máš poslední verzi?

píšu z mobilu
  • 0

LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.
ludekbrno
Terminátor
 
Příspěvky: 15410
Registrován: ned 27. bře 2011 13:16:16
Reputace: 167
Typ mobilu / ROM: LG L9 II stock Android 4.1.2 + root

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod M!ld@ » čtv 14. srp 2014 18:38:59

Ano mám poslední verzi, ve které se kmitavě a nahodile otáčí celá mapa. V předchozí verzi se otáčela jen výseč, ale problém je stejný.
  • 0

M!ld@
Nové Androidě
 
Příspěvky: 32
Registrován: ned 30. zář 2012 10:51:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod kamajw » úte 11. lis 2014 15:45:09

Zdravím Vás

Prosím o radu. Když nainstaluju mapy 3.2.0 pak stáhnu offline mapy a pak dojde k reinstalu app (třeba reset telefonu) tak opětovně nainstalovaná app mapy nevidí, přestože jsou stále na svém místě. Pokud zálohuji app pomocí Titanium backup ve stavu kdy mapy viděla, tak tam sice jsou jakože stažené, ale v hlavním okně načtená mapa není, je tam jen ta podkladová bílá plocha s logem mapy.cz

čili

Lze aplikaci donutit, aby ty mapy vzala a načetla, aniž bych se musel připojovat k netu?

Děkuji za radu
Ivo Kočí
  • 0

kamajw
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: úte 29. led 2013 18:19:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: TAB 104.2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Ceon » úte 11. lis 2014 17:06:30

Vždy jsem je stahoval znovu.

Ascend P6
  • 0

Uživatelský avatar
Ceon
Robot
 
Příspěvky: 786
Registrován: stř 07. lis 2012 11:19:59
Bydliště: Ostrava
Reputace: 15
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod pee.tr » sob 19. pro 2015 22:02:59

Ahoj, začínám se učit s chytrým telefonem. Dělám něco špatně, nebo v terénu bez připojení k interentu nelze v offline mapách naplánovet trasu? Děkuji.
  • 0

pee.tr
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 19. pro 2015 21:51:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod BullittSF » sob 19. pro 2015 23:44:28

Offline navigace nefunguje,použij jinou čistě offline navigaci,třeba Here.
  • 0

Uživatelský avatar
BullittSF
Nové Androidě
 
Příspěvky: 41
Registrován: pon 27. črc 2015 5:58:34
Reputace: 0

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Marek.P » pon 21. pro 2015 7:18:19

Nejlepší je si na webu naplánovat trasu a uložit ji do baťůžku. Pak ji v mobilu jen načteš a nepotřebuješ připojení k internetu.
  • 0

Navigace Aponie a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka http://www.clarasys.cz
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz
Marek.P
Androiďák!
 
Příspěvky: 649
Registrován: čtv 16. úno 2012 8:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod pee.tr » pon 01. úno 2016 13:51:40

Škoda jen, že v aplikaci mapy.cz nejsou funkce, které jsou v internetovém prohlížeči, když po mapách brouzdám v PC. Alespoň já tam tedy nevidím možnost, jak si, byť s připojením k netu, naplánovat trasu a přidat ji do batůžku. Případně batůžek editovat atd.
  • 0

pee.tr
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 19. pro 2015 21:51:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod ludekbrno » pon 01. úno 2016 15:50:03

S připojením k internetu to rozhodně jde ;-)
  • 0

LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.
ludekbrno
Terminátor
 
Příspěvky: 15410
Registrován: ned 27. bře 2011 13:16:16
Reputace: 167
Typ mobilu / ROM: LG L9 II stock Android 4.1.2 + root

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod pee.tr » pon 01. úno 2016 19:23:08

Mne se tedy zadne "pridat do batuzku" v mobilu neukaze a neni jak trasu ulozit.
  • 0

pee.tr
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 19. pro 2015 21:51:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S4 mini

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod radegast » pon 01. úno 2016 20:00:59

Mám to tak stejně.
Pro úplnost, jednotlivý bod ano, ale trasu ne-e.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod aldabubo » pon 01. úno 2016 20:06:32

Nahoře batůžek nemáš? Obrázek
  • 0

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin
Uživatelský avatar
aldabubo
Moderátor
 
Příspěvky: 2329
Registrován: ned 05. pro 2010 21:47:24
Bydliště: Brno
Reputace: 40
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Marek.P » pon 01. úno 2016 23:01:38

V aplikaci jdou přidávat jednotlivé body do batůžku,ale nelze naplánovat trasu a tu uložit.Jde to dělat na pc a pak to načíst v batůžku.
  • 0

Navigace Aponie a Waze.
ClaraSys hlasová asistentka http://www.clarasys.cz
Perfektní profilovač http://phoneprofilesplus.proweb.cz
Marek.P
Androiďák!
 
Příspěvky: 649
Registrován: čtv 16. úno 2012 8:50:21
Reputace: 7
Typ mobilu / ROM: Lenovo P70-A

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod aldabubo » úte 02. úno 2016 2:59:46

Aha, tak to ani nevím, že jde v PC uložit trasa. To jsem nikdy nepoužil. Diky za tip.
Jestliže v aplikaci nejde trasu do batůžku uložit, bude třeba napsat vývojářům.
  • 0

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin
Uživatelský avatar
aldabubo
Moderátor
 
Příspěvky: 2329
Registrován: ned 05. pro 2010 21:47:24
Bydliště: Brno
Reputace: 40
Typ mobilu / ROM: Note 3 SM-N9005 AryaMod 8.3
Mobil 2 / ROM: SGS4 i9505 Omega v41
Tablet: Asus Transformer TF701

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod jarous350 » pon 08. úno 2016 15:37:24

Jde vam stahnout mapa Svedska?

Edit: Vyreseno, uz mi odpovedli z Mapy.cz: Problem s velkym mnozstvim souboru na nekterych zarizeni, bude vyreseno v breznu.
  • 0

Huawei P8 lite, EMUI 4
jarous350
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 50
Registrován: ned 28. pro 2014 20:06:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 lite - EMUI 4.0

PředchozíDalší

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Reputation System ©'