Práce s polem

Moderátor: mArtinko5MB

Práce s polem

Příspěvekod lukaslp » pon 10. říj 2016 10:42:27

Ahoj potřeboval bych poradit .

Přijde mi určitá nastavovací zpráva řetez o x znacích rozdělený "čárkou", Potřeboval bych tuto zprávu vložit do pole a následně vyčíst předem určenou pozici . A tu vložit do textového pole. Díky za radu
  • 0

lukaslp
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 07. zář 2016 15:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Reklama


Re: Práce s polem

Příspěvekod Crusty » pon 10. říj 2016 10:51:03

zkus String.split()
  • 0

Uživatelský avatar
Crusty
Robot
 
Příspěvky: 856
Registrován: ned 19. črc 2009 18:30:40
Bydliště: Praha
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Práce s polem

Příspěvekod lukaslp » pon 10. říj 2016 11:04:03

Zkoušel jsem, ale mé znalosti jsou začátečnické takže mi to nefungovalo . Ale spíš to bylo špatně z mé strany
  • 0

lukaslp
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 07. zář 2016 15:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Práce s polem

Příspěvekod Crusty » pon 10. říj 2016 11:07:42

tak kdyztak posli konkretni kod jak jsi to zkousel, treba z toho neco vykoukame
  • 0

Uživatelský avatar
Crusty
Robot
 
Příspěvky: 856
Registrován: ned 19. črc 2009 18:30:40
Bydliště: Praha
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Práce s polem

Příspěvekod lukaslp » pon 10. říj 2016 13:10:04

String[] zprava = zprava .split("[,]");
String pole = zprava.substring(3,5);
String pole2 = zprava.substring(6,7);
  • 0

lukaslp
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: stř 07. zář 2016 15:01:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: samsung

Re: Práce s polem

Příspěvekod Crusty » pon 10. říj 2016 13:12:46

funguje to nejak takto
Kód: Vybrat vše
String retezec = "1, 2, 3, 4"
String splits[] = String.split(",");

zkus, popripade posli i retezec ktery chces rozlozit
  • 0

Uživatelský avatar
Crusty
Robot
 
Příspěvky: 856
Registrován: ned 19. črc 2009 18:30:40
Bydliště: Praha
Reputace: 20
Typ mobilu / ROM: HTC Evo 3D

Re: Práce s polem

Příspěvekod Tomickck » pon 10. říj 2016 15:58:01

Ahoj, Crusty, celkem mě to zmátlo, tak to radši trochu opravím :)

Zamenit v 2. radku String.split() za String, ve kterém je zpráva -> rezezec.split() :)
Kód: Vybrat vše
        String retezec = "1, 2, 3, 4";
        String splits[] = retezec.split(",");


Jinak vysvětlení je taky tady, kdyby jsi to nepochopil od Crustyho :)
http://stackoverflow.com/questions/3732790/android-split-string
  • 1

Tomickck
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 101
Registrován: úte 27. led 2015 16:38:07
Reputace: 4
Typ mobilu / ROM: Samsung GALAXY S4


Zpět na Obecná diskuze o vývoji

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 0 návštevníků
Reputation System ©'