aplikace na Hero, mala pamet

HTC

Moderátoři: cryingfreeman, Juice84man

aplikace na Hero, mala pamet

Příspěvekod xsniperx » čtv 11. bře 2010 0:11:56

od vcera mam Hero (black), stahnul jsem z netu asi 8 her, celkem 68 Mb, nainstaloval jsem je a telefon rval, ze nema dostatek pameti, neslo dokonce ani fotit (pametovku mam vlozenou, 8 Gb), tak jsem to umazal a mam volne misto 27 Mb, zatim nic nehlasi a foti v poradku, ovsem je nejaka moznost instalace aplikaci na kartu? u WM stacilo pri instalaci zvolit misto ulozeni a do telefonu se davaly jen dulezity data, jde to nejak i tady? jinak nechapu, je je mozny, aby telefon s 512 Mb pameti mel po nainstalovani 8 her najednou pamet v haji, je to hodne omezujici ta mrnava velikost, uvazoval jsem o koupi Milestone, ale penize vysly na Hero, Milestone ma ovsem stejne velkou pamet jak Hero, nedochazi mi, jak s tim dokazete vystacit
xsniperx
Nové Androidě

Re: aplikace na Hero, mala pamet

Příspěvekod michpo » čtv 11. bře 2010 0:31:03

Zkousel jsi hledat? Postupy jak instalovat aplikace na kartu tu na foru jsou, takze si to tu laskave najdi a nezakladej zbytecna temata. Lidi to jste fakt tak lini? :roll:

A abys nerekl tak nejake info: Oficialne to na kartu nejde. Jde to jen pokud mas root. Zbytek si najdi sam.
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
michpo
Androiďák!

Mobil: Nexus One

Příspěvekod cryingfreeman » čtv 11. bře 2010 0:35:11

u Milestone by si mal rovnaký problem...jediny telefon čo má poriadnu pamäť je Galaxy
Samsung GALAXY prvý na Slovensku , 8G internal memory, 16 gb micro SDHC card, t-mobile web´n walk 3 giga
cryingfreeman
Androiďák!

Příspěvekod Case » čtv 11. bře 2010 1:07:15

Nevěřím tomu, že Heru po obsazení 70MB dojde místo na datové partition. Prostě ne. Tam musel být nějaký jiný problém nebo to nebylo 70MB. Na mém Magicu 32A (tzn. de facto Heru) mám v tuhle chvíli na datové partition obsazeno nějakých 160MB a dalších 140MB mám pořád ještě volných pro další aplikace.
Vodafone 845, Samsung Galaxy S I9000XWJM7 rooted
Chcete-li mi pomoci, můžete mi přispět na vývoj nových ROM a další "androidí" počiny.
Case
Androiďák!

Medaile: 1
Dobrý Rádce (1)
Mobil: Vodafone 845 - Samsung Galaxy S

Příspěvekod Dark_Dave » čtv 11. bře 2010 8:16:30

hmm a typicka otazka IT-ků zkusil jsi to zapnout a vypnout?
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Dark_Dave
Stálý androiďák

Mobil: HTC Hero

Příspěvekod xsniperx » čtv 11. bře 2010 17:06:49

uzasny, za polovinu komentu bych dal BAN, zkusil jsem reset ty chytrej, do rootu nepujdu kdyz mam telefon 2 dny (jak logicke), sel jsem nekolik stranek zpatky a nic jsem nenasel, ze mi neveris? myslis si, ze si delam prdel nebo co? prijed do Prahy, vrazim ti telefon do ruky a proste si to over, nemam zajem cist tyhle komenty, ja chtel normalne poradit a komenty tohohle typu me vytaci - OPRAVDU hlasil telefon malo mista pameti a OPRAVDU jsem nainstaloval 70 Mb her (asi 8 her), nevim co cekate
xsniperx
Nové Androidě

Příspěvekod ramon.dexter » čtv 11. bře 2010 17:10:27

xsniper: při instalaci se rozhodně neřiď velikostí .apk balíků - jsou to archivy a hry potom zabírají víc. A pokud jsou tvůrci střeva a narvou všechny data hry do vnitřní paměti, je to docela dobře možný že máš paměť plnou. Tak jich pár odinstaluj a sleduj co se bude dít.
Moje vznášelo je plné úhořů
twitter.com/brachtel
ramon.dexter
Androiďák!

Mobil: N1 + CM6

Příspěvekod Dark_Dave » čtv 11. bře 2010 17:33:34

ja jsem te nechtel urazit tim resetem ... me by to treba hned nenapadlo resit problem takhle ... BTW nemusis byt hned nabrouseny jak Jagrovy brusle ;)
Black Hero - 2 GB MicroSD - Vodafone Student
Dark_Dave
Stálý androiďák

Mobil: HTC Hero

Příspěvekod Case » čtv 11. bře 2010 17:37:39

xsniperx píše:uzasny, za polovinu komentu bych dal BAN, zkusil jsem reset ty chytrej, do rootu nepujdu kdyz mam telefon 2 dny (jak logicke), sel jsem nekolik stranek zpatky a nic jsem nenasel, ze mi neveris? myslis si, ze si delam prdel nebo co? prijed do Prahy, vrazim ti telefon do ruky a proste si to over, nemam zajem cist tyhle komenty, ja chtel normalne poradit a komenty tohohle typu me vytaci - OPRAVDU hlasil telefon malo mista pameti a OPRAVDU jsem nainstaloval 70 Mb her (asi 8 her), nevim co cekate

Pokud jsi opravdu nainstaloval 70MB aplikací, nemůžeš mít zabranou celou datovou partition. To je jednoznačně prokazatelný fakt, ať se ti líbí nebo ne. Tečka. Místo držkování o tom, co jsi chtěl nebo nechtěl a koho bys banoval jsi například mohl raději napsat, jaké KONKRĚTNÍ hry jsi instaloval, abychom věděli, zda skutečně zabírají 70MB.
Chcete-li mi pomoci, můžete mi přispět na vývoj nových ROM a další "androidí" počiny.
Case
Androiďák!

Dobrý Rádce (1)

Příspěvekod xsniperx » čtv 11. bře 2010 18:00:24

ramon.dexter píše:xsniper: při instalaci se rozhodně neřiď velikostí .apk balíků - jsou to archivy a hry potom zabírají víc. A pokud jsou tvůrci střeva a narvou všechny data hry do vnitřní paměti, je to docela dobře možný že máš paměť plnou. Tak jich pár odinstaluj a sleduj co se bude dít.

diky moc, projel jsem tedy znovu spravce aplikaci a tady je muj vypis:
tady je vypis aplikaci mnou instalovanych v radech Mb:
yxflash 3,75 Mb
rthunder2 22,57 Mb
Robo Defense 1,67 Mb
pošta 1,92 Mb (asi maily ale bez priloh)
prohlizec 2,46 Mb (puvodni)
nastroj na instalaci balicku 19,94 Mb (zrejme jak jsem povolil instalaci aplikaci mimo market)
mapy google 1,04 Mb (ani jsem je nezapl)
Joyland bounce 4,8 Mb
Gem Miner: Dig Deeper 1,5 Mb (savy jsou na pametovce)
FishLife 2,2 Mb
Buka 2,88 Mb
Armored Strike 1,82 Mb
Air Hockey 312 Kb
ostatni aplikace jsou puvodni a maji par Kb
celkem to dela 66,862 Mb takze jsem mel perfektni odhad...zbytek pameti je 20 Mb
xsniperx
Nové Androidě

Příspěvekod Case » čtv 11. bře 2010 19:14:51

Bylo by asi zajímavé zkusit v terminálu příkaz df, abychom zjistili obsazení datové partition, ale netuším, jestli to bez rootu jde. Ale za zkoušku nic nedáš. Tohle je strašně málo na to, aby byla plná.
Case
Androiďák!

Dobrý Rádce (1)

Příspěvekod xsniperx » čtv 11. bře 2010 19:24:04

netusim, kde ten terminal najit, predpokladam, ze jde o aplikaci z marketu a ten mi nebezi, protoze tu nemam pro mobil net
xsniperx
Nové Androidě

Příspěvekod Furret » čtv 11. bře 2010 20:15:22

Tohle je vážně hodně divné... Být tebou, tak se mrknu, co všechno ještě ti ten telefon uložil do vnitřní paměti. A kdybych si ani potom nevěděl rady, asi bych ho prostě wipnul a začal znova, přičemž bych se na čistém telefonu podíval, kolik paměti je k dispozici.
HTC Hero white
Furret
Androiďák!

Příspěvekod Juice84man » pát 12. bře 2010 8:50:53

Jeste bych doporucil u tech aplikaci, ktery maji velky objem dat vymazat docasne soubory. Hodne to pomaha a vetsinou to uvolni velke mnozstvi mista.
Obrázek<--Vizitka po kliknutí. Jsem na Twitter, Skype, ICQ.
Juice84man
Stálý androiďák

Příspěvekod xsniperx » pát 12. bře 2010 17:59:37

zadne docasne soubory si ty hry nevytvorily, ted jsem to zkontroloval
xsniperx
Nové Androidě

Zpět na Hero