Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Vše co se týká navigace, map a využívání gps/galileo

Moderátoři: don_alex, radegast

Sygic Aura -> Sygic GPS Navigation

Příspěvekod Martyy » sob 06. lis 2010 13:09:33

V marketu je ke stažení 7 denní zkušební verze navigace Aura od Sygicu, ale nemůžu to na svým WF rozjet. Může někdo vyzkoušet??
  • 0

Martyy
Nové Androidě
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 14. říj 2010 7:03:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N910C

Reklama


Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod roxtedy » sob 06. lis 2010 13:16:04

čau, ne nexus one jede všechno bez problému...za chvilku chci zkusit navigaci v autě..
  • 0

Nexus 4, original JB 4.2 ROM, PowerAMP, Koss Porta Pro :)
roxtedy
Androiďák!
 
Příspěvky: 628
Registrován: čtv 01. črc 2010 19:42:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S i9023

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Martyy » sob 06. lis 2010 13:23:45

předpokládám, že kdyby to nešlo kvůli rozlišení, tak to market vůbec nenabídne.
  • 0

Martyy
Nové Androidě
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 14. říj 2010 7:03:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N910C

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » sob 06. lis 2010 13:37:31

A nemáš náhodou "nějakou" verzi Sygic Mobile Map 10 už nainstalovanou?
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Martyy » sob 06. lis 2010 13:40:30

Mám, to mě nenapadlo. Ale nechce se mi kvůli tomu odinstalovávat. Může někdo vyzkoušet na WF?
  • 0

Naposledy upravil skooopa dne sob 06. lis 2010 15:14:53, celkově upraveno 1
Důvod: Předchozí príspěvek se necituje!
Martyy
Nové Androidě
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 14. říj 2010 7:03:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N910C

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod LGsoft » sob 06. lis 2010 13:42:48

už taham,uvidíme ;)
  • 0

LGsoft
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 31. říj 2010 20:30:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire a Desire HD a Samsung Galaxy S2
Twitter: kinglago

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » sob 06. lis 2010 14:25:51

Martyy píše:Mám, to mě nenapadlo. Ale nechce se mi kvůli tomu odinstalovávat. Může někdo vyzkoušet na WF?


Staženo, nainstalováno a ... nefunguje. Displej jen zčerná a pak se vrátí zpět do pohotovostního režimu.
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Martyy » sob 06. lis 2010 14:28:44

To samý dělá i mně..holt máme smůlu :evil:
  • 0

Naposledy upravil radegast dne sob 06. lis 2010 19:21:49, celkově upraveno 1
Důvod: Odstraněná zbytečná citace. Je problém přečíst si pravidla!!!
Martyy
Nové Androidě
 
Příspěvky: 30
Registrován: čtv 14. říj 2010 7:03:59
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: N910C

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod LGsoft » sob 06. lis 2010 14:36:59

šlape v pohode skúšané na desire hd :DD
  • 0

LGsoft
Nové Androidě
 
Příspěvky: 3
Registrován: ned 31. říj 2010 20:30:04
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC Desire a Desire HD a Samsung Galaxy S2
Twitter: kinglago

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » sob 06. lis 2010 14:37:45

i v kombinaci s Mobile Maps 10?
  • 0

Naposledy upravil skooopa dne sob 06. lis 2010 15:16:38, celkově upraveno 1
Důvod: Předchozí príspěvek se necituje!
__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Lintny » sob 06. lis 2010 14:41:43

Pavlos píše:Staženo, nainstalováno a ... nefunguje. Displej jen zčerná a pak se vrátí zpět do pohotovostního režimu.

Přidávám se do spolku. :no:
  • 0

Naposledy upravil michpo dne pát 12. lis 2010 19:09:23, celkově upraveno 1
Důvod: Nepoužívej vnořené citace!
Lintny
 

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod areswt » sob 06. lis 2010 14:43:15

tak ze

slape v pohode desire , mam aj mobil maps 10

pani neviem ako to robite ale ked sa vam stiahne apk a nainstaluje je potrebne vyhladat medzi aplikaciami Aura download a stiahnut najlepsie cez wifi dalsich cca 250 mega suborov kde su jazyky a hlas + vybrat si mapu bud vsetko alebo konkretnu ktoru chcete pouzivat no a dalej vas potom program dovedie do zdarneho nastavenia
  • 0

Device: HTC ONE S, ROOT: S-OFF
Device: HTC Desire, ROM: BCM RC4.0u1, Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23, ROOT: S-OFF
areswt
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 161
Registrován: úte 29. čer 2010 14:32:41
Reputace: 0

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » sob 06. lis 2010 14:44:45

Aura downloader mi normálně naběhl, stáhl jsem mapu ČR, hlasy a sys soubory a bohužel ...
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavel Vlasák » sob 06. lis 2010 14:46:39

Škoda, že nelze zakoupit pouze ČR.. :(
  • 0

Uživatelský avatar
Pavel Vlasák
Androiďák!
 
Příspěvky: 369
Registrován: ned 06. čer 2010 11:35:55
Bydliště: Pardubice
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S3 Neo

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod ernie11 » sob 06. lis 2010 17:12:33

Funguje, ale umí pouze ulice, nejsou čísla popisná. To je pro Sygic normální, nebo je aura jen okleštěná verze?
  • 0

ernie11
Nové Androidě
 
Příspěvky: 18
Registrován: pon 20. zář 2010 18:13:29
Reputace: 0

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » sob 06. lis 2010 17:17:42

Mobile Maps č.p. umí. Napiš příklad a já to překontroluju v MM.
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod roxtedy » sob 06. lis 2010 21:59:14

Nevíte jaké mapy používá aura? Jestli se jedná o nové mapy,nebo se opět jedná o rok staré mapy?
  • 0

Nexus 4, original JB 4.2 ROM, PowerAMP, Koss Porta Pro :)
roxtedy
Androiďák!
 
Příspěvky: 628
Registrován: čtv 01. črc 2010 19:42:24
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Nexus S i9023

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Bojkas » sob 06. lis 2010 22:34:01

Vyzkouseno na SGS, zaroven nainstalovana I mm10.. Co se aury tyce, vypada pekne, ale na mem stroji neatbilni a zasekava se treba na 10s.. :-(
  • 0

Bojkas
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 64
Registrován: stř 15. zář 2010 9:24:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S - i9000

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » sob 06. lis 2010 23:04:50

Grafická stránka navigace je jedna věc, funkčnost jiná. Auru jsem zkoušel na WM platformě v rozlišení 480x800 na X1 a pro navigaci v autě je IMHO stejně použitelná jako Mobile Maps 10.
Grafika je sice úžasná, 3D model terénu taky, 3D budovy jsou super, ale v autě to stejně nemám šanci sledovat.
Informační tabule a řazení do pruhů zvládá i MM10 a to mi stačí.

Sygic Aura na iPhone
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod fiserar » ned 07. lis 2010 9:35:26

Mam HTC Desire stáhnul sem Auru nainstaloval ale nefunguje my prihlašení i když učet na sygicu mám máte stejný problém.
Jinak mapy vypadaj že sou nový v Praze už je Vysočanská radiala která je jěště ve vystavbě.
  • 0

fiserar
Nové Androidě
 
Příspěvky: 8
Registrován: pát 18. čer 2010 14:27:51
Reputace: 0

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » ned 07. lis 2010 11:26:36

Tak jsem na netu našel, že Sygic Aura 2 World je k dispozici pouze pro vybrané telefony s Android 2.2 Froyo. Na webu Sygic je zase napsáno, že je pro všechna zařízení s android 2.x. V nabídce podporovaných zařízení je i HTC Wildfire (ano dux3re i tento předražený krám k ničemu) za 79.90 EUR.
Tak jsem z toho trošku jelen.
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod sakal_dv » ned 07. lis 2010 14:39:59

Aura je pre zariadenia android 2.x kedže mam známeho v Sygicu tak som mal možnost auru testovat aj na iPhone a už ju mam niekolko dní na mojej Xperi X10 mini pro a šlape to bez problémov.
  • 0

Naposledy upravil michpo dne pon 08. lis 2010 2:47:33, celkově upraveno 1
Důvod: Poslední příspěvky se necitují! Čti pravidla!
Uživatelský avatar
sakal_dv
Nové Androidě
 
Příspěvky: 9
Registrován: čtv 12. srp 2010 22:14:26
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: SonyEricsson Xperia X10 mini pro A Xperia Ray

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Pavlos » ned 07. lis 2010 15:44:43

Znovu jsem nainstaloval na Wildfire a problém stále přetrvává. Pokud jede na X10 mini, neměl by být problém u WF.
  • 0

__________________________________________________________________________________________
Aktuálně Prestigio MultiPhone 4500T Duo > čekám na JiaYu G4 - QuadCore - 4.7"HD - 2/32GB
Uživatelský avatar
Pavlos
Androiďák!
 
Příspěvky: 273
Registrován: ned 24. říj 2010 21:30:25
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Prestigio MultiPhone 4500T Duo
Rom: Oiginal JB 4.1.1

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Venousek » ned 07. lis 2010 16:45:15

Nainstaloval jsem na Galaxy S a jsem nadšen! V týdnu otestuju, zatím funguje bez problémů.

­    
  • 0

Venousek
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod kolda.o » ned 07. lis 2010 19:12:50

na SE X10 naprosto bez problemu. Jde o moc prima aplikaci alespon co do vzhledu. Zitra otestujeme praktickou stranku veci.
  • 0

SXS SGo SXT :)
Uživatelský avatar
kolda.o
Nové Androidě
 
Příspěvky: 40
Registrován: pon 24. kvě 2010 12:32:36
Bydliště: Severni Cechy
Reputace: 0

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod luban » ned 07. lis 2010 23:52:04

Pavlos píše:Staženo, nainstalováno a ... nefunguje. Displej jen zčerná a pak se vrátí zpět do pohotovostního režimu.

Taktez se pridavam, chova se mi to uplne stejne :cry:
  • 0

Naposledy upravil michpo dne pát 12. lis 2010 19:13:09, celkově upraveno 1
Důvod: Nepoužívej vnořené citace!
* Samsung Galaxy S Duos S7562 + ROOT*, V zaloze: * Vodafone 845 - Android 2.3.7 - CM 7.1 *
Uživatelský avatar
luban
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 89
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:59:32
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Alcatel One Touch POP 2

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod Venousek » pon 08. lis 2010 13:45:18

Tak jsem vyzkoušel v provozu. Dokud následujete vypočítanou trasu, vše je v pohodě. Grafika plynulá, prostě nádhera. jakmile sjedete a navigace musí počítat, třeba v centru měst, kde zobrazuje i doměčky, tak je v hajzlu, a už se nechytne. Vybírám něco místo Sygica MM, za který jsem před měsícem vysázel 70 EUR a nefunguje, a Aura se mi líbila, i když mě sere, že raději, než aby updatovali MM, vydají novou verzi, za kterou je třeba zaplatit. Ale že bude navigace poskakovat mezi místama vzdálenýma od sebe pět kilometrů, a bude se orzmýšlet, kde vlastně je, to je na prd. Přitom restart vždy pomohl, takže to je stopro vada programu. Vyzkouším ještě jednou dneska na cestě Prahou, a pokud se to bude chovat stejně, koupím Navigon. Tohle fakt nemá cenu.
  • 0

Venousek
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 63
Registrován: čtv 29. črc 2010 17:39:37
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy S 8GB

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod cabi88 » pon 08. lis 2010 14:47:40

Na Galaxy 3 nejede ani downloader ani samotny program.
  • 0

Samsung i5800 Galaxy 3

You need to believe in things that aren't true. How else can they become?
Uživatelský avatar
cabi88
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 227
Registrován: pon 09. lis 2009 9:24:46
Bydliště: Česká Lípa
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Samsung Galaxy 3

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod michpo » pon 08. lis 2010 16:50:31

Tak jsem to vyzkoušel na Nexus One a jede to bez problémů. Navigace vypadá pěkně, vše je ostré a dobře čitelné. 3D pohled na město je zajímavý, nicméně mě přijde, že při navigování je pohyb mapy lehce trhaný. Snad to ještě trošku vychytají. Aktuálnost map bohužel momentálně nemám jak ověřit, nevybavuju si úsek, kde by se tady u nás něco nového dělalo.
Co mě trochu překvapuje je cena 80 euro (cca 2000 Kč), když konkurenční CoPilot vyjde na necelých 1500 Kč (dle android marketu), rozdíl 25% je trochu moc.
  • 0

Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
michpo
Moderátor
 
Příspěvky: 1271
Registrován: ned 31. kvě 2009 21:21:02
Bydliště: Brno
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: HTC One Google Edition
Tablet: Nexus 7

Re: Sygic Aura pro Android

Příspěvekod radegast » pon 08. lis 2010 18:13:26

Pavlos píše:Grafická stránka navigace je jedna věc, funkčnost jiná. Auru jsem zkoušel na WM platformě v rozlišení 480x800 na X1 a pro navigaci v autě je IMHO stejně použitelná jako Mobile Maps 10.
Grafika je sice úžasná, 3D model terénu taky, 3D budovy jsou super, ale v autě to stejně nemám šanci sledovat.
Informační tabule a řazení do pruhů zvládá i MM10 a to mi stačí.

Mám takový nepříjemný pocit, že když budeme chtít zůstat u Sygicu, tak tedy jedině u Aury.
Skuste si totíž dnes koupit Sygic. Jdetě tam klidně via mobile maps->buy now->android. Nabídne vám to už jedině Auru.
  • 0

Sony Xperia SP, SDHC 32 GB, Sygic GPS Navigation (Aura)
Nováčci, používejte tlačítko HLEDEJ a podívejte se na AndroidWIKI
Uživatelský avatar
radegast
Moderátor
 
Příspěvky: 3708
Registrován: úte 06. dub 2010 16:39:00
Bydliště: Vendryně
Reputace: 23
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X 7-1-1

Další

Zpět na Navigace/GPS

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Reputation System ©'