Příslušenství pro HTC ONE X a ONE X+

Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, mArtinko5MB

Re: Příslušenství pro HTC ONE X

Příspěvekod lnadeb » pát 04. kvě 2012 8:28:46

Taky mám bílý obal od NILLKIN:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vypadá to, jak vypadá. Někumu se líbí, někomu ne. Já ho dostal k telefonu, když jsem ho kupoval, takže jsem to neřešil, ale dávat za něj cenu kolem 500,- Kč, to bych byl fakt blázen. Na ebay.com jsem objednal průhledný silikonový obal za 70,- kč, ten používám, když beru tel. do přírody nebo do držáku na kolo.

Obrázek

Design má One X pěkný, je škoda to dávat do obalu, ale můj důvod, proč použít obal je jednoduchý. Z nepochopitelných důvodů téměž každý výrobce dá čočku foťáku tak, že při položení na stůl se zákonitě musí po pár dní používání optika nehorázně poškrabat. Položte si svoje One X na podložku a podívejte se, jak je čočka optiky vzhledem k podložce. Párkrát si takhle telefon někde položte na stůl a za pár měsíců bude to sklíčko poškrabaný tak, že se budete tlouci do hlavy, že jste optiku nějakým způsobem nechránili.

Ochranné sklo Gorilla Glass 2 je také poněkud zavádějící, protože na SGS2, který jsem měl asi 3 měsíce a které také mělo ochranné sklo Gorilla Glass, se samozřejmě vyskytly mini škrábance i když jsem se snažil chovat se k displeji šetrně.
lnadeb
Stálý androiďák

Typ mobilu: bez telefonu

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje

Příspěvekod ondr4 » pát 04. kvě 2012 10:55:45

dneska me z britanie prisly 3 kozene casy na one X..sedi uplne perfektne,nemusi se roztahovat,ale telefon z toho nevypadne..kvalita vyborna,ma takovou tu vysunovacku zezadu..
mam 2 navic,pokud nekdo ma zajem,muzu prodat -> sz me
vize zde vice >>> zprost-edkovany-obchod-z-ebaye-t27106.html <<<

Obrázek
Obrázek

EDIT: jeden case je uz pryc,zbyva uz jen 1..za 2 tydny me prijdou dalsi 4,takze muzete si je zamluvit ;)
Naposledy upravil ondr4 dne sob 19. kvě 2012 16:12:06, celkově upraveno 1
ondr4
Stálý androiďák

Typ mobilu: htc one x black

Příspěvekod ondr4 » pon 07. kvě 2012 15:41:19

dnes me prisly drzaky na sklo do auta pro One X..prikladam opet fotky a dodam,ze su prekvapenej,v jaky kvalite je to vyrobeny..kdyz se to zatahne,tak se to nepohne ani za boha,drzi to jak pribity :) dolni kloub je otocnej do poloh,kdy tomu samo zabrani sklo a kulovy kloub nahore je do boku 360 a nahoru dolu taky dost..
kdo by mel zajem,mam 3 drzaky na prodej + jeden kozeny case o prispevek vys-> sz me
vice >>> zprost-edkovany-obchod-z-ebaye-t27106.html <<<

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil ondr4 dne sob 19. kvě 2012 16:11:35, celkově upraveno 3
ondr4
Stálý androiďák

Příspěvekod Twiztid » úte 08. kvě 2012 12:24:41

lnadeb píše:Taky mám bílý obal od NILLKIN:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vypadá to, jak vypadá. Někumu se líbí, někomu ne. Já ho dostal k telefonu, když jsem ho kupoval, takže jsem to neřešil, ale dávat za něj cenu kolem 500,- Kč, to bych byl fakt blázen. Na ebay.com jsem objednal průhledný silikonový obal za 70,- kč, ten používám, když beru tel. do přírody nebo do držáku na kolo.

Obrázek

Design má One X pěkný, je škoda to dávat do obalu, ale můj důvod, proč použít obal je jednoduchý. Z nepochopitelných důvodů téměž každý výrobce dá čočku foťáku tak, že při položení na stůl se zákonitě musí po pár dní používání optika nehorázně poškrabat. Položte si svoje One X na podložku a podívejte se, jak je čočka optiky vzhledem k podložce. Párkrát si takhle telefon někde položte na stůl a za pár měsíců bude to sklíčko poškrabaný tak, že se budete tlouci do hlavy, že jste optiku nějakým způsobem nechránili.

Ochranné sklo Gorilla Glass 2 je také poněkud zavádějící, protože na SGS2, který jsem měl asi 3 měsíce a které také mělo ochranné sklo Gorilla Glass, se samozřejmě vyskytly mini škrábance i když jsem se snažil chovat se k displeji šetrně.

By me zajimalo jestli se nebude přehřívat mobil v tom obalu od nillkin
SG S III 16GB ROM: Omega v.43.2 JB 4.1.2, Kernel: Stock, SanDisk Secure Digital micro 32GB SDHC Ultra
Twiztid
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC One X

Příspěvekod Sir-Sprice » úte 08. kvě 2012 23:27:05

Taky mám obal Nillkin z ebay za cca 250 Kč, je fakt pěkný, akorát mám ji ý problém. Nosím telefony v kožených poudrech (přesně ty v příspěvku výše), dal jsem za to pouzdro 400Kč a on se do něj nevejde telefon v Nilkin pouzdře :( neměl by někdo tip na jiné kožené pouzdro, kam se telefon vejde i s tím TPU Nillkin? Moc prosím, díky
Sir-Sprice
Stálý androiďák

Příspěvekod antikipr » čtv 10. kvě 2012 17:40:46

Udělal jsem chybu při nákupu a místo bílé barvy jsem zakoupil černé pouzdro od Nillkinu a ještě 2x :roll: :cry: . Nemáte někdo zájem za 280 Kč včetně poštovného? Platba předem převodem, jinak možno i na dobírku, ale vyšší cena kvůli poštovnému.
Tak 1 pouzdro je už pryč. Najde se zájemce o to druhé?
Naposledy upravil antikipr dne pát 11. kvě 2012 16:32:48, celkově upraveno 1
antikipr
Nové Androidě

Příspěvekod lnadeb » čtv 10. kvě 2012 17:55:36

Měl bych dotaz ke sluchátkům Beats, které dává k telefonu Vodafone. Jedná se o model urbeats, ale na tento model s kulatým kabelem se mi nikde nepodařilo najít žádnou recenci v češtině ani cenu, kolik normálně stojí v obchodě. Dokonce ani na oficiálních stránkách beatsbydre není žádná specifikace k modelu urbeats. V našich obchodech jsem viděl pouze model beatstour s plochým kabelem. Podařilo se někomu najít nějaké informace o sluchátkách dodávaných Vodafonem + kolik cca stojí samostatně? Docela by mě to zajímalo. Díky moc.
lnadeb
Stálý androiďák

Příspěvekod Hanys.cz » čtv 10. kvě 2012 18:36:19

tezko to najdes je to specialni edice k telefonum htc.... je to tam napsano na krabici u sluchatek
Hanys.cz
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC ONE X
Tablet: Asus Transformer Prime + Dock
Rom: Stock

Příspěvekod lnadeb » čtv 10. kvě 2012 19:08:41

Aha, takže kvalitu použitého materiálu jako jsou měniče atd. se nikdo nedozví a kvalitou to může být na úrovni běžných špuntů.
lnadeb
Stálý androiďák

Příspěvekod David1982 » čtv 10. kvě 2012 20:03:53

Na úrovni běžných špuntů to určitě není. Prostě špunty jsou stejné, jaké urbeats používá u svých sluchátek, akorát tam je ovládací prvek od htc pro telefony. Hrajou dobře.
David1982
Robot

Typ mobilu: Samsung galaxy Note 2

Příspěvekod papirex » čtv 10. kvě 2012 21:46:37

Pracuju v polsku. Na allegro.pl jsem objednal folii. Tedy v baleni jsou 2. Presahuje po krajich, kdy se displej staci dozadu. Cca 2 mm na kazde strane. Nahore od poloviny napisu HTC neprileha, protoze se displej zase krouti nahoru. To bude problem dopasovat nejakou folii :(
HTC One X Android Revolution HD 9.2.0 | NoSense | APEX
RooT, S-ON
http://www.piatek.cz - tvorba www stránek, instalace Joomla!
papirex
Nové Androidě

Typ mobilu: HTC One X - white
Rom: AR HD 7.0.0 | ICS

Příspěvekod doktorq » čtv 10. kvě 2012 21:59:42

A proč na ten displej cpeš folii? To sklo je nepoškrábatelný. já mám 2.5 roku HD2 a na displeji není ani škrábnutí....Podle mě je to úplně zbytečné. Ale rozmlouvat ti to nebudu.....
HTC One X, Android Revolution HD 7.1.0 | ICS, Root, S-On
doktorq
Stálý androiďák

Příspěvekod Sir-Sprice » čtv 10. kvě 2012 23:09:13

Já cenu tech spuntu nasel hned, jak co jsem koupil telefon u VF ;)
Sir-Sprice
Stálý androiďák

Příspěvekod lnadeb » pát 11. kvě 2012 4:49:48

No a že bys teda třeba hodil nějaký odkaz nebo něco ohledně té ceny? Pokud jsi nemyslel cenu 1,- Kč:))
lnadeb
Stálý androiďák

Příspěvekod antikipr » pát 11. kvě 2012 5:50:01

doktorq píše:A proč na ten displej cpeš folii? To sklo je nepoškrábatelný. já mám 2.5 roku HD2 a na displeji není ani škrábnutí....Podle mě je to úplně zbytečné. Ale rozmlouvat ti to nebudu.....

Po 2,5 roku používání nemáš na displeji ani škrábnutí? Tak to máš buď telefon zabalený v ručníku a uložený doma v šuplíku nebo bez urážky potřebuješ zajít k očnímu. K telefonu se chovám velmi slušně, ale za nějakou dobu používání se stejně nějaké škrábance (ať "micro") objeví. Těmhle řečem, že je Gorilla Glass nepoškrábatelný sklo nevěřte! Stačí "strejchnout" třeba u kapsy bundy o zip nebo mít v pouzdře zrnko prachu a škrábanec je na světě. Jinak se nepřu o to, jestli je GS odolné, to samozřejmě je a dost, ale lze ho i bežným provozem bez nějakého hrubého chování poškrábat. Osobně jsem zvolil fólii přímo od HTC za 99 Kč (2 fólie) a je výborná (odolná, dobře sední a nijak nesnižuje citlivost displeje). Proč asi HTC tu fólii na Xko prodává jako příslušenství, když je ten displej nepoškrábatelný...? ;)
antikipr
Nové Androidě

Příspěvekod capp » pát 11. kvě 2012 7:23:18

antikipr píše:Udělal jsem chybu při nákupu a místo bílé barvy jsem zakoupil černé pouzdro od Nillkinu a ještě 2x :roll: :cry: . Nemáte někdo zájem za 280 Kč včetně poštovného? Platba předem převodem, jinak možno i na dobírku, ale vyšší cena kvůli poštovnému.

Poslal jsem ti SZ
capp
Nové Androidě

Typ mobilu: HTC HD2 - HTC One X

Příspěvekod doktorq » pát 11. kvě 2012 8:03:30

antikipr píše:Po 2,5 roku používání nemáš na displeji ani škrábnutí? Tak to máš buď telefon zabalený v ručníku a uložený doma v šuplíku nebo bez urážky potřebuješ zajít k očnímu. K telefonu se chovám velmi slušně, ale za nějakou dobu používání se stejně nějaké škrábance (ať "micro") objeví.

No, tak pro mě je to pracovní nástroj, nosím ho v pouzdře, neválí se mi v kapse bez obalu. Omlouvám se za mystifikaci, našel jsem tam jeden kaz, který by mohl být způsoben poškrábáním, velikost asi 1 mm. Mirkopoškození, která se najdou na všech površích jsem nezjišťoval, nemám mikroskop. Pouhým okem ale není nic vidět, to už upatlání displeje od prstů a prach má větší vliv na čitelnost displeje.
Když porovnám jak vypadá sklo na HD2 a Nokii E52, kterou jsem používal tak 10% času, co HD2, tak ten rozdíl je diametrální.
Jak jsem psal, nebudu nikomu nic vymlouvat, je to osobní rozhodnutí každého z nás, co si na displej nalepí :-) Jen jsem se podivil. ;)
HTC One X, Android Revolution HD 7.1.0 | ICS, Root, S-On
doktorq
Stálý androiďák

Re: Re: Příslušenství pro HTC ONE X

Příspěvekod Sir-Sprice » pát 11. kvě 2012 10:57:05

lnadeb píše:No a že bys teda třeba hodil nějaký odkaz nebo něco ohledně té ceny? Pokud jsi nemyslel cenu 1,- Kč:))

Nene :-)) taky me to s tou 1Kc napadlo, že ale to nemyslím.. Hledejte:-)
Btw, kolik myslíte, že ty sluchatka stoji?
Sir-Sprice
Stálý androiďák

Příspěvekod Majkyn » pát 11. kvě 2012 13:59:37

lnadeb píše:No a že bys teda třeba hodil nějaký odkaz nebo něco ohledně té ceny? Pokud jsi nemyslel cenu 1,- Kč:))

Já na tebe tak zlý nebudu a prozradím ti to. Po obdržení urBeats např. k zařízení HTC ONE X se dozvíš, že to je v podstatě jen upravená edice z původních iBeats.
Tenhle produkt už lehce dohledáš a něco se o něm dozvíš.
http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2
http://sluchatka.heureka.cz/monster-cable-ibeats-by-dr-dre/

Hrají v podstatě úplně stejně, mají skoro totožný design (hlavně kovové šasi reproduktorů) a celkově se o tomhle mluví zde:
http://pavansingh.wordpress.com/2011/12/20/review-of-the-htc-ibeats-urbeats-by-monster/
Majkyn
Stálý androiďák

Příspěvekod Slik » sob 12. kvě 2012 9:51:25

Tak ja vsetko objednavam z dealextreme.com. Netreba registraciu a ceny sa mi tam zdaju najlepsie s dopravou free.
Zatial na radu HTC ONE nemaju velky vyber ale oni to rychlo skopiruju a doplnia ;)
Teraz som objednal toto:
Zrejme to nebudem pouzivat,mobil mi vyhovuje co najmensi. Ale velmi ma zaujima material "Polycarbonate (PC)" :yes:
Maju aj na One X...
Obrázek
http://www.dealextreme.com/p/rock-quicksand-series-protective-pc-back-case-for-htc-one-s-grey-131412?item=4
Slik - HTC One X-Android 4.1.2. + Hodinky PEBBLE
Desire,Incresible S,SG S2,SG Nexus,HTC One S,Xperia T,Honor2 + dalsich 18 ks
Google positive , O2 FER
Slik
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC ONE X

Příspěvekod lnadeb » sob 12. kvě 2012 10:26:14

Majkyn píše:

Já na tebe tak zlý nebudu a prozradím ti to. Po obdržení urBeats např. k zařízení HTC ONE X se dozvíš, že to je v podstatě jen upravená edice z původních iBeats.
Tenhle produkt už lehce dohledáš a něco se o něm dozvíš.
http://beatsbydre.com/products/Products.aspx?pid=B5933&cat=2
http://sluchatka.heureka.cz/monster-cable-ibeats-by-dr-dre/

Hrají v podstatě úplně stejně, mají skoro totožný design (hlavně kovové šasi reproduktorů) a celkově se o tomhle mluví zde:
http://pavansingh.wordpress.com/2011/12/20/review-of-the-htc-ibeats-urbeats-by-monster/

Díky. Já je mám k One X, ale česky tam není o tom napsaný nic a anglicky neumím, čili mě zajímalo, co to je vlastně zač ty sluchátka co se kvality týče...
lnadeb
Stálý androiďák

Příspěvekod lnadeb » čtv 17. kvě 2012 13:01:30

Došel mi první kryt, co jsem objednal na ebay, tak kdyby někdo chtěl vidět, jak to vypadá v prezervativu, tak tady jsou fotky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
lnadeb
Stálý androiďák

Příspěvekod jonathanio » čtv 17. kvě 2012 13:26:18

Mám ten stejný a jsem maximálně spokojený. Telefon se teď podle mne i lépe drží.
Za dolar není co řešit :)
HTC Kaiser -> HTC HD -> HTC Desire -> HTC Desire HD -> SGS2 -> HTC Sensation XE -> HTC Evo 3D -> iPhone 4S -> HTC One X -> Galaxy Note -> Galaxy S3 -> iPhone 4s
jonathanio
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy S3 White
Tablet: Asus Pad Transformer TF300T

Příspěvekod lnadeb » čtv 17. kvě 2012 13:37:31

Tak nejlépe vypadá One X bez obalu, ale to by za chvíli bylo tělo tak doškrabaný a sklíčko foťáku rýchatý, že by byl telefon slušně znehodnocený co se vzhledu týče. Tohle průhledný pouzdro se mi líbí víc, jak skořápka od Nillkin.
lnadeb
Stálý androiďák

Příspěvekod ondr4 » čtv 17. kvě 2012 17:04:02

no jo,ale co kdyz hrajes treba pul hodinu nejakou hru,tak se ti musi jeste solidneji prehrat,nez je tomu normalne (a ze 4jadro topi jak kamna) :) ale bily telefon v tom vypada pekne,to je fakt :yes:
ondr4
Stálý androiďák

Příspěvekod brepus » ned 20. kvě 2012 7:41:35

antikipr píše:
doktorq píše:A proč na ten displej cpeš folii? To sklo je nepoškrábatelný. já mám 2.5 roku HD2 a na displeji není ani škrábnutí....Podle mě je to úplně zbytečné. Ale rozmlouvat ti to nebudu.....

Po 2,5 roku používání nemáš na displeji ani škrábnutí? Tak to máš buď telefon zabalený v ručníku a uložený doma v šuplíku nebo bez urážky potřebuješ zajít k očnímu. K telefonu se chovám velmi slušně, ale za nějakou dobu používání se stejně nějaké škrábance (ať "micro") objeví. Těmhle řečem, že je Gorilla Glass nepoškrábatelný sklo nevěřte! Stačí "strejchnout" třeba u kapsy bundy o zip nebo mít v pouzdře zrnko prachu a škrábanec je na světě. Jinak se nepřu o to, jestli je GS odolné, to samozřejmě je a dost, ale lze ho i bežným provozem bez nějakého hrubého chování poškrábat. Osobně jsem zvolil fólii přímo od HTC za 99 Kč (2 fólie) a je výborná (odolná, dobře sední a nijak nesnižuje citlivost displeje). Proč asi HTC tu fólii na Xko prodává jako příslušenství, když je ten displej nepoškrábatelný...? ;)

Ahoj kde jsi koupil tu folii Htc.
brepus
Stálý androiďák

Typ mobilu: Htc Sensation

Příspěvekod brepus » ned 20. kvě 2012 8:03:26

Ahoj,chci se zeptat co sklíčko fotoaparátu.Já mě Htc Desire a to sklíčko bylo také zároven a bylo neskutečně poškrábané.Ted mám Sensation a to je pohoda protože je utopené.V pátek jsem se byl na One x podívat a musím říct že se my fakt moct líbí až na to sklíčko že je zároven a bez pouzdra bude stejně podrápané jako to bylo u Desire.
brepus
Stálý androiďák

Typ mobilu: Htc Sensation

Příspěvekod antikipr » ned 20. kvě 2012 14:16:00

Ahoj kde jsi koupil tu folii Htc.

Fólii na One X od HTC lze zakoupit třeba zde:
http://www.htcstore.eu/cz/htc-sp-p730-detail-2WA0000101.aspx
antikipr
Nové Androidě

Příspěvekod ondr4 » ned 20. kvě 2012 15:01:58

premyslim,ze bych si objednal toto dobre resene pouzdyrko,do ktereho se schovaji jak prasule,tak i karty do banky..
nejsu nejakej vasnivej "srajtoflak"..
mel by o to taky nekdo zajem? cena by byla kolem 350 kc,zalezi kolik by se objednalo..je k tomu i stylus na display jako bonus

Obrázek
ondr4
Stálý androiďák

Příspěvekod SAP!K » ned 20. kvě 2012 18:25:18

tu fólii si nekupuj.display je na krajích zaoblený takže tam ta fólie nepřilne.je to ee.sloupnul jsem to zmackal a zahodil :evil:
SAP!K
Stálý androiďák

Typ mobilu: SAMSUNG GALAXY S3
Rom: STOCK ROM XEO

PředchozíDalší

Zpět na One X