Teclast X98 Air 3G

Pokud nevíte který Tablet vybrat a váháte mezi typ1 vs. typ2, tak zde je správné místo pro porovnání !
Doplňující pravidla této sekce Před založením nového tématu s dotazem na výběr telefonu si, prosím, přečtěte toto téma a dotaz vložte dle uvedené šablony. Ostatní Vám budou moci lépe poradit. :)

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod energy100 » úte 08. pro 2015 13:57:03

Pozor na to: nové verzie X98 Air 3g sa dodávajú s procesorom Intel Z3735F, a nie Z3736F.
Staršie verzie so silnejším procesorom sa dajú ešte niekde zohnať, ale stúpla cena, idú okolo 200€, verzie s Z3735F idú okolo 160€.
  • 1

Uživatelský avatar
energy100
Androiďák!
 
Příspěvky: 559
Registrován: ned 26. kvě 2013 17:01:50
Bydliště: Slovensko
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: One+2
Rom: CM13 by @Grarak

Reklama


Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod kchrz » pon 14. pro 2015 13:21:08

Potřeboval bych poradit.
Pomocí Intel Manufacutring Flash Tool jsem si flashnul svůj Teclast X98 Air II.
měl jsem tam rom 6.0 od Mirka

Teď jsem si stáhnul Romku Andorid 5.0 190 V 6.1, instalace mi prběhla succesfull, nicméně v tabletu se mi v info stále hlásí Rom 6.0
Použil jsem flash-system_only_NO_WIPE_DATA.xml

Díky
  • 0

kchrz
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 124
Registrován: čtv 13. pro 2012 11:05:55
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: THL W8

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod smrtakovec » úte 15. pro 2015 7:59:35

Ahoj, prosím o pomoc mám Teclas X98 Air 3G C5J6
1) Na tabletu se mi přestala ukazovat bootovací tabulka (spustí se mi systémem Android.)
2) Když jsem měnil SD kartu tak mi tablet píše po vložení ,že mohu kartu odebrat a prostě ji nevidí. A když vrátim tu co jsem odebral (původní) tak tu taky ne.............. Samozřejmě karet mám víc a žádná nefunguje. Vždy to samé. Někde jsem čet, že pomůže flasch biosu (to jsem, ale nikdy nedělal)
Prosím HELP. Výrobek je ještě v záruce.
Hezký den. A děkuji za pomoc.
  • 0

smrtakovec
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 15. pro 2015 7:49:44
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: S6
Tablet: Teclast x98 air 3g dual boot

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod Sagi3335 » stř 16. pro 2015 19:28:46

Asi 3 dny zkouším nový Teclast X98 Air 3G (WIN 10 +Android 5.0, Z3536F). Oba systémy v češtině, čínu jsem smazal, pokud bylo možno. Baterka je silná hlavně v Androidu, ve WIN musel být tablet při práci s více okny a instalačkami trvale připojený na nabíječku a přesto baterie šla trvale dolů.
Přezkoušel jsem vše, co se dalo, WIN10 mám na PC a Android na jiném tabletu, takže spoustu věcí jsem našel doslova " po paměti" . Jediné, co jsem nenašel, je postup přes nějaké menu, kde se dají nastavit hodnoty kolem telefonu na SIM ( běží samozřejmě jen v Androidu), hlavně sítě, výběr ruč.-autom, 2G-3G atpod. Někde to musí být, ale najít to nemohu. Když vložím SIM kartu českého operátora (T-mobile), tak se asi nastaví nějak automaticky sama a hned funguje, žádné nastavování se ani najít nedá. Jinak je to se slovenskou SIM 4.ka.sk . Ta asi hledá svoji síť, u nás na jednom konci města se chytí (500 metrů od hranic) ale doma při zkoušení v telefonu LG už musí jít pře Roaming, většinou si sama najde Vodafone cz. V tabletu X98 ale nenajede, mělo by se nastavit ručně a vyhledat jinou síť, jenže pořád se mně nedaří najít správné menu k nastavení telefonu. Manuál nemám, to co bylo v balení, je naprosto nedostatečné.
Prosím kolegy, kdož mají tento tablet, zda by to mohli vyzkoušet a objevit postup, jak se dostat k menu nastvení telefonu. Děkuji za všechny rady a pomoc.

Editováno 18.12.2015
Tak rozumné nastavení je až ve Windows, nastavení celulární sítě, je tam kompletní přehled o SIM kartě. Po výběru sítě a návratu do Andoidu už šla SIM i v telefonu zcela normálně a správně. Jinak kdo to neví, platí po celé Evropě, že hovor kamkoliv je za 4 centy/minutu to je asi 1,1Kč, osobně jsem to vyzkoušel.
Data 1 GB za 1 Kč platí ale jen na Slovensku. O tom si u nás můžeme nechat jen zdát.
  • 0

Naposledy upravil Sagi3335 dne pát 18. pro 2015 19:23:13, celkově upraveno 1
Sagi3335
Nové Androidě
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 10. lis 2012 9:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus535_LG L7 II_
Tablet: U30GT-H

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod Sagi3335 » čtv 17. pro 2015 10:58:35

No tak jsem to asi zakřiknul. Když jsem zkoušel Android, tak se mně vždy zobrazila spouštěcí obrazovka Dul Boot Android/Windows. Jenže jak jsem poprvé dal Windows, tak od té chvíle už se spouští WIN automaticky ( asi jakože poslední provozovaný systém) a spouštěcí DualBoot už nikdy. I při krátkém stisknutí Power Buton 2 vteřiny stejně hned najedou Windows. Systém WIN10 sice pracuje bez závad, ale už se nemohu dostat do Androidu.
Takže jsem poslal zatím písemně reklamaci a čekám, co odpoví.
Pokud se někomu z vás stalo stejné, dejte prosím vědět. Pokud jste už někdo posílal tablet zpátky do Číny, poraďte jak na to ( cz025552@tiscali.cz).Děkuji

Editováno 18.12.2015
Děkuji kolegovi pode mnou. Ozvali se mezitím i soudruzi z Číny a je to tak, tlačítka + a Start současně a najede ta extra spouštěcí obrazovka. Ale pozor, stisk jen max 3-4 vteřiny, jinak se přístroj "překlopí" do továrního nastavení. Naopak stisk jen Start tlačítka spustí automaticky ten systém, který byl provozován naposled. Jen v Androidu se při vypínání dá sepnout přímo přechod do WIN10. Takže tablet není nijak poškozený a na štěstí pro mne funguje, to mně spadnul kámen... .
  • 0

Naposledy upravil Sagi3335 dne pát 18. pro 2015 19:31:10, celkově upraveno 1
Sagi3335
Nové Androidě
 
Příspěvky: 35
Registrován: sob 10. lis 2012 9:36:30
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Asus535_LG L7 II_
Tablet: U30GT-H

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod j.jusko » čtv 17. pro 2015 11:46:53

Pri zapinani stlac volume a power. Neviem teraz cil vol+ alebo vol- to co je blizsie k power tlacidlu.
  • 0

j.jusko
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 67
Registrován: stř 19. úno 2014 11:22:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire s

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod rakrak » ned 20. pro 2015 19:50:30

Ahoj,
mám nově sice Teclast X98 Pro, ale to by na můj dotaz nemělo mít vliv. Stále se mi nedaří připojit originál BT klávesnici pod WIN10. V androidu funguje i se mi spárovala s telefonem, ale pod woknama nejde (ovladače jsou aktuální). Nemáte někdo radu jak ji uchodit? Díky
  • 0

rakrak
Nové Androidě
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. led 2015 19:47:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 7
Tablet: Teclast X98 Pro

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod j.jusko » pon 21. pro 2015 14:53:36

Ona nefunguje pod oboma sys. Musíš ju sparovat pod windowsom a pojde tam a nie pod androidom. Zda sa mi ze bluetooth mac adresa je ina pod win a androidom. Existuje changer adresy ale mne nefungoval
  • 0

j.jusko
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 67
Registrován: stř 19. úno 2014 11:22:22
Reputace: 2
Typ mobilu / ROM: HTC wildfire s

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod disius » pon 21. pro 2015 21:53:55

Ahojte, mam Teclast X98 Air II dual. Kedze mi to Microsoft automaticky ponuka, rozmyslam o updatovani systemu z Win 8.1 na Win 10. Robil to uz niekto? Mozete mi poradit ci sa to oplati alebo nie (stabilita systemu, vydrz baterie...atd)? Ma to nejaky vplyv na subezne nainstalovany Android?

Sagi3335: pokial chces aby sa ta tablet za kazdym opytal aky system si prajes spustit pri spusteni tabletu, tak postup je nasledovny: pri spusteni tabletu drzis "power" a "volume +", ked ti vybehne bootovacie menu s vyberom systemov tak okrem velkych ikoniek v strede sa ti v lavom hornom rohu zobrazia aj 3 take uplne male ikonky: windows, android a este jedna (teraz si nespomeniem ako vizera). Stlacis teda tu tretiu ikonku, nasledne si uz len v strede vyberies z tych dvoch velkych co chces aktualne spustit. Po tomto sa ta uz pri kazdom starte bude pytat aky system chces spustit, ked do 10 sekund nezvolis system, spusti sa automaticky posledny pouzity.
  • 0

Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini
disius
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 110
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z9 mini Cuoco92_V3.53
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod urban » čtv 24. pro 2015 18:38:14

Komunikace s Gearbestem absolutne katastrofalni. Nakonec jsem to s tim dalsim tabletem za 100 USD vzdal a vzdal jsem i vymenu. Gearbest uz nikdy vice. Takovy DX a reklamace u nich je uplna pohadka.

Takze jsem skoncil u Kitkat 4.4.4 a Windows 10. Jeste uvazuju o preflashnuti na Lolipop, nadherne bude ze tam zmizi ty cinske sracky. Teda aspon doufam.
Uz to nekdo z vas delal?
Navod zde https://www.youtube.com/watch?v=BG7IaF7Ftas

Ceho jsem si jeste vsimnul je nestabilni wifi. Hledam na netu reseni. Pokud nekdo neco mate tak napiste, diky.
  • 0

urban
Nové Androidě
 
Příspěvky: 33
Registrován: sob 02. kvě 2015 22:45:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3 3GB

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod urban » čtv 24. pro 2015 23:56:57

Tak jsem to nevydrzel a sel na to. A to ze USPESNE :-)

Video ma odkaz na sestaveni verze 5. V tom foru je odkaz na sestaveni 6.1
http://forum.xda-developers.com/x98-air ... p-t3206772

Stahnul jsem si balik pro Air 3G, udelal jako na videu. Po restartu jsem jsem byl napjaty jak struna bo blikani androidu trvalo nejak dlouho. Pak se to samo restartovalo. Pak uz zacal hlasit jakesi aktualizace aplikaci apod. a pak uz najel.

Ihned byl videt posun k lepsimu. Wifi slape nadherne, system je svizny. Zadna cinska aplikace a navic uz je rootnoty. Mno nadhera, zatim chrochtam blahem. :palec:
Pokud se objevi nejake zapory tak dam urcite vedet. Decka budou rano nadsene.
  • 0

urban
Nové Androidě
 
Příspěvky: 33
Registrován: sob 02. kvě 2015 22:45:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3 3GB

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » stř 06. led 2016 11:05:55

Zdravim panstvo .

Mam dotaz ,dnes mi prisel Teclast x98 pro , a nedari se mi ho spustit , vzdy se mi zobrazi oranzove logo teclastu nasledne na pul sekundy problikne ikona mysi , asi z win 10 a potom symbol nabijeni baterky a pak to zase scerna ....

Jeste kdyz pri tom logu zmacknu minus na volume tak to napise

Dnx Fastbootrequest is received
Please release to button combo....

nejake rady ?

Dik

-----------
Tak beru zpet , kdyz jsem podrzel start + volume up tak mi najel boot time
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod urban » stř 06. led 2016 12:07:46

Nejsem si 100% jist, ale zkus vytahnout nabijecku behem bootu. Mam dojem ze mi to taky udelalo. Behem nabijeni jsem dal restart a on nenajel a zustal po bootu v nabijecim modu. Tak jsem vytahnul kabel, udelal boot a kabel vratil po najeti systemu.
  • 0

urban
Nové Androidě
 
Příspěvky: 33
Registrován: sob 02. kvě 2015 22:45:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3 3GB

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » stř 06. led 2016 12:10:23

tak kdyz jsem dal start+ volume up tak mi to uz najelo na boot kde jsem si mohl vybrat android / win 10
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » čtv 07. led 2016 11:08:23

Rychly dotaz ,

Pouziva nekdo z vas na MX player ? Nedari se mi rozhcodit AC3 kodek pro MX player ... vybral jsem codec pro x86 ale stejne mi pise ze to neni Ac3 neni podporovan , na mobilu s Qualcomem mi MX player s AC3 jede vpohode .
Dik za rady /
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod zdenda1 » sob 09. led 2016 11:19:16

Ahoj,
chtěl bych si koupit tento tablet,ale nemam vubec zkušenosti jak to objednat,všichni znamí mě jen straši abych nenaletěl.Tady ale vidím že vše je ok.
Pomuže mi někdo,jen mě neukamenujte že to do tohoto téma nepatří,moc se nevyznám.
Díky.
  • 0

zdenda1
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 09. led 2016 11:06:45
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: fly

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » sob 09. led 2016 11:44:55

Zdar

ja kupuju z 90% na aliexpresu , je to tam zajistene ze ti neposlou cihlu , protoze penize prodavajici dostane az v okamziku ze zbozi prevezmes a vyzkousis ze je ok , az po te Aliexpress prevede penize na ucet prodavajiciho a pokud je zbozi poskozene , nebo neprijde apod tak se da dispute a aliexpress ti penize prevede zpet ....

http://www.aliexpress.com/item/Teclast- ... 55016.html

tady jsem ho kupoval ja , ale byla sleva na 207$

A dotaz na vlastniky: jak jste na tom s baterkou ? Prijde mi ze se velice rychle vybiji , za jeden den ....
Na Ac3 kodek pro Mx player zadna rada ?
Dik
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod Araneo » sob 09. led 2016 11:49:59

Keď by si už naozaj nikomu neveril (kde kúpiť), tak tu sú oficiálny predajcovia: http://www.teclast.com/en/Buyproducts.html
  • 0

Araneo
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 54
Registrován: pon 13. pro 2010 21:35:30
Reputace: 0

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod disius » sob 09. led 2016 21:54:36

S tym MX Playerom a AC3 codecom mam problem aj ja. Pokial mi vyhodi tuto chybu tak mi v androide jednoducho nejde zvuk na prehravanom videu.. Vtedy sa prepnem na Windows a tam je vsetko OK..Ale aj mna by potesilo, keby niekto vedel ako sa to da vyriesit v androide.
  • 0

Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini
disius
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 110
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z9 mini Cuoco92_V3.53
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod energy100 » sob 09. led 2016 22:16:53

  • 0

Uživatelský avatar
energy100
Androiďák!
 
Příspěvky: 559
Registrován: ned 26. kvě 2013 17:01:50
Bydliště: Slovensko
Reputace: 5
Typ mobilu / ROM: One+2
Rom: CM13 by @Grarak

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » ned 10. led 2016 11:08:56

energy100 píše:http://forum.xda-developers.com/apps/mx-player/mx-player-custom-codec-dts-support-t2156254
Funguje to, používam to na mobile už dosť dlho.


ano na mobilu to pouzivam taky pekne dlouho a jsem na nej zvykly ale prave ze je problem ze to nefunguje s Intel procesorem .
Mam verzi 1.7.40 mam nainstalovany codec pro x86 ale stejne to neprehrava AC3 a kdyz jsme hledal tak nejsem jediny ...

Je problem to zatim rozhodit s Intel procesorem ..
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » sob 16. led 2016 13:27:15

Zdravim ,

Chci se zeptat jak dlouho vam vydrzi baterka ? Ja kdyz ho plne nabiju tak po pouzivani , hry a wifi se vybije tak za 2-3 hod ? pritom ma mit 8500 mAh capacitu ?? A kdyz ho necham pres noc mimo nabijecku tak je schopen se vybit o 30-50 % sam bez toho aby ho nekdo pouzival..

A ted mam problem ho i vubec zapnout zkousel jsem ruzne zasuvky a ruzne nabijecky ale porad to je cerne a nereaguje to na nic ...

zkousim i kombinaci power + volume down , nebo volume up nebo vsechny a na nic to neraguje

nejake rady ? je to uz na reklamaci asi pocitam
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod disius » pon 18. led 2016 13:15:29

Me bezne vydrzi baterka 6-8 hodin (Wi-Fi, internet). Ked si pustim nejku hru a poriadne sa do nej zazeriem tak to klesne na nejake cca. 3,5 - 4 hodiny (co je podla mna v pohode). To vybijanie sa v noci o 30-50% mi moc normalne nepride, nebezi ti na pozadi nejaka apka ktora zatazuje procesor a tym aj zerie baterku? Napriklad v mojom mobile mi podobnu sarapatu robil widget pocasia.
Co sa ciernej obrazovky tyka, tak asi si baterku vyslahal do nuly, skus ho nechat na nabijacke plny nabijaci cyklus (cca.4 hodky) a potom ho odpoj a skus zapnut. Ak by to neslo, skus viac krat drzat "power" tlacitko cca. 10 sekund. Ak ani to nepomoze, tak potom neviem, asi len ta reklamacia.
  • 0

Naposledy upravil disius dne pon 18. led 2016 13:19:14, celkově upraveno 1
Panasonic GD30->Siemens C35i->Siemens S45->Siemens CX65->Nokia 6100->SE K610 ->Samsung Soul B->HTC TD2->LG Optimus GT540->HTC Wildfire S->Goophone i5 pro->iNew V3->iNew V3 plus->ZTE Nubia Z9 mini
disius
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 110
Registrován: čtv 16. pro 2010 13:09:14
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: ZTE Nubia Z9 mini Cuoco92_V3.53
Tablet: Teclast X98 Air II dual OS, 64Gb

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » pon 18. led 2016 13:18:51

No podle tohoto nejsem asi jediny
http://techtablets.com/forum/topic/tecl ... y-problem/
https://mikecanex.wordpress.com/2014/11 ... ter-issue/

Z aliexpresu mi napsali ze mam zkusit udelat update a obnovit tovarni nastaveni ..
Kdyz nabiju na 100% a pak ho pouzivam cca 1 hod tak mi to klesne na 30-40% tak uvidim jestli pomuze update /reset
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod urban » pon 18. led 2016 21:17:55

Ohledne te baterky a MX player koukni na cerstvou verzi 7 od mirek170
v patchnotes pise
* new MxPlayer with codecs that are able to run everything.
* battery tweaks

http://forum.xda-developers.com/x98-air ... p-t3206772

ja pred vanoci instaloval verzi 6.1 a definitivne lepsi nez ten cinsky zasvineny droid, uz se tesim na ta vylepseni
chystam se to nahodit, jen predtim musim zazalohovat profily mych deti aby neztratily progress ve hrach
  • 0

urban
Nové Androidě
 
Příspěvky: 33
Registrován: sob 02. kvě 2015 22:45:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3 3GB

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod ja.viper » pon 18. led 2016 23:39:54

Akorat ze to je rom pro X98 air ne >
Ja mam X98 pro ? tam budou asi rozdily ?
  • 0

ja.viper
Stálý androiďák
 
Příspěvky: 160
Registrován: stř 09. led 2013 10:14:08
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Schanim novy

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod urban » úte 19. led 2016 7:48:25

jj tohle nemuzes pouzit, omlouvam se
nevsiml jsem si tve verze
  • 0

urban
Nové Androidě
 
Příspěvky: 33
Registrován: sob 02. kvě 2015 22:45:22
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: HTC HD2
Mobil 2 / ROM: Jiayu S3 3GB

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod prague77 » pát 22. led 2016 12:46:09

Ahoj, fungují mobilní data i ve Windows?
Edit, problém vyřešen, nešel zadat pin, musíte před loginem vpravo dole
  • 0

prague77
Nové Androidě
 
Příspěvky: 1
Registrován: pát 22. led 2016 12:40:31
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Teclast x98

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod rakrak » sob 20. úno 2016 16:31:43

ja.viper píše:Akorat ze to je rom pro X98 air ne >
Ja mam X98 pro ? tam budou asi rozdily ?



Tak zkus tenhle odkaz: http://techtablets.com/forum/topic/x98_ ... _v1-0-rom/
  • 1

rakrak
Nové Androidě
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř 07. led 2015 19:47:36
Reputace: 1
Typ mobilu / ROM: Huawei Mate 7
Tablet: Teclast X98 Pro

Re: Teclast X98 Air 3G

Příspěvekod perrian » úte 15. bře 2016 13:56:49

Zdravím všechny

a doufám, že mi někdo bude umět poradit.

Přes rok jsem majitelem tohoto tabletu (Teclast X98 Air 3G - pouze Android verze) a zatím nebyl v zásadě žádný problém. Čas od času se sice zaseknul a byl nutný restart, ale to vzhledem k ceně považuju za nutné zlo. Nicméně jinak fungoval ke spokojenosti - až do dnes. Používal jsem ho prakticky celé dopoledne, pak jsem ho odložil asi na hodinu (a mezitím dobíjel), pak jsem ho chtěl použít znovu, ale dotykový displej už nereaguje. Tedy nemůžu odemknout obrazovku. Samotný tablet zřejmě nějak funguje, přes manuální tlačítko lze zapnout/vypnout obrazovku, funguje i restart tabletu, ale ani po opakovaném restartování displej na dotyk nereaguje.

Setkal se s tím někdo? Zkouším se obrátit nejdřív sem, než to začnu řešit přes Etotalk.

Radek
  • 0

perrian
Nové Androidě
 
Příspěvky: 2
Registrován: úte 15. bře 2016 13:48:05
Reputace: 0
Typ mobilu / ROM: Teclast X98 Air 3G

PředchozíDalší

Zpět na Tablet Aréna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Reputation System ©'