Moderátoři: radegast, hfx9, don_alex, tester1
Krokodyl píše:Chlape jsi na stránkách o Androidu !!
A navíc zde se netoleruje warez. Takže ode mne jediná rada kup si ho, a pokud nakoupíš pro svůj operační program, tak budeš mít oficiální podporu a bude fungovat.
johnyram píše:Já teda nevím, nezkoušel jsem všechno, ale tato navigace mi přijde docela ucházející. Když jsem zkoušel Sygic, tak sice fungoval, ale rozhodně mě nijak nenadchl, ale třeba na tom fest pracují a jednou to bude dobrá navigace ale do té doby zlatý Navigon
Jinak nevím, jak jste hledali ale na svých stránkách mají Q1 2012 natuty už 2-3 měsíce. Tak tu šíříte negaci, ale je potřeba se předtím rozhlédnout, jestli to tak opravdu je
romuald píše:Dělalo mi to taky.Stačilo vymazat ze složky mapy mapu Gibraltaru a potom v pohodě nastartoval.
mattovic píše:Prepáč ale nemáš pravdu. Mapy ktoré som mal z oficiálneho predplateného FreshMaps boli Q3 2011 (teraz už sú dostupné Q4 2011) a skutočne sú staršie ako tie z warezu Q1 2012. Keď som išiel z Bratislavy do Banskej Bystrice tak ma oficialne mapy chceli viesť cez celé mesto Nitra pritom od novembra je otvorený nový dialničný obchvat mesta a warez verzia Q1 2012 ho pozná. Tak prosím ťa netrvrď niečo čo nevieš garantovať. Ja garantujem že sú staršie a neaktuálne.
Samsung Galaxy S3 WhiteUživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků