Ano, zkoušel jsem jí v takovém polopodzemním bytě (nademnou je dalších 5 pater), kde se s iphonem musí chodit volat na balkon a našlo mě to přesně tam kde jsem (ukazovalo to na balkon našeho bytu)...jinak bych to nepsal. Přesnost 20m. A to už je opravdu nádhera i na těch sídlištích pro tmavé

jako nebudu zapírat svoje udivení, když to dokázalo takhle poznat (z ostatních apk mám taky zkušenosti že to je opravdu přesnost jenom taková btw) . Samozřejmě si tam můžeš nastavit track every 15 minut etc, takže pak opravdu víš, kde se telefon pohybuje (pokud vůbec).
abych to ale uvedl na pravou míru, pohybuji se na Praze 3 a v jednom středočeském městečku, kde zas takový přebytek tmavých není, takže to opravdu neřeším.
Pokud ale někdo žije na nějakém takovém místě, kde je blízko např Janov, tak to možná riskuje s jakýmkoli telefonem

Znovu říkám: lepší než nic a nevím co na tom řešíte, tak si tam žádnou ochranu nemějte, ale já si to tam vždycky dám, protože jistota je jistota.
Ale to už je OT.
Jinak bych doporučil pořádně si pročíst jejich stránky, kde se mj. píše:
Tip: In case you lose your phone, you can also track the calls being made, SMSes sent or received etc. by using Backup for Call Logs, SMSes etc.
Takže i kdybyste nevěděli kde ten telefon je, pořád víte komu dotyčný z té sim volal a psal (to asi v případě, že se mu povede nějak ochranu obejít...to by mě zajímalo jak je to pořešeené, zkusím jim napsat). Taky jim zkusím napsat, jestli mi nechtějí dát nějaký provize za tu reklamu co jim tady dělám