Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, mArtinko5MB
patriot99 píše:Nemuzu se rozhodnout...mezi Smasung Galaxy S3 nebo HTC One X.... u HTC nejde beznym zpusobem vymenit baterka.... a samsung ma zas amoled display kterej se po case vypaluje...
Neporadil by nekdo?
http://www.mojandroid.sk/android-telefony/htc-one-x-problemy-s-multi-taskingomDavid1982 píše:Aby to nedopadlo jako s S2. Před vydáním to byl nejlepší mobil a po vydání hned fora plná toho, že se bez příčin rychle vybíjí, někomu se při nabíjení roztekla SIM a naboptnala baterka apod. Vše ukáže až zkušenost uživatelů.
Cajgonaut píše:Kazdy ma jine priority. Me je treba ukradeny, ze do telefonu nedam pametovku a nevyndam baterku)
David1982 píše:Já zase nesnáším amoled, kdyby s3 byl s ips, nebo lcd, tak bych o něm v případě kladných recenzí uvažoval. Tedy pokud by mi one x nestačil, což zatím nepozoruji.
David1982 píše:Já zase nesnáším amoled, kdyby s3 byl s ips, nebo lcd, tak bych o něm v případě kladných recenzí uvažoval. Tedy pokud by mi one x nestačil, což zatím nepozoruji.
spree píše:Presne ako sa tu pise. AMOLED je jednym slovom des. Tie otrasne dve farby namiesto troch v pixely su strasne. Mal som Omniu 7 a za toto letela z baraku a to prosim pripominam, ze som o tomto jave nevedel, ale som ho zbadal a zacal som citat diskusie.
A o vypalovani displeja ani nehovorim.
U mna ma za toto One X velke plus, ze nepouziva AMOLED.
A este si treba uvedomit, ze na One X vysli uz 3 updaty, takze sa HTC aspon snazi.
miromen píše:spree píše:Presne ako sa tu pise. AMOLED je jednym slovom des. Tie otrasne dve farby namiesto troch v pixely su strasne. Mal som Omniu 7 a za toto letela z baraku a to prosim pripominam, ze som o tomto jave nevedel, ale som ho zbadal a zacal som citat diskusie.
A o vypalovani displeja ani nehovorim.
U mna ma za toto One X velke plus, ze nepouziva AMOLED.
A este si treba uvedomit, ze na One X vysli uz 3 updaty, takze sa HTC aspon snazi.
Hm zřejmě si neměl v ruce dlouho telefon s Amoled displejem když jsi tohle schopny napsat. Jinak ja mam doma v použivani už teměř 4 roky Nokii N85 zřejmě prvni foun s Amoled displejem a ten je stale bez defektu. Jasně jas už neni tak jasovej ale jinak vše OK.
honza1955 píše:Koupit. Vypadává signál t-mobil a oni to vychytají je to telefon který oproti samsungu když vezmeš do ruky tak je to telefon a ne vrzající s levných plastů udělaný mobil.Měl jsem od htc desira a taky spokojenost a htc už se postará o to aby jejich vlajková loď fungovala
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník