Moderátor: cryingfreeman
steve83 píše:Ma to trackball je to vyborna vec, ale kazoveeeeeeeeeeeeeeeee, po case zacne blbnut, lebo sa ti tam tak ci tak nazbiera niejaka necistota a budes to musiet davat reklamovat, alebo rozoberat.

roxton píše:Mám týden Tattoo a jsem vcelku spokojen, až na některé detaily:
- po přidání neznámého slova do prediktivního slovníku musím slovo znovu napsat (do textu se nepřidá, fakt hloupé)
- inteligentní vytáčení je sice hezké, ale nefunguje s českými znaky (pokud máte v kontaktech někoho, jehož jméno i přijmení začíná českým znakem, tak se k němu vůbec nedostanete a budete jej muset nalistovat přes kontakty, což už dokáže naštvat)
- po stisku klávesy HOME si vždy musím vybrat mezi "HTC Sense a Plocha (nedělo se od začátku, nevím čím to, volba "použít jako výchozí nastavení" nemá vliv, to už mne začíná štvát opravdu pořádně)
- psaní nové sms se psaná zpráva roluje ve zbytečně malém okénku ačkoliv je na displeji ještě spousta místa
- při synchronizaci kontaktů s gmailem se nepřenesou výchozí tři skupiny, uživatelem vytvořené skupiny se přenáší bez problémů (výchozí skupiny nelze v gmailu smazat, takže jedině si vytvořit skupiny jiného názvu)
- události zapsané do kalendáře v telefonu se při synchronizaci s google kalendářem zdvojují (zřejmě nějaký problém s časovým pásmem, u jednoho záznamu se objevuje Středoevropský/Sarajevo)
- zadání data v kalendáři bych si představoval výběrem z kalendáře a ne zadáním číselného data (pokud chci například schůzku přesuout na příští pondělí, tak si nejprve musím v hlavě spočítat kolikátého v pondělí bude, podobně hloupě je to ale i v symbianech)
- v kalendáři nejde nastavit připomínku bez předstihu (budiž)
- nejde nastavit vlastní zvuk připomínky či budíku (RingDroid, jak tu kdosi radil, jsem v Marketu nenašel)
Zkrátka některé věci mi přijdou až překvapivě nedotažené, snad se alespoň něco podaří časem pořešit.

skooopa píše:Ale jo tak se hned nehadejtekazdej ma proste jinej nazor ,jiny naroky a hlavne v tomto pripade velky ruce
Proste pro nekoho je G1 ,,vrzajici kram" pro jineho naopak kvalitni stroj. Stejne tak Jako ty mas rad tatto ja mam rad svou G1 (s velkou bateriii -BIG THX @Wexter- jeste vic.
)
To by se mohlo resit do nekonecna.![]()
PS: Pouzivej EDIT
paveluh píše:Jak se vám ovládá prstem Tattoo? Mám dojem že u něj stylus neni vůbec a vše je jen na prstech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků