Navigon

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

Re: Navigon

Příspěvekod johnyram » čtv 26. led 2012 10:15:43

Instaloval jsem je přes navigon fresh, normálně zde, kouknul jsem na nabídku ke stažení a něco mi to nabídlo, tak jsem to stáhl, a až pak koukám, že to byli 1Q 2012, víc jsem se nepídil, a ani to neřešil.

http://www.navigon.com/portal/cz/kundenservice/fresh.html
  • 0

Uživatelský avatar
johnyram
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje
 

Re: Navigon

Příspěvekod Krokodyl » čtv 26. led 2012 10:27:02

No tak to jsi měl štěstí, všichni to takto dělají a mají staré mapy. V čem tkví podstata ... bůh suď.
  • 0

zálohovat ZálohovaT ZÁLOHOVAT
Uživatelský avatar
Krokodyl
Droid
 
Příspěvky: 2376
Registrován: úte 16. úno 2010 21:02:59
Bydliště: Porta Bohemica
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC One M8 - root Android 4.4.4
Tablet: Samsung T535 GALAXY Tab4 10.1

Re: Navigon

Příspěvekod zaja64 » čtv 26. led 2012 10:38:32

Mě to také nabídne staré mapy 2010
  • 0

1.Orange San Francisko ZTE Blade root GEN 2
Swedish Snow 6 16GB class10
2.ZTE Blade czech distrGEN2 Swedish Snow 6,root
3.G1 root p.e.m.l.i.k. 7.00 16GB class6
4.Gsmart G1310 rom V050.1.Pl CE 2 simm,root
Uživatelský avatar
zaja64
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 102
Registrován: pon 09. úno 2009 20:08:22
Bydliště: Morava,Prostějov
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: prestigo psp5455duo
Mobil 2 / ROM: OSF ZTE Blade G1 G1310

Re: Navigon

Příspěvekod mattovic » pát 27. led 2012 0:17:41

Krokodyl píše:Chlape jsi na stránkách o Androidu !!
A navíc zde se netoleruje warez. Takže ode mne jediná rada kup si ho, a pokud nakoupíš pro svůj operační program, tak budeš mít oficiální podporu a bude fungovat.

Sorry ale ty aj čítaš než niečo napíšeš? Celý čas tu píšem že ho mám kúpený a nefunguje podpora a ty mi napíšeš nech si ho kúpim. Alebo to snáď partilo niekomu inému? Ak áno tak sa ospavedlňujem.



johnyram píše:Já teda nevím, nezkoušel jsem všechno, ale tato navigace mi přijde docela ucházející. Když jsem zkoušel Sygic, tak sice fungoval, ale rozhodně mě nijak nenadchl, ale třeba na tom fest pracují a jednou to bude dobrá navigace ale do té doby zlatý Navigon ;)

Jinak nevím, jak jste hledali ale na svých stránkách mají Q1 2012 natuty už 2-3 měsíce. Tak tu šíříte negaci, ale je potřeba se předtím rozhlédnout, jestli to tak opravdu je ;)

A tebe to funguje normálne cez navigon fresh? Idú ti stiahnuť nové mapy do tvojho android zariadenia? Lebo ja mám kúpený Navigon a zaplatené Fresh maps no keď dám cez navigon fresh stiahnuť mapy tak mi ponúka iba Q3 2011.
  • 0

Naposledy upravil michpo dne pát 27. led 2012 21:14:01, celkově upraveno 1
Důvod: Sloučeny dva příspěvky po sobě. Přečti si pravidla fóra.
HTC Desire HD (ROM:Revolution HD 7.3)
Samsung Galaxy Note II
mattovic
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 13. říj 2011 20:04:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC a Samsung

Re: Navigon

Příspěvekod johnyram » pát 27. led 2012 8:04:47

Já jsem nainstaloval Fresh, dal aktualizovat, vybral jsem mapy a stáhnul a až pak koukám Q1 2012. Mezitím jsem přeinstaloval systém v pc, takže se mi to nechce jen na zkoušku co by mi to nabídlo teď, instalovat znova. Asi jsem měl štěstí nebo co, jak na to tak koukám

Jinak bych dodal, že se mi 3x hryznul pc, 2x bylo přerušeno stahování, 10x jsem to dával znovu a znovu, takže mě osobně jejich soft neoslovil :?
  • 0

Uživatelský avatar
johnyram
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvekod Pistolník » sob 28. led 2012 8:39:25

Jak poznáte v Navigonu, které jsou to mapy?
  • 0

Uživatelský avatar
Pistolník
Androiďák!
 
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvekod johnyram » sob 28. led 2012 12:57:11

V Navigonu jsem koukal jenom na info v liště dole, a ukazuje mi to maps 2011, ale když jsem to stahoval, tak mi to vytvořilo složku Q1 2012, tak nevím no. Aby to nebyli nakonec mapy Q3 2011 a všichni mě tu sežerou :lol:
  • 0

Uživatelský avatar
johnyram
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvekod Pistolník » sob 28. led 2012 13:17:19

No právě. Na warezu samozřejmě jsou mapy Q1 2012, ale ofiko bych o tom dost pochyboval. Aspoň v minulosti to ofiko bylo vždy tak rok za warezem.
  • 0

Uživatelský avatar
Pistolník
Androiďák!
 
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvekod johnyram » sob 28. led 2012 13:33:57

Podívej se na první příspěvek nahoře, jakej warez?? :lol:
  • 0

Uživatelský avatar
johnyram
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 60
Registrován: pon 07. lis 2011 17:45:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SG II
Rom: stock rom 2.3.3 cz

Re: Navigon

Příspěvekod Pistolník » ned 29. led 2012 9:00:13

Já mluvím o sobě, ne o tobě. Tak všichni nebuďte tak vztahovační. Je zvláštní, ze Ti to udělalo samostatnou složku Q1 2012. Mě to vždy mapy stáhne do složky maps. A nemám kde zjistit, co to je za mapy. Když stáhnu mapy z warezu, tak tam vim (možná), co stahuju. V mobilu v info u Navigonu mám furt napsáno mapy Navteq 2011 - což není pravda.
  • 0

Uživatelský avatar
Pistolník
Androiďák!
 
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvekod htcjirka » úte 31. led 2012 19:21:41

Poznas to tak,ze danou mapu,nejakou mensi otevres v poznamkovem bloku(bude to chvili trvat nez se to otevre).U navigonu je to tak ze vydaji mapy Q1-2012 ,ale datum vydani a datum vyroby se neshoduje..
Q1/2012 odpovida : 2011-Q3(Map.ProductionDate=20111023-223552,Map.Region=EU,Map.Release=Q311)
To jsou posledni mapy dostupne oficialnim kanalem..Ja jsem nyni na Windows Phone,tam je tez Navigon 4.1..a mapy aktualni Q1.2012 neboli 2011.Q3
Mam jeste pevny Tomtom,tez oficialne aktualizovany a v poslednich mapach Navigonu nic nechybi a jsou opravdu stejne aktualni.
  • 0

Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu
Uživatelský avatar
htcjirka
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvekod mattovic » úte 31. led 2012 21:39:04

Prepáč ale nemáš pravdu. Mapy ktoré som mal z oficiálneho predplateného FreshMaps boli Q3 2011 (teraz už sú dostupné Q4 2011) a skutočne sú staršie ako tie z warezu Q1 2012. Keď som išiel z Bratislavy do Banskej Bystrice tak ma oficialne mapy chceli viesť cez celé mesto Nitra pritom od novembra je otvorený nový dialničný obchvat mesta a warez verzia Q1 2012 ho pozná. Tak prosím ťa netrvrď niečo čo nevieš garantovať. Ja garantujem že sú staršie a neaktuálne.
  • 0

HTC Desire HD (ROM:Revolution HD 7.3)
Samsung Galaxy Note II
mattovic
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 71
Registrován: čtv 13. říj 2011 20:04:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC a Samsung

Re: Navigon

Příspěvekod sotrava » stř 14. bře 2012 5:39:23

Pánové, po dnešní aktualizaci mi nejde spustit navigon, chce to stáhnout aktualizaci, povolit přes wlan a takhle je to stále dokola. Děje se ti ještě někomu?
  • 0

Uživatelský avatar
sotrava
Androiďák!
 
Příspěvky: 519
Registrován: ned 17. říj 2010 12:06:48
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z
Rom: VIBE rom

Re: Navigon

Příspěvekod Pistolník » čtv 15. bře 2012 18:10:29

Jo mně. Okamžitá odinstalace a nainstalování starší verze že zálohy. Ještě, že ty zálohy mám.
  • 0

Uživatelský avatar
Pistolník
Androiďák!
 
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvekod romuald » čtv 15. bře 2012 18:59:29

Dělalo mi to taky.Stačilo vymazat ze složky mapy mapu Gibraltaru a potom v pohodě nastartoval.
  • 0

romuald
Nové Androidě
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Navigon

Příspěvekod Pistolník » pát 16. bře 2012 6:32:51

A jak jsi přišel na to, že to dělá zrovna mapa Gibraltaru?
  • 0

Uživatelský avatar
Pistolník
Androiďák!
 
Příspěvky: 260
Registrován: pon 18. říj 2010 10:34:39
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire HD

Re: Navigon

Příspěvekod hruskal » pát 16. bře 2012 10:06:46

Ahoj, tak se musím zeptat, nejde mi to do hlavy. Mám HTC EVO 3D a oficiálně koupený navigon, je aktualizovaný a když ho spustím tak mu trvá ca 2-3minuty než naběhne hlavní obrazovka.... pak už maká svižně. Netušíte čím by to mohlo být? Všiml jsem si ještě jedné drobnosti, když zreastartuji phone tak naběhne téměř okamžitě, ale ve chvíli kdy ho ukončím a zapnu znovu tak už mu to trvá.... zkoušel jsem různé romky a pořád stejné.
  • 0

Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
rom různé, podle chuti :)
SAMSUNG GALAXY TAB 10.1. P7500 16GB, 3G - ORIGO ROM root
Uživatelský avatar
hruskal
Androiďák!
 
Příspěvky: 446
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Bydliště:
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ruzne pro LG G2 D802
Tablet: SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 P7500 16GB Origo rom

Re: Re: Navigon

Příspěvekod sotrava » ned 18. bře 2012 7:31:25

romuald píše:Dělalo mi to taky.Stačilo vymazat ze složky mapy mapu Gibraltaru a potom v pohodě nastartoval.


Tak to by mně taky zajímalo jak si na to přišel, ja jsem ji ted vymazal zrestartoval mobil a stále nic!
  • 0

Uživatelský avatar
sotrava
Androiďák!
 
Příspěvky: 519
Registrován: ned 17. říj 2010 12:06:48
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z
Rom: VIBE rom

Re: Navigon

Příspěvekod romuald » pon 19. bře 2012 15:49:56

Nainstaloval jsem novou verzi,nechal jsem stáhnout vše co chtělo,něco přes 500 mega,a potom to neustále chtělo něco stahovat.Na jednom fóru psali že stačí vymazat Gibraltar.Udělal jsem a hned mi naskočil.Ještě se tam píše,že je možné zazálohovat složku s mapami,vymazat z ní vše,stáhnout znovu přes wifi nějakou mapu a vše co bude chtít stahovat.Potom by měl naběhnout,a nasledně ze zálohy po vymazání.dat přesunout mapy ktere tam máte.Mam tam jen Čr a Německo.

@telefon    
  • 0

romuald
Nové Androidě
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Navigon

Příspěvekod Donuts » pon 19. bře 2012 16:38:03

Navigon je momentalne na marketu s docela slusnou slevou.
  • 0

Donuts
Nové Androidě
 
Příspěvky: 18
Registrován: ned 05. úno 2012 15:40:42
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy SII

Re: Navigon

Příspěvekod zpev » úte 20. bře 2012 20:41:04

Zdravíčko,
díky za tip dnes zakoupeno ;)
  • 0

zpev
Nové Androidě
 
Příspěvky: 10
Registrován: ned 11. bře 2012 15:56:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE 64GB Samsung S3
Tablet: Thinkpad Tablet Lenovo 32GB Wifi

Re: Navigon

Příspěvekod romuald » pát 23. bře 2012 17:13:56

Nova verze,co je na Play by měla řešit ten problém s neustálou aktualizací.

@telefon    
  • 0

romuald
Nové Androidě
 
Příspěvky: 13
Registrován: úte 22. lis 2011 18:39:50
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG G2 16GB

Re: Navigon

Příspěvekod sotrava » pát 23. bře 2012 21:03:00

Tak jsem nainstaloval aktualizaci a stáhnul vše co navigon chtěl. Zapnul a dal navigovat a cca po deseti minutach se mi mobil restartoval
  • 0

Uživatelský avatar
sotrava
Androiďák!
 
Příspěvky: 519
Registrován: ned 17. říj 2010 12:06:48
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe Z
Rom: VIBE rom

Re: Navigon

Příspěvekod htcjirka » sob 26. kvě 2012 21:08:31

mattovic píše:Prepáč ale nemáš pravdu. Mapy ktoré som mal z oficiálneho predplateného FreshMaps boli Q3 2011 (teraz už sú dostupné Q4 2011) a skutočne sú staršie ako tie z warezu Q1 2012. Keď som išiel z Bratislavy do Banskej Bystrice tak ma oficialne mapy chceli viesť cez celé mesto Nitra pritom od novembra je otvorený nový dialničný obchvat mesta a warez verzia Q1 2012 ho pozná. Tak prosím ťa netrvrď niečo čo nevieš garantovať. Ja garantujem že sú staršie a neaktuálne.


Mam pravdu,zrejme jsi to nepochopil.Nynejsi nove mapy Q1/2012 jsou vyrobeny nekdy v Q3/2011,proto uvnitr mapy nejdete oznaceni Q3/2011.Oznaceni Q1/2012 je jen datum vydani nikoliv datum vyroby,je tam vzdy prodleva.
  • 0

Nokia N9,N950 - MeeGo / Harmattan
- prý "mrtvý" OS, co je pořád podporován.."mrtvý" OS, kterým člověk aspoň není omezován..

Nokia Lumia 800 - Windows Phone 7.5
- zatím nejhloupější OS na trhu
Uživatelský avatar
htcjirka
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 107
Registrován: ned 13. úno 2011 18:09:25
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N9 N950 Lumia 800

Re: Navigon

Příspěvekod shotik » pon 09. črc 2012 13:18:02

resil jste nekdo zapnuti navigonu bez netu ? Cetl jsem na zacatku ze s tim jsou problemy u trial ale vyresil to nekdo u plny verze ? Diky za info
  • 0

Obrázek
Obrázek
shotik
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 148
Registrován: stř 22. dub 2009 19:59:06
Bydliště: Praha
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGN2
Tablet: Apple Ipad Mini

Re: Navigon

Příspěvekod hruskal » pát 13. črc 2012 11:54:48

já teda s tím problém neměl, jel jsem o víkendu přes celé německo a bez netu a vše ok.
  • 0

Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
rom různé, podle chuti :)
SAMSUNG GALAXY TAB 10.1. P7500 16GB, 3G - ORIGO ROM root
Uživatelský avatar
hruskal
Androiďák!
 
Příspěvky: 446
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Bydliště:
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ruzne pro LG G2 D802
Tablet: SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 P7500 16GB Origo rom

Re: Navigon4.1.3

Příspěvekod aLuGaRd » ned 22. črc 2012 12:23:51

Mám dotaz :D

Funguje Navigon verze 4.1.3 na androidu 4... :?:
Na jejich dom. stránkách se píše,že soft je do verze 3.0
Jelikož chci koupit HTC one X,tak by mne docela nasr.,kdybych to tam pak nerozchodil.

Předem dík za věcné info.
  • 0

Uživatelský avatar
aLuGaRd
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 201
Registrován: sob 21. srp 2010 21:01:30
Bydliště: Europe
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC Wildfire - SE Xperia Neo
Mobil 2 / ROM: HTC One S - Asus ZenFone 5
Tablet: ASUS Pad Transformer, Archos G9 Turbo,
Tablet 2 / ROM: Asus MemoPad

Re: Navigon

Příspěvekod hruskal » ned 22. črc 2012 13:47:03

Ja mam evo 3d s ics a navigon maka v pohode
  • 0

Ať sýr dál zůstává s touto slaninou
rom různé, podle chuti :)
SAMSUNG GALAXY TAB 10.1. P7500 16GB, 3G - ORIGO ROM root
Uživatelský avatar
hruskal
Androiďák!
 
Příspěvky: 446
Registrován: stř 29. čer 2011 10:00:15
Bydliště:
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: ruzne pro LG G2 D802
Tablet: SAMSUNG GALAXY TAB 10.1 P7500 16GB Origo rom

Re: Navigon

Příspěvekod Lukap22 » úte 24. črc 2012 5:44:55

Mě na SGS2 frčí v pohodě ;)
  • 0

Uživatelský avatar
Lukap22
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 57
Registrován: úte 30. srp 2011 6:17:39
Bydliště: Třinec
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Galaxy S2

Re: Navigon

Příspěvekod otass » čtv 09. srp 2012 16:48:08

jak nastavit průjezd jednotlivými zeměmi přes spoplatněné úseky jako to má klasický navigon přístroj? v některých chci jet po dálnici, jinde zase ne...
  • 0

otass
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 09. srp 2012 16:40:17
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Jiayu G2s

PředchozíDalší

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'