telefoni seznam

Máte dotaz týkajícíce systému/jádra android ? Zde je spravné fórum! :)

Moderátor: ramon.dexter

telefoni seznam

Příspěvekod BystraR » čtv 29. črc 2010 15:24:28

Mam mensi problem.
Mam v seznamu jeden kontakt, ktery chci odstranit ,ale nejde to. Kdyz ho odstranim tak tam zustane ale kdyz ho otevru, tak zjistim ze pod nim je telefoni cislo nekoho jineho. Po tom co se ho pokusim smazat znova, tak se to opakuje akorat pod nazvem je zase telefoni cislo nekoho jineho z meho seznamu. To znamena ze kontakt ktery chci smazat, ktery se jmenuje treba "Franta pepa jednicka" je tam porad ale postupne si mazu cely seznam. Nevite nekdo co s tim?

Rikal jsem si ze smazu cely seznam, a synchronizaci z google uctem me tam ty kontakty zase naskacou. Ale nemuzu prijit nato, jak mam smazat cely seznam v telefonu.... :roll:
Samsung Galaxy Spica 2.1-update1 LK2.09.4/SamdroidMod 1.3.1.d + Adobe Flash Lite /i570EXXJD1 /SDHC 8GB class6 + ROOT ;-)
BystraR
Stálý androiďák

Re: telefoni seznam

Příspěvekod patlen » čtv 29. črc 2010 15:38:36

Přesně tohle mi dělal NEXUS a byl jsem z toho docela na prášky.Myslím že pomohlo nahodit jinou romku jinak se mi to dělo pořád....
G1 CZ T-MOBILE > HTC MAGIC CZ > HERO WHITE CZ > NEXUS ONE > HTC DESIRE > Galaxy S :-)
patlen
Androiďák!

Příspěvekod aLuGaRd » ned 22. srp 2010 11:10:36

řekl bych,že maš zaplou i synchronizaci s facebookem
mně pomohlo její odpojení
co nejde silou,jde silou ještě větší
aLuGaRd
Stálý androiďák

Mobil: HTC Wildfire

Příspěvekod hrosik.hrosik » úte 24. srp 2010 19:27:51

No mě se to stalo taky a zjistil jsem, že mě to bortí google kontakty, respektive písmeno CH. On totiž google zadá písmeno CH do "C", ale adresář v Samsungu do CH. Takže jsem měl a,b,c,d,e,f,g,h,ch,...c,d,...Potom jsem mazal a mazal, až jsem domazal. Pomohlo pouze tovární nastavení, o vše přijdeš :-( Při druhém pokusu jsem jména na ch napsal jako cch a bylo to ok. Ale potom jsem zjistil, že kontakty z googlu se mi naimportují jako jedna skupina a nejde to rozhodit do skupin, takže bohužel jsem zakázal google kontakty a nahrál jsem je přes kies do telefonu a je vše OK, včetně vytvoření skupin... Doufám (velmi), že snad Froyo.... Viděl jsem to u kolegy - desire - google kontakty se mu hezky dají do skupin, které vytvoří v pcidlu.
hrosik.hrosik
Nové Androidě

Zpět na Android OS