Moderátoři: radegast, don_alex, hfx9
NoDiczz píše:...stahl jsem si program SyncMyPics co da fotky z facebooku lidem co mam v telefonu ke kontaktum. od te doby kdyz dam pres freesms sender vybrat komu poslu zpravu, vzdycky to vyberejiny kontakt. nevim jak to opravit, aplikaci jsem preinstaloval, zrusil synchronizovani s facebookem, u vychozi aplikace to nedela ale tahle vazne vzdycky vyberere jiny kontakt. kdyz ten kontakt co to vybyra vymazu ta mrcha vybere zase nejaky jiny spatny...takto musim jit vzdy do kontaktu, vybrat poslat zpravu a dat pres Free sms sender. pak to jde, zajimave je ze to komu poslu sms vybiram vzdy v kontaktech, ale pokud je otevim pres ten Free sms sender hodi to ten jiny kontakt.i po odebrani google uctu, odmazani Sync my pics a noveho nacteni google uctu si to poad v sobe něco pamatuje co dělá tu chybu...
jenik38 píše:...proč 1188 už neodesílá smsky z čísla odesílatele ani po přihlášení ?
Pořád je tam to jejich číslo 9996210. Už mi na to odpověděli 3 lidi !
Před dvěmi měsíci jsem byl t-mobile a na 1188 sem měl registraci a vím, že to fungovalo. Lidé dostávali SMS od mého t-mobile čísla...
guttata píše:...jestliže na určité číslo pošlu 3 placené sms za sebou, zůstane tam už placená navolená. No a tohle nefunguje. Jedná se o čísla VF, která mám v Kamarádech, takže je neplatím a i po odeslání např. 10 sms kdy jsem ručně zvolil placenou, mi systém stále nabízí VF bránu a na placenou to musím stále přepínat ručně...
SlashKO píše:Co to oznacovani WebSMS a PlacenaSMS? Je to nejak oddeleno? Neb mi to porad zapocitava vcecky jako web, nebo vsecky jako placene
jenik38 píše:nemáte někdo tušení, proč 1188 už neodesílá smsky z čísla odesílatele ani po přihlášení ?
Suril píše:Zdravím. Aplikace je to skvostná, jenom mám jeden problém, a to dost zásadní.
Používám LG OO, mám SIMku od T-Mobile. Když odešlu pomocí freeSMS zprávu přes bránu t-zones s přihlášením bez wifi (tzn. s datovým přenosem od operátora), smska se v pořádku odešle, ale z kreditu mi sežere 15 korun. Což se mi zdá opravdu HODNĚ moc. Nějaká rada, nápověda, co s tím?
FananCz píše:Prosim poradte jak mam na HTC desire nastavit aby se mi automaticky zapla data a po odeslani zase vypla?zapina/vypina se jen gprs a edge pri nastavení v menu apk ale mobilni data se neaktivuji.K AP mi to prida prikaz SUPL.Dik za odpověď
pjd píše:jenik38 píše:...proč 1188 už neodesílá smsky z čísla odesílatele ani po přihlášení ?
Pořád je tam to jejich číslo 9996210. Už mi na to odpověděli 3 lidi !
Před dvěmi měsíci jsem byl t-mobile a na 1188 sem měl registraci a vím, že to fungovalo. Lidé dostávali SMS od mého t-mobile čísla...
1188.cz s registrací mi přestalo odesílat zprávy z čísla nastaveného při registraci už před několika měsíci. Hledal jsem u nich na fóru a podle všeho to prostě přestali podporovatMůžeš použít automatický podpis nebo některou z placených bran(smsbrana.cz, ...) a posílat sms levněji než přes operátora.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků