Ahojte, tak som urobil nutný upgrade z verzie 870 na 886. Zistil som však zaujímavú vec a možno uľahčenie upgradu z 870-ky rovno na 886, aby sme nemuseli ísť cez ICS 922.
Keď som šiel inštalovať z 870 na ICS 922, zistil som, že v 922 sú dva UPDATE súbory, a to STEP 1 a STEP 2. Nainštaloval som len STEP 1 a STEP 2 som tam nedal, skúsil som hneď nainštalovať 886 a na moje sklamanie tam lišty, počasie a Touchpal neboli

Napadlo ma však, že som vynechal STEP 2 z verzie 922, takže som UPDATE súbor verzie 886 vymazal s SD karty cez kábel, dal som tam UPDATE zo súboru STEP 2 verzie ICS 922, odpojil kábel, vypol mobil, vybral bateriu, vložil a spustil INSTALL stlačením troch tlačidiel naraz priamo už na nainštalovanú neúplnú 886-ku.
Po tomto Update tam mám všetko !!

Celým týmto som chcel povedať to, či by nestačilo pri upgrade z 870-ky spojiť verziu 886 so STEPom 2 z verzie ICS 922. Ten STEP 2 je vlastne doinštalovanie toho, čo tam chýba. Čo vy na to?
Máte aj vy dúfam v tej 922 ten STEP 2 a nestiahol som to len ja z nejakého iného linku ako toho slovenského oficiálneho

Takže idem testovať opäť, hlavne wifi mi strašne padala na tej 870-ke a aj Sygic si nejako zle rozumel s GPS, strašne blbol. Blbne ten Sygic tiež niekomu ako mne? Uvidíme, či aj v tejto verzii bude taký domotaný a bude načítavať dosť divne a oneskorene...
Ďakujem za návody chalani, dúfam, že v tejto verzii už bude fakt všetko OK a už tieto ceremónie nebudem musieť absolvovať. Našťastie to Zálohovať všetko v mobile na SD + zálohovať v tom programe aj Aplikácie mi veľmi uľahčilo dať mobil do môjho používaného obrazu späť.
DOPLNENÉpo jednom dni používania mi kombinácia 886 a súboru 2 z verzie ICS922 nerobí žiadne problémy, žiadna odchýlka od normálneho fungovania nie je poznať. Takže by to mohlo šlapať v pohode.