mapy.cz offline?

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

mapy.cz offline?

Příspěvekod Gumak.Ln » stř 11. kvě 2011 14:49:15

Ahoj chtěl jsem se zeptat jakým způsobem se dají sehnat turistické mapy ze serveru mapy.cz? Zkoušel jsem to přes MOBAC nebo i přes Locus ale tyto programy tyto druhy map nepodporují, takže se ptám - lze nějakým způsobem prohlížet turistické mapy ze serveru mapy.cz na platformě Android např. v programu Locus, Maveric, Rmaps apd? Děkuji
  • 0

Gumak.Ln
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 79
Registrován: úte 30. lis 2010 20:30:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje
 

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod brodozz » stř 11. kvě 2011 18:02:38

Zmarketu nainstaluj OsmA tam mas online mapy cyklomap cz,pomali kachlicku po kachlicke posuvaj a apka ich ulozi na SD kard,pak uz jedes offline cyklo relief cz sk,nazomuj sina max,atjeto detailni.
  • 0

Uživatelský avatar
brodozz
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 16. zář 2010 12:19:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gt540
Tablet: Superpad III

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod bigt » stř 11. kvě 2011 18:07:44

Vsak cyklomapy si může v pohodě sosnout přes Locus a nemusí řešit nějaké popojíždění po kachličkách
  • 0

Uživatelský avatar
bigt
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 183
Registrován: pát 04. čer 2010 9:44:43
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei Ascend G300
Twitter: BigTcz
Rom: B895

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod brodozz » stř 11. kvě 2011 18:21:06

Ak myslis free map SK,tak pochybuji ze je toto iste ako cykloreljef,ktory uz nejde v MOBACU.
  • 0

Uživatelský avatar
brodozz
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: čtv 16. zář 2010 12:19:56
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: gt540
Tablet: Superpad III

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Lukeenho » stř 11. kvě 2011 18:46:40

Už jsem to tady jednou psal, na cyklomapy je nejlepší Locus a stáhnout do něj toto
http://forum.asamm.cz/viewtopic.php?f=1 ... 2817#p2817
  • 0

Uživatelský avatar
Lukeenho
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 113
Registrován: stř 30. čer 2010 18:21:42
Reputace: 0

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Gumak.Ln » stř 11. kvě 2011 19:00:53

Super děkuji...perfektní tohle jsem hledal :o)
  • 0

Naposledy upravil don_alex dne čtv 18. črc 2013 17:31:49, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněna zbytečná citace
Gumak.Ln
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 79
Registrován: úte 30. lis 2010 20:30:53
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod radegast » pon 29. říj 2012 19:54:44

Docela by mně zajímalo, jestli to nakonec nebyla jen bublina.
http://navigovat.mobilmania.cz/bleskovk ... fault.aspx
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3357
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Xperia SP Jelly Baen 4.3

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod menion » pon 29. říj 2012 20:45:34

myslím že nebyla. Jen jim rok trvalo (oproti plánu) online verze ... s tou offline to bude dost podobné
  • 0

Uživatelský avatar
menion
Robot
 
Příspěvky: 735
Registrován: ned 04. říj 2009 13:27:57
Bydliště: Praha
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod niripe » čtv 18. črc 2013 11:14:10

Mapy.cz offline jsou tu. Na Google Play dostupná aktualizace :D

Hned po instalaci to nabídne mapy ke stažení cca 320 MB. Po prvním vyzkoušení se mi zdají velice rychlé. Z prvotních negativ vidím, že na tabletu nefunguje režim na šířku.
  • 0

niripe
Nové Androidě
 
Příspěvky: 31
Registrován: pon 03. pro 2012 9:53:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ZTE V970
Tablet: Samsung Tab 8.9 GT-P7310 WiFi, Stock 4.0.4
Rom: Bruno 1.1R2 - JB 4.1

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Jadro » čtv 18. črc 2013 17:39:02

Jedine co mi vadi je, ze cyklostezky jsou videt jen pri velkem priblizeni... Nejvic pouzivam Mapy.cz na kole
  • 0

Jadro
Nové Androidě
 
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 23. kvě 2013 18:13:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod ludekbrno » čtv 18. črc 2013 21:05:05

A co bys tam chtěl víc? Mapy jsou prostě mapy :-) Možnost stažení oficiálních off-line map je pro spoustu méně zkušených lidí obrovskou inovací, protože často nemají mobilní data a je to pro ně první bezplatnou možností, jak mít v mobilu off-line podrobnou mapu celé ČR. Nevím co víc bys zadarmo chtěl. No vlastně ve tvém příadě mě to ani nepřekvapuje, ty máš nejraději zadarmo funkce placených aplikací ;-)
  • 0

LG L 9II se stock ROM 4.1.2 + root. Vzhledem k parádní vyladěnosti stock ROM nebudu s velkou provděpodobností uvažovat o jakékoliv custom ROM.
ludekbrno
Terminátor
 
Příspěvky: 10745
Registrován: ned 27. bře 2011 12:16:16
Reputace: 64
Typ mobilu / ROM: LG L9 II stock Android 4.1.2 + root

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Jumbo78 » čtv 18. črc 2013 22:04:10

Mimochodem umí i navigovat...


@phablet ;)
  • 0

Chcete navíc 500MB na Dropboxu? Klikni http://db.tt/dzUQw73y
Chcete až 50GB na MINUS? Klikněte http://min.us/riwUvT6

Smartphone z číny od prověřeného prodejce: http://www.ibuygou.com/reg/?uid=B9ACB4A ... 1D3FAC5C30
Uživatelský avatar
Jumbo78
Moderátor
 
Příspěvky: 5744
Registrován: pát 13. led 2012 17:25:32
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D
Reputace: 57
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S + SG NOTE II
Tablet: Samsung Galaxy NOTE II :D
Rom: Phoenix v17

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Sentello » pát 19. črc 2013 7:58:01

Nevím co chcete, rozhodně lepší než ty od Googlu...

@telefon
  • 0

Uživatelský avatar
Sentello
Robot
 
Příspěvky: 751
Registrován: ned 12. zář 2010 19:01:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus 5 32GB

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Jadro » pát 19. črc 2013 8:09:10

Ja myslim, ze je to super. Jen me stvou ty cyklostezky pri malem zvetseni. Nechapu proc turisticke cesty videt jsou a cyklostezky ne.
Zkusim napsat na Seznam jestli s tim nechteji neco provest ;-)
  • 0

Jadro
Nové Androidě
 
Příspěvky: 40
Registrován: čtv 23. kvě 2013 18:13:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy Ace 2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod xciba » pát 19. črc 2013 9:15:09

konecne to nekoho napadlo :lol: testuju to tedy na iphone, ale ty mapy jsou neskutecne rychle a fakt super:)
uz se tesim az to pustim na tabletu.:)
  • 0

xciba
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod Hurec » pát 19. črc 2013 11:19:35

sice abych stahl ty mapy /ukazal se pruvodce/ tak jsem musel vymazat data z app , ale jinak to jede suprove , konecne nebudu muset cekat na mapy nacitane pres edge/gprs v prirode ;-)
  • 0

Iphone 3G -> Samsung Nexus S -> Motorola defy -> HTC Evo 3D -> LG L9 II
Hurec
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 134
Registrován: ned 18. pro 2011 14:58:56
Bydliště: Karviná
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG L9 II
Rom: origo

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod ramon.dexter » pát 19. črc 2013 11:45:56

Teda českým zákazníkům se fakt nezvaděčíš. Všimněte si komentářů na marketu. On si každej představuje, že zadarmo dostane plnohodnotnou navigaci s gigantickou databází POI a asi i vodotryskem. Prakticky od nikoho to nedostalo víc než 1 hvězdu a většina lidí nadává na naprostý nesmysly.
  • 0

Moje vznášedlo je plné úhořů
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Konkrétním dotazem opravdu nemyslím dotaz typu "Jak rootnu ten nebo onen telefon?" - na takové dotazy je tady sekce Návody.
Uživatelský avatar
ramon.dexter
Moderátor
 
Příspěvky: 11793
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Bydliště: Plzeň
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Nexus 7
Rom: stock android 5

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod xciba » pát 19. črc 2013 12:05:29

koukam na to:D a je to stejny jak na play, tak na appstore:D :no:
  • 0

xciba
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 138
Registrován: čtv 10. lis 2011 23:00:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia lumia 1020 Iphone 5 Samsung galaxy note
Tablet: Nexus 7 (2012)
Rom: WP 8 + Kitkat

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod aldabubo » pát 19. črc 2013 12:17:35

@Ramon: a kdyby to stálo 20 Kč s tím, že v placené verzi je tam balík funkcí navíc, tak budou hledat, jak to získat zadarmo a bude tady tříkilometrové vlákno o postupech instalace doplňkového balíku do cracknuté verze ...stejně jako u Sygicu.
  • 0

Čtení o základech Androidu, nastavení telefonu, kontaktů, zvonění atd. Hledej zde: Android Expert
SGS1 i9000 a SGS2 i9100 - základ Stock + CFrootKernel + Odin
Uživatelský avatar
aldabubo
Moderátor
 
Příspěvky: 1449
Registrován: ned 05. pro 2010 20:47:24
Bydliště: Brno
Reputace: 13
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Mi3w - MIUI
Mobil 2 / ROM: SGS2/NeatROM + SGS1/CM10
Tablet: Nexus7 3G 32GB
Tablet 2 / ROM: iFIVE Mini4 / Kitkat
Rom: CM11

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod radegast » pát 19. črc 2013 15:04:20

ramon.dexter píše:Teda českým zákazníkům se fakt nezvaděčíš. Všimněte si komentářů na marketu......

Já už tam raději ani nekoukám :roll:

Odesláno z mobilu.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3357
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Xperia SP Jelly Baen 4.3

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod dvzd » pát 19. črc 2013 18:20:13

Jumbo78 píše:Mimochodem umí i navigovat...


@phablet ;)

Ale urcite ne offline.
  • 0

Uživatelský avatar
dvzd
Droid
 
Příspěvky: 3481
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: JY-S2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod ramon.dexter » pát 19. črc 2013 18:40:54

dvzd: Jenže ta aplikace nikde neříká, že umí offline navigaci. V popisu je psáno, že umožňuje plánování trasy. A to neznamená navigace.

Stěžuj si až v momentě, kdy na trh vypustíš podobný produkt za stejnou cenu, tedy zdarma. Pak budeš jaksi v pozici, kdy bys mohl kritizovat. Jinak mlč a ber to tak, jak to je. Ono se ne nadarmo říká "darovanému koni na zuby nehleď". Prostě to ber tak jak je, nemusel jsi za to nic dávat.
  • 0

Moje vznášedlo je plné úhořů
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Konkrétním dotazem opravdu nemyslím dotaz typu "Jak rootnu ten nebo onen telefon?" - na takové dotazy je tady sekce Návody.
Uživatelský avatar
ramon.dexter
Moderátor
 
Příspěvky: 11793
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Bydliště: Plzeň
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Nexus 7
Rom: stock android 5

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod dvzd » pát 19. črc 2013 21:28:12

Já to beru jako mnoho humbuku pro nic za nic. :lol:
Ale zajímalo by mě, jestli tu offline mapu seznamu bude umět použít alespoň aplikace Smartmaps, když to je ze "stejné stáje".
  • 0

Uživatelský avatar
dvzd
Droid
 
Příspěvky: 3481
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: JY-S2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod danis » sob 20. črc 2013 8:04:30

ramon.dexter píše:Teda českým zákazníkům se fakt nezvaděčíš. Všimněte si komentářů na marketu. On si každej představuje, že zadarmo dostane plnohodnotnou navigaci s gigantickou databází POI a asi i vodotryskem. Prakticky od nikoho to nedostalo víc než 1 hvězdu a většina lidí nadává na naprostý nesmysly.


no třeba já jsem rozmlsaný Locusem, takže já bych víc než jednu hvězdu taky nedal :)
  • 0

danis
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 222
Registrován: pon 23. črc 2012 10:02:30
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: LG L9 II KitKat
Mobil 2 / ROM: Sony Xperia Active A 4.0.4.
Tablet: Acer Iconia A1-810 KitKat

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod menion » sob 20. črc 2013 8:11:03

no já teda taky myslím že moc pěkný. klobouk dolů nad tou rychlostí, přes veškerou snahu si o tom v locusu můžu nechat zdát.

Osobně se trošku divím kritice (ale i ona přejde). Mapy.cz dělají velmi jednoduchou appku ve stylu google map, od které prostě nikdy nemůžete čekat extra funkčnost ale v základu - myslím že super. je to apka pro lidi, ne pro sportovně-tursticko-geekovské fajnšmejkry.

No a díky tomu, tu pořád zbývá prostor pro nějaké vymazlenější apky, naštěstí :).

Takže užijte si mapy.cz, ještě jednou klobouk dolů nad rychlostí a doufám že nezanevřete i na konkurenci :lol:

EDIT: jo a propo, v další verzi locusu budou vektorovky o cca 30% rychlejší ... pořád to není ono, ale jednou ... ;)
  • 0

Uživatelský avatar
menion
Robot
 
Příspěvky: 735
Registrován: ned 04. říj 2009 13:27:57
Bydliště: Praha
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Note 2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod ramon.dexter » sob 20. črc 2013 8:21:31

danis: Locus taky používám už pěkně dlouho a budu se k němu vracet, ale pro mě má až zbytečně moc funkcí. Většinu z nich jsem prakticky nikdy nepoužil, jenom v něm používám geolokaci a prohlížení map. Sem tam měření rychlosti.

Hlavně nemůžeš absolutně vůbec srovnávat jednoduchej prohlížeč map a komplexní turisticko-navigační software jako je Locus. To nelze.
  • 0

Moje vznášedlo je plné úhořů
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Konkrétním dotazem opravdu nemyslím dotaz typu "Jak rootnu ten nebo onen telefon?" - na takové dotazy je tady sekce Návody.
Uživatelský avatar
ramon.dexter
Moderátor
 
Příspěvky: 11793
Registrován: pon 04. kvě 2009 18:04:58
Bydliště: Plzeň
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Nexus 5
Tablet: Nexus 7
Rom: stock android 5

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod dvzd » sob 20. črc 2013 10:45:06

Do jakého adresáře se ta stažená mapa uloží?
  • 0

Uživatelský avatar
dvzd
Droid
 
Příspěvky: 3481
Registrován: pon 06. úno 2012 10:38:34
Reputace: 16
Typ mobilu / ROM: JY-S2

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod corve » sob 20. črc 2013 11:58:08

To ti bude k ničemu, je to asi 1400 souborů, mají příponu .br2, je to v android/data/cz.seznam.mapy/files/offline/map/data
  • 0

Uživatelský avatar
corve
Androiďák!
 
Příspěvky: 272
Registrován: úte 21. zář 2010 21:32:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Haier W910
Tablet: Nexus 7

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod brzda.a » pon 22. črc 2013 8:56:41

Zdravím

stalo se někomu jako mě, že při offline režimu, kdy není zapnutý žádný internet, se nezobrazuje satelitní podklad? Jednu chvíli se mi nezobrazoval ani normální podklad. Mapy sem přeinstaloval, mobil sem zresetoval, ale pořád to blbne. Mob. Xperia Go. Díky za odpověď pokud někdo řešil to co já.
  • 0

brzda.a
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: úte 03. led 2012 16:23:38
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: xperia mini

Re: mapy.cz offline?

Příspěvekod smartmaps » pon 22. črc 2013 10:00:24

dvzd: Nejsem si jist, co máte na mysli, v SmartMaps tyhle mapy máme od počátku, Mapy.cz podklad vychází s nich.

brzda.a: Satelitní podklad není offline dostupný, za a) by měla aplikace objem desítky GB a ne stovky MB, za b) není to ani licenčně možné.
  • 0

SmartMaps tým
Uživatelský avatar
smartmaps
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 140
Registrován: pát 12. bře 2010 16:34:41
Reputace: 0

Další

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'