1)
A co - poslal jsem Ti odkaz na ULOZTO - je to ono cos potreboval

?
2)
Titanium Backum znam, ale podle me je naprosty nesmysl v nem neco zalohovat kdyz porad experimentujes se systemem... Jako jo-kdyz uz mas ve founu mrte aplikaci a hotova ruzna nastavovani - a chces mit jistotu ze po padu telefonu to obnovis do puvodni podoby ( opravdu VSE se bez problemu obnovi ??? )
Ja si porad myslim ze delat zalohu zasekanyho systemu je PRO ME blbost, protoze uplne nejvetsi prioritou u me je :
- Telefonni seznam
- SMS
- Poznamky
Tato 3 veci vyse zvlada bravurne a rychle MyPhoneExplorer

Vsechno ostatni rad nainstaluju znovu, protoze jen tak budu mit jistotu, ze je to "nacistotu" a nebudu tam mit zadny balast.
Ty Aplikace - ".apk" soubory ( stazene z Marketu ) si vzdy kdyz si programek oblibim vytahnu z pameti telefonu ze slozky DATA/APP, v RootExploreru dam vzdy Copy, najedu do svoji slozky na SD karte a dam Paste a po cerstve instalaci systemu jdu do te svoji slozky a tu dvacitku programku mam do 2 minutek nainstalovanou...
3)
Tak to mam za sebou. Sice se povedlo, ale uz mi behal mraz po zadech - telefon po Factory Reset nesel vypnout tlacitkem Power a v liste nahore jsem mel porad zluty trojuhelnik jakoze neco s pameti - bud SD Card moje zasunuta, nebo vestavena pamet - prd tomu rozumim. V telefonu jsem nasel slozku "SD CARD" a "SD CARD EXT". Trochu me to porad mate

Takze po Factory resetu jsem se musel opet prihlasit k MotoBluru atd... Porad mi tam svitil ten trojuhelnik. Tak jsem vyskubl pametovku, vyndal SIM a provedl jsem Factory znovu. Vse nabehlo, prihlasil jsem se k Motobluru, potom kdyz jsem vypnul telefon a zandal SIM a SD kartu tak na me Motoblur zase rval ze probehla zmena a ze se musim zase prihlasit...
No nakonec mi system najel a dokonce i GPS mi snad po pul hodine nabehla...
Uf...