Moderátoři: nadlabak, michpo, jtoxx, cryingfreeman, Juice84man

ramon.dexter píše:Furret: sense je silně napojený na android a obráceně. Taky nemůže prostě a jednoduše vyndat touchflo.apk(sense home) a dát ho do ne-htc androidu, protože by to nefungovalo. Htc provedlo dost úprav androidu, takže je to celkem dost komplikovaný.
Proč neuvedlo update pro 1.6? No, android se Sense má polovičku věcí co přines android 1.6.
A vůbec proč udělali to co udělali? Protože můžou, je to jejich zařízení, jejich vývoj atd. A k updatům se ostatní výrobci staví naprosto stejně - viz americká motorola droid, která by měl dostat android 2.1...jenže se neví kdy. Takhle se totiž chovají všichni výrobci který chtějí aby swe jejich nový zařízení prodávaly.
Furret píše:
Motorola nevydala a ani se nechystá vydat lepší nebo nový telefon, který by konkuroval droidu. Navíc na droid má přijít update z 2.0 na 2.1, takže se to s politikou HTC nedá srovnat.

ramon.dexter píše:
Což ještě neznamená že nikdo neví kdy a jestli vůbec to bude. Je to to samý jako politika htc. Já dostávám pocit že jste tady všichni proti htc zaujatý. Tak nepoužívejte jejich přístroje, nakupte si Pulsy a MM a neřešte to.
A že nechystá další model? A Motorola Shadow je jako co? Motorola Zeppelin a modely pro čínskej trh? Co tak vim, mají se od výroby prodávat s androidem 2.1. Sorry, ale motorola se chová ještě víc svinsky tim že pro evropu uvolní jeden usoplenej model a pro čínu vypustí asi tři. Takže klid, htc si s motorolou může klidně podat ruce.
Heh, to už je lepší mizerná dostupnost SW updatů. Ten SW si vždycky nějak upirátim a narvu do telefonu. Ale telefon pro čínu, to bude asi HW problém...
Furret píše:Jde především o to, že to nebude mít vliv na funkčnost. Když se ti zanese trackball, je k nepoužití.
michpo píše:Furret píše:Jde především o to, že to nebude mít vliv na funkčnost. Když se ti zanese trackball, je k nepoužití.
On uz se nekomu zanesl trackball? Ja o tom zatim nic necetl a telefon bezne nosim v kapse, kde je jemny prach, a problem nemam. N1 mam sice jen mesic, ale Hero jsem nosil v kapse pul roku a nemel jsem s trackballem jedinej problem...

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník