santox: Wow, tohle jsem zažíval u WM2003, co se tak pamatuju. V dobách kdy RAM/ROM byly společný...
Ne, to se samozřejmě neděje.
Moderátor: cryingfreeman
exBURN píše:Tak co se týká výdrže, tak jsem byl už zoufalý. Telefon mám od minulého úterý. V 7 ráno jsem sundával z nabíječky a kolem oběda se už telefon tvářil unaveně ( 40% baterky) a to jsem ani nijak nelezl na net atd. Tak jsem provedl odinstalace všeho bordelu, nechal jsem jen různé aplikace co používám, pak wipe a nová rom. A světe div se dnes ráno jsem vytahoval z nabíječky a teď mi telefon zežloutnul. A musím uznat, že dneska dostal do těla docela řádně. Takže při normálním používání jsem spokojen. Jen je nutné odpojovat APN a kontrolovat co se toulá na pozadí.
Z čehož jsem zklamaný tak z výdrže v plné zátěži na netu přez 3G/GPRS. Jako komunikátor dobrá mašinka, ale bohužel při plné datové komunikaci jde do kopru za pár hodin. Řekl bych, že na netu udržím déle notebook než G1 a to je smutnéNu což, zakoupím náhradní baterie pro případ nouze, nebo případného velkého netového připojení.
d750 píše:Já osobně na úsporu energie doporučuji Undervolted kernel. Vůbec se s telefonem neomezuju a večer mívám kolem 40% baterie.
d750 píše:Něco by tu bylo Power Manager prý je nejlepší ale samozdřejmě na uv kernel to nemá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků