Moderátoři: cryingfreeman, negrbob
slavomir16 píše: Co stale nie je vyriesene a nebolo vyriesen ani pri talianskej romke, je, ze pri nabiti tabletu a po odpojeni od siete sa neaktualizuje stav baterky, je potrebne tablet zrestartovat.
negrbob píše:Mam prosbu nemohl by nekdo postnou testy free benchmarku z PMP5080B s ICS? Mam 5080CPRO a chtel bych vedet o kolik je rychlejsi.
Dekuju
negrbob píše:Mam prosbu nemohl by nekdo postnou testy free benchmarku z PMP5080B s ICS? Mam 5080CPRO a chtel bych vedet o kolik je rychlejsi.
Dekuju
Kypokanec píše:negrbob píše:Mam prosbu nemohl by nekdo postnou testy free benchmarku z PMP5080B s ICS? Mam 5080CPRO a chtel bych vedet o kolik je rychlejsi.
Dekuju
Ahoj chci se tě prosimtě zeptat jak jseš spokojen s tímto tabletem, dost o něm uvažuju, a zajímá mě jestli stojí za to, už jsem v dubnu chtěl kupovat 5080B a le pak jsem se dozvěděl, že má přijít jeho nástupce...díky za odpověď...
http://translate.google.sk/translate?sl=auto&tl=sk&js=n&prev=_t&hl=sk&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fsmartpad810c.blogspot.com%2F2012%2F05%2Fsmartpad810cguida-come-far-funzionare.htmlRysguf píše:Ahojte, nechcem to este viac zamotavat ten problem s pripojenim na WiFi, ja len ze ci nemas nahodou problem aj s tym, ze ti to neprejde cez urcite sifrovanie WiFi.
Ja som ten problem mal (neviem preco), firmware 1.0.17 a tiez 1.0.25, proste vsetko ok, signal, zadanie hesla, nacitanie, ale proste net nesiel. Modem pouzival WPA/WPA2. Skusal som to na troch modemoch, nic. Tak som to doma zmenil na jednoduchsie WEP a uz problem nebol. Vsade kde je ale WPA/WPA2 (kaviarne, navstevy) sa to nepripoji dodnes... wtf, WEP bez problemov ..... ??
![]()
Ilifirin píše:Lidi tak ja nevim...kdyz dam rozsirene nastaveni wifi, tak tam mam jen oznamovani site, nastavovani wifi behem rezimu spanku - tyto dve kolonky jsou podsviceny a da se na ne zmacknout, aby vyjelo nejake podmenu. Pak je tam MAC adresa a IP adresa...kde u IP je psano Nedostupny udaj a nejde na to kliknout a nastaveni staticke IP tam nikde neni. Zkusil jsem i zmenit sifrovani dokonce i zrusit a nic. Porad stejny problem. Jak na mobilu tak i tabletu... na mobilu to resim statickou IP ale tady to proste nemuzu nikde najit. prosim pomozte mi.
Zpět na Prestigio Multipad PMP5080B
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků