Moderátoři: cryingfreeman, Wexter
junkey píše:Osobně s CWM nemám zkušenosti, ale vzhledem k tomu že to je Update.zip tak bych řekl, že postup bude podobný jako v klasickém recovery menu.
Jozifek píše:Aktualizace se mi nedaří, Kies ukazuje novou verzi FW, stáhne soubory, pak telefon skočí do download módu.... píše Downloading a Do not turn OFF target!!! Kies v tu chvíli má Průběh aktualizace firmawaru 0%.... Takto to trvá až telefonu dojde trpělivost a restartne se zpět do normálního běhu
Kies běží na XP, telefon není rootnutý, a je s původním FW.... Našel jsem na fórech podobný problém u Galaxy S, kde ale v Download módu nebyl telefon vidět v USB zařízeních (tohle nevím jak ověřit, v seznamu USB není ani v normálním módu a přesto je připojený.... Kies ho najde).
Nějaký nápad?
junkey píše:EDIT2: Má tu někdo zkušenosti s přetaktováním SG3?
vikis píše:1) 800 MHz verze, u které se ale neměnilo napětí na procesoru, takže nežere víc baterku
2) když se nastaví na "performance", tak telefon jede krásně bez lagů, jen to asi žere víc baterku, ale nevšiml jsem si že by to byl nějak znatelný rozdíl ve výdrži)
Urna píše:Ahoj, muzete nekdo potvrdit kterou verzi 2.2 jako oficialni fw vam to prez prez kies nainstalovalo. Ja jsem pouzil neoficialni postup pred vydanim a nevim kterou jsem mel jako puvodni, pristroj je oficialni pro CR tak bych chtel nainstalovat oficialni 2.2. pokud vysla. Ted mam XWJPE diky moc.
c0g3n5 píše:Tak žere ta 800 Hz verze víc baterku nebo ne?![]()
Dívám se v tom CPU Master, že je tam i volba powersave - takže to by mělo šetřit baterku, ale zároveň i zvednout výkon?
hrubost píše:Zatím mám oficialni 2.2, ale začínám přemýšlet o něčem lepším.
Abych nahrál Kernel a ROM je potřeba ROOT? Je možné něčím zálohovat data (aplikace bych si stahnul klidne znovu) a pak obnovit?
ROM i Kernel se nahrává přes Odin?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků