Moderátor: cryingfreeman
http://androidforum.cz/prostredi-sense-t1387-60.htmla ja by som povedal, ze tato odpoved plati pre vsetkych vlastnikov HTC MAGIC V EUROPE, kedze HTC sense uvolnil len pre niektore azijske krajiny.. a aj v pripade, zeby ho HTC pre EU uvolnilo, tak imho by sme ho do vacsiny nasich MAGICov nedostali -> vid. odpoved na moj mail od HTC o par prispevkov vyssieramon.dexter píše:obecně pro všechny uživatele: doprdele, pokud se na něco ptáte, zjistěte si jestli se na to už náhodou někdo neptal.
Jak už tu bylo NĚKOLIKRÁT řečeno, je sice hezký že máš magic 32A a všechny ty super údaje, ale sense do toho nedostaneš oficiální cestou, protože ho htc neuvolnili. Kapišto? Nebo to mam napsat anglicky, německy nebo španělsky abys to pochopil?
TAHLE ODPOVĚĎ PLATÍ PRO VŠECHNY VLASTNÍKY HTC MAGIC, ZAKOUPENÝHO U ČESKÝHO VODAFONU.
Neber si to nijak osobně, ale tyhle opakovaný dotazy mi opravdu vadí.
makaveli píše:a ja by som povedal, ze tato odpoved plati pre vsetkych vlastnikov HTC MAGIC V EUROPE, kedze HTC sense uvolnil len pre niektore azijske krajiny.. a aj v pripade, zeby ho HTC pre EU uvolnilo, tak imho by sme ho do vacsiny nasich MAGICov nedostali -> vid. odpoved na moj mail od HTC o par prispevkov vyssie
petter píše:vykaslete se uz na oficialni verze, stahnete si zdrojaky androida a zkompilujte sami, ja mam ted na svym magicu eclair, ktery jsem si vcera zkompiloval, jede mi vsechno krome kamery
cedavera píše:Ono to není jen u androida, ale i u WM
Vegetus píše:A napadlo tě někdy, že třeba spoustu lidí nebaví a nechtějí se vrtat v telefonu a nahrávat sbastelný ROMky? Navíc co jsem to tu tak pročítal, tak u každé neoficiální ROM se pořád jen řeší že nefunguje to, nefunguje tamto, jednou je to pošta, pak zase kamera, jindy sms...
Vegetus píše:zkrátka je to pro geeky nebo lidičky který to baví, ale pochybuju že běžný uživatel bude nadšený, že si musí shánět a upravovat nějakou ROM a řešit problém, že se mu najednou třeba nikdo nedovolá
Vegetus píše:Kdyby to bylo tak super a boží, tak tu nevznikají podobná vlákna volající po vydání aktualizace, a každý by si podle návodu nahrál tu svojí božskou ROM. Když si koupíš jakýkoliv jiný výrobek, taky chceš aby bezvadně fungoval, a měl jsi u něj full servis a nemusel jsi si spoustu věcí bastlit sám, ale u Androida najednou tohle nikomu nevadí.
Vegetus píše:podívej se schválně, kolik aktualizací už vydalo HTC pro HD 2 a jiné WM telefony http://www.htc.com/europe/support.aspx
a kolik pro Android. Být Googlem, tak jim šlápnu za krk.
jasne, uz sa chapeme.. som zvedavy co z Vodafonu odpisu.. ja tiez este pokracujem s komunikaciou s HTC, napisal som im:ramon.dexter píše:makaveli: byl bys tak laskav a přečet si taky to vlákno na který odkazuju?
...
edit: napsal jsem do Vodafonu, popsal situaci (htc dělá mrtvýho brouka a odpovědnost hází na VDF), uvidíme co mi odpoví. Čekam typickej balast od tiskový mluvčí, která ani neví na co se jí vlastně zákazník ptá.
Dear Bo,
yes I understand. But. Here in Czech Republic, Vodafone does not sell Vodafone branded HTC Magics. These devices are genuine HTC branded ones - it's not like in other countries where mobile network operators sell mainly 32b HTC Magic devices. So I guess HTC should provide us (as customers) with updates, not Vodafone.
Czech Vodafone's support thinks the same - HTC is responsible for providing customers with updates.
Regards,
Michal.
staci ked vlozis S/N (alebo IMEI) na nasledovnej stranke:Case píše:Otázka je, co to vlastně OPRAVDU znamená "Vodafone branded", protože si v informacích o makaveliho telefonu všimněte následujícího:
Part Description :SKU,VF,Multilanguage,CZE,HTC Magic
Ačkoliv teda vůbec netuším, kde k tomu "Part Description" přijdu...
makaveli píše:staci ked vlozis S/N (alebo IMEI) na nasledovnej stranke:
http://service.htceurope.com/htcdistrib ... fault.aspx
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků