Moderátoři: hfx9, Jacho, Moderátoři fór
ramon.dexter píše:secoro: Čili se nic neděje. Nezlob se na mě, ale tahle drakonická ochrana autorských práv je naprosto úchylná a jenom nahrává do kapsy právníkům. Čemu to prospívá, kromě právníků? Já pokud budu uznávaný autor technických článků, budu rád když mě budou lidi číst a budu rád, když budou moje články překládaný.
mArtinko5MB píše:Načo si to písal sem ? Mal si to rovno poslať na prokuratúru, keĎ si si o tom svojom nezmysle tak istý. On je tajný agent Apple corps
ramon.dexter píše:Chápeš že jseš asi jedinej, komu to přijde divný?
A jak už jsem jednou psal, víš jestli má souhlas od původního autora? Téměř na 100% si dovolím tipnout, že ne. Ale musíš tady dělat vlny.
Paradise píše:Jako že třeba na Slashgearu vyjde recenze, tak třeba AndroidPolice hodí ctrl+c a ctrl+v a mají ji taky? To je docela blbost ne? Už jsem to tu psal jednou, že je rozdíl převzít objektivní informace (hardware telefonu/tabletu apod.) a přeložit subjektivní recenzi.
Paradise píše:Jako že třeba na Slashgearu vyjde recenze, tak třeba AndroidPolice hodí ctrl+c a ctrl+v a mají ji taky? To je docela blbost ne? Už jsem to tu psal jednou, že je rozdíl převzít objektivní informace (hardware telefonu/tabletu apod.) a přeložit subjektivní recenzi.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků