[NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » sob 30. říj 2010 14:49:29

reboot a restart jeto samý a zjistíš to tak že dáš to reboot into recovewry a jestli mudeš mít zelený nápisi a docela clockwork mod recovery tak to máš
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Reklama


Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod jege » sob 30. říj 2010 15:22:11

dux3r: Jenze to zacatecnik samozrejme nevi a hleda pak v menu, jestli tam neni i Restart!

dux3r píše:reboot a restart jeto samý ...


Jenze to zacatecnik samozrejme nevi a hleda pak v menu, jestli tam neni i nejaky Restart!

dux3r píše:... a zjistíš to tak že dáš to reboot into recovewry a jestli mudeš mít zelený nápisi a docela clockwork mod recovery tak to máš


Takove zjisteni je na pikacu, to prece musim vedet jeste predtim, kdyz se mam zkontrolovat
... zda to píše že máte clockworkmod recovery, jestli ne dejte znova flash recovery a až to bude znovu RESTART INTO RECOVERY


To uz lepsi tam jenom napsat, ze se ma Flash recovery udelat znovu a az pak dat REBOOT INTO RECOVERY.

Mimochodem, bude tohle preflesovani fungovat s kartou naformatovanou ve FAT? Muzou byt potrebne soubory v nejakem adresari? Nechci na to vydelovat specialni kartu, ale pouzivat svoji standardni, ovsem tu mam v FAT formatu a je tam kvantum souboru, takze bych to radeji umistil do samostatneho adresare.

Edit: Ted jsem zjistil, ze to nejak modifikuje kartu pouzitou se soubory urcenymi k preflesovani a pridava tam soubory a adresare. To znamena, ze je ted karta "natvrdo" provazana s konkretnim telefonem? A co kdyz chci mit servisni kartu k flesovani ruznych G1 (mame v rodine 2 ks), ale s telefonem pak pouzivat jinou kartu?
  • 0

Neumím anglicky, tak mě neposílejte na XDA!
HTC Desire, Samsung Note II, LG L90, Xiaomi Redmi 2E
Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab 3, iPad Mini, Op3n dott, Z3 Tablet Compact
jege
Androiďák!
 
Příspěvky: 386
Registrován: čtv 21. říj 2010 11:08:59
Bydliště: Praha
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Xiaomi Redmi 2 Enhanced
Mobil 2 / ROM: HTC Desire, LG L90
Tablet: Sony Xperia Z3 Tablet Compact
Tablet 2 / ROM: Archos 70 Internet, Samsung Galaxy Tab3, iPad Mini

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod shedy » sob 30. říj 2010 16:02:50

To muzes ja to taky tak mam,ale nezapomen ji bezpecne odebrat (nastaveni/sd karta a pamnet telefonu/bezpecne odebrat kartu).

­
  • 0

Uživatelský avatar
shedy
Androiďák!
 
Příspěvky: 594
Registrován: čtv 03. čer 2010 13:08:47
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nokia Lumia 620

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod mike » ned 07. lis 2010 21:30:23

Díky za návod.

Nějak extrémně se v Android OS nevyznám, do neoficiální aktualizace se mi nechtělo, ale když už jsem musel jít kvůli bloklému Android Marketu do továrního nastavení, riskl jsem to. A nelituju - romka pemlik 6.1.0. je o dost dál než 1.6. Grafika mě nadchla, jako bych měl nový mobil :-)

Jediná výtka by byla k aplikacím v Android marketu - některé oblíbené jsem nenašel nebo našel jinde, ale nešly nainstalovat. Že by nebyly vyladěné pro Froyo 2.2?
  • 0

mike
Nové Androidě
 
Příspěvky: 12
Registrován: stř 31. bře 2010 17:15:29
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod kubajz16 » pon 08. lis 2010 20:41:25

pls potrebuji poradit.
vse jsem delal podle navodu, ale kdyz bootoje tak se mi zasekna na animeci.
Poradte prosim co mam udelat?
  • 0

kubajz16
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 08. lis 2010 20:38:06
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pon 08. lis 2010 20:42:23

dělal jsi wipe ?
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod kubajz16 » pon 08. lis 2010 20:44:06

dux3r píše:dělal jsi wipe ?

jj delal
  • 0

kubajz16
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 08. lis 2010 20:38:06
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pon 08. lis 2010 20:45:18

takže oba wipy a potom flash romky a gapps?
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod kubajz16 » pon 08. lis 2010 20:46:26

dux3r píše:takže oba wipy a potom flash romky a gapps?

sakra..oba jsem neudel..jdu zkusit
  • 0

kubajz16
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 08. lis 2010 20:38:06
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod kubajz16 » pon 08. lis 2010 20:52:17

jak dlouho priblizne trva 1. bootovani ??
  • 0

kubajz16
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 08. lis 2010 20:38:06
Reputace: 0

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pon 08. lis 2010 20:54:49

cca 8min to potom uvidíě, pokud ti do 10 min se nerozstvítí ty tlačítka menu home atd.. tak to máš špatně
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: NÁVOD: Root G1 pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod brazajar » pon 15. lis 2010 18:34:28

dAhoj, potreboval bych poradit, a nikde nemuzu poradne najit.

Postupoval jsem podle navodu, vse ok .. Chtel jsem vymenit galerii (viz navod zde: http://androidforum.cz/cyanogenmod-6-0-t5658-90.html), ale ... nemuzu se dostat do Recovery modu, at delam co delam (ani pomoci Rom managera, ani podrzenim :home: + :down:, ani pres podrzeni :down: a vybranim recovery) ... porad mam logo T-Nobile a G1 ... v cem muze byt problem? CO s tim?

Do CM se normalne nabootuju ... flashnout recovery nove pres rom manager jde taky .. jen se do recovery neda nabootovat.

Pokad se toto resilo, omlouvam se - proste se mi to nepodarilo najit.
  • 0

T-Mobile G1 Black / rooted / Biffmod 2.1
brazajar
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 04. lis 2010 12:52:03
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: T-Mobile G1 black
Twitter: brazajar

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod DJsoju » ned 21. lis 2010 16:16:23

Můžu vynechat krok 3 a 4 pokud mám aktuální rádio a pokračovat po rootu rovnou SPLkem a pak pokračovat dál podle návodu? Hlavně mi nejde nahrát rádio přes ROM manager protože nemám trvalé připojení.
  • 0

DJsoju
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: pon 28. pro 2009 21:48:34
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod Fe3L » stř 24. lis 2010 18:35:10

Lidi, prosim, chci si rootnout svoji G1, podle navodu postupuju ale v kroku, kde je ze mam v Rom Manager kliknout na "Flash ClockworkMod Recovery" mi to pokazdy (at na wi-fi nebo na Edge) hodi chybu "Unable to contact server. Please make sure that you have a stable internet connection" :( nevite co s tim? Delsi dobu mi nejede android market, pri zapnuti nabehne jakokdyby startoval ale zase to hodi spatky na plochu bez jakekoli hlasky, muze to byt nejak spojeny s tim?:(
  • 0

Fe3L
Nové Androidě
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte 16. bře 2010 21:10:26
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » stř 24. lis 2010 19:05:22

udělej tovární nastavení a pak to zkus znova ;)
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod Fe3L » stř 24. lis 2010 19:07:57

Jojo taky me napadlo, ale az potom co sem tady psal, market uz funguje a stahuju managera, pak napisu jak to dopadlo :) dikec :)
  • 0

Fe3L
Nové Androidě
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte 16. bře 2010 21:10:26
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » stř 24. lis 2010 19:09:42

jop napiš ;)
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod Fe3L » stř 24. lis 2010 20:08:28

No...tak vsechno slo perfektne, jenom kdyz mam nahrat romku, vcelku to ani nenapise ze by to neco nainstalovalo nebo podobne, potom ty google apps a kdyz resetnu, je tam do nekonecna logo T-mobile G1 :( dival sem se ze v zipu je jeste jedna slozka ve ktere sou pak az ty soubory, ale zkousel sem to s ni i bez ni :( nemuzete mi hodit odkaz na nejakou overenou romku aktualni?

EDIT: Tak super zprovozneno :) :) :)
  • 0

Fe3L
Nové Androidě
 
Příspěvky: 14
Registrován: úte 16. bře 2010 21:10:26
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » stř 24. lis 2010 20:48:58

proč ti nejde ? hodíš ten rar na kartu a v recovery ho dáš instalovat a má to proběhnou v pohodě
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod Speead » pát 26. lis 2010 0:20:59

Zdarec,
moc tomu negomu, ale již mám uděláno vše podle tohoto návodu (za což děkuji) takže teď už mužu jenom přehrávat ROMky a testovat?
Nebo s každou ROM musím i měnit Radio a SPL (a co kernel)

Díky TomAss
  • 0

Speead
Nové Androidě
 
Příspěvky: 29
Registrován: čtv 23. dub 2009 10:25:01
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pát 26. lis 2010 14:03:16

kernel nemuíš a radio co je tady je starý teď už většina romek je pro novější rádia, ale zkus třeba pemlik 6.1.0 ten je dobrej pro začátečnky, aby se naučili trochu s androidem, a pak dlouho číst a studovat ať už tady nebo na xda než si budeš hrát na testera ;)
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod pepaAnd » pát 26. lis 2010 21:42:08

Nevíte někdo proč mi po bodu 5 po restartu into recovery naběhne na display bílý trojúhelník se žlutým vykřičníkem vedle položené G1? Jo a radio mi to píše 62.50S.20.17U_2.22.19.26I, teda ne H, ale U.
  • 0

Naposledy upravil pepaAnd dne pát 26. lis 2010 21:45:59, celkově upraveno 1
pepaAnd
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 26. lis 2010 21:31:37
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pát 26. lis 2010 21:44:28

musíš znova do systému kde znova flashneš clockwork mod recovery
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod pepaAnd » pát 26. lis 2010 21:50:30

Jo jasně to jsem teď udělal a mám znova flashnout to rádio?
  • 0

pepaAnd
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 26. lis 2010 21:31:37
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pát 26. lis 2010 21:56:06

nn pokud vše probělo jak je popsáno tak ne ;)
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod pepaAnd » pát 26. lis 2010 22:01:55

jj teď to spl spolklo, párkrát se to restartlo a čekám s logem G1 T-Mobile takže počkat radši těch 10 min jo? A díky za rady, doufám že to nebricknu.
  • 0

pepaAnd
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 26. lis 2010 21:31:37
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pát 26. lis 2010 22:08:03

neboj když budeš postupovat podle tohohle návodu takto bicknout nemůžeš ;)
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod pepaAnd » pát 26. lis 2010 22:15:51

Paráda naběh jsem to do recovery a teď jsem trochu v rozpacích je tady wipe data/factory reset a wipe cache partition, kterej mám udělat, nebo oba?
  • 0

pepaAnd
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 26. lis 2010 21:31:37
Reputace: 0

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod dux3r » pát 26. lis 2010 22:43:25

Udelej oba
  • 0

Uživatelský avatar
dux3r
Robot
 
Příspěvky: 1210
Registrován: úte 03. srp 2010 13:53:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3c

Re: [NÁVOD][G1] ROOT pomocí androot a Následné nahrání rom!

Příspěvekod pepaAnd » pát 26. lis 2010 22:54:54

Dík, myslel jsem, že už si ze mně usnul, jdu na to, dám vědět, člověče koukám, že jsme krajánci i když bydlím na jihu Stč. kraje, narodil jsem se v Sokolově.
  • 0

pepaAnd
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pát 26. lis 2010 21:31:37
Reputace: 0

PředchozíDalší

Zpět na HTC G1 - ROOT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'