Moderátoři: cryingfreeman, Wexter
kultus píše:mel jsem trochu neduveru ve funkcnost tohodle "jineho" reseni, tak jsem nakonec objednal neorigo MHL adapter z ebay za $14.50 + kabel HDMI 1.4 za asi $3...snad to bude fachat...koketoval jsem s myslenkou koupit originalni adapter ale nakonec jsem se na to vyprdl![]()
![]()
jeeenna píše:zdravim vsechny mam problem koupil jsem si orig. drzak do auta od samsungu je bezva ma zvuk.vystup ale nejde znej zvuk pri hovoru jde to nejak nastavit? nikde jsem nic nenasel dik za odpovedi
JaGuPaK píše:Zdravim,mam problem s baterii. Mam battery kit (200mAh),mam ho asi mesic a do ted bylo vse oka. Ale jednou jsem zapnul a vypnul mobil a od ty chvile se mi strasne rychle tahle baterka vybiji...snad rychleji nez ta puvodni v mobilu. A dneska se do toho pridalo,ze jsem dal vecer mobil na nabijecku s 15% a rano koukam a mam 40%,vubec se to nenabilovite co s tim muze byt?
johnyram píše:Jakápak vlastnost? Že to ani nejde nabít, to asi není standartní vlastnost.![]()
Dal bych to do továrního nastavení, a když to nepomůže, tak reklamace
kultus píše:tak na lezaka nebo na stojaka pokud vim tak vertikala je svisle

VaRo píše:Pořídil jsem žluto-zelený originál pouzdro, Samsung EF-C1A2WLECSTD Galaxy S II. Pogumovanej plast po obvodu super, telefon mi tak "neklouže" v ruce. Plandák chránící displej šel, po 2 dnech, do věčnejch lovišť...
víc o tomto pouzdru:
http://www.mobilmania.cz/bleskovky/gala ... -a-1318930
VaRo píše:adamec: ten plandák furt plandá, máš-li S2-ku ve stojánku plandák padne. Píšeš-li na ležato, plandák vadí, když telefonuješ, vypadá to, jako smárt s vyplazenym jazykem, takže plandák víc než chrání, všude překáží. Navíc když někdo volá, dokud plandák (jako u kasírtašky) neodhodíš, nevidíš, kdo volá. Tak jsem ho odříz...
Ivo12s píše:Doplnil bych z praxe:
Koupil jsem USB To Go. Za 68 Kč včetně poštovného přes Ebay... http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320739400862 najdete i laciněji, ale tenhle je prověřený, funguje. Stejný kabel za 120 Kč z ČR nefunguje. Ten Čínský ano. Připojím fotoaparát, USB Key, atd. Sice asi prakticky moc nepoužiji, ale nikdy nevíš...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník