Tasker

Aplikace zaměřené na plánování času,organizaci práce,evidenci čehokoli.

Moderátoři: don_alex, radegast

Re: Tasker

Příspěvekod brm » stř 10. úno 2016 11:14:43

Na základe čoho sa ti tie profily menili? Aké tam máš podmienky?

Ja som si tiež po prechode na LP musel spraviť komplet všetky profily nanovo, ale Cell Near a WiFi Near, na základe ktorých sa mi menia profily pre prácu, domov, záhradu, frajerku atď mi fungujú aj na MM..
  • 0

brm
Androiďák!
 
Příspěvky: 578
Registrován: pon 20. kvě 2013 9:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 64GB 6.0.1
Mobil 2 / ROM: LG G2 32GB 6.0.1
Tablet: Lenovo A10-70 LTE 16GB 5.0.1

Reklama


Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » stř 10. úno 2016 11:36:33

To brm:

Profily sa mi menia najčastejšie na základe týchto kombinácií podmienok:
- Time + Variable Value,
- Variable Value,
- State - WiFi Connected alebo BT Connected,
- State - Not WiFi Connected + Variable Value + Cell Near.

V jednom profile používam aj podmienku Day. Podmienku WiFi Near nepoužívam.

A jak si ich prerobil? Vymazal a s rovnakými podmienkami vytvoril nanovo alebo si to prekopal celé a použil nejaké iné podmienky???

Ďakujem za odpoveď.
  • 0

Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod brm » stř 10. úno 2016 13:18:36

Mal som tie profily spravené dosť komplikovane cez nejaký návod na nete, bolo tam zapracované vypínanie/zapínanie dát, dokonca aj vypínanie/zapínanie profilov podľa nejakých podmienok... no a keďže som sa v tých profiloch už strácal, vymazal som všetko a začal odznova.. s jednoduchšími nastaveniami.

Ale ako píšem, mne funguje Wifi near, Cell near, spustenie profilu na základe spustenia nejakej aplikácie, času, zmeny premennej, prijatia hovoru, sms..

Skús si zapnúť logovanie a skús odsledovať, čo kde a kedy zadrháva..
  • 0

brm
Androiďák!
 
Příspěvky: 578
Registrován: pon 20. kvě 2013 9:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 64GB 6.0.1
Mobil 2 / ROM: LG G2 32GB 6.0.1
Tablet: Lenovo A10-70 LTE 16GB 5.0.1

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » stř 10. úno 2016 13:21:36

Dik. Profily pracujú ako majú, ale len keď je displej ON. Akonáhle ho vypnem, tak akokeby sa Tasker vypol tiež. Ale je medzi chránenými apkami, takže by mal na pozadí a vypnutom displeji v pohode pracovať.
  • 0

Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod brm » stř 10. úno 2016 13:36:46

Aha.. skúšal si sa pohrať s nastaveniami? Je tam v časti Monitor voľba Display Off Monitoring.. ja mám All Checks Seconds nastavené na 600 sek = 10min. Ale priznám sa, že nemám šajnu, či to tak funguje, nikdy som si to nejak nevšímal, keďže čas medzi prácou a domovom mám autom práve tých 10min. A všimol som si, že keď v práci zapnem displej, na obrazovke mi vybehne hláška, že som odišiel z domu.. no bude to asi práve v tom 10min intervale.
  • 0

brm
Androiďák!
 
Příspěvky: 578
Registrován: pon 20. kvě 2013 9:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 64GB 6.0.1
Mobil 2 / ROM: LG G2 32GB 6.0.1
Tablet: Lenovo A10-70 LTE 16GB 5.0.1

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » stř 10. úno 2016 13:46:41

To som samozrejme prešiel tiež, ale nič som tam nenašiel. Čo má byť zapnuté, aby Tasker pracoval aj na pozadí, je zapnuté. BTW, hodnotu u "All Checks Seconds" mám tiež na 600 ms. Ako to mám nastavené teraz, tak som mal nastavené aj na Android 4 a všetko bolo OK. Myslím si, že to nie je nastavením Taskeru ako takého, ale nastavením samotného Androidu 5. To som jediný užívateľ Taskeru na Androide 5 čo má problém s behom Taskeru pri vypnutém displeji??? :cry:

edit:
Tak jsem ještě nastavil v Nastavení/Usnadnění/Služby Tasker na "Zapnuto" . Tak když půjdu z práce, tak uvidím jaký to bude mít efekt. Pak dám vědět :)
  • 0

Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod brm » stř 10. úno 2016 14:28:50

Túto voľbu si odo mňa vyžiadal zapnúť Tasker, keď som si spravil profil, ktorý sa má spustiť po spustení aplikácie (v mojom prípade navigačky).

Skúsim dnes aj ja odsledovať fungovanie..
  • 0

brm
Androiďák!
 
Příspěvky: 578
Registrován: pon 20. kvě 2013 9:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 64GB 6.0.1
Mobil 2 / ROM: LG G2 32GB 6.0.1
Tablet: Lenovo A10-70 LTE 16GB 5.0.1

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » stř 10. úno 2016 14:35:22

Tak to sa ma zatiaľ nepýtal. Ale hľadal som ďalej a zistil som, že problém môže byť aj v nastavení Nova Launcheru, ktorý používam. Takže som tam zmenil nastavenie podľa pokynov na http://tasker.dinglisch.net/userguide/en/faqs/faq-problem.html. Tak uvidíme :D
  • 0

Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod brm » stř 10. úno 2016 16:45:19

Potom daj vedieť, tiež používam Novu a nič som tam nenastavoval.. :)
  • 0

brm
Androiďák!
 
Příspěvky: 578
Registrován: pon 20. kvě 2013 9:16:28
Reputace: 18
Typ mobilu / ROM: OnePlus 3 64GB 6.0.1
Mobil 2 / ROM: LG G2 32GB 6.0.1
Tablet: Lenovo A10-70 LTE 16GB 5.0.1

Re: Tasker

Příspěvekod Lukky » čtv 11. úno 2016 23:49:47

Pozdravujem na inom fóre mi poradili že môj problém sa dá vyriešiť asi len pomocou tasker-a ta sa chcem opýtať či sa tam niečo také dá nastaviť.
Ide o handsfree do ucha má funkciu priatia alebo odmietnutia hovoru hlasom problém je v tom že stačí ak mi začne zvoniť mobil a ja sa s niekym rozprávam a použijem náhodou nejaké slovné spojenie automaticky mi hovor odmietne alebo dvihne a to je teda dosť nepraktické. Dá sa pomocou taskera niečomu takému predísť a nastaviť nejakú podmienku ?
  • 0

Lukky
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 11. úno 2016 23:42:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Tasker

Příspěvekod dufko » pát 12. úno 2016 11:37:08

A aká je tvoja predstava fungovania?
  • 0

Uživatelský avatar
dufko
Droid
 
Příspěvky: 2113
Registrován: pát 11. lis 2011 23:24:33
Reputace: 33
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvekod Lukky » pát 12. úno 2016 16:24:41

No najlepšie by bolo ak by pri danej spustenej aplikácii nebolo možne prevziať či zrušiť prichádzajúci hovor hlasovým povelom ale neviem kedže to pravdepodobne má moje handsfree zakotvené priamo v sebe. Dalo by sa to nejak zmajstrovať ??? alebo by teda aj stačilo aby som ten povel nastavil ja teraz to mám YES na priatie hovoru NO na odmietnutie a však kedže moje handsfree je z Činy :-) tak to reaguje aj na ine slovné spojenia pravdepodobne stačí ze tam zaznie N alebo Y a hned reaguje
  • 0

Lukky
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 11. úno 2016 23:42:34
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC

Re: Tasker

Příspěvekod dufko » pát 12. úno 2016 16:41:53

Asi najrozumnejšie riešenie je kúpiť normálne BT hands free.

V Tasker si vieš nastaviť podmienku, že ak beží aplikácia xy, tak sa vypne BT v mobile.
To by ti stačilo?
  • 0

Uživatelský avatar
dufko
Droid
 
Příspěvky: 2113
Registrován: pát 11. lis 2011 23:24:33
Reputace: 33
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvekod braun21 » pát 19. úno 2016 21:38:19

Mám taky otázku :
V taskeru si vytvořím z nějakého svého projektu aplikaci apk, kterou pak na svůj Samsung xcover2 nainstaluji. Vše jede parádně, jen tu svou aplikaci nevidím ve správci spuštěných programů.
Stisknu dlouze DOMŮ a tam mezi všemi co mám otevřené chybí pouze jen ty mnou vytvořené apk.
Je potřeba to někde při "kompilaci" nastavit?
Vám se to tam zobrazuje?
  • 0

Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2)
braun21
Nové Androidě
 
Příspěvky: 32
Registrován: sob 17. srp 2013 6:51:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » pon 22. úno 2016 14:24:05

brm píše:Potom daj vedieť, tiež používam Novu a nič som tam nenastavoval.. :)


Tak se zdá, že jsem to nakonec na mé P8 rozchodil. Fígl spočíval v tom, že jsem nejdříve vypnul Tasker a pak v nastavení systému zamknutí obrazovky. Pak jsem opětovně aktivoval Tasker. Jakmile není aktivován zámek obrazovky, tak Tasker mění profily i při vypnutém displeji.

Teď ale, když zapnu mobil dvojklikem na obrazovku nebo „tlačítkem napájení“, nemusím odemykat obrazovku přetažením prstu do libovolného směru. To mi ale až tak nevadí, neboť ve většině mých profilů mám Lock Device přes plugin Secure Settings, který defacto aktivuje zámek obrazovky. A zde to začíná být zajímavé - přes takhle aktivovaný zámek Tasker pracuje i při vypnutém displeji. Nevím jak je to možné, ale je to tak :D
  • 0

Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod Damianus » úte 01. bře 2016 17:08:41

Chtěl bych se zeptat zda je možné vytvořit následující funkci.

Po naskenování NFC tagu by došlo k zápisu data a času do tabulky v google sheet.

Jednalo by se tedy o docházku, abych věděl kolik přesčasu dělám :)

Děkuji
  • 0

Uživatelský avatar
Damianus
Androiďák!
 
Příspěvky: 286
Registrován: pát 12. lis 2010 23:59:51
Reputace: 3
Twitter: damianus

Re: Tasker

Příspěvekod sNOW » úte 01. bře 2016 17:26:47

  • 0

sNOW
Androiďák!
 
Příspěvky: 332
Registrován: stř 15. úno 2012 0:34:27
Reputace: 3
Typ mobilu / ROM: Lenovo Vibe P1

Re: Tasker

Příspěvekod Damianus » úte 01. bře 2016 21:16:41

Přesně to jsem našel a nakonec se mi to podařilo rozchodit, je tam dnes několik odlišnosti.
  • 0

Uživatelský avatar
Damianus
Androiďák!
 
Příspěvky: 286
Registrován: pát 12. lis 2010 23:59:51
Reputace: 3
Twitter: damianus

Re: Tasker

Příspěvekod kralovicek » sob 05. bře 2016 9:14:31

lze v tsakeru dle lokace nastavit vypnuti zamku telefonu a po opusteni opet zapnout? Neprisel jsme na to jak....
dik
  • 0

Nokia 8210-->Sony Z1-->Nokia E52-->Nokia E72-->Samsung ACE2-->LG D605-->InewV3-->Elephone P8000-->ZTE AXON7
Uživatelský avatar
kralovicek
Robot
 
Příspěvky: 1019
Registrován: stř 03. dub 2013 12:17:19
Bydliště: maticka zeme
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » sob 05. bře 2016 13:38:40

Jde, s pouzitim pluginu Secure Settings. Ja to mám takhle:

Profile: LOCK
State: Variable Value [ %myLOCK = 1 ]
Task: Lock
1: Secure Settings [ Configuration:Set Pin ]
2: Variable Set [ Name:%myLOCK To:1 ]

Profile: UNLOCK
State: Variable Value [ %myLOCK = 0 ]
Task: Unlock
1: Secure Settings [ Configuration:Clear Password ]
2: Variable Set [ Name:%myLOCK To:0 ]

Pak si vytvoris profil kde State bude Poloha a Task Variable set:%myLOCK To:0 a pak Exit Task Variable set:%myLOCK To:1.
  • 0

Naposledy upravil geraltdi dne ned 06. bře 2016 12:40:29, celkově upraveno 3
Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod kralovicek » sob 05. bře 2016 17:27:18

Napsal jsi to asi dobre, ovsem tapu...haze me to toto hned na zacatku....
Obrázek

Tasker mam par min...tak se seznamuju....
Dik
  • 0

Nokia 8210-->Sony Z1-->Nokia E52-->Nokia E72-->Samsung ACE2-->LG D605-->InewV3-->Elephone P8000-->ZTE AXON7
Uživatelský avatar
kralovicek
Robot
 
Příspěvky: 1019
Registrován: stř 03. dub 2013 12:17:19
Bydliště: maticka zeme
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » sob 05. bře 2016 18:10:25

Pri vytvareni tasku musis vybrat moznost "Variables" tam pak "Variable set" a pak do pole "Name" za znak % dopis "myLOCK" a do pole "To" napis "1" (pro aktivaci zamku) nebo "0" (pro deaktivaci zamku). Samozrejme to tam pis bez uvozovek.
  • 0

Přílohy
Screenshot_2016-03-05-17-04-30.png
Screenshot_2016-03-05-17-04-30.png (93.11 KiB) Zobrazeno 1013 krát
Screenshot_2016-03-05-17-01-47.png
Screenshot_2016-03-05-17-01-47.png (183.53 KiB) Zobrazeno 1013 krát
Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod kralovicek » sob 05. bře 2016 20:21:56

Mohl by jsi sem hodit jeste scren security set pls? Protoze se na to tve nastaveni ve screenu nemohu dostat.
Mam tam "if % configuration ~ atd

Druhak kde nastavis podminku " exit" kdyz z dane lokace odejdu aby sla druha podminka(zamek)

Ps zatim me tedy moc nenadchl...nejak v n tapu :(
  • 0

Nokia 8210-->Sony Z1-->Nokia E52-->Nokia E72-->Samsung ACE2-->LG D605-->InewV3-->Elephone P8000-->ZTE AXON7
Uživatelský avatar
kralovicek
Robot
 
Příspěvky: 1019
Registrován: stř 03. dub 2013 12:17:19
Bydliště: maticka zeme
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!

Re: Tasker

Příspěvekod geraltdi » sob 05. bře 2016 21:14:11

Pro nastavení Zámku pomocí Secure Settings (předtím si ho ale musíš nainstalovat z Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.intangibleobject.securesettings.plugin&hl=cs, pokud jsi tak již neučinil):
1) v tasku "Lock" klikni dole na "+"
2) z nabídky si vyber "Plugin"
3) pokud mas Secure Settings nainstalován, tak se ti objeví v nabídce, klikni naň
4) v nabídce vedle slova Configuration klikni na tu tužku
5) v nabídce klikni na "Dev Admin Action"
6) v tomto okně klikni na tlačítko DISABLED
7) zaškrtni "Pin Code"
8) do pole "Pin" napiš PIN, které chceš používat a to samé do pole "Confirm Pin"
9) pak klikni na tu ikonu diskety, která je nahoře, tím to uložíš ... a máš to

Vypnutí zámku pomocí Secure Settings musíš postupovat dle výše uvedeného postupu od bodu 1) do 5) a pak rovnou 9)

Exit task k nějakému profilu přidáš tak, že na kartě "Profiles" si rozklikneš požadovaný profil a dlouhým stiskem na přidaný task aktivuješ nabídku, ve které si vybereš "Add Exit Task" a pak si vybereš ten, který potřebuješ.
  • 1

Přílohy
Screenshot_2016-03-05-20-15-40.png
Screenshot_2016-03-05-20-15-40.png (201.77 KiB) Zobrazeno 961 krát
Screenshot_2016-03-05-20-15-30.png
Screenshot_2016-03-05-20-15-30.png (97.32 KiB) Zobrazeno 961 krát
Screenshot_2016-03-05-19-50-34.png
Screenshot_2016-03-05-19-50-34.png (110.39 KiB) Zobrazeno 966 krát
Screenshot_2016-03-05-19-48-37.png
Screenshot_2016-03-05-19-48-37.png (83.69 KiB) Zobrazeno 966 krát
Naposledy upravil geraltdi dne ned 06. bře 2016 12:39:28, celkově upraveno 1
Uživatelský avatar
geraltdi
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 83
Registrován: úte 28. srp 2012 7:52:43
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei P8 [GRA-L09C432B321]

Re: Tasker

Příspěvekod kralovicek » sob 05. bře 2016 21:20:13

Pro nastavení Zámku pomocí Secure Settings (předtím si ho ale musíš nainstalovat z Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.intangibleobject.securesettings.plugin&hl=cs, pokud jsi tak již neučinil):


aaaaaha :) celkem zasadni, dik ;)
  • 0

Nokia 8210-->Sony Z1-->Nokia E52-->Nokia E72-->Samsung ACE2-->LG D605-->InewV3-->Elephone P8000-->ZTE AXON7
Uživatelský avatar
kralovicek
Robot
 
Příspěvky: 1019
Registrován: stř 03. dub 2013 12:17:19
Bydliště: maticka zeme
Reputace: 11
Typ mobilu / ROM: ELEPHONE P8000
Mobil 2 / ROM: HONOR 4c
Tablet: Pipo M6 pro - RR 1.0 kk - !thx FREAKTAB!

Re: Tasker

Příspěvekod braun21 » ned 13. bře 2016 18:49:11

Dotaz:
Mam profil1 s nazvem "Nabijim," kdy je detekovano, ze se mobil nabiji a profil2 "Nenabijim", kdy je nabíječka odpojena. Oba profily spoustí task, který nastaví mou promennou na 0 nebo 1.
S touto promennou dal v kodu na ruznych mistech pracuji. Vse jede jak ma, ale jede mi to pouze v taskeru.

Otazka:
Když vytvorim přes tasker aplikaci apk, nainstaluji ji a tasker vypnu, jak zjistim kdykoli při spusteni této aplikace SOUCASNY STAV NABIJENI?
Má aplikace na pozadí nejela a byla teprve spustena. Zádný profil sledující zmenu nabijeni mi tedy nebezel, jak poznam, ze prave ted při spusteni aplikace je nabijení např aktivní? Nikde nemuzu najit jak to zjistit.

Dík za reakce
  • 0

Alcatel OT302 > Siemens s55 > Siemens s65(masterpatch a elfloader) > Asus P750 (wm6.1) > Samsung Xcover2(android 4.1.2)
braun21
Nové Androidě
 
Příspěvky: 32
Registrován: sob 17. srp 2013 6:51:13
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S7710

Re: Tasker

Příspěvekod nofu » čtv 17. bře 2016 13:37:45

Poraďte mi pls, jsem tasker dnes zakoupil, takže jsem zatím trochu mimoň. V guidu se mi nepodařilo najít, jak dát multimédia volume nahlas, při spuštěném waze a po jeho vypnutí z5 na původní hodnotu. Nahlas jsem samo zvládnul, ale nemůžu přijít na to, jak zařídit, aby to po vypnutí vrátilo volume na původní hodnotu. Jak na to?
  • 0

Uživatelský avatar
nofu
Droid
 
Příspěvky: 2647
Registrován: ned 11. srp 2013 19:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

Re: Tasker

Příspěvekod ja_som » čtv 17. bře 2016 13:42:14

Urob si ďalší Task na hlasitosť, ktorú chceš mať po vypnutí. Potom v profiles, kde si si zvolil Waze, si to rozklikni (klikni na názov profilu), budš tam mať zelenú šípku, tam podrž dlhšie a vyber "Add Exit task" a vyber task so zníženou hlasitosťou.
  • 0

:ugeek:

Slovenčina pre Moto G (Android 4.4.4) TU
Uživatelský avatar
ja_som
Androiďák!
 
Příspěvky: 662
Registrován: čtv 22. lis 2012 8:33:37
Bydliště: Banská Bystrica
Reputace: 17
Typ mobilu / ROM: Nexus 5X White 16GB
Mobil 2 / ROM: Nougat 7.1.1 root
Twitter: Ja1som
Tablet: Nexus 7 II 16GB
Rom: Nougat 7.1 root

Re: Tasker

Příspěvekod dufko » čtv 17. bře 2016 13:57:22

Keď sa waze ukončí, tak sa hodnota zvuku vráti na predchádzajúcu hodnotu automaticky.
  • 0

Uživatelský avatar
dufko
Droid
 
Příspěvky: 2113
Registrován: pát 11. lis 2011 23:24:33
Reputace: 33
Typ mobilu / ROM: sony xperia z3
Mobil 2 / ROM: xiaomi mi2s 32 gb
Tablet: cube u9gt5
Tablet 2 / ROM: asus media pad 7

Re: Tasker

Příspěvekod nofu » čtv 17. bře 2016 16:31:19

Aha, dufko má pravdu, ale na to sem přišel až v autě. Je to pěkně nešikovný, páč když se přepne do jinýho programu, tak mi to tu hlasitost taky sundá a já neslyším :(
  • 0

Uživatelský avatar
nofu
Droid
 
Příspěvky: 2647
Registrován: ned 11. srp 2013 19:37:35
Reputace: 45
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 8 [AL10]
Mobil 2 / ROM: LG G2 16GB - Cloudy G3 2.2

PředchozíDalší

Zpět na Produktivita

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'