Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod -Pavel- » sob 22. říj 2016 14:55:06

Takže můj problém opravdu nebyl jen můj problém. Nešla zadat ulice, padala navigace. Tady je to česky ze supportu:

Dobrý deň pán Baudiš,

Vďaka za kontaktovanie spoločnosti Sygic.

Ďakujeme za upozornenie na tento problém.
Už o ňom vieme a mal by byť opravený v najnovšej verzii 16.3.10 (ešte nie je vydaná, pracuje sa na nej a opravuje veľa chýb, ktoré sa v nových verziách vyskytli).
O aké mesto/mestá išlo keď Vám to padalo?

Ďakujem za porozumenie a ospravelňujeme sa za nepríjemnosti.

Prajem pekný deň.
Best regards,

Boris
Customer Support Specialist

­
  • 0

Honor 8 32GB Black - Samsung Micro SDXC karta 64GB (Class 10 UHS-I)
Samsung Galaxy S7 32GB Black - Samsung Micro SDXC karta 128GB (Class 10 UHS-I)
Uživatelský avatar
-Pavel-
Droid
 
Příspěvky: 3432
Registrován: pon 31. kvě 2010 20:08:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Mobil 2 / ROM: Galaxy S7

Reklama


Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod radegast » pon 24. říj 2016 20:31:22

Takže ještě není odstraněn.
Anebo se jen přesunul: Zadám-li číslo, které Sygic nezná, aplikace spolehlivě spadne.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod -Pavel- » pon 24. říj 2016 20:40:50

Tady problém nemám, mohu napsat cokoliv, aplikace drží. :-)

­
  • 0

Honor 8 32GB Black - Samsung Micro SDXC karta 64GB (Class 10 UHS-I)
Samsung Galaxy S7 32GB Black - Samsung Micro SDXC karta 128GB (Class 10 UHS-I)
Uživatelský avatar
-Pavel-
Droid
 
Příspěvky: 3432
Registrován: pon 31. kvě 2010 20:08:18
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: Honor 8
Mobil 2 / ROM: Galaxy S7

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod |Mio| » pon 24. říj 2016 23:00:20

Njn, tak to dopadá když se testování nedělá na čistý instalaci.

U každýho to dělá něco jinýho i na stejném zařízení :-)

Na mé nečisté instalaci se mi nepodařilo podobnou chybu vyvolat, poslední verze nespadne a nespadne, byt se snazim sebevic.
  • 0

Uživatelský avatar
|Mio|
Robot
 
Příspěvky: 731
Registrován: ned 15. črc 2012 10:13:49
Reputace: 8
Typ mobilu / ROM: Bluboo Xtouch [ROM-moje custom] Elephone P3000S
Mobil 2 / ROM: iNew U3 [ROM-moje custom] Lordor LD300 [dev]

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod adrian.shephard » pát 28. říj 2016 19:29:13

Zdravím,
při navigování se mi hrozně rychle vybije baterka, i když je neustále telefon na nabíječce. Verze je 16.2.15, setkal se s tím někdo?

­    
  • 0

adrian.shephard
Nové Androidě
 
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 15:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod Jumbo78 » pát 28. říj 2016 19:51:06

Ne. U oficiální verze z GP je u mne vše v pořádku...
  • 0

Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Uživatelský avatar
Jumbo78
Moderátor
 
Příspěvky: 9841
Registrován: pát 13. led 2012 18:25:32
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE II / Phoenix v17

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod adrian.shephard » pát 28. říj 2016 20:07:08

Mám také oficiální verzi, placenou

­    
  • 0

adrian.shephard
Nové Androidě
 
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 15:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod cilci » pát 28. říj 2016 21:09:52

Zdravím všechny. Vším jsem si že u nové verze zmizela na ploše nad informacemi o času příjezdu atd ta uzká lišta kde bylo vidět v jaké části trasy jsem. V menu jsem nikde nenašel aktivaci zobrazení. Máte stejný problém ?

      
  • 0

cilci
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 95
Registrován: ned 01. pro 2013 20:30:09
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: galaxy note 3

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod pRo_lama » sob 29. říj 2016 8:14:05

adrian.shephard píše:Zdravím,
při navigování se mi hrozně rychle vybije baterka, i když je neustále telefon na nabíječce. Verze je 16.2.15, setkal se s tím někdo?

­    

Máš zlý kábel. Skús iný.
  • 0

MOBIL: Samsung Galaxy S7 (32 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2
Uživatelský avatar
pRo_lama
Moderátor
 
Příspěvky: 5949
Registrován: pon 06. pro 2010 8:41:23
Bydliště: Praha
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Twitter: pRo_lama
Tablet: Nexus 7 (2013)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod Speedbird842 » sob 29. říj 2016 13:51:53

Anebo silnější nabíječku

­    
  • 0

Speedbird842
Nové Androidě
 
Příspěvky: 11
Registrován: sob 27. zář 2014 12:48:08
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod adrian.shephard » sob 29. říj 2016 14:50:09

Nabíječka dává 2A, dioda na telefonu ukazuje, že se nabíjí.

­    
  • 0

adrian.shephard
Nové Androidě
 
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 15:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod Jumbo78 » sob 29. říj 2016 15:40:00

Koukni do nastavení - baterie - jestli ti píše AC(nebo nabíječka připojena) nebo USB...
Nabíječka může dávat kolik chce, když je kabel na houby.
  • 0

Skvělá navigace WAZE - vyzkoušej
Na poděkování slouží palec u příspěvku ;)
Uživatelský avatar
Jumbo78
Moderátor
 
Příspěvky: 9841
Registrován: pát 13. led 2012 18:25:32
Bydliště: Kousek od Zlatých Hor :D
Reputace: 198
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy NOTE EDGE - STOCK ROM
Mobil 2 / ROM: Samsung Galaxy NOTE II / Phoenix v17

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod Welchi » sob 29. říj 2016 15:40:03

Je to kablom stalo sa mi to tiez.
Tel + navigacia na powerbanke na jednom kabli sa tel .ajked ukazoval nabijanie VYBIJAL
dal som druhy a uz nabijal.

­    
  • 0

Welchi
Nové Androidě
 
Příspěvky: 24
Registrován: stř 27. lis 2013 21:18:35
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SGS
Tablet: Nexus 7 /2012
Rom: CyanogenMOD

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod adrian.shephard » sob 29. říj 2016 15:50:00

Díky za rady, zítra to prověřím, čeká mě 900 km cesta.

­    
  • 0

adrian.shephard
Nové Androidě
 
Příspěvky: 38
Registrován: pon 15. čer 2015 15:15:46
Reputace: 0

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod bandit707 » sob 29. říj 2016 16:48:21

A este poznámka: mne sa stava, ze hoci mam jas na automatiku, displej svieti jak vyhuleny, musim vypnut obraz a ked znova zapnem, uz svieti slabo a velmi to ovplyvnuje spotrebu.
  • 1

all no root --> Samsung Galaxy Note 4 6.0.1, Samsung Galaxy S7 6.0.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014), Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 mini
bandit707
Droid
 
Příspěvky: 1255
Registrován: pát 10. pro 2010 2:21:46
Reputace: 24
Typ mobilu / ROM: SGN4 6.0.1.
Mobil 2 / ROM: SGS7,SGS3
Tablet: SGN 10.1 (2014)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod laser » pon 07. lis 2016 1:21:02

Je tady nějaká funkční verze po 16.2.11 ? Tu jsem po dlouhém sledování diskusí nainstaloval a chodí super, nepadá, funguje, verze map píše 9.01, jestli to chápu správně, na novější mapy potřebuji novější aplikaci, ale pokud to není stabilní ....nechce se mi instalovat novou. Ale čtu recenze a zatím jsem nenarazil na další stabilní verzi....
  • 0

laser
Nové Androidě
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 19. srp 2014 11:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod pRo_lama » pon 07. lis 2016 9:40:02

Nemal som nikdy problém s tým, žeby mi originál verzia nefungovala.
  • 0

MOBIL: Samsung Galaxy S7 (32 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2
Uživatelský avatar
pRo_lama
Moderátor
 
Příspěvky: 5949
Registrován: pon 06. pro 2010 8:41:23
Bydliště: Praha
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Twitter: pRo_lama
Tablet: Nexus 7 (2013)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod bandit707 » pon 07. lis 2016 9:51:13

Laser: tu nemame funkcne verzie, pouzivame tie z Google play, vsetky nám idu az na obcasne chybičky
Nepleties si to tu s warez forom? ;)
  • 0

all no root --> Samsung Galaxy Note 4 6.0.1, Samsung Galaxy S7 6.0.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014), Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S3 mini
bandit707
Droid
 
Příspěvky: 1255
Registrován: pát 10. pro 2010 2:21:46
Reputace: 24
Typ mobilu / ROM: SGN4 6.0.1.
Mobil 2 / ROM: SGS7,SGS3
Tablet: SGN 10.1 (2014)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod laser » pon 07. lis 2016 23:46:02

Navigaci mám koupenou a to dokonce 2x a včetně trafficu.
Ale ta s novým layaoutem padala hodně dlouho, nemám automatické aktualizace, párkrát jsem to zkusil, bylo to tristní , tak jsem "downgradoval" a hodně dlouho jsem držel 14.3.4, až jsem v diskusích četl, že je to stabilní, až na to, že trochu pokazili barvy, tak jsem to nainstaloval a super, nespadlo to snad ani jednou. A teď čtu o různých disfunkcích, která ta moje verze nemá a někomu že to občas padá.
  • 0

laser
Nové Androidě
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 19. srp 2014 11:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod ocadlyo » úte 08. lis 2016 9:56:32

Prozatím padá i nová verze.
  • 0

Samsung Galaxy S5 (Marshmallow 6.0.1).
Uživatelský avatar
ocadlyo
Androiďák!
 
Příspěvky: 293
Registrován: ned 17. dub 2011 21:53:40
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S5

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod laser » úte 08. lis 2016 13:26:30

A proto jsem se ptal, jestli nejaka verze mezi , novejsi nez ta moje, chodí bez problemu. Protoze pokud se neda nastavit jak se chova na pozadi (obcas nekdo zavola) nebo tam chybi udaje na panelu, nejsou to kosmeticke chyby, o padani nemluvě.

­    
  • 0

laser
Nové Androidě
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 19. srp 2014 11:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod laser » úte 08. lis 2016 20:08:48

Maji oni nejaky systematicky pristup ke starsim verzim, aby se daly stáhnout? Nekdy kdysi mi ze supportu poslali link na starsi verzi

­    
  • 0

laser
Nové Androidě
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 19. srp 2014 11:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod radegast » úte 08. lis 2016 20:37:02

Tak se JICH zeptej zas.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod houmi0680 » pon 21. lis 2016 14:58:59

Ahoj, chtěl bych se zeptat vás zkušených. Po dlouhé době jsem vyzkoušel sygic - samozřejmě koupená verze GP, nyní ver. 16.3.14 mapy 9.01
Stal se mi uplně stejný problém, jaký jsem mýval i u starších verzí, a sice že mne navi na křižovatce pošle na opačnou stranu, než bych měl jet, následně při první příležitosti otočí o 180st a jedu zpět správným směrem - přes křižovatku, na které jsem špatně odbočil.. Konkrétně zadám trasu Kralupy nad vltavou - Sadská a chci jet po D11 a sjed exitem 25.. zkuste prosím vyhledat tuto trasu, jestli vás to při plánování také před Sadskou otočí a následně vrátí..
Několikrát se mi něco podobného stalo - např. jedu po dálnici, najednou mne navi svede ven z dálnice, na prvním kruháči otočí a stejným sjezdem navede zpět na dálnici.. Nevim jestli někde nemám něco špatně nastaveno či co..
  • 0

Přílohy
Screenshot_2016-11-21-13-52-54.png
Screenshot_2016-11-21-13-52-54.png (403.69 KiB) Zobrazeno 941 krát
houmi0680
Nové Androidě
 
Příspěvky: 28
Registrován: stř 04. bře 2015 22:00:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Flex2

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod pRo_lama » pon 21. lis 2016 15:12:11

Áno, robí to aj mne. Je to nejaká chyba. Ale iba ak sa ide po ceste 330. Všetky iné cesty prepočíta správne.
  • 0

MOBIL: Samsung Galaxy S7 (32 GB) | TABLET: Nexus 7 (2013)
GADGET: Samsung Gear S2 (SM-R720) + Samsung Gear Fit (SM-R350) + Sony SmartWatch 2
Uživatelský avatar
pRo_lama
Moderátor
 
Příspěvky: 5949
Registrován: pon 06. pro 2010 8:41:23
Bydliště: Praha
Reputace: 289
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S7
Twitter: pRo_lama
Tablet: Nexus 7 (2013)

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod houmi0680 » pon 21. lis 2016 15:21:43

Vloni mě při cestě z Francie přes Německo třikrát bezdůvodně svedla a zpět navedla na dálnici. Měl jsem chuť telefon rozšlapat..
Proč mne na trase viz screen svádí o sjezd dříve a následně vleče přes vesnice nechápu..??
  • 0

houmi0680
Nové Androidě
 
Příspěvky: 28
Registrován: stř 04. bře 2015 22:00:46
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: LG Flex2

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod laser » stř 23. lis 2016 18:17:08

Tohle mi parkrat udělala verze 14.x v minulosti, ted Sygic používám mene tak nevim(pouzivam dost Waze)

­    
  • 0

laser
Nové Androidě
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 19. srp 2014 11:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod laser » stř 23. lis 2016 18:25:34

Muzu se zeptat jake jsou posledni verze map, 9.01? Nevim jak jsou mapy napojeny na verzi.

­    
  • 0

laser
Nové Androidě
 
Příspěvky: 16
Registrován: úte 19. srp 2014 11:40:23
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Honor 3C

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod radegast » stř 23. lis 2016 22:41:32

To číslo je pořád stejné.
Verze map se pozná podle názvu adresáře s mapami. Třeba: cze.ta.2016.06
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 17:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Xperia SP _ CM 13

Re: Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod ab021 » pon 05. pro 2016 13:04:00

Dobrý deň. Zakúpil som si Sygic Voucher, nainštaľoval do tlf. Android 2.3.3. Zistil som, že ver. Sygicu je 14.7.0. Mapové podklady si aplikácia stiahla TA 2015.03. Chcel by som však vymeniť mapové podklady za ver.TA 2016.06. Cez downloader som stiahol požadovanú verziu, vlc, content.info, ale Sygic nevie načítať tieto podklady. Stále si stiahne ver. TA 2015.03. Poraďte prosím, ako vymeniť mapy za novšie. Ďakujem
  • 0

ab021
Nové Androidě
 
Příspěvky: 12
Registrován: pát 22. srp 2014 10:22:48
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Huawei u8650

PředchozíDalší

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'