HTC ONE X zkušenosti koupit nebo ne? / SMAZAT

Moderátoři: cryingfreeman, Wexter, mArtinko5MB

Re: HTC ONE X zkušenosti koupit nebo ne? / SMAZAT

Příspěvekod Cajgonaut » úte 15. kvě 2012 13:04:24

Porady tyhle diskuze o baterkach... Pokud uz jsme ve skupine top telefonu, tak vetsina z nas po roce telefon vymeni za nasledovnika. Ja bych do SIII nesel hlavne kvuli designu. To je fakt humus :DD
HTC Wildfire -> HTC Desire S -> Motorola RAZR -> Lumia 710 -> HTC One X -> HTC One X+
Cajgonaut
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC One X+

Reklama

přihlášeným se nezobrazuje

Příspěvekod ondr4 » úte 15. kvě 2012 13:53:41

ten je opravdu strasny..pripadne me jak nejakej telefon za 2,5 tisice..ikdyz to je nadupanej telefon se vsim,tak uprostred hw tlacitko a mezi tema dve dotykova,hrany kulaty jak mic :D
ondr4
Stálý androiďák

Typ mobilu: htc one x black

Příspěvekod miromen » stř 16. kvě 2012 22:57:36

patriot99 píše:Nemuzu se rozhodnout... :twisted: mezi Smasung Galaxy S3 nebo HTC One X.... u HTC nejde beznym zpusobem vymenit baterka.... a samsung ma zas amoled display kterej se po case vypaluje... :( Neporadil by nekdo? ;)

Tak S3 sice neni ještě v prodeji ale už teď je jasne že to bude nejlepši foun na trhu a určitě bych dal S3 přednost před One X.
miromen
Stálý androiďák

Typ mobilu: Nokia N85

Příspěvekod lnadeb » čtv 17. kvě 2012 6:19:14

Asi mě ukamenujete, ale pro S3 kromě technických parametrů jasně mluví možnost měnit akumulátor a používat paměťové karty. Co mluví pro One X? Pokud někdo bude argumentovat navýšení úložného prostoru na Dropbox, tak je to s prominutím směšné:)
lnadeb
Stálý androiďák

Typ mobilu: bez telefonu

Příspěvekod verich » čtv 17. kvě 2012 6:55:53

Jedním z parametrů proč jsem zkusil OneX je jeho displej a výborná čitelnost na slunci a prostředí Sense, protože mě se líbí.... Počkám si na recenze SIII a pak se uvidí. V tuhle chvíli si myslím, že je brzo na nějaké závěry.
iPhone 4 32GB - HTC One X - Samsung Galaxy S3
verich
Stálý androiďák

Typ mobilu: iPhone 4 32GB - HTC One X - Samsung Galaxy S3

Příspěvekod miromen » čtv 17. kvě 2012 7:29:32

Tak ony už porovnavaci testy jsou a S3 vyhrava na plne čaře. A pravě jednou z přednosti je nove prostředi Touchwiz UX ktere je dle recenzi intuitivnějši,promakanějši a hlavně svižnějši. Přitom nezatěžuje tolik system a je zatim bez jakychkoliv chyb a bugu. Muj osobni pohled skrze obrazovku jim dava za pravdu. Dale lepši např. vydrž baterie,fotoaparat včetně kamery,klavesnice,internetovy prohližeč atd. Co ja osobně považuji za duležitějši je kvalitnějši zvukovy vystup ktery patři mezi ty nejlepši a hlavně hlasitějši a kvalitnějši repračky jak pro hovor tak pro vyzvaněni. Co ještě zřejmě nikde nesrovnavali je kvalita přijimu GPS ale zde bude mit zřejmě opět Samsung navrch diky přitomnosti Glonass. Jinak co se tyka displeju tak oba patři mezi to nejlepši na trhu. Zde neuděla kupujici chybu ani u jednoho. V jedne recenzi zaznělo že čitelnost ma přecejen lepši S3 ikdyž u One X neni špatna.
Jeden z testu:
http://www.phonearena.com/reviews/Samsu ... e-X_id3034
http://www.youtube.com/watch?v=4BhUHbITel0
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod lnadeb » čtv 17. kvě 2012 7:48:39

Jenom k tomu prostředí Sense. Je to absolutně neoptimalizované s hardwarem telefonu, při přejíždění stránek jsou znatelné záseky a s takovým hardwarovým vybavením jako má One X by se to stávat nemělo. Například Apex jede na One X jako po másle. Takže rozhodně bych prostředí Sense na One X nevychvaloval. Byly vydány tři upgrady, ale žádné zlepšení. Měl jsem 2 kusy One X a tento problém byl u obou. Vzhledově je telefon pěkně udělaný, displej super, ale má prostě velké mouchy a nepatřím rozhodně mezi ty, kteří si koupí telefon a dokolečka tvrdí, že je super nejlepší, v tomto případě není, protože má hodně nedostatků. Další je například tzv. multitasking viz.:

Kód: Vybrat vše
http://www.mojandroid.sk/android-telefony/htc-one-x-problemy-s-multi-taskingom
lnadeb
Stálý androiďák

Typ mobilu: bez telefonu

Příspěvekod David1982 » čtv 17. kvě 2012 7:50:42

Aby to nedopadlo jako s S2. Před vydáním to byl nejlepší mobil a po vydání hned fora plná toho, že se bez příčin rychle vybíjí, někomu se při nabíjení roztekla SIM a naboptnala baterka apod. Vše ukáže až zkušenost uživatelů.
David1982
Androiďák!

Typ mobilu: Samsung galaxy Note 2

Příspěvekod verich » čtv 17. kvě 2012 8:04:39

Přesně tak. Počkejme až bude v prodeji a potom se uvidí jaké budou skutečné postřehy z reálného používání. Jinak Sense nevychvaluju pouze jsem říkal, že mě osobně se líbí (nehodnotím zatížení paměti ani plynulost).Myslím tím grafiku.
Naposledy upravil verich dne čtv 17. kvě 2012 8:20:56, celkově upraveno 1
iPhone 4 32GB - HTC One X - Samsung Galaxy S3
verich
Stálý androiďák

Typ mobilu: iPhone 4 32GB - HTC One X - Samsung Galaxy S3

Příspěvekod miromen » čtv 17. kvě 2012 8:18:59

David1982 píše:Aby to nedopadlo jako s S2. Před vydáním to byl nejlepší mobil a po vydání hned fora plná toho, že se bez příčin rychle vybíjí, někomu se při nabíjení roztekla SIM a naboptnala baterka apod. Vše ukáže až zkušenost uživatelů.

Tak to určitě a taky jsem zvědav na prvni zkušenosti majitelu. Ono když to tak čtu nejen zde tak One X je taky solidni "nedodělek" ale v dnešni konkurenčni a urychlene době se neni co divit. A to se netyka samo jen founu. Mě se One X libi a stale ještě je mezi možnymi kandidaty. Jenže pravě nevyrazne repračky a chybějici Glonass mě docela odrazuji.
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod Cajgonaut » čtv 17. kvě 2012 9:21:17

Pro me jednoznacne vyhrava design OneX protoze v ostatnim jsou +- srovnany
HTC Wildfire -> HTC Desire S -> Motorola RAZR -> Lumia 710 -> HTC One X -> HTC One X+
Cajgonaut
Stálý androiďák

Příspěvekod C0R3 » čtv 17. kvě 2012 9:21:42

Nepozuruju že bi HTC ONE X mělo nějaké nevýrazné reproduktory a ať to bude s SIII jakkoliv tak si ho nekoupím kvůli vzhledu :no:
C0R3
Stálý androiďák

Typ mobilu: Samsung Galaxy SIII

Příspěvekod miromen » čtv 17. kvě 2012 9:40:39

Tak ja nemam problem se vzhledem ani u jednoho s tim že One X se mi přecejen libi vic ale S3 jsem ještě nedržel. Jenže u takovych founu jsou pro mě duležitějši věci než je vzhled takže to u mě rozhodně neni žadna priorita.
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod Cajgonaut » čtv 17. kvě 2012 9:41:25

Kazdy ma jine priority. Me je treba ukradeny, ze do telefonu nedam pametovku a nevyndam baterku :))
Cajgonaut
Stálý androiďák

Příspěvekod David1982 » čtv 17. kvě 2012 10:26:35

Já zase nesnáším amoled, kdyby s3 byl s ips, nebo lcd, tak bych o něm v případě kladných recenzí uvažoval. Tedy pokud by mi one x nestačil, což zatím nepozoruji.
David1982
Androiďák!

Příspěvekod C0R3 » čtv 17. kvě 2012 10:28:41

Cajgonaut píše:Kazdy ma jine priority. Me je treba ukradeny, ze do telefonu nedam pametovku a nevyndam baterku :))

David1982 píše:Já zase nesnáším amoled, kdyby s3 byl s ips, nebo lcd, tak bych o něm v případě kladných recenzí uvažoval. Tedy pokud by mi one x nestačil, což zatím nepozoruji.

Přesně tak zatím HTC ONE X vyhovuje nejvíc a sem naprosto spokojenej :yes:
C0R3
Stálý androiďák

Příspěvekod miromen » čtv 17. kvě 2012 10:39:47

David1982 píše:Já zase nesnáším amoled, kdyby s3 byl s ips, nebo lcd, tak bych o něm v případě kladných recenzí uvažoval. Tedy pokud by mi one x nestačil, což zatím nepozoruji.

Tak to bych rad věděl duvod.....navic lepši čitelnost proti světlu je určitě vyhoda.
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod C0R3 » čtv 17. kvě 2012 10:58:43

To že má tel amoled neznamená nutně lepší čitelnost na přímém slunci :no:
C0R3
Stálý androiďák

Příspěvekod David1982 » čtv 17. kvě 2012 11:05:26

Čitelnost na slunci mají podobnou a nestojím o to, abych po čase měl na displeji duchy (vypálený obraz). Vypálení hrozí hlavně těm, kdo používá neustále tu samou aplikaci. Např. ten co je závislý na kalendáři (schůzky) a 90% času zapnutého displeje tvoří otevřený kalendář.
David1982
Androiďák!

Příspěvekod spree » čtv 17. kvě 2012 19:03:24

Presne ako sa tu pise. AMOLED je jednym slovom des. Tie otrasne dve farby namiesto troch v pixely su strasne. Mal som Omniu 7 a za toto letela z baraku a to prosim pripominam, ze som o tomto jave nevedel, ale som ho zbadal a zacal som citat diskusie.
A o vypalovani displeja ani nehovorim.
U mna ma za toto One X velke plus, ze nepouziva AMOLED.
A este si treba uvedomit, ze na One X vysli uz 3 updaty, takze sa HTC aspon snazi.
spree
Stálý androiďák

Typ mobilu: LG Optimus 4X HD

Příspěvekod David1982 » čtv 17. kvě 2012 19:33:42

Uzavřel bych to s tím, že nyní je diskuse na téma One X vs S3 zbytečná. Až začnou psát své dojmy uživatelé, tak potom se můžeme o něčem bavit. Kolik už jsem viděl recenzí, kde nějaký výrobek vychvalovali do nebe, ale ve skutečnosti stál za prd. Recenze je pro mne pouze +, když se nemohu rozhodnout.
David1982
Androiďák!

Příspěvekod miromen » čtv 17. kvě 2012 19:55:45

spree píše:Presne ako sa tu pise. AMOLED je jednym slovom des. Tie otrasne dve farby namiesto troch v pixely su strasne. Mal som Omniu 7 a za toto letela z baraku a to prosim pripominam, ze som o tomto jave nevedel, ale som ho zbadal a zacal som citat diskusie.
A este si treba uvedomit, ze na One X vysli uz 3 updaty, takze sa HTC aspon snazi.

Hm zřejmě si neměl v ruce dlouho telefon s Amoled displejem když jsi tohle schopny napsat. Jinak ja mam doma v použivani už teměř 4 roky Nokii N85 zřejmě prvni foun s Amoled displejem a ten je stale bez defektu. Jasně jas už neni tak jasovej ale jinak vše OK.
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod honza1955 » čtv 17. kvě 2012 21:23:25

Koupit. Vypadává signál t-mobil a oni to vychytají je to telefon který oproti samsungu když vezmeš do ruky tak je to telefon a ne vrzající s levných plastů udělaný mobil.Měl jsem od htc desira a taky spokojenost a htc už se postará o to aby jejich vlajková loď fungovala
honza1955
Nové Androidě

Příspěvekod spree » čtv 17. kvě 2012 21:47:37

miromen píše:
spree píše:Presne ako sa tu pise. AMOLED je jednym slovom des. Tie otrasne dve farby namiesto troch v pixely su strasne. Mal som Omniu 7 a za toto letela z baraku a to prosim pripominam, ze som o tomto jave nevedel, ale som ho zbadal a zacal som citat diskusie.

Hm zřejmě si neměl v ruce dlouho telefon s Amoled displejem když jsi tohle schopny napsat. Jinak ja mam doma v použivani už teměř 4 roky Nokii N85 zřejmě prvni foun s Amoled displejem a ten je stale bez defektu. Jasně jas už neni tak jasovej ale jinak vše OK.

Kazdemu vyhovuje nieco ine, to je fakt, ale ja som tam tu neostrost AMOLED displeja videl a to bola Omnia 7, ktora mala celkom vysoke rozlisenie a hustotu pixelov.
spree
Stálý androiďák

Typ mobilu: LG Optimus 4X HD

Příspěvekod miromen » pát 18. kvě 2012 15:25:37

Ano každemu vyhovuje něco jineho ale pokud budeš mit možnost tak se zkus podivat na nějake novějši Samsungy nebo třeba HTC ONE S.
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod miromen » pát 18. kvě 2012 15:29:08

honza1955 píše:Koupit. Vypadává signál t-mobil a oni to vychytají je to telefon který oproti samsungu když vezmeš do ruky tak je to telefon a ne vrzající s levných plastů udělaný mobil.Měl jsem od htc desira a taky spokojenost a htc už se postará o to aby jejich vlajková loď fungovala

Jistě zato HTC neděla vrzajici plasťaky. Ja jsem třeba taky potencionalni majitel ONE X ale vzhledem k tomu co jsem měl možnost osobně vidět a přečist si tak bych si min. počkal do přichodu S3 kterea se zatim jevy jako snad po všech strankach povedenějši kousek.
miromen
Stálý androiďák

Příspěvekod jirka-cz » pát 18. kvě 2012 16:26:41

Stále dokola :twisted: Ten kdo vlastní nějaký telefon,tak ho bude hájit a ten kdo ne,tak ho bude hanit.Vždy bude nějaký telefon lepší,než ten,který koupíte.Za chvíli jsou prázdniny,pak zase Vánoce a výrobci už teď mají další vlajkové lodi minimálně na papíře.Už se objevuje nová vlajková loď od Sony a tak to půjde stále dokola.ADMINI nechcete toto téma už smazat?
jirka-cz
Androiďák!

Typ mobilu: Galaxy Note 2 + HTC One X
Tablet: Samsung Galaxy Note 10.1

Příspěvekod ondr4 » pát 18. kvě 2012 18:27:42

souhlasim,ale nesouhlasim s tim,ze sou jen na papire,sou uz vyrobeny a cekaji na svou chvilku :)
a misto smazani bych dal jen lock
ondr4
Stálý androiďák

Příspěvekod ondr4 » pát 18. kvě 2012 18:27:42

souhlasim,ale nesouhlasim s tim,ze sou jen na papire,sou uz vyrobeny a cekaji na svou chvilku :)
a misto smazani bych dal jen lock
ondr4
Stálý androiďák

Příspěvekod Sir-Sprice » pát 18. kvě 2012 18:30:09

Jo, oni asi vyrábí vlajkovou loď a rok jim lezi na sklade.. To je fakt uvažování tohleto :-D
Sir-Sprice
Stálý androiďák

Typ mobilu: HTC One X

PředchozíDalší

Zpět na One X