Moderátoři: cryingfreeman, Wexter
khedeja píše:Chci se zeptat, zda-li bude fungovat v Galaxy s3 Samsung adaptér microUSB - USB pro Samsung Galaxy S II ?
Fleak píše:Nevím co je špatne ale koupil jsem si 2000 mAh baterii a telefon vydrzi na chlup stejne jako s puvodni. Vecer mam okolo 20% a musim nabijet. Ma nekdo podobne zkusenosti ?
debi píše:Fleak píše:Nevím co je špatne ale koupil jsem si 2000 mAh baterii a telefon vydrzi na chlup stejne jako s puvodni. Vecer mam okolo 20% a musim nabijet. Ma nekdo podobne zkusenosti ?
Cau mam taky orginalni 2000 baterii a taky se mi nezda ,ze by vydrzela dele. Uvazuji o te 3000 ze Sunnysoftu ,ta je ale neznackova a nevim jak vypada s tim zadnim krytem je za 350kc nebo tak nejak.
BunGee píše:tak dorazily z dealextremu dva vyrobky na S II(silikonove pouzdro a drzak do auta). Od pouzdra jsem toho moc necekal, pac jsem silikonov\ pouzdro mel na predchozim telefonu a hned letelo z okna, tohle je naprosta bomba, sedne jak ulity a kde jsou tlacitka, tak jsou tlacitka i na krytu, za necelych 30,- i s postou, neberte to. Co se tyce drzaku do auta, Tel. sedne jak ulity, jen se tam nevejde i s pouzdrem, je na husim krku, kterej je pekne pevnej, plasty vypadaji levne, ale telefon v nem nelita, prisavka drzi luxusne, uvidime co na to dlohodoby slunecni svit, ale tusim, ze nic znicujiciho, stal tusim 5.5 dolaru, tak si to prepocitejte. U nas uz nic kupovat fakt nebudu, abych ceskym obchodnikum platil za znacku a o trochu lepsi kvalitu, kterou stejne nevyuziju. Fotky prikladam

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník