Servis čínských mobilů a tabletů na moravě

Poznatky androiďáků s reklamacemi v jednotlivých čínských obchodech i u přeobjednávačů zde v česku.
STRUKTURU UDĚLÁME ZA CHODU. PIŠTE MI NÁPADY. Sup.

Moderátor: Moderátoři čínských mobilů

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » stř 18. bře 2015 21:42:31

Jj jak říká Tomaš
Víc to nebude.
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Reklama


Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod aldav » čtv 19. bře 2015 21:01:40

Dotaz na mrnuse:
Amoi A862w . Baterka nabita v mobilu jde rychle do kopru, někdy vypne uz při 40 proc za 2 hodky po nabiti. Nabitá v externí nabíječce je v pohode. Dá se to opravit ? Jo a ještě druhá strana prý špatně a slabě slyší. Pomůže výměna mic ? Vzal by jsi to do opravy, má to smysl ? Telefon je téměř nepouzity. Diky
  • 0

OnePlus 3
Uživatelský avatar
aldav
Robot
 
Příspěvky: 1079
Registrován: pon 18. led 2010 13:10:32
Bydliště: Brno
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3

Tablet Freelander PD200 - špatně dobíjí

Příspěvekod uku » čtv 19. bře 2015 21:21:50

Zdravím,
mám tablet Freelander PD200 a v poslední době špatně dobíjí.
Předpokládám,že problém bude s mikroUSB-konektotem (závada se projevuje na všech nabíječkách či kabelech).
Je možná oprava a jaká je předpokládaná delka a cena opravy?
Diky
  • 0

uku
Nové Androidě
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 07. črc 2014 20:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 Compact
Mobil 2 / ROM: Nokia E-51
Tablet: ASUS MeMO Pad 7 ME176CX

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » čtv 19. bře 2015 22:55:11

To: aldav
Ano to by mohla byt chyba nekde u ridiciho obvodu napajeni, ale nemyslim ze to bude primo tim obvodem . opravit by to mohlo jit.
Jinqk mikrofon je normalni vec u techto stroju. Bud se da novy nebo se jen doda odpor nebo jeden obejde zalezi jak to maji nastavene .

Problem asi bude ze to dela zpetnou vazbu ze? (Impendance) cvakani, sum, zvuk jak ze sudu nebo jako u "vodopadu".
Jestli chces tak posli kouknem na to.

Omlouvam se za diakritiku, uz uz si jdu instalovat novou klavesnici :?
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod aldav » čtv 19. bře 2015 23:36:53

Díky, proberu možnou opravu s majitelkou telefonu.
  • 0

OnePlus 3
Uživatelský avatar
aldav
Robot
 
Příspěvky: 1079
Registrován: pon 18. led 2010 13:10:32
Bydliště: Brno
Reputace: 14
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3

Tablet Freelander PD200 - špatně dobíjí

Příspěvekod uku » stř 15. dub 2015 15:15:10

Hlasim pozitivní zkusenost s vymenou mikroUSB u tabletu Freelander PD200 . Velmi rychla a profesionální reakce - diky.
  • 0

uku
Nové Androidě
 
Příspěvky: 26
Registrován: pon 07. črc 2014 20:13:18
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Sony Xperia Z1 Compact
Mobil 2 / ROM: Nokia E-51
Tablet: ASUS MeMO Pad 7 ME176CX

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Patrion » pon 04. kvě 2015 9:45:11

Dobry den neska mi prisiel cisnky telefon a ma nejaky problem zo sinkartou pise :The current network does not comply with unit standard...
vedel by mi stim niekdo poradit? je to tento telefon :http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-3G-Mobile-phone-4-7-inch-IPS-screen-MTK-6582-Qual-Core-camere-8MP/32305060479.html
vopred dakujem
  • 0

Naposledy upravil Patrion dne pon 04. kvě 2015 10:03:23, celkově upraveno 1
Patrion
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 28. led 2013 14:44:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 0917854495

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » pon 04. kvě 2015 9:55:55

Zdar a nějaka znacka telefonu.
Jinak asi spatne frekvence
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod roy100 » pon 04. kvě 2015 11:17:47

No asi si pěkně naběhl, nepotvrzuj dodávku Ali a vyvolej spor, Ten popis je pěkně zmatený, bude to slušný fake, nejspíš s čínskými frekvencemi.
  • 0

roy100
Robot
 
Příspěvky: 1026
Registrován: sob 12. lis 2011 19:10:02
Reputace: 41
Typ mobilu / ROM: JiaYu G4S 2GB RAM
Mobil 2 / ROM: Ulefone Paris

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Patrion » pon 04. kvě 2015 11:24:59

a nemoze to byt len zablokovana karta jak si davaju nasi operatori?
  • 0

Patrion
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 28. led 2013 14:44:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 0917854495

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod LivArt » pon 04. kvě 2015 11:28:29

Ne, ten telefon ti sám říká, že neumí tu síť.
  • 0

Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
 
Příspěvky: 21267
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 223
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Patrion » pon 04. kvě 2015 11:46:26

ja si mislim ze to bude len zablokovane lebo ked zapnem ten telefon tak mi aj naskoci ze ma 2g siet aj signal ukazuje len naskoci tato hlaska:The current network does not comply with unit standard a nechce to ist dalej jak keby to bolo blokovane
  • 0

Patrion
Nové Androidě
 
Příspěvky: 7
Registrován: pon 28. led 2013 14:44:09
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: 0917854495

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » pon 04. kvě 2015 13:37:50

No možná jen softwarovova chyba, ale kde seženeš ten os to asi neví ani číňan.
u těchto noname zařízení je to těžko .
Jak , už tu někdo zmiňoval poslat jim to zpátky a koupit si normální "značku".
zkus ještě obnovení továrních dat, ale to ti asi nepomůže.
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Telewest » úte 05. kvě 2015 11:15:53

...ti ludia si nedaju povedat, kupuju bezhlavo tie smejdy a potom placu.Nie je dost overenych cinskych znaciek z ktorych sa da vyberat?!
..tato calamada najskor nebude mat ani soc mediatek 6582 a dalsi hw detto
  • 0

Uživatelský avatar
Telewest
Robot
 
Příspěvky: 716
Registrován: pát 05. dub 2013 9:14:15
Reputace: 24
Typ mobilu / ROM: momentalne_JIAYU_G4S
Mobil 2 / ROM: &many other cellphone devices
Tablet: Ainol Novo7 Fire / CM 11
Tablet 2 / ROM: Ainol Novo10 Hero / CM 10.2

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » čtv 07. kvě 2015 10:24:49

To máš pravdu, několikrát jsem to řešil a lidi hlavně vybírají podle ceny a podle toho, že to hlavně vypada ajfoun a atd., řeknou pproč kupovat drahé thl nebo xiaomi nebo jinou značku když můžu mít za polovinu kepl, který sice vypadá hezky, ale určitě ani nesplňuje parametry podle eshopovych údajů a jen je to build.prop nahonene textem.
A viděl jsem opravdu hodně kopií a noname keplu, které nestalo ani za dopravu z Číny.
Drtivá většina klonů na ajfoun i Samsung mají cpu mtk 6572,6577 někdy i 6582 a opravdu jen výjimečně 6589, ale problémy jsou stále jestli s imei které tam nejde dost dobře zapsat resp. jde, ale když se napíše jaké tam má být, tak po restartu si to vloží nějaké vygenerované 5x jsem zapisovat jedno imei a 5x vypadlo pokaždé jiné :-).
Nehledě na věčné problémy se systémem.
Dnes čínské značky umí být velmi kvalitní, ale ta kvalita se taky musí odrazit na ceně.
Abych se vrátil k tomuto fake, vypadá jako kopie na mi4 nebo kopie na kopii lenova viděl jsem i stejný a to byla kopie na Huawei.
Vyřešit problém s tímto je asi problém napiš do Číny , že ti nejede korektně GSM aby ti poslal odkaz na sytem pak bych zkusil re-install . Jestli nabídne aby jsi ho poslal na reklamaci. Pošli a řekni mu ze si doplatis a kup si normální telefon.
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Marty107 » úte 26. kvě 2015 17:40:20

Servis pana Mrnuštíka funguje skvěle a mohu jen doporučit. Telefon byl za pár dnů opravený. Díky
  • 0

Marty107
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: pon 31. bře 2014 13:36:02
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: iNew v3 1_0_1

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Tony64 » stř 03. čer 2015 7:16:55

S5 Mobile Phone Dual SIM Octa Core Android 4.4. MTK6592..........Zdravím. Po vložení baterie telefon normálně funguje, ale až do doby, kdy přejde do stavu "spánku". Doba nastavení zkoušena od 2min. až do 30min.Telefon pak "zhasne" a nelze jej tlačítkem znovu aktivovat. Pak musím vybrat baterii, znovu ji vložit a telefon naběhne. A to se opakuje dokola. Tento problém ale není, když telefon je připojen na síť 230V + baterie. To telefon můžu restartovat, vypnout, může být ve stavu úsporného režimu a vždy tlačítkem telefon aktivuji. Vyměnil jsem původní baterii 2800mA za baterii 3600mA, bohužel závada se opakuje. Myslím si, že je problém někde mezi baterii a kontaktech telefonu. Děkuji za odpověď
  • 0

Naposledy upravil Tony64 dne pát 12. čer 2015 6:58:21, celkově upraveno 1
Tony64
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 03. čer 2015 7:14:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S5 Dual SIM Octa Core Android 4.4. MTK6592
Mobil 2 / ROM: S4 Dual SIM

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod LivArt » stř 03. čer 2015 22:03:06

Jak jsi "měnil kapacitu baterie"?
  • 0

Hell ain't a bad place to be, even in 2017.
Zpomalený nebo sekající se telefon - jak postovat
Nejobsáhlejší Doctor Who CZ & SK Fanweb | Sleduj mě na #twitteru.
Soukromé zprávy mi pište, pokud máte nějaký konkrétní dotaz na mě. Na ostatní dotazy je tu fórum.
Uživatelský avatar
LivArt
Terminátor
 
Příspěvky: 21267
Registrován: čtv 14. črc 2011 10:11:01
Reputace: 223
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI5 32GB
Mobil 2 / ROM: GSmart Guru GX
Twitter: https://twitter.com/CZmisak

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod unavix » čtv 04. čer 2015 6:15:16

Ta změna kapacity baterie by mě taky zajímala.

Tap 1+1
  • 0

PRODÁM kryty NILLKIN pro OnePlus 3T a Xiaomi Mi MAX
peprmint.eu - to nejlepší z číny - Denně nové informace - telefony, tablety, sportovní kamery, TV Boxy, projektory, příslušenství a další
Uživatelský avatar
unavix
Moderátor
 
Příspěvky: 7539
Registrován: stř 05. led 2011 21:56:35
Reputace: 138
Typ mobilu / ROM: RN3ProSE

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » pát 05. čer 2015 9:29:55

Podle mě, to bude chyba v systemu, ale vyřešit to bude problém.
Vzhledem k tomu ze je to kopie.
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod karolbenko » čtv 11. čer 2015 9:25:45

Zdravím. Mám Doogee dg550 a mám problém so sluchátkom. Šlo by ho vymeniť? Dík.
  • 0

karolbenko
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 11. čer 2015 9:22:16
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee dg550

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » čtv 11. čer 2015 9:34:53

Zdravím jistě
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Tony64 » pát 12. čer 2015 6:56:40

LivArt píše:Jak jsi "měnil kapacitu baterie"?



Omluva........vyměnil jsem původní baterii za jinou....
  • 0

Tony64
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 03. čer 2015 7:14:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S5 Dual SIM Octa Core Android 4.4. MTK6592
Mobil 2 / ROM: S4 Dual SIM

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod pastros » úte 16. čer 2015 15:43:31

Ahoj,
mám Xiaomi MI2S, už mi chvilku blbnul konektor nabíjení, ale vždycky to nějak nabilo, teď ovšem konektor, přestal fungovat úplně,
Není nějaký návod jak ho doma opravit rychle, třeba nějaké narovnání kleštičkami??

A kolik by stála výměna u tebe?

Díky za odpověď :)
  • 0

pastros
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 16. čer 2015 15:40:06
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Xiaomi MI2S

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » úte 16. čer 2015 20:36:25

Ahoj,
"narovnat" klestickami asi ne.
Cenu mas v pm
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Grospa » ned 12. črc 2015 22:43:57

Ahoj. Chci se zeptat, mam tel. SHY-S77 a skolaboval mi OS. Zustane vyset na uvodni obrazovce. Do ruky se mi dostal ten samy tel a pri pokusu o zkopirovani rom mi mtk droid pise "neznama struktura rom" a proste nelze zkopirovat. A na netu jsem jinou rom nenasel. Tudiz od tebe bych potreboval, jestli by si byl schopen neci s tim vymislet a dat to dohromady.

Predem dikas.
  • 0

Grospa
Nové Androidě
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř 23. dub 2014 21:33:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Grospa » ned 30. srp 2015 21:29:10

Ahoj. Hledam nekoho kdo by mi byl schopen pomoci -viz drivejsi prispevek-. Telefonek mormalne slapal, nez jsem ho pripojil na MTK droid. Pri reinstalaci SU jse mi tel restartoval a jiz nesel. Z druheho tel jsem si stahl prez ADB terminal cely funkcni system, porovnal rozdilne soubory a pri pokusu o opetovne nahrati souboru do nefunkcniho tel prez ADB mi to napise -pouze pro cteni-. Da se to nejako obejit? Nebo jake jsou me moznosti?
Predem moc dekuji za nazory a navrhy.
  • 0

Grospa
Nové Androidě
 
Příspěvky: 19
Registrován: stř 23. dub 2014 21:33:11
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Doogee X5

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod kulhesinka » pon 12. říj 2015 12:44:58

Ahoj, dostala jsem mobil z Ciny, je to model Lenova,ktery u nas neznaji,ale je uplne stejny jako lenovo K3 Note. Jen ma nazev T..neco. Po tydnu zacal blbnout, momentalne nejde zaponout. Objevi se Lenovo,pote Android a nacita se.. Nikdy se ale nenacte a pro vypnuti musim vyndat baterii. V obchode s telefony se snazili preinstalovat system (lollipop tusim),ale skocila jim tam pak ta cinstina a nevedeli si rady. Slo by s tim neco udelat?? Diky :)
  • 0

kulhesinka
Nové Androidě
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 12. říj 2015 9:02:33
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vodafone smart ultra 6
Tablet: Sansung galaxy note 8.0

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod mrnus » pon 12. říj 2015 14:24:48

Ahoj,
teoreticky ano , ale je třeba vědět přesné označení model jako T....něco je málo
  • 0

Uživatelský avatar
mrnus
Moderátor
 
Příspěvky: 942
Registrován: čtv 03. lis 2011 12:07:59
Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
Reputace: 44
Typ mobilu / ROM: s androidem
Mobil 2 / ROM: taky s androidem
Tablet: Asus TF300T
Rom: 4.2.1 JB (root)

Re: Servis čínských mobilů na moravě

Příspěvekod Bohus008 » pon 12. říj 2015 19:54:22

Oficiální Lenovo servis ti to neopraví, musíš za někým, kdo to splácá v garáži, nebo poslat zpět do číny...
  • 0

Bohus008
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 62
Registrován: pát 28. srp 2015 14:15:08
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Vibe Z2 PRO

PředchozíDalší

Zpět na Reklamace, opravy a servis čínských telefonů

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'