Moderátor: cryingfreeman
petrme píše:Takže potvrzuji, že vaše doména s Google Apps je podporovaná.
Zadáte sve.jmeno@vase.domena + heslo a už se synchronizují data.
mak píše:jo funguje to, ale nepujdou ti samozrejme sluzby co nejsou na Gaps, takze rss, historie, bookmarky, vlastni mapy atd ;o(((

petrme píše:Na Android se přihlašuji přes Google Account na vlastní doméně. Bez problémů to už používám pár měsíců a žádných omezení jsem si nevšiml...
Jsou vůbec nějaké?
Pit píše:Používám G1 s GApps accountem a funguje to.
Pokud jde o další služby, mám další účet, který mám na stejný mail jako GApps, takže to využívám stejně, problém je jen v tom, že nemám synchronizované heslo mezi GApps a dalšími službami Googlu (Mapy, RSS,...).
stealthx píše:Pit píše:Používám G1 s GApps accountem a funguje to.
Pokud jde o další služby, mám další účet, který mám na stejný mail jako GApps, takže to využívám stejně, problém je jen v tom, že nemám synchronizované heslo mezi GApps a dalšími službami Googlu (Mapy, RSS,...).
Takze mas vytvorenej k tomu "Google apps" jeste jeden ucet "Google Account", kde neni zadnej gmail-email a jako prihlasovaci jmeno si zadal email z google apps? Ty zdvojeny docs a calendar nijak nevadi?
mak píše:DOMAIN ACCOUNT jetlech@jetlech.com / pswd1
GMAIL ACCOUNT jetlech@jetlech.com / pswd2 (vyuzivam pro MAPY, utube a... )
GMAIL ACCOUNT jetlech@gmail.com / pswd (nejaka appz na G1 mi nesezrala @jetlech tak sem musel zalozit dalsi![]()
Jinak mezi nama je to strasnej oser
stealthx píše:Pit píše:Používám G1 s GApps accountem a funguje to.
Takze mas vytvorenej k tomu "Google apps" jeste jeden ucet "Google Account", kde neni zadnej gmail-email a jako prihlasovaci jmeno si zadal email z google apps? Ty zdvojeny docs a calendar nijak nevadi?
stealthx píše:mak píše:DOMAIN ACCOUNT jetlech@jetlech.com / pswd1
GMAIL ACCOUNT jetlech@jetlech.com / pswd2 (vyuzivam pro MAPY, utube a... )
GMAIL ACCOUNT jetlech@gmail.com / pswd (nejaka appz na G1 mi nesezrala @jetlech tak sem musel zalozit dalsi![]()
Jinak mezi nama je to strasnej oser
Takze kdyz by clovek mel na tech uctech stejny heslo i jmeno, tak by to uz pri prihlasovani do vsech sluzeb mohlo bejt bez problemu?
K tomu jetlech@gmail.com by prece slo pridat associated email a tam zadat jetlech@jetlech.com. Takhle pouzivam prihlasovani do Picasy (pomoci emailu z moji domeny), kde je ale porad jako hlavni email ten @gmail.com .
Ale nechapu, jak takovouhle prasarnu muze google dopustit.
K tomu jetlech@gmail.com by prece slo pridat associated email a tam zadat jetlech@jetlech.com. Takhle pouzivam prihlasovani do Picasy (pomoci emailu z moji domeny), kde je ale porad jako hlavni email ten @gmail.com .
Ale nechapu, jak takovouhle prasarnu muze google dopustit.
d.f.h píše:Jinak Picasa je jeden z projektů, které Google koupil už rozjeté, takže se dá tak nějak pochopit, že se v některých směrech chová trochu jinak, než ostatní Google "věci". S Google Apps na vlastní doméně nepochodíte i na jiných místech. Jasně, je to nepříjemné, ale postupně se to zlepšuje a Google o to určitě ví. Jen to prostě není řešitelné přepsáním jednoho řádku kódu
Case píše:Mám starý účet @gmail.com, na kterém jsem provozoval většinu věcí od Google, včetně Picasy, a mám tam na ní tedy poměrně hodně fotek. Po čase jsem začal používat vlastní doménu přes Google Apps a účet @edgeoftheworld.cz. Starý účet jsem asocioval s účtem na @edgeoftheworld.cz a @gmail.com účet zrušil. Pohoda, všechno funguje.
Uživatelé procházející toto fórum: adela a 1 návštěvník