Moderátoři: radegast, don_alex, hfx9, tester1
prcko píše:Navigon pouzivam cca rok vypadky signalu som mal akurat na telefonoch znacky samsung. Inak pohoda. Navigon ti ponuka aktualizaciu kazde tri mesiace po dobu tusim dvoch rokov za poplatok 30 eur.
dennys píše:Díky.A možnost zakoupení doživotní licence není?
mattovic píše:Tak som si za 30€ predplatil na 2 roky fresh maps a ono mi to ponuka na stiahnutie stare mapy Q3 2011. Toto uz co je. Uz mam take nervy ze by som niekoho nakopal.
myssak píše:Jak to tak čtu tak jsem hrozně rád že jsem se nakonec rozhodl pro sygic.Na toto bych fakt neměl nervy.Sygic podpora funguje naprosto skvěle.Já napsal ráno a odpoledne jsem měl jasnou a věcnou odpověd.Sice má své mouchy ale rozhodně né takové problémi s mapama atd...Sygic je navíc docela levný.Střední Evropa v akci vychází na nějakých 500kč.A k tomu doživotní aktualizace jak map tak software.S aktualizacemi také nejsou žádné problémi.
myssak píše:Ale když si vezmu různé názory lidí co mají navigon, tak je tam spousta negativních stížností a také právě na plánovaní.Dokonalá není žádná ale celkově je hodnocení sygicu vyšší.Představa že si koupím za 15 stovek navigaci a pak budu stejně muset někde přes warez stahovat mapy mě děsí.A platit za staré mapy....Sygic je má zdarma doživotně a hlavně je pravidelně aktualizuje.Uznávám že občas naviguje podivně ale tohle dělávají téměř všechny navigace.Nejspolehlivější je v tomto TT jenže ten není a ani nebude pro android.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků