Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, mArtinko5MB
David1982 píše:Po rozborce a následné zborce máš telefon v jakém stavu? Drží vše, jako před tím? Nevřže někde?
doktorq píše:OK, otestujeme.
Dotaz - kdyby se kuchnul kabel tak, aby byly pouze aktivní pouze piny na nabíjení, co by to udělalo? Nešlo by to obejít takto?
David1982 píše:Zřejmě nešlo. Napájení půjde přes elektroniku, která řídí nabíjení a pouští do baterie určitý proud. Takže to je jedno, jestli jsou aktivní jenom piny pro napájení. Tento problém by tu nebyl, kdyby elektronika byla přímo v baterce, která by si sama řídila nabíjení, místo této, která je závislá na systému samotném.
doktorq píše:Takže jestli tomu rozumím, tak, tím, že je X připojeno na nabíječku je vlastně zajištěno napájení, nikoliv nabíjení...., je to tak?
Hm, tak teď mi mobil zhebnul - černá obrazovka, je připojený na nabíječku a bliká červená dioda. Znamená to tedy, že by se baterka konečně nabíjela?
David1982 píše:Dovolím si postnout z xda:
Ale není žádné vysvětlení o tom, jak problém vyřešit. Všechny návrhy jsou dobré pouze tehdy, pokud alespoň 20% baterie.
Tak tady se chci podělit o tom, jak vyřešit můj problém jsem se dostat na baterie až o nejméně 20%, takže můžete fastboot blesku nic, ale ke spuštění RUU musíte mít více než 30%. To funguje pro mě a doufejme, že to bude fungovat i pro ostatní.
Místo toho, připojit a zástrčku kabelu USB do az telefonu při připojení k PC (který vlastně není práce pro mě), co jsem udělal, bylo:
1) připojení telefonu k PC, telefon spustit bootloader se červené světlo bliká on a off nebo úplně červené nebo žádné světlo vůbec.
2) pomocí tlačítka vol přejděte na vypnutí a stiskněte tlačítko napájení vypnuto.
3) pokud telefon bota znovu bootloader, opakování (2)
4) v případě, že telefon není startu, stiskněte tlačítko napájení po telefonu, bude spuštění do bootloaderu znovu. Zkuste si fastboot blesk ** (co chcete dělat, a to buď blesk unlock.bin odemknout zavaděče do flash Cwm využití nebo relock zavaděče a flash obnovy populací). Pokud se nepodaří kvůli vybité baterii, znovu opakuji (2), pak (3) a (4). Udělal jsem to méně než desetkrát mít fastboot blesku práci.
Co jsem si všimla, je vždy, když jsme stiskněte tlačítko napájení, bude to jít do úvodní obrazovky, ale nemohou projít bootanimation kvůli nedostatku baterie, bude to jít zpátky do bootloaderu. V procesu, baterie dostat, ale nabíjení zastaví, když jsme v bootloaderu. Tak restartovat znova a znova (výkon v bootloaderu a zapněte znovu) bude nabíjet baterii, dokud nebudete mít dost šťávy na fastboot blesku.
Pozn.: položka (4), jsem fastboot blesk ** Před zapnutím, bude říkat "čekání na zařízení", jakmile je telefon zapnutý av režimu fastboot, bude příkaz spustí. Takže jakmile je baterie dosah cca 20%, bude to běží úspěšně.
sampoalphascan píše:
Ještě to napíšu česky ne googlecestinou jak mi to teď funguje.
1. Jsem na obrazovce ,,HTC quietly brilliant,,.
2. Zmáčknu a držím power tlačítko než se restartuje zařízení, hned po vypnutí displeje
zmáčknu a držím hlasitost dolů.
3. najede obrazovka HBOOT
4. vstoupit do FASTBOOT
5. vstoupit do POWER DOWN
6. vypne se displej
6. připojím zařízení k nabíječce, po cca 5 sekundách se rozsvítí červená kontrolka /zařízení se nazahřívá a nabíjí se/
Cokoli udělám jinak tak to nefunguje, musí to být přesně bod po bodu!!!
sampoalphascan píše:To neřeš, já to postahuju. Stejně teď o víkendu nebudu u téhle mašiny a nebudu to všechno přehrávat. A co se ti nepodařilo? Já teď mám na telefonu S-ON a nemám potřebu to řešit. S-OFF není problém udělat, ale řekl bych že zatím není důvod, respektive nevím proč to dělat pokud mi teď telefon dobíjí. Nebo jsi myslel něco jiného?
RELOCKED
Security Warning
ENDEAVORU PVT SHIP S-ON RL
BOOT-0,94,0000
doktorq píše:mobil nezůstane viset v tom režimu "HTC quietly brilliant", takže to co píšeš v bodě 1 a 2 je pro mě de facto neřešitelné. Body 3-6 splnit jdou, až na to že na konci nezůstává displej černý. A to nevím, zda je i u tebe.
sampoalphascan píše:Fakt nevím co s tím, netušil jsem že to taky řešíš a nenapadlo mě si všechno zapisovat. Sem píšu jen co mám ověřeno nebo na co se mě kdo zeptá
doktorq píše:sampoalphascan píše:Fakt nevím co s tím, netušil jsem že to taky řešíš a nenapadlo mě si všechno zapisovat. Sem píšu jen co mám ověřeno nebo na co se mě kdo zeptá
No, řešíme oba stejný problém... navlas stejný. To bych to vlákno nezakládal... Akorát já nenabíjím...A rozdělávat se mi to nechce. Na to nemám nervy. Ještě to zkusím doma s jinými nabíječkami a uvidím. Jestli se nepovede do středy flashnout RUU, tak to pošlu do servisu.
Tak držím palec, ať se ti to povede.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků