od Case » čtv 18. bře 2010 0:58:05
Pokud jde o 32A a skutečně tu jde o stabilitu a bezproblémovost, pak bych rozhodně nechodil výš jak k Androidu 1.6.ROMky s 2.1 jsou sice hezké, ale stabilitou či minimem problémů se skutečně nevyznačují. Obzvlášť ty se Sense UI ne. Ještě tak možná ty pro nové radio, tam evidentně dle komentářů funguje víc věcí (vlastní zkušenost nemám), ale stejně bych se jim vyhnul, pokud by mi šlo o maximální stabilitu a spolehlivost.
Pokud by nevadil Android 1.5, volil bych buď oficiální Sense UI, ovšem samozřejmě "složitějším" postupem se zachováním engineering SPL, nebo Cursordroid ROM. Pokud 1.6, pak asi nějaký zmíněný port SuperD. Jeden jsem dělal sám, je tady na fóru k nalezení (pouze tady, jinam jsem ho nelinkoval) a byť to bude znít namyšleně, nemohl jsem si na něj stěžovat a používal jsem ho docela dlouho. Jiné 32A porty SuperD se dají najít na XDA, ale ty neznám.
32B moc nesleduju, ale viděl bych to nejspíš podobně - SuperD. Na 32B asi aktuálně jiná spolehlivá možnost ani není. S tím, že na 32B bych se asi Sense UI spíš úplně vyhnul.
GMKcz: Nevím, jak je to na novém radiu, ale při portování na staré mělo SuperHero do stability a spolehlivosti hodně daleko. Obzvlášť 1.5, která byla paradoxně tady u mě ještě horší než původní verze. A co tak sleduju diskuse, tak se lidi dost shodují na tom, že porty ROM z Legend jsou obecně stabilnější než z Droid Eris (=SuperHero). A moje zkušenosti na starém radiu to taky potvrzují (proto jsem včera tu Legend ROM uvolnil, konečně mi to přišlo aspoň trochu použitelné, na rozdíl od portů Eris).
Vodafone 845, Samsung Galaxy S I9000XWJM7 rooted
Chcete-li mi pomoci, můžete mi
přispět na vývoj nových ROM a další "androidí" počiny.