Moderátor: cryingfreeman
PJ_1986 píše:Docela mě tablet v recenzi zaujal. Dosluhuje mi po 5letech ntb, krom kterého máme i stolní PC. Takže ntb byl nyní využíván jen pro přístup na web a ukládání fotek. Občas ho mladá bere sebou na zkoušku s divadlem aby se dcera mezitím koukla na nějaký film. Ale je to 17" tak se trochu pronese. Takže přemýšlím, že na ten web a případné shlédnutí filmu by byl tablet dostačující, navíc bych ho asi využil i jako navi než koukat na 3,7" mobil. Co vy na to?
Typen píše:Typen píše:Nemůžu dostat do bootovacího režimu, když držím tĺačítko home + power tak se mi stejně tablet normálně zapne, tak já nevím...?
Tak už se mi povedlo dostat se do bootovacího režimu, ale nejde mi nainstalovat ten driver do PC, dám aktualizovat ovladač, vyberu k němu cestu, chvíli to hledá, ale potom mi to napíše že nemůže najít správný software..?
kadlik píše:Typen píše:Typen píše:Nemůžu dostat do bootovacího režimu, když držím tĺačítko home + power tak se mi stejně tablet normálně zapne, tak já nevím...?
Tak už se mi povedlo dostat se do bootovacího režimu, ale nejde mi nainstalovat ten driver do PC, dám aktualizovat ovladač, vyberu k němu cestu, chvíli to hledá, ale potom mi to napíše že nemůže najít správný software..?
Zkus to na jiným komplu. Na můj ntb s win7 64bit ten drivej naistalovat jde, ale stejně na něm pak nefunguje LiveSuit. Takže aktualizuju přes kompl s win7 32 bit a tam to jde v pohodě. Nicméně jsou tací, kterým to jede i na 64 bitech, takže težko říct co způsobuje tento a podobné problémy.
kadlik píše:Typen píše:Typen píše:Nemůžu dostat do bootovacího režimu, když držím tĺačítko home + power tak se mi stejně tablet normálně zapne, tak já nevím...?
Zkus to na jiným komplu. Na můj ntb s win7 64bit ten drivej naistalovat jde, ale stejně na něm pak nefunguje LiveSuit. Takže aktualizuju přes kompl s win7 32 bit a tam to jde v pohodě. Nicméně jsou tací, kterým to jede i na 64 bitech, takže težko říct co způsobuje tento a podobné problémy.
brtak píše:Jsem jinak uživatele Asus TF101 a tohle jsem jen týden testoval pro bráchu ...
Prosím jeden jednoduchý dotaz: nefungují mi tlačítka které bych čekal že jsou na hlasitost vpravo nahoře vedle zapínání ... co vám ostatním ?
Díky
brtak píše:Diky za info.
Jen takovej lama dotaz: ROMku myslis tu ofígo z Point of View webu ?
http://downloads.pointofview-online.com ... 20upgrade/
nějaký hackování neofígo firmwarů je zatím nad moje chápání ...
Díky
ValMor píše:jeste dotaz ... v nekterych obchodech se pise ze to nema senzor pro otaceni na sirku /vysku? Je to pravda a nebo to normalne funguje?
diky
Qeds píše:Caute![]()
hele pls chtel jsem se zeptat... ma tenhle tablet kapacitni nebo odporovy display?
Predem diky za odpoved
pwnz píše:brtak píše:Jsem jinak uživatele Asus TF101 a tohle jsem jen týden testoval pro bráchu ...
Prosím jeden jednoduchý dotaz: nefungují mi tlačítka které bych čekal že jsou na hlasitost vpravo nahoře vedle zapínání ... co vám ostatním ?
Díky
Ty tlacitka sou totiz tak, ze na jedno stisknu ti jsou home a to druhy menu, a po delsim podrzeni redukujou hlasitost... Je to dost blbe vyreseny no
Kazdopadne doporucuju tu novou romku nahodit, po obrovskejch problemech s marketem kdy mi pulka aplikaci rikala, ze jsou nekompatibilni uz to jede v pohode..
A navic prave pridali tlacitka pro regulaci hlasitosti doleva dolu, k softwarovejm tlacitkam..
holice píše:Zdravím,dostal jsem tento tablet s nějakou rom z dubna.Jsem s ním velmi spokojenej.Co mi jediný chybí tak v něm nemám 3G modul.Dá se připojit nějaký 3G modul USB aby bolo mozno používat internet na cesty.Díky za info.
TomJH píše:pwnz píše:brtak píše:Jsem jinak uživatele Asus TF101 a tohle jsem jen týden testoval pro bráchu ...
Díky
Ty tlacitka sou totiz tak, ze na jedno stisknu ti jsou home a to druhy menu, a po delsim podrzeni redukujou hlasitost... Je to dost blbe vyreseny no
Kazdopadne doporucuju tu novou romku nahodit, po obrovskejch problemech s marketem kdy mi pulka aplikaci rikala, ze jsou nekompatibilni uz to jede v pohode..
A navic prave pridali tlacitka pro regulaci hlasitosti doleva dolu, k softwarovejm tlacitkam..
Já jsem taky vlastníkem Protabu XXXl s Androidem 4.0.3 Ice Cream Sandwich a stejně mi nejdou naistalovat všechny aplikace a hlásí mi to,že: Tato položka není kompatibilní s vaším zařízením.Můžete mi poradit,proč to nejde?
jimi69 píše:Ta nová romka je vskutočnosti 4.03 ,nie 4.1 ako je v popise a podľa datumu v názve bola vytvorená ešte pred romkou uvedenou naposledy.
taigr píše:jimi69 píše:Ta nová romka je vskutočnosti 4.03 ,nie 4.1 ako je v popise a podľa datumu v názve bola vytvorená ešte pred romkou uvedenou naposledy.
No ale je cca o 4 MB mensi, takze nejak zmenena je. Napsal jsem PoV v cem je lepsi, tak uvidime jestli odpovi.
xtom01 píše:Zdravím vespolek!
Tak jsem novým majtelem PoV ProTab 2 XXL. Zatím spokojenost, ale mám problém s uSD kartou. Nemohu na ni zapisovat soubory. Složky překvapivě ano a dokonce když tablet připojím k PC přes USB tak mohu na kartu zapisovat úplně. Čtení je OK. Zkoušel jsem i jinou kartu, ale dopadlo to stejně.
Máte někdo nápad čím by to mohlo být?
citronek píše:Potrebuju poradit, jak mam aktualizovat android z verze 2.3.4 na 4 dekuji
Zpět na Tablety a herní zařízení
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník